2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba kızlar bende geldim aranıza.
sat 26 kasım.
28aralık 97
29aralık 242
31 aralık 873
fakat kese görmeden sağlıklı dedi doktor.
cok korkuyorum dış gebelik veya kimyasal gebelikten.
13 ocakta kese ve kalp bakacağım.
sizce sonuçlar nasıl.
allah her isteyene verir inşallah

Hosgeldin canim sonuclar gayet guzel katlanarak gitmis doktoruna güven olumlu dusunelim her sey cok güzel olacak Insallh

günaydın eylül anneleri uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum hamile kalınca bende üye olup aranıza katılmak istedim inşallah bende eylül annesi olucam şu an hamileliğimin 6. haftasındayım :)

Son düzenleme:
folbiol kullanan arkadaşlar günde 1 tanemi alıyorsunuz. diğer hamileliğimde kullanmıştım ama hatırlayamadım günlük ne içtiğimi sonrasındada decavit vermişti dr. şimdi bişey kullanmıyorum daha dr a gitmedim haftaya gitmeyi planlıyorum içsemmi folibol bilemedim:26::26:

Canım ben folikplus kullanıyorum sabah akşam bir tane.

Evet canim bir tane aliyorum ben

hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah...

günaydın eylül anneleri uzun zamandır bu siteyi takip ediyordum hamile kalınca bende üye olup aranıza katılmak istedim inşallah bende eylül annesi olucam şu an hamileliğimin 6. haftasındayım :)

bende folibol kullanıyorum doktor günde bir kere tok karnına almam gerektiğini söyledi

Arkadaşlar merhaba ilk başta yeni topiğimiz hayırlı olsun bende 3gün önce kendim test yaptım çift çizgiyi gördüm Çok şükür. İkinci çocuğuma hamileyim 2,5 yaşında Kaan adında bir oğlum var. İlk hamileliğimde de burada çok güzel bir grubumuz vardı. Umarım arkadaşlığımız ve paylaşımlarımız daim olur :)

Hoşgeldin canim hayirli olsunn

Merhaba hayırlı olsun darısı başımıza inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Dualarını bekliyorummm :)

merhabalarrr bende 2.kez eylul anbesi oluyorum. sat 1aralikti 31aralikta idrar testi yaptim pozitifti:) 2ocakta kan testi yaptirdim 2169 cikti. pztsi icin randevu aldim. bakalim ultrasonda ne dicekler heycanla bekliorum. kizimda 2010eylul dogumlu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…