2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim pardon Beylikdüzünde oturuyormussun bende anadolu yakasinda oturuyosun diye anlamisim kusura bakmaa

Aynen canım bu zamana kadar nasıl sabrettigime ben de kızdım kendime ne zorum varsa. Hem acibadem hem ssk ne güzel ya. Burda sgk anlasmasi olmasına rağmen her tahlile 30 tl civarı ucret ödüyorum her defasında. Avrupa yakasında da böyle bi Acıbadem bulabilir miyim arastiracagim. Cevap icin cooook teşekkür ederim canim sagol...

:)))))) canım sen anadolu deyince ben de atakent i direkt Ataşehir diye okumuşum :)) mutlaka denicem cok tesekkurler tavsiye için..

Merhaba, ben de acıbadem atakent hastanesinde doç. Dr. Korhan Kahramana gidiyorum. Çok memnunum ancak Korhan Beyde sgk maalesef geçmiyor ve 365 TL muayene ücreti var. Senin için de uygunsa gözüm kapalı tavsiye ederim.

Merhaba, ben de acıbadem atakent hastanesinde doç. Dr. Korhan Kahramana gidiyorum. Çok memnunum ancak Korhan Beyde sgk maalesef geçmiyor ve 365 TL muayene ücreti var. Senin için de uygunsa gözüm kapalı tavsiye ederim.

Sağol canım ama bu ücret beni fazlasıyla aşar. Az önce atakent acibadem i aradim sgk li 5 dr var dedi muayene ücreti 75 tl tahlillerden bi miktar katılım payı alınıyor dedi. Ama doğum fiyatları öğrenemedim. Umarım çok uçuk degildir.

Cevabın için teşekkürler. Her ikisinin de içerisinde avantaj ve dezavantajları var dediğin gibi karar veremiyorum o yüzden. Neyse bir doğsun da duruma göre karar vericem sanırım :)

alt komşumda kızınn odasına hem beşik hemde açılıp kapanabilen kanepe almş,şimdi kızı kendi beşiğinde hiç yatmıyo annesiyle kanepede yatmya alışmış çünkü,beşik süs gibi duruyo.gece beşiğne koymazda yanında yatırırsan sonrasında hi yatmaz yatagında

cnm bende beylikdüznde oturuyorum orda doktor beğenemedim. çapada özel muayyanesi olan bi doktora başladım 30 yıllık doktor v işinde çok iyi erkek, eğer uzak demezsen tavsiye edebilirim cnm
kolandan bende memnun kalmadım bigün muayene olamadan dönmüştük

evet biraz uzak gerçi uzaklık o kadar da önemli değil ama özel muayenehane olayına eşim sıcak bakmıyor. Tam teşekküllü bir hastanenin kadrolu dr.u olmasına özen gösteriyoruz. Yoksa benim ilk dr. da aslında iyiydi ama işte doğum için hastane ayarlamamız gerekecekti. Her ne kadar anlaşmalı oldukları hastaneler olsa da her aşçı kendi mutfağında daha iyi yemek yapar mantığıyla böyle düşündük. tavsiyen için çok teşekkür ederim canım.

sıcaklar benı benden alıyor valla
ahhh bıde nefessız kalıyorum ya komık oluyor ıkı adım atıyorum hele merdıven cıktıysam nefes nefese kalıyorum
son zamanlarımız olacak bunlar sanırım

nerelerdesin sen kaçak, tabi farkettik yoklugunu :))))

sagol cnm benım
evdeydım dınlenmeye calıstım bıraz

Canım hoşgeldin tekrar.
O sertlikler bendede oluyor.
Zaten çok yorgunum değil spor yemeğimi zor yapıyorum.
Hepimizde aynı şikayetler başladı

hıc sorma ya ıyıce hareketsızlestım bende
bı ıkı gundur ıse yuruyerek gelmeye basladım
bence hareket etmek lazım ama bu sıcakta ne mumkun

