Sağol canım ama bu ücret beni fazlasıyla aşar. Az önce atakent acibadem i aradim sgk li 5 dr var dedi muayene ücreti 75 tl tahlillerden bi miktar katılım payı alınıyor dedi. Ama doğum fiyatları öğrenemedim. Umarım çok uçuk degildir.
cnaım ultrason ölçüleri aletten alete yada doktordan doktora değişebilir. Yerterki aynı kadın aynı aletle düşük ölçmesin bu o anlamda belirleyici değil bana göre doktorunla ilgili.
Ama diğer saydığın herşey ilgisiz oldugunun göstergesi bana göre. umarım gönlüne göre bir doktor bulursun. Son zamanlara geldik artık insan huzurla dogumunu beklemek istiyor, bir de doktorumuza güvenemezsek kime güvenicez
tatlım hangi yakadsın bilmiorum ama avrupa yakasında bahçelievler hizmet hastanesinde meltem hnm varmış ablam orda normal doğum yaptı ve doktorundan acayip memnundu
Doğum ücreti Korhan Beyde sgk geçmediği için uçuk ancak diğer doktorlarda sgk geçiyor doğum ücretleri de normal doğumdan sezayene 3000 5000 arası değişiyor.
gunaydın herkese
bugun hava kapalı yagmur yagacak gıbı
dun durdugum yerde bunaldım acaıp sıcaktı
umarım serınler havalar
herkesın gecmıs kandılını kutlarım
allah hakkımızda herseyın hayrılısını nasıp etsın
canım biz de şu an tatildeyiz..evet insanlar bakıyo.kimi ne tatlı diye bakıyo,kimi bön bön bakıyo,kimi anneler de kendi hamileliklerini hatırlayıp çocuklarıyla konuşuyo ben de böyleydim filan diye.açıkçası ben takmıyorum.daha doğrusu bakmıyorum kimseye.denize giriyorum eşimle.tatilin tek dezavantajı ben çok yoruldum.evimi çok özledim.daha da 1 haftamız var.bana kalsa hemen kaçıcam ama eşim çok mutlu burda.ben de onu üzmek istemedğim için dönelim diyemiyorum.zira adam sürekli etrafımda istediin bi şey var mı diye.evdeki tüm işleri de beraber yapacağımza dair söz aldım. bu arada bebeğin giydilerini henüz yıkamadım.doğum çantam da hazır değil.Allah korusun acil bi şi olsa ne yaaprım diye düşünmekten zerre kadar tat almıyorum.o yüzden bence aklında bi şi kalmadan git tatiline.için rahat olsun sonra..şimdiden iyi eğlenceler size
canım esime bıkac kez çıtlattım da ''kim bizi tanıyor kı salla,hem ben seni boyle de beyenıyorum'' vs gibi seyler soyluyorçok kalabalık olmayan bir yere gitmek istediğinizi söyleyin. sebep olarak dış görünüşünüzden memnun olmadığınızı açıkça söyleyin. tatile mutlu olmak için stresten uzaklaşmak için gitmek gerek ben de stres yaratan bir durum oldu diyin. gebelikten sonra sıkı bir diyet sporla vereceğim ama şu an çok huzursuzum görüntümden diyin. çekinmeyin. gurur yapacak bir şey olarak görmeyin eşinizle samimi olarak herşeyi paylaşın.
Canım sen millete ne bakıyorsun?
Onlar şişman olduğun için bakmıyor hamilesin diye bakıyor.
Gurur duy bence
Valla benim hoşuma gidiyor baksınlar tabi.
200 kilo da olsam dünyanın en güzel sebebine sahibim
Umrumda bile değil.
Eğer şişmanım diye bakıyorlarsa da onların ayıbı.
Sanki hepsi manken
Ayrıca sen kendine neden bakamıyorsun Allah ın izniyle doğum yapalım.
Zamanla normale döneceğiz
Sen git tatilini yap gönül rahatlığıyla
tatlım bu hamilelikle benim özgüven tavan yapmış durumda :) ama hiç şikayetçi değilim, aksine çok eğleniyorum. kim ne demiş, nasıl bakmış sallamıyorum. 2 ay önce annemlerin yazlığa gittim, bikinimi giydim, annem şoook.. aaaa böyle mi çıkacaksın sen dedi. ne var dedim ki karnım daha küçüktü. elalem ne dermiş. elalem dönsün kendi çıçına baksın önce dedim :)) gayette rahattım. bayramda daha büyük bir karınla ve aynı bikinimle aynı elalemcilere yine şov yapacağım. valla hiç umrumda değiller, ben göbişimin, popomun ve kızımın tadını çıkartıyorum. bundan daha güzel bir görüntü olabilir mi?
