Evet canim kizimin bitanesi kardesini somuruyor..
Canım. Kilo tablolarda haftana göre normal gözüküyor ama Dr neden öle dediki üzülme cnm stres yapma kendine bebeğinde etkilenmesin sağlığı iyi olsun da kiloyuda alırlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm vajina icinde kemik agriyor gibi anlatmasi da zor bende bacagimi acip yuruyorum saga sola donerken ayaga kalkarken cok canim yaniyor doktora her gittigimde soruyorum normalbunun icin ilac veremem kiz cocugubekleyenlerde daha cok oluyor diyor doktrm.ben kurtaj oldum bi kere o zamn hemsire demisticatin cok dar diye belki seninki de dardir genisliyordur kotu bir sey olsa doktr soylerdi canm
Canm kilo hic önemli degil sagligini etkilemesin de bu durum o kafama takildi baska doktora randevu aldim uc gun sonra bakalim o ne dicek
Aaaa canim sacmalamaaa.. benimde yanimda kimse yok .. ben kac aydir yataktayim bilmiyormusun.. yeterki bebisler iyi olsunn .. dr bitek wc ye kalkicaksin diyor bana .. ee esim gelene kadar ac duramiyacagima gore yemek de yapiyorum yavas yavas ev de topluyorum ..evet bazen bende cok korkuyorum ama kendimi birakmak hem beni hem bebeklerimi uzecek onlar icin ayakta olmak morali hep yuksek tutmak gerek.. cunku artik herseyi hissediyorlar... peki baska bi dr falan gitsen bekli bi ilac falan verirOyle inan oyle moralim bozuk strestliyimki agliyorum hic bisey yapamiyorum yataga baglanmisim resmen kimsemde yok tek basimayim daha bebege bisey hazirliyamadim allah butun darda olanlara sonrda bana yardim etsin
kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
korkuyorummmmm...:18:
napıcam bilmiyorum....
eşim işsiz kaldıdua edin bana...
gerçi dualarınız bana gelirmi bilmiyorum Selin gercek adım değil....
Kizlarr doktordan geldim simdi moralim biraz bozuldu bebisimin kafaave boyu 1hafta önde gidiyor ama gobek cevresi 2 hafta geride.bebegin kilosu az olur dedi doktr kilo umrumda degil sagligini tehlikeye atar mi bu durum bir bilginiz var mi 2kilo bebegim az dedi kilosuna
amin canım tesekkur ederim... herkez bebek kısmetıyle gelır dıyor ama.... okadar cok kapı denedık kıbılmyrm cok korkuyorum..
Dua için tesekkur ederim....İnşaalah Rabbım kabul eder en kısa surede güzel bir kapı açılır.
Oyle inan oyle moralim bozuk strestliyimki agliyorum hic bisey yapamiyorum yataga baglanmisim resmen kimsemde yok tek basimayim daha bebege bisey hazirliyamadim allah butun darda olanlara sonrda bana yardim etsin
Evet canım şimdi okudum yazmışsın :) şimdiden başlamış kıskançlık aralarında hepsini ben yiycem diyo demek ki :) organ gelişimi vs falan iyi gitsin de kiloyu doğuncada alır kısa zamanda toparlar... neyse düzenli değilmiş sancıların evinde daha huzurlu olursun...
Oyle inan oyle moralim bozuk strestliyimki agliyorum hic bisey yapamiyorum yataga baglanmisim resmen kimsemde yok tek basimayim daha bebege bisey hazirliyamadim allah butun darda olanlara sonrda bana yardim etsin
Evet canım şimdi okudum yazmışsın :) şimdiden başlamış kıskançlık aralarında hepsini ben yiycem diyo demek ki :) organ gelişimi vs falan iyi gitsin de kiloyu doğuncada alır kısa zamanda toparlar... neyse düzenli değilmiş sancıların evinde daha huzurlu olursun...
Arkadaslar kontrol olduk evime geldim yine cok şükür. .
Nst de yine sanci cikti ama doktor duzenli olmadigi icin nidlata devam dedi.. bebegimin bitanesi çok geriden gidiyor 34 haftalik olmamiza ramen o 31+5 günle uyumlu cikiyor.. kilosu da 1904 gr çok moralim bozuluyor.. obur kizim da masallah herseyi iyi haftasiyla uyumlu 2300 gr olmus .. bu kizim kardesinin herseyini yiyor anlasilan ..doktor acil bisey olursa hemen geliyorsun .. ne kadar dururlarsa o kadar iyi dedi . C.tesi tekrar kontrole geliyosun dedi gonderdi
Canm benim ara ara hafifliyor biraz yurusem tekrar basliyorCanim bu gecici bi agrimi yoksa doguma kadar olcakmi ben normalde bukadar durmam hep dollanirim nasil dayancagim bilmiyorum
cnaım bana çok da az gelmedi yaaa sen kaç günlüksün tam olarak.
Yok şekerim, bu bebek hareketli iken olmuyor, onun hareketinde anlıyorum poposunu, zaten başı kasıklarıma doğru, doktorumuz bebeğin dönmüş demişti, doğuma kadar baş aşağıda olacak muhtemelen:)
Sertleşme dediğiniz şey çoğunlukla bebeğin gerinmesi,kabına sığamaması tarzında hareketler onlar,bendeyi en azından öyle
Canm benim ara ara hafifliyor biraz yurusem tekrar basliyor
33+3üm canm bel cevresi 2 hafta geriymis 31+3 ona üzüldüm bas ve bacak 34+4
canım buna galiba bebekten bebeğe transfizyon deniyor yanlıs biliyo da olabilirim. Ama daha son kontrolde ikisi aynı kiloda değilmiydi, 1 haftada mı değiştiler
Ayy kizz ne bilim yaa oyle küçük kalmis deyince cok uzuluyorum.. kiyamiyorum beeayy bi gelse pamuklara saricam ben kizimi .. oyle canim sanci cikinca ahaa dedim yandik.. sonra dr duzenli degil ..kalp atislari gayet iyi deyincee oyle bi ohh cekmisim ki dr bile güldü. . Hayirdir kiz iyi bakamadik sana galiba kacicak delik ariyon diyo dedim sizinle alakasi yok ben evimi cok seviyorum.. hast. Fobim var benim
Canim yaa sen nasilsin .. senin melegin nasil ben hast.nedeyken baya kacirdim durumlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?