Selam arkadaslar ben cok kotuyum dungece hastaneye acile gittim cok siddetli agrim var nerde agri oldugunu nasil soylesem bilmiyorum vajinanin ici diyelm iki kemigI hani v seklinde dir ya o iki kemik cok agryo kipildiyamiyorum adim atamiyorum burda tatil oldugu icin ogrenci dr kontrol ettiler idrarda enfeksiyon var dediler ben yok dedim enfeksiyon olsa yanma olur arti benim kemigim agryo yok dediler tahlil yapcaz bikac gun once yaptirdigim tahlilI onlerine koydum sonra vazgectiler bisey anlamadilar yani ntsye bagldilr bebegin kalp atislari herseyi normaldi sanci yoktu ama iste agridan duramiyorum eve gonderdiler sabaha kadar sag tarafimdan soluma donemiyorum dusunun yani okadar agriyo donmeye calisiyorum inliyorum vazgeciyorum bende bilmiyorum nasil yapcam
valla ben acılmaları filan takip edemicem galiba..doktorum bebegin 3 hafta onden gittigini normal dogumun zorlastıgını soyledi.uygun zamanda sezeryanla mı alcak artık gorcez..
kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
korkuyorummmmm...:18:
napıcam bilmiyorum....
eşim işsiz kaldıdua edin bana...
gerçi dualarınız bana gelirmi bilmiyorum Selin gercek adım değil....
Canim o agri bende de var yuruyunce daha da artiyor bir aydir gecmedi doktrm normal catin genisliyor yapilacak bir sey yok dedi
açılman olsa doktor söylerdi sana mutlaka, onun için endişe etme. 2-3cm açılma ile doğum başlamıyor hemen o halde kaç ay duranlar var, benim 2cm açılmam vardı 4 hafta sonra hala doğum başlamamıştı, 41 haftayı geçmişti. kardeşimin hiç açılması yoktu 1 hafta sonra doğuruverdi. aldırma sen milletin lafına doktorunu dinle, iç güdülerini dinle ama boşver elalemi..
Canm vajina icinde kemik agriyor gibi anlatmasi da zor bende bacagimi acip yuruyorum saga sola donerken ayaga kalkarken cok canim yaniyor doktora her gittigimde soruyorum normalbunun icin ilac veremem kiz cocugubekleyenlerde daha cok oluyor diyor doktrm.ben kurtaj oldum bi kere o zamn hemsire demisticatin cok dar diye belki seninki de dardir genisliyordur kotu bir sey olsa doktr soylerdi canmAma bende ki agri normal bi agrimi bilmiyorum yururken bacaklarimi acip yuruyorum ve cok agriyo sagdan sola donmek hele dun biraz zorladim kendimi ondanmidir bukadar agrimasi .cati acilmasi iyi mi kotumu peki
Yok bitanem erken doğum falan yapmazsın neden yap :):)
Tabi ki hepimizin başına gelebilir ama bak görüceksin bu sık olan birşey diil.
Böyle şeylere takılırsan öyle enerji gönderirsin asıl:) kurcalama boşver bence doktorun şüpheli bir durumun olsa zaten sana gerek kalmadan bakar ve sana söylerdi..
Canım her bebek kısmetiyle gelir vardır ınsallah bir hayrı bi kapı kapanır bi bakmışsın bin kapı acılmış nolur canını sıkma..ben sana dua edicem..allah yardımcınız olsun inşallah
kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
napıcam bilmiyorum....
kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
napıcam bilmiyorum....
benim 32. hafta bu çarşambaya denk geliyor ve ben çarşamba günü çalışamaz raporu alıp direk iznimi başlatacağım. çalışabilir alsak da artık aktarılmayacağı için 37. de tekrar çalışamaz almak gerekiyormuş 2 kez uğraşmak istemiyorun ben.
Canim merak etme .. biliyosun ben hastanelerde yattim agrilar sancilar .. hepsinden muzdaribim.. sadece kanamaya ve suya dikkat et onlar gelirse doğum basladi demekmis.. onun haricinde dogum olmuyor merak etme ..Selam arkadaslar ben cok kotuyum dungece hastaneye acile gittim cok siddetli agrim var nerde agri oldugunu nasil soylesem bilmiyorum vajinanin ici diyelm iki kemigI hani v seklinde dir ya o iki kemik cok agryo kipildiyamiyorum adim atamiyorum burda tatil oldugu icin ogrenci dr kontrol ettiler idrarda enfeksiyon var dediler ben yok dedim enfeksiyon olsa yanma olur arti benim kemigim agryo yok dediler tahlil yapcaz bikac gun once yaptirdigim tahlilI onlerine koydum sonra vazgectiler bisey anlamadilar yani ntsye bagldilr bebegin kalp atislari herseyi normaldi sanci yoktu ama iste agridan duramiyorum eve gonderdiler sabaha kadar sag tarafimdan soluma donemiyorum dusunun yani okadar agriyo donmeye calisiyorum inliyorum vazgeciyorum bende bilmiyorum nasil yapcam
Canim merak etme .. biliyosun ben hastanelerde yattim agrilar sancilar .. hepsinden muzdaribim.. sadece kanamaya ve suya dikkat et onlar gelirse doğum basladi demekmis.. onun haricinde dogum olmuyor merak etme ..
Kizlarr doktordan geldim simdi moralim biraz bozuldu bebisimin kafaave boyu 1hafta önde gidiyor ama gobek cevresi 2 hafta geride.bebegin kilosu az olur dedi doktr kilo umrumda degil sagligini tehlikeye atar mi bu durum bir bilginiz var mi 2kilo bebegim az dedi kilosuna
Canım gittin mi kontrole bugün?
kızlar hiç tadım yok.
moralim çok bozuk.
napıcam bilmiyorum....
Canim merak etme .. biliyosun ben hastanelerde yattim agrilar sancilar .. hepsinden muzdaribim.. sadece kanamaya ve suya dikkat et onlar gelirse doğum basladi demekmis.. onun haricinde dogum olmuyor merak etme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?