2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

cnm öncelikle teşekkür ederim cvpladığın için yarın dr gitcem ama bilgilenmek istedim başına gelen varsa belki umut olur diye benimde ilk gebeliğimde kasıkta ağrı ile anlamıştım... belimdede ağrı var hafif duygusal düşünerek yerleşme sanıyorum ama... bu arada oğluna acil şifalar cnm geçmiş olsun

canim birsey yoktur icini ferah tut. gunde bir bardak ihlamur icebiliriz. ilk etapta eminim bir zarari yoktur zencefilin. zaten bilmeden icmisin sende. iyi düşünnn canim

canim bulanti olmamasi bebisib sağliksiz olduğu anlamina gelmiyo. Kisinin yapisina gore değisiyor. benimde suan bulantin yok merak etmw yani

daha önce düşük yaptım canım, ondada bulantım yoktu.şu an yine düşük tehlikem var ve korkuyorum.
o yüzden bulantım başlasa en azından biraz daha rahat hissedicem kendimi.

daha önce düşük yaptım canım, ondada bulantım yoktu.şu an yine düşük tehlikem var ve korkuyorum.
o yüzden bulantım başlasa en azından biraz daha rahat hissedicem kendimi.

anladim canim:-( yat dinlen kendini hic yorma şu 2 ay. kalp atışını ne zamn duycan

merhaba..
26 aralık ta 180 değerle öğrendım
31 aralıkta 1226 oldu
son olarak 3 ocakta gıttık keseyi gorduk ama;

doktor bana kafayı yedırttı. toplamda 3 kere gıttım. ilki oğrendiğimde 2.si midem aşırı ağrıyordu en sonra keseyı ve kalbi atışı için.
3 kere doktor değiştim. istanbul özel pendik bölgeye gıdıyorum.
3. doktor daha ıyıydı ama beni çıldırttı. kese gayet ıyı diyor ama kalbi dınleyemedık.
21 kasım son adet tarıhım doktorum ısrarla 18 kasım dıyor. adama 1 2 yada 5ınde hamıle kalmışımdır dıyorum hayır 13 dıyor . bu ılk denememiz olduğu için eminim çok ıyı hatırlıyorum. birde %80 90 erkek dedi. 5 haftalık daha dıyor. nasıl oluyor anlamadım gitti. evet 5 haftalık olabılır ama erkek demesi son adetımle ılgılı ısrar etmesi beni deli etti. offff . eşim bu doktoru çok beğendi ama ben karamsarım guvendım ama yınede karamsarlık var en son kalp atışı için 13unde gelın dedi 13undede bi gidiyım olmadı bunuda değiştircem. doktor hastane arastırcam.

offf.. anlattıklarımla ılgılı düşünceleriniz nedir kızlar.

Ya cok ilginc 5 haftalik bebisin nasil cinsiyetini anlayabilir pek mantikli gelmedi bana ama doktor olan o bir bildigi vardir belki

Kizlarr yarin sabah kese gormeye gidicem dua edin bir aksilikolmasinn heyecanli

önümüzdeki cumartesi kontrolüm var ama o zaman kalp atışı duyulur mu bilmiyorum.
canim ben 02 ocakta gittim doktora 5.hafta 2 gunluktum keseyi gorduk. kalp atisi icinde 11 ocakta gitcem. senin kac gunluk bebisin eger senin bebisin haftaligi gunu ayniysa gorursun

evet canin izmirliyim bende. Hangi doktora gidiyob. ben medical parkta çiğdeme gittimde pek ilgili değildi başka bakiyom

Canım cok büyük sıkıntı doktor hala bulamadım ,ilgili bir doktor arıyorum.herkes kahraman kolday izmirde en iyisi diyo ama muayene parası 240 biraz abartmış ve cok paracıymış.egepolde gökalp tokaç cok iyi diyen var ama inanılmaz kalabalıkmış 5dk zor bakıyormuş(cunku hastane dktoru)dün aradım en erken 22 ocak gün verdi güldüm resmen.açıkçası hastane dktoru istemiyorum iZne çıkar tatile cıkar sonra başka doktora kalırız meşgul olur v.s.! Çok kararsızım açıkçası aynı zamanda şeker hastalığm var hap kullanıyorum buyuzden daha dikkatlı olmam iyi bir doktor bulmam lazm

ilişki sıklığına göre ya da bebeğin ne tarafta tutunduğuna göre bi şey söylemiş olabilir ama bunların hiçbiri kesin bilgi vermez, neye dayanarak söyledi bilmiyorum canım ben cuma günü izinli olduğu için ilk kontrolüme gidemedim ama yarın inş. gideceğim.bu tarz şeyler söylerse yazarım.devlet hastanesinde adam ama özelde gittiğim doktorlardan çok daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…