Hoşgeldin tatlımm
Bizde kocayı buldu bizi unuttu demiştik

yok be canım okudum gecmısı hep durup durup ama yazamadım

gunaydın herkese
bugun hava kapalı yagmur yagacak gıbı
dun durdugum yerde bunaldım acaıp sıcaktı
umarım serınler havalar

herkesın gecmıs kandılını kutlarım
allah hakkımızda herseyın hayrılısını nasıp etsın

iyi yapmışsın canım. Dinlenmek çok iyi gelecek bizlere. Ben de bayram taitlini 4 gözle bekliyorum yiyip yiyip yatıcam

tatlım bu hamilelikle benim özgüven tavan yapmış durumda :) ama hiç şikayetçi değilim, aksine çok eğleniyorum. kim ne demiş, nasıl bakmış sallamıyorum. 2 ay önce annemlerin yazlığa gittim, bikinimi giydim, annem şoook.. aaaa böyle mi çıkacaksın sen dedi. ne var dedim ki karnım daha küçüktü. elalem ne dermiş. elalem dönsün kendi çıçına baksın önce dedim :)) gayette rahattım. bayramda daha büyük bir karınla ve aynı bikinimle aynı elalemcilere yine şov yapacağım. valla hiç umrumda değiller, ben göbişimin, popomun ve kızımın tadını çıkartıyorum. bundan daha güzel bir görüntü olabilir mi?

ah cnaım ben bu mesajını kaçırmışım tam da sana nedne girip haber vermedin bize yazıyordum ki bu msjını gördüm.

Maşallah tontişe yahu, Allah sağlık sıhhat versin dobişlerimize, bakalım ben de bu cumartesi gidicem ama ultrasona girmicem. O nedenle kilosunu öğrenemicem ama hiç olmazsa kızım nasıl onu bilicem :) Ben de doğum tarihini konuşmayı hayal ediyorum.

cnaım ultrason ölçüleri aletten alete yada doktordan doktora değişebilir. Yerterki aynı kadın aynı aletle düşük ölçmesin bu o anlamda belirleyici değil bana göre doktorunla ilgili.

Ama diğer saydığın herşey ilgisiz oldugunun göstergesi bana göre. umarım gönlüne göre bir doktor bulursun. Son zamanlara geldik artık insan huzurla dogumunu beklemek istiyor, bir de doktorumuza güvenemezsek kime güvenicez

Tabi tabi o haldi bizde yedik besige sigmadi karyolasini yatak odasina getirip kurduk yalniz yatmasin odasinda diye 2 yasindaydi sonra bir aksam uyuyor sandik napiyoysunuz dedikten sonra ertesi gun odasina postaladik canim:))))))

hahahahahahahha doğru o da var görücez bakalım uzaktan sölemesi kolay tabi :)

kızlarrr gunaydınn ınsallah rabbım dün gece yaptıgımız duaları kabul etmiştir...

sıcaklar benı mafettı...ayaklarım çok şişiyorrrrrr heleki sağ ayagım...... ustu pogaca gıbı oluyorrrrr..................

Süpersin canim yaaaaa

gunaydın canım....
aynı durum bendede war benımde sag ayak cok şişiyor
neden sag kı??? sol ayağım daha ınık saga gore
hıc bı ayakkabı olmuo bana hep parmak arası terlık gıyıyorum....
buarada calışabılır raporunu aldınmı
ben yarın alıcam allah ızın ederse

Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk (( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((

tatlım hangi yakadsın bilmiorum ama avrupa yakasında bahçelievler hizmet hastanesinde meltem hnm varmış ablam orda normal doğum yaptı ve doktorundan acayip memnundu

hahahahaha işte bu cnaım, bundan ötesi yok bana göre de. Hiiiiç umrumda olmaz gerçekten de ben göbeğimle gurur duyuyorum, kaldı ki kilolaırmdan çekinmeden ortada rahatlıkla dolanabildiğimiz yegane zaman. Normal aman göbeğimdeki yağlar gözükmesin diye dar -giymekten kaçınırken şimdi göğsümü gere gere göbeğimi ortaya çıkaracak buluzlar giyiyorum. Bbeğim iyi olsun benimle olsun başka ne isterim. Halt etsin konuşanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…