Yok canım bozma moralini bende kötü bişey oldu sandim bak cuma bende gittim 30+3 tum sürekli dr um bak 7 yildir ayni dr a gidiyorum benden nst istemedi daha erken cunku 32 den once istemiyorlar senden erken bile istemis ve ayrica moral bozacak bisey yok tamam mi cnm
İkiz olunca durum farklı oluyor olabilir belki şimdi sendeki bası bizdekinden daha fazla bi de o anda mesanenin dolu olması bebeklerin hareketleri falan hepsi etki ediyor ama tehlike görse alttan bakardı heralde yarın sen bi sor istersen... rahim uzunluğunu kısaltan şey kasılma... zaten az çok kısalmıştır normalde de 28. Haftadan sonra vücut doğuma hazırlanmaya başladığı için yavaş yavaş kısalmaya başlıyormuş 25 mm nin altına düşmemesi ve açılma olmaması gerekiyor... Ne karışık işlermiş önceden hamilelerin bu kadar derdinin olduğunu bilmiyordum valla :)... Senin kasılmalarda azalma var mı inş yatırmazlar kendi evinde olmak insana daha iyi geliyor
Amin canm siz sakin olun buyukler sonucta baktnz ortam iyi degl yavastan kalkarsnz
ben bide annem yada eşim olmadan gi,ttim saf gördü beni heralde nst ye soktu tedirgin etti bide soğuk biriydi
zaten diğer sayfalarda kötü yorum okudum hakkında
şimdi daha iyiyim çok şükür cnm ama o günkü psikolojimi unutamam dün hep yattım dinlendim kötü bişey olmasın diye
çok sağol cnm
Sorma cancazim yaa hamislik gercekten cok zor iş mis. . Benim arkadasim da hamisti ama bu kadar zorlanmiyordu.. bende ne ozenmistim ona.. disardan bakinca kolay geliyor yasamak lazimmis.. bana bu hafta dogum olucak gibi geliyor sanirim 36 goremiycez bizkasilmalar agri yapmaya basladi çünkü. . Bakalim yarin ola hayrola
Yok canim yaa moralim iyi .. rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. o ne derse o .. totolari isirmaya az kaldiHayırlısı canım benim yinede üzülmeyelim asıl riskli haftalarımız geride kaldı aslında ama tabi insanı küvezdi yoğun bakımdı korkutuyor tabi... Git bakalım yarın kontrolüne moralini yüksek tut bir hafta bile dayansalar kardır... Allah hepimizin yardımcısı olsun
ben ilkinde sürmedim yara oldu bu sefer birde sürüp deneyeceğim bakalım nasıl olacak..kızlar gögsünüzü ssürdünüz kremler gerçekten işe yarıcakmı,dogumdn sonra gögsümüz çatlamıcakmı
doktor falan mı söledi
erken doğum olasılığın var belirtilere karşı dikkatli ol, suyun gelirse, kanaman, sancın vs.. olursa saate aldırma hemen cepten ara gibi şeyler söylemişti. ama yasaklar falan koymamıştı.Selam ben muayne olmadim cuma gunu gitcem isin aslini ogrencem seninki boyle kanalda iken tehlikesi yoktu degilmi benim suanda midede baski olmasi gerek iken hic oyle bi problemim yok nekadar yesem rahatsiz olmuyorum baya bi asagda ama dedigin gbi oturmak kalkmak cok zor oturdugum da karnim bacaklarimin arasinda resmen ve karnim cok farkli geliyor bana kenarlardan hic sismemis onumde sanki bitane top koymusum hanI filimledde kadinlara hamile susu verirlerya oyle iste
bende büchen aldım canım, ilkindede onu kullanıp memun kalmıştım.Arkadaşlar yaa ben bübchen diye bi bebek bakım ürünleri aldım çantasıyla beraber netten araştırdım iyi yorumlar yapılmış aranızda alanınız yada kullananlar varmı acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde 10kgya yaklaştı canım, toplamda normal ama bir ayda 3,5 fazla oldu 1,5-2kg diye konuşmuştuk. anladığım kadarıyla bütün doktorlar toplama fazla bakmıyorda 1 ayda limiti aşana kızıyor.Canim mrb burda okudukca sasiriyorun bazi seylere ben de tam 29+5 te gittim ve bebegim 1560 gr gelmisti.dr um kilosunu cok iyi diyip bi grafik gosterdi ve %50.persentilde oldugunu soledi..boyunu zaten hic soylemiyo bizim ki..simdi benim bebegimde mi iri? Toplamda kac kilo aldin ben 32.haftamda 9 kilo almistim ve ideal dedi ama bszi arkadaslarin dt lari bu kiloya da kiziyodedim ya sasiriyorum
Yok canim yaa moralim iyi .. rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. o ne derse o .. totolari isirmaya az kaldi
Kızlar, göğüs ucu yaram için bugün annemlere gösterdim. aile büyükklerim göğüs ucumun olmadığını söylediler. Göğüs ucu nasıl olacak ya, bir de göğsümdeki yara nasıl geçecek. 34. haftam bitmek üzere. doğuma kadar geçer mi acaba?
