Evet cnm bi ara baya guzel ayni gidiyolardi simdi gelisimleri cok hizli ilerledigi icin obur kizim geride kaldi.. zaten aralarinda hep kucuk gerileme vardi ama bu sefer baya fazla ciktinapalim bunada sükür ..
benim 32. hafta bu çarşambaya denk geliyor ve ben çarşamba günü çalışamaz raporu alıp direk iznimi başlatacağım. çalışabilir alsak da artık aktarılmayacağı için 37. de tekrar çalışamaz almak gerekiyormuş 2 kez uğraşmak istemiyorun ben.
Selam arkadaslar ben cok kotuyum dungece hastaneye acile gittim cok siddetli agrim var nerde agri oldugunu nasil soylesem bilmiyorum vajinanin ici diyelm iki kemigI hani v seklinde dir ya o iki kemik cok agryo kipildiyamiyorum adim atamiyorum burda tatil oldugu icin ogrenci dr kontrol ettiler idrarda enfeksiyon var dediler ben yok dedim enfeksiyon olsa yanma olur arti benim kemigim agryo yok dediler tahlil yapcaz bikac gun once yaptirdigim tahlilI onlerine koydum sonra vazgectiler bisey anlamadilar yani ntsye bagldilr bebegin kalp atislari herseyi normaldi sanci yoktu ama iste agridan duramiyorum eve gonderdiler sabaha kadar sag tarafimdan soluma donemiyorum dusunun yani okadar agriyo donmeye calisiyorum inliyorum vazgeciyorum bende bilmiyorum nasil yapcam
canım sömisinbel çevresini bana, ben en son 32+1 de gittim, karşıulaştırayım hiç olmazsa. AC olan bel çevresi
amin canım tesekkur ederim... herkez bebek kısmetıyle gelır dıyor ama.... okadar cok kapı denedık kıbılmyrm cok korkuyorum..
Dua için tesekkur ederim....İnşaalah Rabbım kabul eder en kısa surede güzel bir kapı açılır.
Arkadaslar kontrol olduk evime geldim yine cok şükür. .
Nst de yine sanci cikti ama doktor duzenli olmadigi icin nidlata devam dedi.. bebegimin bitanesi çok geriden gidiyor 34 haftalik olmamiza ramen o 31+5 günle uyumlu cikiyor.. kilosu da 1904 gr çok moralim bozuluyor.. obur kizim da masallah herseyi iyi haftasiyla uyumlu 2300 gr olmus .. bu kizim kardesinin herseyini yiyor anlasilan ..doktor acil bisey olursa hemen geliyorsun .. ne kadar dururlarsa o kadar iyi dedi . C.tesi tekrar kontrole geliyosun dedi gonderdi
AC 27, 2 canm 31+2 gorunuyor
[SUB][/SUB]
canım benim 32+1 de 29 muş. 33+0 günlük çıkmış karşısında öyle yazıyor. Yani 1 cm, 2 cm ölçüm mü bu kadar farkediyor, o kadar mm lik bişey ki o
Kizlarr doktordan geldim simdi moralim biraz bozuldu bebisimin kafaave boyu 1hafta önde gidiyor ama gobek cevresi 2 hafta geride.bebegin kilosu az olur dedi doktr kilo umrumda degil sagligini tehlikeye atar mi bu durum bir bilginiz var mi 2kilo bebegim az dedi kilosuna
canım bebek kısmetiyle gelir. moral bozmak yok
elbet güzel bi kapı açılacaktır.
Iki doktora gidiyorum biri iri dio biri geri dioanlamadim nasil isbiri bacak kemiginden bakio kiloya biri göbek cevresinden cihazlar arasinda da fark edio bakalim 2gun sonra diger doktra gidicem o ne dicek teşekkür ederim canm ilgilendin
Annelik duygusu üzülürsün tabi ama tek derdimiz kiloları olsun bi doğsunlar nasıl güzel bakarız onlara çok değil 1-2 ay sonra bi bakmışsın tosuncuk olmuşlar :) bende nefret ettim artık hastaneye gitmekten bütün dr ları hemşireleri ebeleri tanıyoruz artık akraba olucaz yakında :)
Bende nasıl olayım işte saatim saatimi tutmuyor kasılmalar devam tabi ama bana ilaç vermiyor gerçi öyle çok abartılı değil kasılmalarım ama ne biliyim... Bi de şunu fark ettim kasıldığım anda nst ye bakıyorum aslında çok şiddetli çıkmıyor sancı ama ben biraz fazla hissediyorum sanırım zaten evde bazen sık aralıkla oluyor dr a gidiyoruz nst ye giriyorum bişey çıkmıyor bende bi problem var galibacmts kontrolümüz vardı ilk defa bir hafta önde çıktı oğlum sevindim valla dr da iyi buldu rahim uzunluğu falan iyi dedi ama hiç belli olmuyor işte bi gün iyi oluyorum bi gün kötü neyse ki kontrollerim her hafta gidip görmek iyi geliyor
Canım ben geçen hafta bir sebepten aynı gün 2 doktorda ultrasona girdim. Ikiside kullandıkları cihazlar ve tecrübe bakımından hiçbir eleştiri yapamayacağın doktorlar. Birinde gününde çıkan femur diğerinde 2 hafta önde birinde gününde çıkan karın çevresi diğerinde 2 hafta önde çıktı. Bu geçen hafta "aynı gün" alınan ölçümler. Birinde bebek 2000 gram diğerinde 2400 çıktı.
