Iki doktora gidiyorum biri iri dio biri geri dioanlamadim nasil isbiri bacak kemiginden bakio kiloya biri göbek cevresinden cihazlar arasinda da fark edio bakalim 2gun sonra diger doktra gidicem o ne dicek teşekkür ederim canm ilgilendin
inşallah canım 18. haftada düşük tehlikesi geçirdim hala yatıyorum iğne ve hap kullanııyorum serumu da yeni bıraktık..
benimkiler de yaramaz gelmeye kalktılar cadılar
inşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
Hayır komik tarafı birine göre bebek obez diğerine göre normal. Birine göre diyet yapmam bile gerekebilir diğerine göre beslenmem.
Üçüncü doktora mı gidiim napiim :) mm dokundurması ile bambaşka şeyler çıkıyo çook anormal bişey çıkmadığı sürece ne çıkarsa şansımıza diyorum bence doktorlarında pek bi fikirleri yok:)
Kızlar doktorlarınız size hiç amniyon sıvınız-suyunuz ile ilgili bilgi veriyor mu?
Şu sınırdır bunun altı iyi diildir seninki şu kadar gibi??
Bu arada fsuzel eve girdin bizi unuttun bekleniyosun burda ona göre
pek vermiyr valla ben soruyorum arada :)))
arada yeterince su içmiyormuyuz diyor, arada suyumuz yeterli diyor. 5cm üstü olması gerkeiyomus ölçümlerde, onu biliyorum en azından çok şükür şimdiye kadar hep yukarda çıktı (4 cepten ölçüm alıyorlar 4'ünün toplamı 5'in üstü olması gerekiyor)
tabi tabi onu bırak benim aynı doktorda iki hafta arayla farklı yorum bile oldu.
İlk muayenede bek 289 haftalıktım bebek karın çevresi 28 hafta ile uyumlu femur kemiği 2 hafta geri idi. Bana yeterince sağlıklı beslenmiyosun dendi, süt yogurt protein bol su meyve dediler peki dedik. 32 de gittiğimde femur 12 gün önde, kafa 9 gün önde, karın cevresi 6 gün önde çıktı. Üstne ben de kilo almıstım, ooo bebeğin maşallahı var annesi cok iyi besleniyor demekki dediler. Ama ben beslenmemde gerçekten bişey değiştirmedim zaten iyi beslenmiyosun herhalde deiklerinde de son derece protein kalsiyum ağırlıklı besleniyordum bişey değişmedi :)))
Evet evet bunları bende biliyorum
Benimki 150 de acaba bu haftalarda milletin nasıl diye merak ettim
Senin 5 dediğinde benim 50 diye anladığım sanırım:)
Elimde olsa kendim ölçücemde olmuyo işte malesef
Ama ben emin oldum ne çıkarsa bebekler sahiden şans bence hiçbir fikrimiz yok yani
Ultrason kağıdında yazıyormu su? Kodu ne bende merak ettimpek vermiyr valla ben soruyorum arada :)))
arada yeterince su içmiyormuyuz diyor, arada suyumuz yeterli diyor. 5cm üstü olması gerkeiyomus ölçümlerde, onu biliyorum en azından çok şükür şimdiye kadar hep yukarda çıktı (4 cepten ölçüm alıyorlar 4'ünün toplamı 5'in üstü olması gerekiyor)
kızlarrr özellikle daha önce anne olanlar emzirme sütyeni alıcam şimdi de kaç beden büyüyecek göğüslerim benim büyüdü göğüslerim. şu an ki bedenim mi olacak göğüslerim yoksa süt gelince çok daha mı şişecek ??? bide o şiştiği beden mi olacak artık numaramız?? iki yıl emzirsek mesela ondan sonrada öyle o büyük bedenle mi gidecek...ona göre kaç çamaşır alacağımı kestireceğim yani ?? birde emzirme sütyenleri çok çirkin bi sitede ortadan açılan sütyenlerden koymuşlar emzirme sütyeni için çok güzeldi desteği az olan ortadan açılan yani önden açılan sütyenleri kullanabilirmiyim??? bide o dönem öyle zor geçiyorki tipine falan bakmyacaksın en rahat edeceğin en az sürtünecek gerekirse kocamanda gelebilir sadece rahatlığını düşüneceksin mi diyorsunuz?????
evet evet benm doktorlar 2 adet karı koca biri 50 likten konusuyor diğeri 5'lik diye, benim sanırım topalmda 100 gibi bişeydi.
kesinlikle öyle. Valla benm doktorum artık ultrasonla bakmaayacağını söyledi bu saaten sonra mezuralı ölçümlerle devam edecek
arada cok tepem atarsa yine giderim tamer hocaya napimmm
Ev tipi ana kucağı alan arkadaşlar, hangi marka aldınız acaba? Ben bir türlü karar veremedim. Çoğu hoşuma gitmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benım doktorum her seferınde suya bakar, gayet iyi der. su içmemi tembıhler sürekli. suyu ultrasondan bana da gösterır.Kızlar doktorlarınız size hiç amniyon sıvınız-suyunuz ile ilgili bilgi veriyor mu?
Şu sınırdır bunun altı iyi diildir seninki şu kadar gibi??
Bu arada fsuzel eve girdin bizi unuttun bekleniyosun burda ona göre
Benım doktorum her seferınde suya bakar, gayet iyi der. su içmemi tembıhler sürekli. suyu ultrasondan bana da gösterır.
Hııı git git oda alakasız başka bişey ölçsün
Ne kadar doktora gidersen o kadar farklı ölçün olur ben eminim
Sen biraz daha öndesinde. Normal işte sıkıntı yok demek heralde
Ultrason kağıdında yazıyormu su? Kodu ne bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?