2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evet canim kizimin bitanesi kardesini somuruyor..

Evet canım şimdi okudum yazmışsın :) şimdiden başlamış kıskançlık aralarında hepsini ben yiycem diyo demek ki :) organ gelişimi vs falan iyi gitsin de kiloyu doğuncada alır kısa zamanda toparlar... neyse düzenli değilmiş sancıların evinde daha huzurlu olursun...

Canm kilo hic önemli degil sagligini etkilemesin de bu durum o kafama takildi baska doktora randevu aldim uc gun sonra bakalim o ne dicek

Canim bu gecici bi agrimi yoksa doguma kadar olcakmi ben normalde bukadar durmam hep dollanirim nasil dayancagim bilmiyorum

Canm kilo hic önemli degil sagligini etkilemesin de bu durum o kafama takildi baska doktora randevu aldim uc gun sonra bakalim o ne dicek

Iyi yapmışın cnm bir git görün bakalım o ne diyecek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyle inan oyle moralim bozuk strestliyimki agliyorum hic bisey yapamiyorum yataga baglanmisim resmen kimsemde yok tek basimayim daha bebege bisey hazirliyamadim allah butun darda olanlara sonrda bana yardim etsin
Aaaa canim sacmalamaaa.. benimde yanimda kimse yok .. ben kac aydir yataktayim bilmiyormusun.. yeterki bebisler iyi olsunn .. dr bitek wc ye kalkicaksin diyor bana .. ee esim gelene kadar ac duramiyacagima gore yemek de yapiyorum yavas yavas ev de topluyorum ..evet bazen bende cok korkuyorum ama kendimi birakmak hem beni hem bebeklerimi uzecek onlar icin ayakta olmak morali hep yuksek tutmak gerek.. cunku artik herseyi hissediyorlar... peki baska bi dr falan gitsen bekli bi ilac falan verir

kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
korkuyorummmmm...:18:
napıcam bilmiyorum....
eşim işsiz kaldı dua edin bana...
gerçi dualarınız bana gelirmi bilmiyorum Selin gercek adım değil....

dularımız tabi ki sana gelir arkadaşım. Seni ve sıkıntını çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun, herşeyde bir hayır vardır belki biraz sıkıntı çekip çok daha iyi bir işe sahip olacak eşin inşallah

cnaım bana çok da az gelmedi yaaa sen kaç günlüksün tam olarak.

sen merak etme bak görürsün belki daha bile iyi olacak sadece aradaki sürecte beklemek sıkıntılı sizin için, sen de bebegini düşünüp iyi olmaya calış..bak bizim de bu hafta sonu arabamız yandı.hem içinde oğlumda vardı.belki farketmeseymiş eşim Allah korusun olacakları düşünemiyorum bile(yolda giderken birden alev alıp 5-6 dk içinde küle dönmüş.ama inan hiç üzülmüyorum sadece şükrediyorum..söylemek istediğim herkesin başından kötü olaylar gecebilir belki biz bilmiyoruzdur yaşadıgımız en kötü olayın içinde bile bir hayır vardır canım..

Oyle inan oyle moralim bozuk strestliyimki agliyorum hic bisey yapamiyorum yataga baglanmisim resmen kimsemde yok tek basimayim daha bebege bisey hazirliyamadim allah butun darda olanlara sonrda bana yardim etsin

Canm uzme kendini bebisine yazik allhm yardmci olur kimsemi yok size destk ckck ailn esin ailesi faln

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy kizz ne bilim yaa oyle küçük kalmis deyince cok uzuluyorum.. kiyamiyorum bee ayy bi gelse pamuklara saricam ben kizimi .. oyle canim sanci cikinca ahaa dedim yandik.. sonra dr duzenli degil ..kalp atislari gayet iyi deyincee oyle bi ohh cekmisim ki dr bile güldü. . Hayirdir kiz iyi bakamadik sana galiba kacicak delik ariyon diyo dedim sizinle alakasi yok ben evimi cok seviyorum.. hast. Fobim var benim

moral bozmak yooook. Bak senin stresin bebeği etkiler ve bebek de strese girer. Ben de 1 hafta evde kımıldamadan yattım bu agrılardan kıpırdayamıyordum ama inan geçiyor. Hatta bana doğuma kadar geçmez dediler dinlenince geçti. Ama emin ol bebeğini kucağına alınca hepsi geçecek Sadece bebişi üzme lütfen

Canim yaa sen nasilsin .. senin melegin nasil ben hast.nedeyken baya kacirdim durumlari

Kizlar toplantuya gdyrm bakalm ne olacak patron ne dyck

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım buna galiba bebekten bebeğe transfizyon deniyor yanlıs biliyo da olabilirim. Ama daha son kontrolde ikisi aynı kiloda değilmiydi, 1 haftada mı değiştiler

Yok şekerim, bu bebek hareketli iken olmuyor, onun hareketinde anlıyorum poposunu, zaten başı kasıklarıma doğru, doktorumuz bebeğin dönmüş demişti, doğuma kadar baş aşağıda olacak muhtemelen:)

hımm benım dedıgım bebek hareketlı ıken oluo canım
kasılma deıl yanı...

Sertleşme dediğiniz şey çoğunlukla bebeğin gerinmesi,kabına sığamaması tarzında hareketler onlar,bendeyi en azından öyle

ewet bebeın turlu turlu hareketlerınden kaynaklanan durum o sertlık..
kasılma nasıl oluo deseler bılmıorum
doğum başlasa anlamıcam sanırım

canım buna galiba bebekten bebeğe transfizyon deniyor yanlıs biliyo da olabilirim. Ama daha son kontrolde ikisi aynı kiloda değilmiydi, 1 haftada mı değiştiler

Evet cnm bi ara baya guzel ayni gidiyolardi simdi gelisimleri cok hizli ilerledigi icin obur kizim geride kaldi.. zaten aralarinda hep kucuk gerileme vardi ama bu sefer baya fazla cikti napalim bunada sükür ..

Canim yaa sen nasilsin .. senin melegin nasil ben hast.nedeyken baya kacirdim durumlari

Annelik duygusu üzülürsün tabi ama tek derdimiz kiloları olsun bi doğsunlar nasıl güzel bakarız onlara çok değil 1-2 ay sonra bi bakmışsın tosuncuk olmuşlar :) bende nefret ettim artık hastaneye gitmekten bütün dr ları hemşireleri ebeleri tanıyoruz artık akraba olucaz yakında :)

Bende nasıl olayım işte saatim saatimi tutmuyor kasılmalar devam tabi ama bana ilaç vermiyor gerçi öyle çok abartılı değil kasılmalarım ama ne biliyim... Bi de şunu fark ettim kasıldığım anda nst ye bakıyorum aslında çok şiddetli çıkmıyor sancı ama ben biraz fazla hissediyorum sanırım zaten evde bazen sık aralıkla oluyor dr a gidiyoruz nst ye giriyorum bişey çıkmıyor bende bi problem var galiba cmts kontrolümüz vardı ilk defa bir hafta önde çıktı oğlum sevindim valla dr da iyi buldu rahim uzunluğu falan iyi dedi ama hiç belli olmuyor işte bi gün iyi oluyorum bi gün kötü neyse ki kontrollerim her hafta gidip görmek iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…