2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canm bende bir haftadr goruyrm ya inanlmaz bir duygu ben bebegimi hep tombis renkli gozlu keltos bir bebek ayyy allhm kucagmza almayi nasip etsn yarrabbim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah canım..zaten diyolar ruyalarda artık bol bol görülür diye.psikolojik olarak da artık bu durumdan kurtulmak istedigimiz icin.acıkcası ben hayırlısıyla dogurmak istiyorum zamanın cabuk gecmesini istiyorum zamanında dogsun elbet de.

kızlar kasığınızda bi ağrı bi sızı duyyumusunuz? dünden beri sağ kasığımda ince bi sızı oluyo saniyelik ama geçiyor.
bir de kasılma olduğunu nasıl anlarız?

bende de bişiler oldu yurumekte zorlandım bebek hareketi mi acaba dedim ama bilemedim.ben de merak ediyorum acıkcası.

o duygusallıgı sorma..ben de ailemden ayrı yasıyorum annemi babamı cok ozluyorum.ayrılırken deliler gibi aglıyorum filan. annelerin hakkı kesinlikle odenmez ne emeklerle buyutmusler valla

günaydın,hayırlı haftalar dilerim.

Uyumakta o kadar zorlanıyorum ki sırt üstü yatıyorum sanki bebek agzımdan cıkacak gibi hissediyorum o kadar baskı oluyo sanki cigerlerimde filan.yastıgımı yukseltiyorum belim agrıyo.sola ya da saga donuk yatsam bacaklarım arasına yastık alsam max 3. dk sonra safra kesesi tasımdan dolayı rahatsız oluyorum.yatakta donemiyorum hareketlerim kısıtlandı cokkalcamın uzerindeki kemigin battıgını hissediyorum cogunlukla.ne bileyim cok mu sikayet ettim ama uyuyamıyorum bu sebeplerden tuvaleti filan saymıyorum bile..

bi de ne yazık kii kucucuk catlaklar olusmaya baslamıs karnımda..ya fark etmemiştim ya da yeni olustular..banyolardan sonra badem yagı suruyodum ama kullandıgınız bişiler var mı artmasını engellemek istiyorum

zaman cabuk gecsin istiyorum sonra diyorum hamilelik bu her zaman olmaz doya doya yasa ama agrılar sızılar zorluyo artık

Gunaydn kizlar cok hastaym cigerlerimi usutmusum simdi doktora gdcm bide kronik bronsitle astim var zorla nefes alyrm arkadaslarda kiziyr rapr al diye ayakta zor duruyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok geçmiş olsun canım.
kesin rapor al evde dinlen mutlaka

olmaz heralde canım iş yerı nerden bılecek senın kac günlük olduğunu..
doktorun raporda belırtmedıgı surece

herkese günaydın..
güzel ve cabuk gecen bı hafta olsun ınsallah...
bı an once cuma olsun ıstıorum
cunku cok sıkıldım işe gelıp gıtmekten

E arkadaşım hemen raporunu alsana neden yapmıyosun korkma doğum iznini etkilemez ayrı rapor konuları onlar.

Çok geçmiş olsun aman diyim ihmale gelmez.

anlaşılan çok yormuşsun kendini. artık enerjimizi verimli kullanmalıyız tatlım. en ufak bir aktivite de nefes nefese kalıyorum ben. gerçi fazla kiloma bağlıyorum ama ağırlaşmaya da başladık. bebeklerin etkilenmemesine imkan yoktur herhalde..kocama iftarı zor hazırlıyorum valla, bravo sana :)
bugün dinlenmeye çalışsan..ayaklarını tuzlu suya sokabilirsin, biraz olsun rahatlatır.

artık ben de zamnın bir an evvel geçmesini ve kızıma kavuşmayı istiyorum. Allah sağlık versin elbette beklicez ama artık son zamanlar ve sanki zaman durdu !

Ben inanılmaz çatlağa meyilli bir insanım vücudumda milyon çatlak var herhalde ergenlikten beri en ufak kilo artışında çatlarım ben. Ama gel gelelim şu hamilelik döneminde maşallah diyim hiç ilave çatlağım olmadı. Özellikli birşey de kullanmıyorum. Her sabah ama aksatmadan duşta nemli cildimi bebe yağı sürüp bikaç dakika masajla yediriyorum sadece o kadar.

herkese günaydın..
güzel ve cabuk gecen bı hafta olsun ınsallah...
bı an once cuma olsun ıstıorum
cunku cok sıkıldım işe gelıp gıtmekten

Günaydın canım, günaydın arkadaşlar. Gerçekten huzurla bir haftayı geçirmek istiyorum. Geçen hafta işten dolayı çok fazla stresli bir haftaydı benim için. Ama lütfen bu haftam öyle olmasın yorulmak ve gerilmek istemiyorum bu hafta

olmaz heralde canım iş yerı nerden bılecek senın kac günlük olduğunu..
doktorun raporda belırtmedıgı surece

evet canım bende bıraz aratrdım arkadasım 33+2 de gıtmıs tarıhı sasırmıs.. doktor bır hafta gerıden ıslem yapmıs ve aktarma raporunu 32+2 olaraktan yazmıs..
sonuc olarak 1 hafta on yada gerı cok farketmez. doktorun yazdıgı tarıh onemlıymıs. adet tarıhımızı atıyorum 1aralık degılde 7 aralık dıye yazdımı olay bıter...

bu arada herkeze hayırlı haftalar dılıyorummmm

Kızlar herkese günaydın
Güzel haftalar olsun hepimize inş.
Kontrollerden güzel haberler gelsin inş.
Biran evvel sağsalim 37 ye varalım
Artık iyice sabırsızlanmaya başladım kızıma kavuşmaş için....
Tabi ki vaktinde.

Günaydın, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle anne ve bebekleri :))

Kasılmaların net bir tarifi yok sanırım değil mi, tecrübeli annelerin bilgilerinden yararlansak?

Günaydın ve iyi haftalar herkese..

Bebişlerinin odalarını tamamlayan çalışkan anneler biz tembel anneler için fotoğrafları paylaşsalar da biz de biraz ilham alsak? Nasıl olur? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…