2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Günaydın, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle anne ve bebekleri :))

Kasılmaların net bir tarifi yok sanırım değil mi, tecrübeli annelerin bilgilerinden yararlansak?

Canım karnının alt tarafında adet öncesi nasıl bir ağrın oluyor ve ara ara uzun süreli devam ediyorsa aynen öyle bir ağrı,kendini adet olacakmış sanıyorsun,en azından benim ilk hamileliğimde öyle olmuştu

O zaman benimkiler de kasılma, sabah servisten inince sanki bebek aşağıya baskı yapıyormuşcasına oldu, bir süre yürüdükten sonra geçti, bazı arkadaşlar yazmışlar karında tek taraflı sertleşme oluyor diye, aynen o bende de oluyor, sanki bir balonu son noktaya kadar şişirmişsin gibi dokununca semsert :))

aynen canım ya...
bayram sonuna yıllık ızın yazdıracağım ıcın 4 gun daha gelıp gıttım mı
benım ıcın hafta güzel bıtmış olacak

canım o bebeın hareketlerınden kayunaklanan bebeın bası yada poposu deılmı
sertlık yanı
ben bebeın hareketlerını ızlerken bıyere toplanıo mesela sertlık oluo
ama hıc agrı sızı olmuo

sertlık yanı
ama hıc agrı sızı olmuo

Yok şekerim, bu bebek hareketli iken olmuyor, onun hareketinde anlıyorum poposunu, zaten başı kasıklarıma doğru, doktorumuz bebeğin dönmüş demişti, doğuma kadar baş aşağıda olacak muhtemelen:)

Sagol canim her sene cekyrm su bronsitten ve astimdan bu sene ne guzel hasta olmadm dedm son ayda yakalndm insallh bir an once gecer

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde dişim ağrımaya başladı çürüğüm var

sertleşme bende de oluyor ama sağ yada sol tarafa bebek kafasını dayıyor gibi dışardan hissediliyor ama adet ağrısı gibi bişey hiç hissetmedim
bebeğim içerde yer yapıyo kendine diye düşünüyorum bende

sertlık yanı
ama hıc agrı sızı olmuo

evet aynısı bende de oluyo canım. göbeğim yamuk duruyo ama ağrı yok sonra geçiyo zaten

canımm cok geçmiş olsun..inşallah gebeliğin cok sıkıntılı gecmiyordur bari.son aylar ve havaların sıcak olması zaten yeterince zor..evet 1 ayda 3.5 fazla olabilir ama ben de ayda 4 kılo aldıgımı biliyorum :) kaçıyor işte arada.gecen 29. haftadan 32.haftaya kadar 1 kılo aldım mesela sonra tartıda birgun 66.4 ken bigun sonra 67.6yı gorunce cok sasırdım artık ödem midir yoksa kilo mu bilmiyorum ama artık korkuyorum baskule cıkmaya:18:...maşşallah cocuklarına gelişimleri iyiymiş.kronik kilo almama da annede strese sebep oluyor.benim oğlum bir senede sadce 300 gr aldı.33 aylık oldugu halde kıyafertleri hep 18-24 aylık cocuk kıyafetleri
zaten ilk ogluma hamıleyken de gelişimi 2 hafta geriden geliyordu hala da öyle
ben sadece aynı haftalarda aynı gramlarda oldugu ıcın ve benım dr um norml senin ki iri diyince sasırdım daha oncede baska arkadaslarla aynı seyı hıssetmıstım ama senin durumun tabiki bilmiyordum işte..

Cok gecmiş olsun..bol bol dinlen canım..

Ayni bende senin gibiyim aksam uykusuzluktan ölüyorum ama bir turlu rahat edemiyorum basimin altinda iki yastik bir yastikta bacagimin arasinda saga sola donemiyorum artik esim sagolsun surekli beni donduruyor belden asagim butun kemiklerim sızlıyor dönerken inliyormusum esim oyle diyor derin yatmiyorum diyor adam surekli kendi ceviriyor benimle o da uyumuyor ben ilk gebeliğimde böyle degildim ama bunda cok kötüyum

Son düzenleme:
sertlık yanı
ama hıc agrı sızı olmuo

Sertleşme dediğiniz şey çoğunlukla bebeğin gerinmesi,kabına sığamaması tarzında hareketler onlar,bendeyi en azından öyle

Öğretmen olan annisler siz simdi 32. Haftada calisabilir rapor aldiniz mi yoksa almaya gerek yokmu

Mutlu haftalar arkadaşlar ağrisiz sizisiz mide yanmasiz rahat bi hafta diliyorum...bebiş için bakim çantasi alicam alanlar neyi öneriyor chicco mu,bübchen mi, mustela mi önerilerinizi bekliyorum :)

Öğretmen olan annisler siz simdi 32. Haftada calisabilir rapor aldiniz mi yoksa almaya gerek yokmu
benim 32. hafta bu çarşambaya denk geliyor ve ben çarşamba günü çalışamaz raporu alıp direk iznimi başlatacağım. çalışabilir alsak da artık aktarılmayacağı için 37. de tekrar çalışamaz almak gerekiyormuş 2 kez uğraşmak istemiyorun ben.

kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
korkuyorummmmm...:18:
napıcam bilmiyorum....
eşim işsiz kaldı dua edin bana...
gerçi dualarınız bana gelirmi bilmiyorum Selin gercek adım değil....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…