Canm bende bir haftadr goruyrm ya inanlmaz bir duygu ben bebegimi hep tombis renkli gozlu keltos bir bebek ayyy allhm kucagmza almayi nasip etsn yarrabbim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar kasığınızda bi ağrı bi sızı duyyumusunuz? dünden beri sağ kasığımda ince bi sızı oluyo saniyelik ama geçiyor.
bir de kasılma olduğunu nasıl anlarız?
Suan cok kotuyum kizlar hem psikolojik hem fiziksel... iftara misafirimiz vardi ne diye yorduysam kendimi bu kadar ayaklarimin agrisindan uyuyuyamiyorum... belim kopacak gibi agriyor. Benimle birlikte bebegim de yorulmus mudur diye vicdan azabi duyuyorum. Bi de uzerine duygusallik basti annemi ozledim ... benim icin o da boyle seyler cekmis miydi annelerin hakki odenmez tabi daha hamileyken anladim bunu. Yazsam daha bir suru sey yazabilirim o derece doluyum
Gunaydn kizlar cok hastaym cigerlerimi usutmusum simdi doktora gdcm bide kronik bronsitle astim var zorla nefes alyrm arkadaslarda kiziyr rapr al diye ayakta zor duruyrm
canım bende 32+4de gıtmıs olucam ozamn alıcam aktarma raporunu.doktor o tarıhte gel dedı. umarım bir sıkıntı olmaz...
bendede cok hareket var hareketleri cok baskılı hıssedıyorum.. ama bence kasılma degıldır o. cunku bıryerden sıvrı bırsey cıkarken bir eyrden de ayak gıbı bısey hıssedyrm. oyle 4-5sn suruyor. bazen sureklı yapıyor....
bence ıscerde genleşıyor.... dıyorum ya ben bazen tekme sonucu ıstem dışı bagırıyorumm.... canım acıyor... güçlü benim oğlumm :)
Gunaydn kizlar cok hastaym cigerlerimi usutmusum simdi doktora gdcm bide kronik bronsitle astim var zorla nefes alyrm arkadaslarda kiziyr rapr al diye ayakta zor duruyrm
Suan cok kotuyum kizlar hem psikolojik hem fiziksel... iftara misafirimiz vardi ne diye yorduysam kendimi bu kadar ayaklarimin agrisindan uyuyuyamiyorum... belim kopacak gibi agriyor. Benimle birlikte bebegim de yorulmus mudur diye vicdan azabi duyuyorum. Bi de uzerine duygusallik basti annemi ozledim ... benim icin o da boyle seyler cekmis miydi annelerin hakki odenmez tabi daha hamileyken anladim bunu. Yazsam daha bir suru sey yazabilirim o derece doluyum
günaydın,hayırlı haftalar dilerim.
Uyumakta o kadar zorlanıyorum ki sırt üstü yatıyorum sanki bebek agzımdan cıkacak gibi hissediyorum o kadar baskı oluyo sanki cigerlerimde filan.yastıgımı yukseltiyorum belim agrıyo.sola ya da saga donuk yatsam bacaklarım arasına yastık alsam max 3. dk sonra safra kesesi tasımdan dolayı rahatsız oluyorum.yatakta donemiyorum hareketlerim kısıtlandı cokkalcamın uzerindeki kemigin battıgını hissediyorum cogunlukla.ne bileyim cok mu sikayet ettim ama uyuyamıyorum bu sebeplerden tuvaleti filan saymıyorum bile..
bi de ne yazık kii kucucuk catlaklar olusmaya baslamıs karnımda..ya fark etmemiştim ya da yeni olustular..banyolardan sonra badem yagı suruyodum ama kullandıgınız bişiler var mı artmasını engellemek istiyorum
zaman cabuk gecsin istiyorum sonra diyorum hamilelik bu her zaman olmaz doya doya yasa ama agrılar sızılar zorluyo artık
herkese günaydın..
güzel ve cabuk gecen bı hafta olsun ınsallah...
bı an once cuma olsun ıstıorum
cunku cok sıkıldım işe gelıp gıtmekten
olmaz heralde canım iş yerı nerden bılecek senın kac günlük olduğunu..
doktorun raporda belırtmedıgı surece
herkese günaydın..
güzel ve cabuk gecen bı hafta olsun ınsallah...
bı an once cuma olsun ıstıorum
cunku cok sıkıldım işe gelıp gıtmekten
Günaydın, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle anne ve bebekleri :))
Kasılmaların net bir tarifi yok sanırım değil mi, tecrübeli annelerin bilgilerinden yararlansak?
çok geçmiş olsun canım.
kesin rapor al evde dinlen mutlaka
E arkadaşım hemen raporunu alsana neden yapmıyosun korkma doğum iznini etkilemez ayrı rapor konuları onlar.
Çok geçmiş olsun aman diyim ihmale gelmez.
Aldm canm smdi annemdeym kronik bronsit olmusum butun agrilarm gecti bide ciger acisi cekyrm mahvoldm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?