2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ben bide annem yada eşim olmadan gi,ttim saf gördü beni heralde nst ye soktu tedirgin etti bide soğuk biriydi
zaten diğer sayfalarda kötü yorum okudum hakkında
şimdi daha iyiyim çok şükür cnm ama o günkü psikolojimi unutamam dün hep yattım dinlendim kötü bişey olmasın diye
çok sağol cnm

Sorma cancazim yaa hamislik gercekten cok zor iş mis. . Benim arkadasim da hamisti ama bu kadar zorlanmiyordu.. bende ne ozenmistim ona.. disardan bakinca kolay geliyor yasamak lazimmis.. bana bu hafta dogum olucak gibi geliyor sanirim 36 goremiycez biz kasilmalar agri yapmaya basladi çünkü. . Bakalim yarin ola hayrola

Amin canm siz sakin olun buyukler sonucta baktnz ortam iyi degl yavastan kalkarsnz

5 gorumce var sadece biri konustu nasilsn gozukmuyrsn digerleri yuzume bile bakmdi yemekten sonra butun kuzenlr gorumcler ayri bi odada oturdlr orta yasli yengeler ile kaldim Allah im nasil bi aileye dusmsum

Canim sana tavsiyem kendi dr undan baskasina gitme ben iki gebeligimde de oyle yaptim cunku zaten hassas donemdeyiz rutubetten nem kapiyoruz baska dr farkli bisey diyo boyle canimiz sıkılıyo ama kendi dr un seni biliyor bebegi takip ettigi icin bebegi biliyor yani bu benim nacizane fikrim.Herseye de moralini bozma civcivini de üzme tatlim.

Kızlar, göğüs ucu yaram için bugün annemlere gösterdim. aile büyükklerim göğüs ucumun olmadığını söylediler. Göğüs ucu nasıl olacak ya, bir de göğsümdeki yara nasıl geçecek. 34. haftam bitmek üzere. doğuma kadar geçer mi acaba?

Hayırlısı canım benim yinede üzülmeyelim asıl riskli haftalarımız geride kaldı aslında ama tabi insanı küvezdi yoğun bakımdı korkutuyor tabi... Git bakalım yarın kontrolüne moralini yüksek tut bir hafta bile dayansalar kardır... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Yok canim yaa moralim iyi .. rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. o ne derse o .. totolari isirmaya az kaldi

kızlar gögsünüzü ssürdünüz kremler gerçekten işe yarıcakmı,dogumdn sonra gögsümüz çatlamıcakmı
doktor falan mı söledi
ben ilkinde sürmedim yara oldu bu sefer birde sürüp deneyeceğim bakalım nasıl olacak..
erken doğum olasılığın var belirtilere karşı dikkatli ol, suyun gelirse, kanaman, sancın vs.. olursa saate aldırma hemen cepten ara gibi şeyler söylemişti. ama yasaklar falan koymamıştı.
bende büchen aldım canım, ilkindede onu kullanıp memun kalmıştım.
benimde 10kgya yaklaştı canım, toplamda normal ama bir ayda 3,5 fazla oldu 1,5-2kg diye konuşmuştuk. anladığım kadarıyla bütün doktorlar toplama fazla bakmıyorda 1 ayda limiti aşana kızıyor.
benim 2 sebepten fazla kilo almamı istemiyoruz, 1.si astımım var fazla kilo ciğeri sıkıştırır, nefes darlığı, sık astım krizi falan yapar buda bebeğe giden oksijen miktarını azaltıp gelişmesini engeller. 2.si hipoglisemim var, ailede şeker var ve şeker yüklemem 150 çıktı. dikkatli beslenmezsem normaldede sıkıntı yaşıyorum, şimdide yaşarım.
aniden anne ve bebek kilosunda normalin üstünde bir artış gebelik şekeri belirtisidir, bu yüzden dr da bende nooluyo dedik.
bebek geçen kontrolden beri 650gr almış, boyda buna orantılı uzamış. kilosu boya göre fazla olsaydı sanırım şeker testine yollayacaktı ama orantılı olunca iri bebek olacak dedi.
açıkcası bende nasıl iri bebek oluyor anlamadım, bu gidişle 4kg doğarmış.
ilkinede iri bir bebek olacak, 3,5 civarı doğar demişti. gerçektende 3,5 doğdu. bunun nesi iri dediğimde, güldü küçük diyosan seneye gör sen onu demişti gerçektende benim kız sürekli yaşıtlarından iri oldu sınıfın en uzunlarından boy-kilo 2 yaş önde gidiyor falan. belkide iri olacağını öngörmek için boy kilo dışında baktığı kriterlerde vardır, bilmiyorum ki..

