2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Doğum ücreti Korhan Beyde sgk geçmediği için uçuk ancak diğer doktorlarda sgk geçiyor doğum ücretleri de normal doğumdan sezayene 3000 5000 arası değişiyor.

Selam millet. dun 32. Hafta kontrolumuz vardi. calisamaz raporumu aldim. ilk kez nst ye baglandim. hep dusk cikan tansiyonum dun 13 7 cikti. Arada olctur 14 bizim icin sinir dedi. olursa hemen gel dedi. biraz korktum. gun icinde 1-2 ke olcturdum normaldi tekrar. umarim bi daha yukselmez. kilo konusunda artik dikkatli davran dedi. alman gerekeni aldin simdiye kadar dedi. tamam dedim ama nasil yapacagim dikkat edecegim bilmiyorum. Neyse iyi haber ise sukur Allah ima bebegimiz iyi imis. 44 cm 2048 kg olmus melegim.. bu arada isim konusunda babamiz gulnihal konusunda pek bi israrci. ben ise ne hayir diyebiliyrum ne evet bilemedim notr hissedyrum. size de sorayim nasil bir isim?

günaydın kızlar keyifler iyidir inş:):)
benimde dün doktor kontrolüm vardı önce kendi özel doktoruma gittim bebişimiz çok şükür iyi:):) 31+0 da 1937 gr olmuş boyu 38 cm dedi.. özelde en ufak bişide sezeryana alırlar die devlet hastanesinde de kydım olsun die devlet hastanesine randevu almıştım dün için. neyse gittim ama devlet hastanesi yine beklediğimden farklı çıkmadı. doktor okadar ilgisizdi ki onlar 8. haftadan beri takiplerini yaptıkları gebelere bakıolarmış yoksa doğum için doğum evine sevk ediolarmış. banada sıf randevu aldım die bakıcakmış 1 ay sonra şimdiye kadr gttm dktoruma gideymişim okadar sinir ettki beni 2 dk bakmadı bile ultrasonla yaptığı yorumlar bebek canlı amniyon sıvısı normal ve bikaç ölçm okdr. kg boy vs hiç söylemedi bile. neyse ben kendimi tuttum hiç bişi söylemedim yine vardr bundada bi hayır die.. sanırım kendi özel hastanemde doğum olck gibi umarım gereksiz bi noktada sezeryana almazlar die dua etmekten başka çarem kalmadı...

aynen canım umarın en kısa sürede içime sinen bir dr. bulurum. aynı dr aynı aletle ölçüm yapıp bu kadar düşük ağırlık bulunca üzüldüm ben de ((

tatlım hangi yakadsın bilmiorum ama avrupa yakasında bahçelievler hizmet hastanesinde meltem hnm varmış ablam orda normal doğum yaptı ve doktorundan acayip memnundu

tavsiyen için teşekkürler, bunu da araştırayım canım sağol..

Doğum ücreti Korhan Beyde sgk geçmediği için uçuk ancak diğer doktorlarda sgk geçiyor doğum ücretleri de normal doğumdan sezayene 3000 5000 arası değişiyor.

bilgilendirme için teşekkürler canım. ben de bugün arayıp detay öğrenmek istiyorum.

tatlım nasısın? çalışabilir raporunu aldınmı? adatıp a mı gidiodun?

Günaydın annisler güzel bir gun olsun hepimiz icinn agustos annelerine bi göz attimda dogumlar baslamis bilebizlere de cok az kaldii heyecanlandim valla

DUN ALINTI YAPAMIYORDUM TEKRAR TEŞEKKUR EDERIM..aslında oyle cok cok sısman deilim ama belki de yasadıgım sehırden kaynaklı.kastamonudayız biz alısvrise bile gitsem insanların bakısları cok rahatsız ediyor.oyle oluncada ister istemez bi çekinme oluyor şehırde boyleyse denızde nasıl olur diye:26:
sen de tatilinin tadını cıkarmaya calıs canım Allahın ıznıyle bısey olmaz..kotu ıhtımalı basıma gelınce dusunmekten yanayım.bende tam hazırlık yapmadım en kotu ıhtımalde dogum yaparken esim gisip acıl seyleri alır..

