2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Selam arkadaslar ben cok kotuyum dungece hastaneye acile gittim cok siddetli agrim var nerde agri oldugunu nasil soylesem bilmiyorum vajinanin ici diyelm iki kemigI hani v seklinde dir ya o iki kemik cok agryo kipildiyamiyorum adim atamiyorum burda tatil oldugu icin ogrenci dr kontrol ettiler idrarda enfeksiyon var dediler ben yok dedim enfeksiyon olsa yanma olur arti benim kemigim agryo yok dediler tahlil yapcaz bikac gun once yaptirdigim tahlilI onlerine koydum sonra vazgectiler bisey anlamadilar yani ntsye bagldilr bebegin kalp atislari herseyi normaldi sanci yoktu ama iste agridan duramiyorum eve gonderdiler sabaha kadar sag tarafimdan soluma donemiyorum dusunun yani okadar agriyo donmeye calisiyorum inliyorum vazgeciyorum bende bilmiyorum nasil yapcam

Canim o agri bende de var yuruyunce daha da artiyor bir aydir gecmedi doktrm normal catin genisliyor yapilacak bir sey yok dedi

Kizlarr doktordan geldim simdi moralim biraz bozuldu bebisimin kafaave boyu 1hafta önde gidiyor ama gobek cevresi 2 hafta geride.bebegin kilosu az olur dedi doktr kilo umrumda degil sagligini tehlikeye atar mi bu durum bir bilginiz var mi 2kilo bebegim az dedi kilosuna

kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
korkuyorummmmm...:18:
napıcam bilmiyorum....
eşim işsiz kaldı dua edin bana...
gerçi dualarınız bana gelirmi bilmiyorum Selin gercek adım değil....

Canım her bebek kısmetiyle gelir vardır ınsallah bir hayrı bi kapı kapanır bi bakmışsın bin kapı acılmış nolur canını sıkma..ben sana dua edicem..allah yardımcınız olsun inşallah

Canim o agri bende de var yuruyunce daha da artiyor bir aydir gecmedi doktrm normal catin genisliyor yapilacak bir sey yok dedi

Ama bende ki agri normal bi agrimi bilmiyorum yururken bacaklarimi acip yuruyorum ve cok agriyo sagdan sola donmek hele dun biraz zorladim kendimi ondanmidir bukadar agrimasi .cati acilmasi iyi mi kotumu peki

Sağol telkinlerin için :) Bakalım ben neyle karşılaşacağım :)

Ama bende ki agri normal bi agrimi bilmiyorum yururken bacaklarimi acip yuruyorum ve cok agriyo sagdan sola donmek hele dun biraz zorladim kendimi ondanmidir bukadar agrimasi .cati acilmasi iyi mi kotumu peki
Canm vajina icinde kemik agriyor gibi anlatmasi da zor bende bacagimi acip yuruyorum saga sola donerken ayaga kalkarken cok canim yaniyor doktora her gittigimde soruyorum normalbunun icin ilac veremem kiz cocugubekleyenlerde daha cok oluyor diyor doktrm.ben kurtaj oldum bi kere o zamn hemsire demisticatin cok dar diye belki seninki de dardir genisliyordur kotu bir sey olsa doktr soylerdi canm

İnşallah canım zaten artık kendi derdime düştüm çok fazla düşünmüyorum.Bebek iyice ağırlaştı ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum.Yatınca bütün iç organlarıma baskı yapıyor :)))

Canım her bebek kısmetiyle gelir vardır ınsallah bir hayrı bi kapı kapanır bi bakmışsın bin kapı acılmış nolur canını sıkma..ben sana dua edicem..allah yardımcınız olsun inşallah

amin canım tesekkur ederim... herkez bebek kısmetıyle gelır dıyor ama.... okadar cok kapı denedık kı bılmyrm cok korkuyorum..
Dua için tesekkur ederim....İnşaalah Rabbım kabul eder en kısa surede güzel bir kapı açılır.

kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
napıcam bilmiyorum....

canım bebek kısmetiyle gelir. moral bozmak yok
elbet güzel bi kapı açılacaktır.

kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
napıcam bilmiyorum....

Evet canim hic uzme kendini.. melegin size bol bereket getirecek.. sen yanliz Rabbime guven.. ona bol dua et .. hem hamislerin duasi kabul olur.. bizimde dualarimiz seninle

Kızlar.ben de bugün aldım 32. Hafta.çalışamaz.raporumu kolejde öğretmenim sgk dan kaç para.alırım.bilmiyorum. 1500 alıyorum.maaş ama sgk da.görünen brüt 3000 hangisine.göre.hesaplanır bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim merak etme .. biliyosun ben hastanelerde yattim agrilar sancilar .. hepsinden muzdaribim.. sadece kanamaya ve suya dikkat et onlar gelirse doğum basladi demekmis.. onun haricinde dogum olmuyor merak etme ..

Arkadaslar kontrol olduk evime geldim yine cok şükür. .
Nst de yine sanci cikti ama doktor duzenli olmadigi icin nidlata devam dedi.. bebegimin bitanesi çok geriden gidiyor 34 haftalik olmamiza ramen o 31+5 günle uyumlu cikiyor.. kilosu da 1904 gr çok moralim bozuluyor.. obur kizim da masallah herseyi iyi haftasiyla uyumlu 2300 gr olmus .. bu kizim kardesinin herseyini yiyor anlasilan .. doktor acil bisey olursa hemen geliyorsun .. ne kadar dururlarsa o kadar iyi dedi . C.tesi tekrar kontrole geliyosun dedi gonderdi

Canim merak etme .. biliyosun ben hastanelerde yattim agrilar sancilar .. hepsinden muzdaribim.. sadece kanamaya ve suya dikkat et onlar gelirse doğum basladi demekmis.. onun haricinde dogum olmuyor merak etme ..

Canım gittin mi kontrole bugün?

Canım. Kilo tablolarda haftana göre normal gözüküyor ama Dr neden öle dediki üzülme cnm stres yapma kendine bebeğinde etkilenmesin sağlığı iyi olsun da kiloyuda alırlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
napıcam bilmiyorum....

Korkma cnm bi kapıyı kapatan Allah başka bir kapıyı açar muhakkak hakkınızda hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyle inan oyle moralim bozuk strestliyimki agliyorum hic bisey yapamiyorum yataga baglanmisim resmen kimsemde yok tek basimayim daha bebege bisey hazirliyamadim allah butun darda olanlara sonrda bana yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…