2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evet cnm bi ara baya guzel ayni gidiyolardi simdi gelisimleri cok hizli ilerledigi icin obur kizim geride kaldi.. zaten aralarinda hep kucuk gerileme vardi ama bu sefer baya fazla cikti napalim bunada sükür ..

canım ikiz kız mı bekliyosun sen de ??
benim de ikiz kız tek yumurta..
ama sen maşallah 34. haftaya gelmişsin..
zaten o lazer işlemi 26-27. haftalardan sonra yapılmıyormuş yaşama şansları çok yüksek olduğundan karında müdahale etmiyolarmış..
aralarındaki fark kilo olarak 2.5 haftaya kadar geldiği zaman da sezeryanla alıyolarmış..
maşallah sen baya ilerlemişsin artık çok şükür sağlıkla doğarlar inşallah..

calışabılır alsan neden aktarılmasınkı canım anlamadım
herkes aktarıo bende cuma calışabılır alıp doğum sonrasına aktarıcam

geçmiş olsun canım 3-4 gün önce bendede oldu sanki bacağımı ayırmışlar gibi ağrı acı oldu çatı ağrısı, üstüne basamadım ayağımın sanırım normal önceki hamileliliğimde yaşamadım bunda yaşıyorum ama dedğin gibi dayanılmıyo rabbim sabrını versin hayırlısıyla zamanında sağlıklı sıhhatli doğsunlarda inşallah unutucaz sanki hiçbişey yaşamamış gibi olacaz inşallah

inşallah canım hayırlısı olur rabbim büyük mutlaka bi sebep halkeder endişelenme sakın, rabbim tez zamanda eşine güzel bi iş versin inşallah

hayırlısı canım rabbim sağlıkla sıhhatle zamnında kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarını bizlerede dua et canım

[SUB][/SUB]

canım benim 32+1 de 29 muş. 33+0 günlük çıkmış karşısında öyle yazıyor. Yani 1 cm, 2 cm ölçüm mü bu kadar farkediyor, o kadar mm lik bişey ki o

Iki doktora gidiyorum biri iri dio biri geri dio anlamadim nasil isbiri bacak kemiginden bakio kiloya biri göbek cevresinden cihazlar arasinda da fark edio bakalim 2gun sonra diger doktra gidicem o ne dicek teşekkür ederim canm ilgilendin

Son düzenleme:

Canım ben geçen hafta bir sebepten aynı gün 2 doktorda ultrasona girdim. Ikiside kullandıkları cihazlar ve tecrübe bakımından hiçbir eleştiri yapamayacağın doktorlar. Birinde gününde çıkan femur diğerinde 2 hafta önde birinde gününde çıkan karın çevresi diğerinde 2 hafta önde çıktı. Bu geçen hafta "aynı gün" alınan ölçümler. Birinde bebek 2000 gram diğerinde 2400 çıktı.
Özetle, ölçümlere hiç takılmayın tadını çıkarın..

Iki doktora gidiyorum biri iri dio biri geri dio anlamadim nasil isbiri bacak kemiginden bakio kiloya biri göbek cevresinden cihazlar arasinda da fark edio bakalim 2gun sonra diger doktra gidicem o ne dicek teşekkür ederim canm ilgilendin

hiç panik yapma aynı şey bana da oluyor, aletlerden, o aletlerle ölçüm yapan ellerden kaynaklanıyor bu. Hanyayı konyayı ancak bebişler doğunca görebilicez bana kalırsa şimdi söylenenler hep boş

Gelmezmi annesi ben hergün duymaya alismisim. Bugun o sesleri duyunca bi mutlu oldum anlatamam.. masallah tosuncuga 1 hafta onde demek hep boyle mutlu haberler alin ins zaten herkez hep ayni seyi soyluyor bu son aylar en zor aylar diye .. dedin gibi bir gun iyi bir gun fena.. ama masllah senin haberler mutlu etti beni .. sorunsuz 40 haftalara ulasin ins.

aynen aynen, milimetrik ölçümler bunlar farklı çıkması cok normal takma kafana

hiç panik yapma aynı şey bana da oluyor, aletlerden, o aletlerle ölçüm yapan ellerden kaynaklanıyor bu. Hanyayı konyayı ancak bebişler doğunca görebilicez bana kalırsa şimdi söylenenler hep boş

Aynen kizlar katiliyorum ama kafama takmadan da yapamiyorum.sayenizde simdi daha rahatladim cok teşekkür ederim

calışabılır alsan neden aktarılmasınkı canım anlamadım
herkes aktarıo bende cuma calışabılır alıp doğum sonrasına aktarıcam
artık olmuyor canım yeni yazı geldi yeni dediysem sene içinde aralık ocak gibi falan. öğretmen anneler yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izinlerini sonrasına aktaramıyor artık.

Masallah annesi seninkiler tek yumurtaa demek benimki cift yumurta .. evet ite kaka 34. Haftaya geldik benim kizlara kalsa simdiye coktan gelmislerdi ama dr amcasi izin vermedi dayaniyoruz ki 36. Haftaya gelsinler diye .. o zaman hersey cok daha güzel olucak ins..umarim senin meleklerinde yaramazlik yapmaz zamaninda saglikla annislerinin kucagini doldururlar

Evet canim hic uzme kendini.. melegin size bol bereket getirecek.. sen yanliz Rabbime guven.. ona bol dua et .. hem hamislerin duasi kabul olur.. bizimde dualarimiz seninle

Korkma cnm bi kapıyı kapatan Allah başka bir kapıyı açar muhakkak hakkınızda hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ya verilmiş sadakanız varmış..çok çok geçmiş olsun....Rabbım korumus...çok korkunc birşey....
tabıkı önemli olan can saglıgı... ama iştee bir türlü moralımı toparlayamıyorum....yavrumada kıyamıyorum ben üzülüyorum oda uzuluyor dıye... ama bır turlu moralımı toparlayamıyorum..çunku iş bulmak okadar zorkııı......... Rabbım isterse elbbette en guzel kapı acılır acılacaktır ama....ben cok karamsarlıga dustum... ya olmazsa napıcaz biz.........

inşallah canım hayırlısı olur rabbim büyük mutlaka bi sebep halkeder endişelenme sakın, rabbim tez zamanda eşine güzel bi iş versin inşallah

Amin kızlar. hepinize güzel dualarınız için ve sıkıntımı paylaştıgınız için....çok teşekkür ederim... inşaalah rabbim en kısa sürede acar kapısını... hep dua edıyorum. ama öyle kötü haldeyim ki , umutsuzlugum had safhada.... en sondayım.. en dıpteyım..kaçgundur sabahlara kadar aglıyorum.korkuyorum cok.....

aynen aynen, milimetrik ölçümler bunlar farklı çıkması cok normal takma kafana

Hayır komik tarafı birine göre bebek obez diğerine göre normal. Birine göre diyet yapmam bile gerekebilir diğerine göre beslenmem.
Üçüncü doktora mı gidiim napiim :) mm dokundurması ile bambaşka şeyler çıkıyo çook anormal bişey çıkmadığı sürece ne çıkarsa şansımıza diyorum bence doktorlarında pek bi fikirleri yok:)

inşallah canım 18. haftada düşük tehlikesi geçirdim hala yatıyorum iğne ve hap kullanııyorum serumu da yeni bıraktık..
benimkiler de yaramaz gelmeye kalktılar cadılar
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…