5 gorumce var sadece biri konustu nasilsn gozukmuyrsn digerleri yuzume bile bakmdiyemekten sonra butun kuzenlr gorumcler ayri bi odada oturdlr orta yasli yengeler ile kaldim Allah im nasil bi aileye dusmsum
canım, normalde düz olabilir ama uyarılınca soğukta falan ucu büzüşüp fındık gibi olmuyor mu? yada kahverengi kısmı hafif sıkınca ucu dışarı doğru çıkmıyormu? eğer içeri gömülüyorsa onu bebek ememiyor ama dışarı çıkarmak için hamileykende kullanılabilen aparatlar var. doğumdan sonra pompa vs ile çoğu dışarı çıkıp normale dönüyormuş. bence hem yaranı hemde ucunu doktoruna göster sana yol gösterecektir.
canım genelde öyle oluyor zaten ucunu bebek emdikçe büyütecek biberon gibi düşün bebek büyüdükçe uçta büyüyecek. her küçük uç için kullanmak gerekeceğini sanmıyorum, içedönük meme ucu anatomik bi kusur sonuçta. doktoruna bi göster gerek varsa ürün tavsiyesini de o yapsın.ya benimde baya küçük mercimekten daha küçük ve büyümüyor ne aparatı var nasıl kullanılıyor?
canım bu yarım atlet gibi bişeymiş, nasıl açıpda emziricez bunla,hiç bir yerden açılmıyorki. yanlış ürünemi baktım acabakızlarr mayıs annelrine sordum bunu söylediler Seamless Dekolte Toparlayıcı Sütyen resim koyamadım içinde kendi ince pedi varmış bide kendileri şu göğüs pedinden içine koyuyorlarmıış bi aratsanıza ben bundan alayım diyorummm
Dogru diyrsn cnm ayni semtte oturyrz mutlaka karsilsiliyr bir yerlrde abileri ile sorunlari var bana nie yansitiliyr anlmdm en iyisi bayram seyransıkma canını tatlım 3 görümcede bende var takmaya bile değmez benim yaşadıklarımı anlatsam moralin bozulur eşinle aran iyiyse hiçte düşünme bebeğinide kendinide üzme bunlarda bi imtihan hiçte dert etme, demesi kolay geliyo ama insan ancak yaşadığını biliyo ben şimdi muhattap olmuyorum sık görüşmüyorum bayramdan bayrama en azından kafam rahat yoksa boşatana kadar uğraştılar bizi, herneyse daha fazla canını sıkmayım kendinede bebişinide iyi bak canım
ya benimde baya küçük mercimekten daha küçük ve büyümüyor ne aparatı var nasıl kullanılıyor?
5 gorumce var sadece biri konustu nasilsn gozukmuyrsn digerleri yuzume bile bakmdiyemekten sonra butun kuzenlr gorumcler ayri bi odada oturdlr orta yasli yengeler ile kaldim Allah im nasil bi aileye dusmsum
Canim sana tavsiyem kendi dr undan baskasina gitme ben iki gebeligimde de oyle yaptim cunku zaten hassas donemdeyiz rutubetten nem kapiyoruz baska dr farkli bisey diyo boyle canimiz sıkılıyo ama kendi dr un seni biliyor bebegi takip ettigi icin bebegi biliyor yani bu benim nacizane fikrim.Herseye de moralini bozma civcivini de üzme tatlim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?