canım esime bıkac kez çıtlattım da ''kim bizi tanıyor kı salla,hem ben seni boyle de beyenıyorum'' vs gibi seyler soyluyor zaten cok rahattır kendileri :)

teşekkurler canım.belki onceden cok zayıf oldugum ıcın aynada kendimi boyle goreye dayanamıyorum bılmıyorum kı simdiye kadar her sorunumda senden destek aldım..hakkını helal et ben cok sık giremiyorum sayfalar hızlı ılerlyor her sayfayı okuyamayabılıyorum ..ama hepinizi cok seviyorum..sevgi pıtırcığı oldumm

maşallah sana insanlar bön bön bakınca bi garip oluyorum ben ama sizlerden bana da güven geldi valla

evet canım bak ben bunu hiç düşünmedim hatta gidersem sadece havuza girerim diyordum kaplıcaya 2 ay oldu gideli canım zaten sıcagına dayanamadım 1 kere girdim cıktım..simdi göbegimin buyuklugunu dert edıyorum ama sizden aldıgım gazla gisicem valla artık bana yoneltılen gözleri soyle yorumlayacagm '' manken gibi kadınım bakıcaklar tabi''

Günaydın annisler güzel bir gun olsun hepimiz icinn agustos annelerine bi göz attimda dogumlar baslamis bilebizlere de cok az kaldii heyecanlandim valla

Evet gerçekten Agustos anneleri bebeklerine kavuşmaya başladı darısı vakti gelince biizm başımıza olsun inşallah.

Tatlım aynı haftalardayız bende gidicem heralde:)
Göbeğimizi gere gere gezeriz ne var hamile kilosu bu Allah Allah :)
Kaç saatlik yola gidiyorsun yada uçakla mı gidiyorsun bende bayya bir tedirginlik oldu bu seferde.
Ya bayram kalabalığından yada sıcaktan tehlikeli bir duruma girersem diye..

Geçmiş olsun tatlım.
Ama yatış vermeye çalışmak falan coşmuş resmen o doktor.
Çok tanımadığımız doktorlarada gitmemek lazım aslında işte arada böyleleride çıkabiliyor..

Canım aslında bizim ilk niyetimiz adana mersin taraflarına gitmekti arabamızla dınlenerek 14-15 saat gidecektik cunku benim ucak fobim var ama dediğin gibi sıcaklardan gözum korktu .kastamonunun ılcesine gidicez abanaya arabayla 2 saat falan..ama seni tedirgn etmek istemem cunku benım bır cocugum daha var..hem sıcak hem hamilelik ee cocugumda 2.5 yaşında baya bir probem olur diye vazgectim..sen ucakla mı gidiceksin ?

Canim dogum 4500 5000 arasi.. sezeryan ucreti..

bılmıyorum canım ya benımde sağ cok fena.... öyle şiştiki.... bende terlıkle işe gelıyorumm
yarın gidicem bende doktora aktarma raporu için.... bakalım hayırlısı olsun inşaalah...

Kızlar, aranızda doğum sonrası şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben hamileliğim 5. ayından itibaren diyet yaptım. Şeker ortalamam iyi şu an. Dr bana doğumdan 6 hafta sonra şeker yüklemesi yapıp tekrar bakacağız dedi ama yaptırmak istemiyorum. Zaten hamileyken yeteri kadar yatırdım. Baygınlık bile geçirdim. Bilmiyorum yani

canım ben hiç bir zaman şeker yüklemesi yaptırmadım, yaptırmak istemiyorum, yaptırmayacağım. bi tanıdığım hamile değilken yaptırmıştı elleri titredi gün boyu, yine hamile bi tanıdığım yaptırdı 2 saat sonra istifra etti gün boyu sersem gibi gezdi. böyle test mi olur diyorum. sen bilirsin canım ben sıcak bakmıyorum. seni etkilemek istemem ama. yaptırman gerekiyorsa dinleme bunları.

kızlar bebeklerinizi sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
ben ilk ayında sünnet ettireyim diyorum ama..... sizin fıkrınız nedir?

Canim ben dusunuyorum.Benim aklimda vardi doktorumda onerdi.Genel durumu iyiyse ertesi gun sunneti yaptiralim dedi.Birde bebekler ilk 3 gun aciyi cok hissetmiyorlarmis ve iyilesmeleri cabuk oluyormus.Bunuda cocuk cerrahi bir arkadasim soylemisti...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uçakla gidicem evet canım.
Havaalanında bayramdan dolayı yığılma olursa çok ayakta beklemek zorunda kalıp kendimi iyi hissetmezsem falan diye bile korkuyorum.
Allahım bebeğimi korusun inşallah sağlıkla gider döneriz bayramda tüm yolculuğa çıkacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…