2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba izmirli eylül anneleri ben de izmirde öğretmenim doktor bulabildiniz mi?

Hayır tatlım ya bulamadım ben henü kahraman kolday ve egepoldeki gökalp tokaç arasındaym ama eşim gökalpte ısrarlı kahraman beyn muayene ücreti 240 fazla bence her ay içn ama cok iyi doktormuş cok ilgiliymiş kafam karışl bulmam lazm

sat:28 kasım 30 aralıkta kan testi yaptırdım 0.1 çıktı değerim. 3 ocakta idrar testi yaptım negatif.ilk defa 9 gün gecikti.anlamadım.çarşamba dr gideceğim sanırım bi sorun var((

bende daha kalbini duyamadım 31 aralıkta gitmiştim doktor 4+6 günlük dedi beş haftalık yani nerdeyse..bir buçuk iki hafta sonra tekrar gel dedi bende cuma günü yada diğer hafta pazartesi tekrar gidicem doktora hayırlısı inşallah duyarım miniğimin kalbini

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu muhtemelen ilişkiden kaynaklandı kanaman fazla ayakta kalma dinlen kanaman geçecektir

egepolde ayşen doktoru duydum bende. aradim gün aldim ama ben bornovada oturuyorum uzak diyechala dusunuyorum. kahraman beyi bende duydum ama dedigin gibi canim her ay 250 tl verip bide dogumda 3.500 tl istiyormuş o biraz fazla olur diye bende vvazgectim. bide medicalde zekeriyaya iyi diyorlar. ilgiliymis baya. diger kontrole acaba onaki gitsrm diyorum. offff cok zor yaaa

Ya benimde acil bulmam lazm bu hafta zaten çalışıyorum.ewde de hiç oturmuyorum resmen henüz adapte olamadım hamileyim diye unutup ağır kaldırıyorm filan kasık agrılarım var yarın yada öbürgn mutlaka gtmem lazm ama kadn doktor istemiyorum sanada önermem cunku ne biliym kadınlar cok duygusal.erkekler daha bilimsel net bakıyolar.

evet canim kesinlikle cigdemden sonra erkek doktora gitmeye karar verdim.zekeriyaya bi goruneyim haftaya cumartesi. iyise sanada soylerim

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu muhtemelen ilişkiden kaynaklandı kanaman fazla ayakta kalma dinlen kanaman geçecektir

inş. hamileyimdir :) mesajını okurken bile mutlu oldum canım sağol. umarım ilişkidendir belimde hafif ağrı oldu gün boyunca korktuğum gibi enfeksiyon yada rahim yarası değildir eğer öyle bebişimi geciktirebilir

Kızlar tüm gün kasık ve bel ağrım vardı.ve çokaz oturdum diyebilirim.koyu kahverengi akıntı geldi birkaç nokta kadar..belki yersiz endişeleniyorum ama acile gidip betahcg yaptırasım var panik oldum çok(( yerleşme kanı şuan gelmiş olabilirmi ki??

Benim 4 haftalikken olmustu doktora gittim hemen progestana baslatti gecti simdi canim panik yapma yarin bir doktora git istersen cok yormusun kendini ilk aylar önemli birak is guc kalsin dikkat et kendine

Son düzenleme:
Merhaba bende kismetse eylul annesi olucam. Sat 30 kasim. Henuz doktora gitmedim bir iki gune kadar gidicem umarim gorurum keseyi. Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin ins.

Benim 4 haftalikken olmustu doktora gittim hemen progestana baslatti gecti simdi canim panik yapma yarin bir doktora git istersen cok yormusun kendini ilk aylar önemli birak is guc kalsin dikkat et kendine

Teşekkür ederim cevap için gerçekten cnım.panik yaptım çay koy tatlı koy yemek hazırla derken bi bakmışım ben hiç oturmamışım normalde çok aktifim eşim hiperaktif olduğundan..henüz doktor. Bulamadım ama yarın mutlaka gidicem doktora kim denk gelirse içim rahatlasın yeterki

Yarin gidince haber verirsin bize de canım

merakla beklıyorum. sanırım aynı doktorla devam edicem ama 13unde randevudada bekledığım gıbıyse bakalım heyecanlıyım çok.

bence bi git doktora bekleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…