Aman canim ne bakiyosun millete ben mayomu giyip bir guzel girdim denize yuzdum ama sana tavsiyem kaplicaya falan girme sicak su cunku sicak su rahim agzini acabilir gebelere onerilmez kaplica suyu normal havuzada girme enfeksiyon kaparsin denize gir bitek.
Günaydın annisler güzel bir gun olsun hepimiz icinnagustos annelerine bi göz attimda dogumlar baslamis bilebizlere de cok az kaldii heyecanlandim valla
Tatile giden arkadaslar bisey sorucam 2 ay once kaplicaya gittik daha o xaman bile insanlarin bakislari cok rahatsiz etmisti ki sadece bayanlar vardi havuzda.simdi bayram tatilinde esim bi otelde yer ayirtmis ama ben daha da dombili oldum ;( simdi herkes bana bakicak ben bile aynada kendimi gormek istemezken..ee gitmeyelim desem de esime haksizlik bidaha bole bi tatil icin belki iki sene beklicez;(( ne yapmaliyim???
bende kendimden örnek vereyim geçen cuma doktora gittim beni nst ye soktu haberim yoktu gireceğimden aç girdim sonuçtan memnun olmadı bi litre meyve suyu iç gel dedi içtim ve akabinde istifra ettim
ikincş nst de beğenmedi seni yatırmamız lazım dedi serumvericez ama donuk bi yüz ifadesi
ben şok oldum karnım aç o yüzden deidm anlamadı
kağıt imzalattı kalmak istemedim özel olduğu için güvenemedim ama
ağla ağla bi hal oldum o gece acile devlete gittik sorun yoktu
bugünde yeni bi doktor buldum güvenilir nst sonucuma çok iyi dedi keşke herkesin böyle çıksa dedi
sonuçta kadın benim psikolojimi bozduğuyla kaldı
Tatlım aynı haftalardayız bende gidicem heralde:)
Göbeğimizi gere gere gezeriz ne var hamile kilosu bu Allah Allah :)
Kaç saatlik yola gidiyorsun yada uçakla mı gidiyorsun bende bayya bir tedirginlik oldu bu seferde.
Ya bayram kalabalığından yada sıcaktan tehlikeli bir duruma girersem diye..
Sağol canım ama bu ücret beni fazlasıyla aşar. Az önce atakent acibadem i aradim sgk li 5 dr var dedi muayene ücreti 75 tl tahlillerden bi miktar katılım payı alınıyor dedi. Ama doğum fiyatları öğrenemedim. Umarım çok uçuk degildir.
gunaydın canım....
aynı durum bendede war benımde sag ayak cok şişiyor
neden sag kı??? sol ayağım daha ınık saga gore
hıc bı ayakkabı olmuo bana hep parmak arası terlık gıyıyorum....
buarada calışabılır raporunu aldınmı
ben yarın alıcam allah ızın ederse
kızlar bebeklerinizi sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
ben ilk ayında sünnet ettireyim diyorum ama..... sizin fıkrınız nedir?
Kızlar, aranızda doğum sonrası şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben hamileliğim 5. ayından itibaren diyet yaptım. Şeker ortalamam iyi şu an. Dr bana doğumdan 6 hafta sonra şeker yüklemesi yapıp tekrar bakacağız dedi ama yaptırmak istemiyorum. Zaten hamileyken yeteri kadar yatırdım. Baygınlık bile geçirdim. Bilmiyorum yani
kızlar bebeklerinizi sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
ben ilk ayında sünnet ettireyim diyorum ama..... sizin fıkrınız nedir?
Canım aslında bizim ilk niyetimiz adana mersin taraflarına gitmekti arabamızla dınlenerek 14-15 saat gidecektik cunku benim ucak fobim varama dediğin gibi sıcaklardan gözum korktu .kastamonunun ılcesine gidicez abanaya arabayla 2 saat falan..ama seni tedirgn etmek istemem cunku benım bır cocugum daha var..hem sıcak hem hamilelik ee cocugumda 2.5 yaşında baya bir probem olur diye vazgectim..sen ucakla mı gidiceksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?