merhaba izmirli eylül anneleri ben de izmirde öğretmenim doktor bulabildiniz mi?
slm bende eylül annesi adayıyım. yumurtlamayı testlere takip ediyorum ve 2ocakda çifti gördüm ve 4ocakda yani düm ilişki sonrası kanama oldu bende ve aksamınada akıntıda damar şeklinde kan vardı.geceden beri şimdilik bişey yok. demem o ki bu belirsiz ara kanama bende ilk bebeğimi kaybettiğimde olduğu için çook korkuyorum neden olabilir.yumurtlamadan sonra böle kan görüpte hamile kalan varmı umut ılmalı mı bu bana lütfen bi bilen varsa desin cokk korku varr içimde... sebep yerleşme kanaması mı, rahim ağzı yara mı, enfeksiyon muu???(((
Canım cok büyük sıkıntı doktor hala bulamadım ,ilgili bir doktor arıyorum.herkes kahraman kolday izmirde en iyisi diyo ama muayene parası 240 biraz abartmış ve cok paracıymış.egepolde gökalp tokaç cok iyi diyen var ama inanılmaz kalabalıkmış 5dk zor bakıyormuş(cunku hastane dktoru)dün aradım en erken 22 ocak gün verdi güldüm resmen.açıkçası hastane dktoru istemiyorum iZne çıkar tatile cıkar sonra başka doktora kalırız meşgul olur v.s.! Çok kararsızım açıkçası aynı zamanda şeker hastalığm var hap kullanıyorum buyuzden daha dikkatlı olmam iyi bir doktor bulmam lazm
Insallh canim ben de aglarim kesinn zaten duygusalim bu aralar daha da artti
merhaba izmirli eylül anneleri ben de izmirde öğretmenim doktor bulabildiniz mi?
egepolde ayşen doktoru duydum bende. aradim gün aldim ama ben bornovada oturuyorum uzak diyechala dusunuyorum. kahraman beyi bende duydum ama dedigin gibi canim her ay 250 tl verip bide dogumda 3.500 tl istiyormuş o biraz fazla olur diye bende vvazgectim. bide medicalde zekeriyaya iyi diyorlar. ilgiliymis baya. diger kontrole acaba onaki gitsrm diyorum. offff cok zor yaaa
evet canim kesinlikle cigdemden sonra erkek doktora gitmeye karar verdim.zekeriyaya bi goruneyim haftaya cumartesi. iyise sanada soylerimYa benimde acil bulmam lazm bu hafta zaten çalışıyorum.ewde de hiç oturmuyorum resmen henüz adapte olamadım hamileyim diye unutup ağır kaldırıyorm filan kasık agrılarım var yarın yada öbürgn mutlaka gtmem lazmama kadn doktor istemiyorum sanada önermem cunku ne biliym kadınlar cok duygusal.erkekler daha bilimsel net bakıyolar.
eşim diyo 9 ay bu duygusalliga alişcaz artik napalim diyo.. dedim daha dur bu ilk aylardaha 8 ay var onunde ve artarak devam etcek :-D
canim valla bulamadik daha. kafamuz çok karışık
evet canim kesinlikle cigdemden sonra erkek doktora gitmeye karar verdim.zekeriyaya bi goruneyim haftaya cumartesi. iyise sanada soylerim
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu muhtemelen ilişkiden kaynaklandı kanaman fazla ayakta kalma dinlen kanaman geçecektir
Kızlar tüm gün kasık ve bel ağrım vardı.ve çokaz oturdum diyebilirim.koyu kahverengi akıntı geldi birkaç nokta kadar..belki yersiz endişeleniyorum ama acile gidip betahcg yaptırasım var panik oldum çok(( yerleşme kanı şuan gelmiş olabilirmi ki??
Benim 4 haftalikken olmustu doktora gittim hemen progestana baslatti gecti simdi canim panik yapma yarin bir doktora git istersen cok yormusun kendini ilk aylar önemli birak is guc kalsin dikkat et kendine
Teşekkür ederim cevap için gerçekten cnım.panik yaptım çay koy tatlı koy yemek hazırla derken bi bakmışım ben hiç oturmamışım normalde çok aktifim eşim hiperaktif olduğundan..henüz doktor. Bulamadım ama yarın mutlaka gidicem doktora kim denk gelirse içim rahatlasın yeterki
ilişki sıklığına göre ya da bebeğin ne tarafta tutunduğuna göre bi şey söylemiş olabilir ama bunların hiçbiri kesin bilgi vermez, neye dayanarak söyledi bilmiyorum canımben cuma günü izinli olduğu için ilk kontrolüme gidemedim ama yarın inş. gideceğim.bu tarz şeyler söylerse yazarım.devlet hastanesinde adam ama özelde gittiğim doktorlardan çok daha iyi.
Kızlar tüm gün kasık ve bel ağrım vardı.ve çokaz oturdum diyebilirim.koyu kahverengi akıntı geldi birkaç nokta kadar..belki yersiz endişeleniyorum ama acile gidip betahcg yaptırasım var panik oldum çok(( yerleşme kanı şuan gelmiş olabilirmi ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?