Özetle, ölçümlere hiç takılmayın tadını çıkarın..
hiç panik yapma aynı şey bana da oluyor, aletlerden, o aletlerle ölçüm yapan ellerden kaynaklanıyor bu. Hanyayı konyayı ancak bebişler doğunca görebilicez bana kalırsa şimdi söylenenler hep boş
Canım ben geçen hafta bir sebepten aynı gün 2 doktorda ultrasona girdim. Ikiside kullandıkları cihazlar ve tecrübe bakımından hiçbir eleştiri yapamayacağın doktorlar. Birinde gününde çıkan femur diğerinde 2 hafta önde birinde gününde çıkan karın çevresi diğerinde 2 hafta önde çıktı. Bu geçen hafta "aynı gün" alınan ölçümler. Birinde bebek 2000 gram diğerinde 2400 çıktı.
Özetle, ölçümlere hiç takılmayın tadını çıkarın..
artık olmuyor canım yeni yazı geldi yeni dediysem sene içinde aralık ocak gibi falan. öğretmen anneler yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izinlerini sonrasına aktaramıyor artık.calışabılır alsan neden aktarılmasınkı canım anlamadım
herkes aktarıo bende cuma calışabılır alıp doğum sonrasına aktarıcam
Masallah annesi seninkiler tek yumurtaa demek benimki cift yumurta .. evet ite kaka 34. Haftaya geldik benim kizlara kalsa simdiye coktan gelmislerdi ama dr amcasi izin vermedicanım ikiz kız mı bekliyosun sen de ??
benim de ikiz kız tek yumurta..
ama sen maşallah 34. haftaya gelmişsin..
zaten o lazer işlemi 26-27. haftalardan sonra yapılmıyormuş yaşama şansları çok yüksek olduğundan karında müdahale etmiyolarmış..
aralarındaki fark kilo olarak 2.5 haftaya kadar geldiği zaman da sezeryanla alıyolarmış..
maşallah sen baya ilerlemişsin artık çok şükür sağlıkla doğarlar inşallah..
Evet canim hic uzme kendini.. melegin size bol bereket getirecek.. sen yanliz Rabbime guven.. ona bol dua et .. hem hamislerin duasi kabul olur.. bizimde dualarimiz seninle
Korkma cnm bi kapıyı kapatan Allah başka bir kapıyı açar muhakkak hakkınızda hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dularımız tabi ki sana gelir arkadaşım. Seni ve sıkıntını çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun, herşeyde bir hayır vardır belki biraz sıkıntı çekip çok daha iyi bir işe sahip olacak eşin inşallah
sen merak etme bak görürsün belki daha bile iyi olacak sadece aradaki sürecte beklemek sıkıntılı sizin için, sen de bebegini düşünüp iyi olmaya calış..bak bizim de bu hafta sonu arabamız yandı.hem içinde oğlumda vardı.belki farketmeseymiş eşim Allah korusun olacakları düşünemiyorum bile(yolda giderken birden alev alıp 5-6 dk içinde küle dönmüş.ama inan hiç üzülmüyorum sadece şükrediyorum..söylemek istediğim herkesin başından kötü olaylar gecebilir belki biz bilmiyoruzdur yaşadıgımız en kötü olayın içinde bile bir hayır vardır canım..
inşallah canım hayırlısı olur rabbim büyük mutlaka bi sebep halkeder endişelenme sakın, rabbim tez zamanda eşine güzel bi iş versin inşallah
aynen aynen, milimetrik ölçümler bunlar farklı çıkması cok normal takma kafana
Masallah annesi seninkiler tek yumurtaa demek benimki cift yumurta .. evet ite kaka 34. Haftaya geldik benim kizlara kalsa simdiye coktan gelmislerdi ama dr amcasi izin vermedidayaniyoruz ki 36. Haftaya gelsinler diye .. o zaman hersey cok daha güzel olucak ins.. umarim senin meleklerinde yaramazlik yapmaz zamaninda saglikla annislerinin kucagini doldururlar
Aynen kizlar katiliyorum ama kafama takmadan da yapamiyorum.sayenizde simdi daha rahatladim cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?