Yok canim yaa moralim iyi .. rabbim hakkimizda hayirlisini versin.. o ne derse o .. totolari isirmaya az kaldi

Aynen aynen kavuşmaya az kaldı her geride kalan güne seviniyorum :) Vardır Allahın bir bildiği vakti saati ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun :) bende sırt ağrısından çok muzdaribim hiç yatamıyorum geceleri

canım, normalde düz olabilir ama uyarılınca soğukta falan ucu büzüşüp fındık gibi olmuyor mu? yada kahverengi kısmı hafif sıkınca ucu dışarı doğru çıkmıyormu? eğer içeri gömülüyorsa onu bebek ememiyor ama dışarı çıkarmak için hamileykende kullanılabilen aparatlar var. doğumdan sonra pompa vs ile çoğu dışarı çıkıp normale dönüyormuş. bence hem yaranı hemde ucunu doktoruna göster sana yol gösterecektir.

5 gorumce var sadece biri konustu nasilsn gozukmuyrsn digerleri yuzume bile bakmdi yemekten sonra butun kuzenlr gorumcler ayri bi odada oturdlr orta yasli yengeler ile kaldim Allah im nasil bi aileye dusmsum

sıkma canını tatlım 3 görümcede bende var takmaya bile değmez benim yaşadıklarımı anlatsam moralin bozulur eşinle aran iyiyse hiçte düşünme bebeğinide kendinide üzme bunlarda bi imtihan hiçte dert etme, demesi kolay geliyo ama insan ancak yaşadığını biliyo ben şimdi muhattap olmuyorum sık görüşmüyorum bayramdan bayrama en azından kafam rahat yoksa boşatana kadar uğraştılar bizi, herneyse daha fazla canını sıkmayım kendinede bebişinide iyi bak canım

ya benimde baya küçük mercimekten daha küçük ve büyümüyor ne aparatı var nasıl kullanılıyor?

kızlarr mayıs annelrine sordum bunu söylediler Seamless Dekolte Toparlayıcı Sütyen resim koyamadım içinde kendi ince pedi varmış bide kendileri şu göğüs pedinden içine koyuyorlarmıış bi aratsanıza ben bundan alayım diyorummm

ya benimde baya küçük mercimekten daha küçük ve büyümüyor ne aparatı var nasıl kullanılıyor?
canım genelde öyle oluyor zaten ucunu bebek emdikçe büyütecek biberon gibi düşün bebek büyüdükçe uçta büyüyecek. her küçük uç için kullanmak gerekeceğini sanmıyorum, içedönük meme ucu anatomik bi kusur sonuçta. doktoruna bi göster gerek varsa ürün tavsiyesini de o yapsın.
bildiğim kadarıyla medelanın anatomik göğüs kalıbı diye bi ürünü var ucu delikli halka şeklinde yanlardan baskı yaparak ucun dışarı dönmesini sağlıyor, aventte göğüs ucu çıkarıcı diye pompa mantığında vakumlayarak uç çıkaran bişey daha var.
göğüs halkasını bebek emziriken hani sigara tutar gibi tutarızya öyle yaptığında içine kaçmıyorsa bebiş büyütür onu.
canım bu yarım atlet gibi bişeymiş, nasıl açıpda emziricez bunla,hiç bir yerden açılmıyorki. yanlış ürünemi baktım acaba

Dogru diyrsn cnm ayni semtte oturyrz mutlaka karsilsiliyr bir yerlrde abileri ile sorunlari var bana nie yansitiliyr anlmdm en iyisi bayram seyran

Cnm gebe egitimine gidiyrm benim de ayni ucu yok denck kadar kucuk ebenin soyledigi sabah kolonya ile kurut oglen nemlendrve gunde 5 dk zeytn yagi ile ucuna masaj yapin(uc kismnda isaret parmgn ile yuvarlk cizmkb)

Sen insanligini yaptn canm bosver elinde bir koz oldu boyle dusun gittin ilgilenmediler senin bir daha cagrdklarnda gtmezsen niye gelmedn diyemzler bosver canm kafana takipta uzme kendini benm kaynanamda bana cok yapti ama ne oldu sonunda ben sabrettm allha biraktm baktiki brnde baska kapisi yok ama ben mesafelym annemr gdyrm kendisine gitmyrm ariyr cagriyr gtmyrm mesafeli gdp gelyrm cnku bunu kendi istedi bosver sen esinle iyi ol yeter bebisinden baskada bisey dusunme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım..

Suan cok kotuyum kizlar hem psikolojik hem fiziksel... iftara misafirimiz vardi ne diye yorduysam kendimi bu kadar ayaklarimin agrisindan uyuyuyamiyorum... belim kopacak gibi agriyor. Benimle birlikte bebegim de yorulmus mudur diye vicdan azabi duyuyorum. Bi de uzerine duygusallik basti annemi ozledim ... benim icin o da boyle seyler cekmis miydi annelerin hakki odenmez tabi daha hamileyken anladim bunu. Yazsam daha bir suru sey yazabilirim o derece doluyum

kızlar kasığınızda bi ağrı bi sızı duyyumusunuz? dünden beri sağ kasığımda ince bi sızı oluyo saniyelik ama geçiyor.
bir de kasılma olduğunu nasıl anlarız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…