2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Merhaba inşallah bende Eylül annesi olabilirim sat 17 aralık..sadece bişey sormak istiyorum akıntı hamilelikte mutlaka olur mu akıntı kesin olur mu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

merhabalar ben de bu topiği takip etmek istiyorum.. 2014 eylül annesi olacağım nasipse:) benim sat 30 kasım bayanlar ve 31 aralıkta kan tahlilim 1951 çıktı, dün doktorum keseyi görmek için erken dedi 13 ocağa randevu verdi merakla bekliyorum

Merhaba inşallah bende Eylül annesi olabilirim sat 17 aralık..sadece bişey sormak istiyorum akıntı hamilelikte mutlaka olur mu akıntı kesin olur mu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

canım bu benim ikinci hamileliğim bu konuyu bende çok merak ettiğim için cevap vermek istedim benim iki hamileliğimde de hiç akıntım olmadı

Hoşgeldin canimbenim sat 29 kasım pazartesi kese gormek icin çağırdı doktorum

Herkesin bebişleri hayırlı olsun ve darisi bana olsun inşallah :) benim sat 9 aralik bat 6 ocak. Bugun kan testi yaptirdim 17 çıktı. Carsamba tekrar yaptircam. Battan 2 gün oncesi icin bu değer normal mi jolur iyi biseyler duymaya cok ihtiyacim var. Melegimiz bizimledir inşallah :)

12 mmlik kesemizi gorduk bugun cok sukur =) 2 hafta sonrada bebek ve kalp atisini gormeye gidicezz sanirim 5 +3 gunluk darisi bekleyenlerin basinaaaa

Canim hamilesin tebrikler iki gun sonra tekrar kan testi ver 2 kat artarsa garantiolur

12 mmlik kesemizi gorduk bugun cok sukur =) 2 hafta sonrada bebek ve kalp atisini gormeye gidicezz sanirim 5 +3 gunluk darisi bekleyenlerin basinaaaa

Ne guzelll ben de istiyorummmm görmek pazartesii gelsin biran önce

Son düzenleme:
kizlarr slmm.. Dün geceden başlayan bi boğaz ağrim vardi. Bugun cok kotulestim bogazim aciyo oksuruk ve surekli bi balgam ( cok afedersiniz) cikartma ve ateşim var. bebegime birsey olur mu diye korkuyorumm :'(

keseyi gormek beta hcg oranina mi bagli?? bide kese varsa bebegi gormeden kesin hamile mi olunuyo bos kese ihtimali diye bisey varmi bilen varmi

keseyi gormek beta hcg oranina mi bagli?? bide kese varsa bebegi gormeden kesin hamile mi olunuyo bos kese ihtimali diye bisey varmi bilen varmi

Hcgye göre görünüyor ultrasonda bebegin kalp atisini duyana kadar kesin diyemiyoruz canim

anderacim ya cok telaş yaptim. bide salgin varmiş. dikkatli olun sizde. birazdan doktora gitcez bakalim ne dicek doktor.

Kızlar merhabalar...
24 yaşındayım
sat:18 aralık
bat:13 ocak
Herkeze bol bol dua ediyorum sizlerdende dualarınızı bekliyorum kızlar...

Tarihlerimiz aynı tıpa tıp. sen de mi 21 22 günde bir adet oluyosun?
ben az önce idrar testi yaptım bişey çıkmadı. sanırım erken

Mrb kızlar Allah kısmet ederse bende eylül annesl olacam benimki tüp bebek
onuncu gün 74
on ikinci gün 190 cıktı değerim
ayın 21inde de kese icin gidecez

Canim hamilesin tebrikler iki gun sonra tekrar kan testi ver 2 kat artarsa garantiolur

Doktora sormaya cesaret edemedim telde esime sordurdum. O da haftaya ya da haftaici bigün tekrar gelin bakalim hamile olma olasiligi var demiş. Insallah hamileyimdir. Haberi duyunca esimle sarildik agladik ben sabahtan beri hala agliom sevincten. Allahim nolur bebegimiz bizimle olsun nolur. Cok sagol arkadasim icimi rahatlattin gerçekten :)) allah saglikla bebislerimize kavustursun hepimizi

anderacim ya cok telaş yaptim. bide salgin varmiş. dikkatli olun sizde. birazdan doktora gitcez bakalim ne dicek doktor.

Ben de hamileligimi yeni ogrendigimde griptim canim gecti cok şükür sana da cok geçmiş olsun git bakalim ne dicek

Son düzenleme:

Benim ilk hamileligimde ilk kan sonucum 18 çıkmıştı canim sonra katlanarak artti sen gönlünü ferah tut .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…