2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Iki doktora gidiyorum biri iri dio biri geri dio anlamadim nasil isbiri bacak kemiginden bakio kiloya biri göbek cevresinden cihazlar arasinda da fark edio bakalim 2gun sonra diger doktra gidicem o ne dicek teşekkür ederim canm ilgilendin

Ahh canim yaa iste en buyuk hata iki dr.. birinin dedigi öbürünü tutmuyor.. ben de yaptim aynisini beni doguma gonderiyordu bebeklerin suyu bitmis yok hareketleri yokmus.. falan filan .. neden iki dr gidiyosun bilmiyorum ama birini sec kafan rahat eder valla

Amin canim ins. Ama dr dediklerine uy hic kulak ardi etme kendini yorma vee moralini hep yüksek tut.. merak etme prensesler o zaman yaramazlik yapmiyor annesi

Kızlar doktorlarınız size hiç amniyon sıvınız-suyunuz ile ilgili bilgi veriyor mu?
Şu sınırdır bunun altı iyi diildir seninki şu kadar gibi??

Bu arada fsuzel eve girdin bizi unuttun bekleniyosun burda ona göre

tabi tabi onu bırak benim aynı doktorda iki hafta arayla farklı yorum bile oldu.

İlk muayenede bek 289 haftalıktım bebek karın çevresi 28 hafta ile uyumlu femur kemiği 2 hafta geri idi. Bana yeterince sağlıklı beslenmiyosun dendi, süt yogurt protein bol su meyve dediler peki dedik. 32 de gittiğimde femur 12 gün önde, kafa 9 gün önde, karın cevresi 6 gün önde çıktı. Üstne ben de kilo almıstım, ooo bebeğin maşallahı var annesi cok iyi besleniyor demekki dediler. Ama ben beslenmemde gerçekten bişey değiştirmedim zaten iyi beslenmiyosun herhalde deiklerinde de son derece protein kalsiyum ağırlıklı besleniyordum bişey değişmedi :)))

pek vermiyr valla ben soruyorum arada :)))

arada yeterince su içmiyormuyuz diyor, arada suyumuz yeterli diyor. 5cm üstü olması gerkeiyomus ölçümlerde, onu biliyorum en azından çok şükür şimdiye kadar hep yukarda çıktı (4 cepten ölçüm alıyorlar 4'ünün toplamı 5'in üstü olması gerekiyor)

Evet evet bunları bende biliyorum
Benimki 150 de acaba bu haftalarda milletin nasıl diye merak ettim
Senin 5 dediğinde benim 50 diye anladığım sanırım:)

Elimde olsa kendim ölçücemde olmuyo işte malesef
Ama ben emin oldum ne çıkarsa bebekler sahiden şans bence hiçbir fikrimiz yok yani

Evet evet bunları bende biliyorum
Benimki 150 de acaba bu haftalarda milletin nasıl diye merak ettim
Senin 5 dediğinde benim 50 diye anladığım sanırım:)

evet evet benm doktorlar 2 adet karı koca biri 50 likten konusuyor diğeri 5'lik diye, benim sanırım topalmda 100 gibi bişeydi.

Elimde olsa kendim ölçücemde olmuyo işte malesef
Ama ben emin oldum ne çıkarsa bebekler sahiden şans bence hiçbir fikrimiz yok yani

kesinlikle öyle. Valla benm doktorum artık ultrasonla bakmaayacağını söyledi bu saaten sonra mezuralı ölçümlerle devam edecek

arada cok tepem atarsa yine giderim tamer hocaya napimmm

Ultrason kağıdında yazıyormu su? Kodu ne bende merak ettim

CANIM böyle bisey mi arıyorsun acaba
http://online.ayyildiz.com.tr/U52,23,61212-lousa-emzirme-sutyeni-sutyen.htm ..

Ev tipi ana kucağı alan arkadaşlar, hangi marka aldınız acaba? Ben bir türlü karar veremedim. Çoğu hoşuma gitmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

kesinlikle öyle. Valla benm doktorum artık ultrasonla bakmaayacağını söyledi bu saaten sonra mezuralı ölçümlerle devam edecek

arada cok tepem atarsa yine giderim tamer hocaya napimmm

Hııı git git oda alakasız başka bişey ölçsün
Ne kadar doktora gidersen o kadar farklı ölçün olur ben eminim

Benım doktorum her seferınde suya bakar, gayet iyi der. su içmemi tembıhler sürekli. suyu ultrasondan bana da gösterır.

Hııı git git oda alakasız başka bişey ölçsün
Ne kadar doktora gidersen o kadar farklı ölçün olur ben eminim

ay tabi canımmmm, hayır yani onun dogruluğu da bana tuhaf geliyor, ben şişkoyum kızım, kimbilir göbeğimde kaç kat yağ katmanı vardır nasıl olacka da benim göbek ölçümüm 50 kiloluk bir hamile ile aynı olacak anlamış değilim dogrusu ama hayırlısı

Ultrason kağıdında yazıyormu su? Kodu ne bende merak ettim

yok canım yani başkalarında yazıyor mu bilmiyorum bende yazmıyor en azından. Doktorun muayene sırasında ölçüyor, hoş artık çoğu ölçüm yapmıyor gözle ceplere bir bakıyor artık kendileri az mı çok mu idrak edebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…