slm canım..
benim tahmini yumurtlamadan iki gün sonra ki ilişkiden de kahverengi çok çok koyu bir leke geldi yerleşme olarak yorumladım doğruymuş .. önceki gebeliğimde böyle birşey olmamıştı ama kan kırmzı ise zorlama ya da enfeksiyon kaynaklı da aolbilir dr a görünmeni tavsiye ederim bunlar da başıma geldi çünkü
kızlar bu arada silere de slm bugün buralara pek kimse uğramaz ama.. 10ocağa kdr pek yokum buralarda net paketim bitti cafeden yazıyom şimdi ders çalışmaya geldiydim güyakendinize ii bakın oğluş hasta benim dua edin ona orta kulak ilt geçiriyo çok korkuyorum ateş hiç düşmüyo sürekli emziriyorum başka birşey ağzına almıyo iki gündür eridim öldüm bittim yani.. (
Bende 3 gündür gribim. Ates falan da vardi. 2 gündür de yogun bogaz ağrısı ve öksürük. Bugun test yaptirdim hamile olma ihtimalim var. Ilac icmemistim allahtan ama ihlamur falan ictim zencefil kattim icine. Zencefili tavsiye etmiyolarmis bugün öğrendim( 3-4 kere tuketmistim bisey olmaz inşallah. Sana da geçmiş olsun arkadasim. En kisa zamanda iyilesirsin insallah. Bugun bi arkadasim da gribin hamilelik belirtilerinden olabilecegini söyledi.
evet canim bugun daha iyiyim bundan sonra daha dikkatli olmamiz lazim bebislerimiz icinMikrop olmamasina sevinndim canim bol bol ye meyveni tam da mevsimi c vitaminin dikkat et kendine
Eqet canım izmiriyim izmirde öğretmenim sende burdasın dimi?
keşke bende de bulantı başlasa da bebeğin sağlıklı olduğunu anlasam.
canim bulanti olmamasi bebisib sağliksiz olduğu anlamina gelmiyo. Kisinin yapisina gore değisiyor. benimde suan bulantin yok merak etmw yani
daha önce düşük yaptım canım, ondada bulantım yoktu.şu an yine düşük tehlikem var ve korkuyorum.
o yüzden bulantım başlasa en azından biraz daha rahat hissedicem kendimi.
anladim canim:-( yat dinlen kendini hic yorma şu 2 ay. kalp atışını ne zamn duycan
merhaba..
26 aralık ta 180 değerle öğrendım
31 aralıkta 1226 oldu
son olarak 3 ocakta gıttık keseyi gorduk ama;
doktor bana kafayı yedırttı. toplamda 3 kere gıttım. ilki oğrendiğimde 2.si midem aşırı ağrıyordu en sonra keseyı ve kalbi atışı için.
3 kere doktor değiştim. istanbul özel pendik bölgeye gıdıyorum.
3. doktor daha ıyıydı ama beni çıldırttı. kese gayet ıyı diyor ama kalbi dınleyemedık.
21 kasım son adet tarıhım doktorum ısrarla 18 kasım dıyor. adama 1 2 yada 5ınde hamıle kalmışımdır dıyorum hayır 13 dıyor . bu ılk denememiz olduğu için eminim çok ıyı hatırlıyorum. birde %80 90 erkek dedi. 5 haftalık daha dıyor. nasıl oluyor anlamadım gitti. evet 5 haftalık olabılır ama erkek demesi son adetımle ılgılı ısrar etmesi beni deli etti. offff . eşim bu doktoru çok beğendi ama ben karamsarım guvendım ama yınede karamsarlık var en son kalp atışı için 13unde gelın dedi 13undede bi gidiyım olmadı bunuda değiştircem. doktor hastane arastırcam.
offf.. anlattıklarımla ılgılı düşünceleriniz nedir kızlar.
canim ben 02 ocakta gittim doktora 5.hafta 2 gunluktum keseyi gorduk. kalp atisi icinde 11 ocakta gitcem. senin kac gunluk bebisin eger senin bebisin haftaligi gunu ayniysa gorursunönümüzdeki cumartesi kontrolüm var ama o zaman kalp atışı duyulur mu bilmiyorum.
Kizlarr yarin sabah kese gormeye gidicem dua edin bir aksilikolmasinn heyecanli
Eqet canım izmiriyim izmirde öğretmenim sende burdasın dimi?
Kizlarr yarin sabah kese gormeye gidicem dua edin bir aksilikolmasinn heyecanli
evet canin izmirliyim bende. Hangi doktora gidiyob. ben medical parkta çiğdeme gittimde pek ilgili değildi başka bakiyom
merhaba..
26 aralık ta 180 değerle öğrendım
31 aralıkta 1226 oldu
son olarak 3 ocakta gıttık keseyi gorduk ama;
doktor bana kafayı yedırttı. toplamda 3 kere gıttım. ilki oğrendiğimde 2.si midem aşırı ağrıyordu en sonra keseyı ve kalbi atışı için.
3 kere doktor değiştim. istanbul özel pendik bölgeye gıdıyorum.
3. doktor daha ıyıydı ama beni çıldırttı. kese gayet ıyı diyor ama kalbi dınleyemedık.
21 kasım son adet tarıhım doktorum ısrarla 18 kasım dıyor. adama 1 2 yada 5ınde hamıle kalmışımdır dıyorum hayır 13 dıyor . bu ılk denememiz olduğu için eminim çok ıyı hatırlıyorum. birde %80 90 erkek dedi. 5 haftalık daha dıyor. nasıl oluyor anlamadım gitti. evet 5 haftalık olabılır ama erkek demesi son adetımle ılgılı ısrar etmesi beni deli etti. offff . eşim bu doktoru çok beğendi ama ben karamsarım guvendım ama yınede karamsarlık var en son kalp atışı için 13unde gelın dedi 13undede bi gidiyım olmadı bunuda değiştircem. doktor hastane arastırcam.
offf.. anlattıklarımla ılgılı düşünceleriniz nedir kızlar.
canim bir aksilik olmadan gorursun sende inşallahhhh. keseyi gorunce kendimi tutamadim ağladim çok farkli bir duygu :'(
çok heyecanlı bi duygu olsa gerek Allah yardımcınız olsun inşallah her şey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?