2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar kontrolden geldk bebisim 2300 olmus 33+2 dedi suymuz iyiymis bebis dogum pozisyonunu almis vs vs

2 hafta sonra falan inşallah ettiricem bende heralde.
Çocuk doktorunun fikrini alır ona göre birşey yaparız canım.

ayy kkızlar ya saglıcakla ınsaalah bende yaptırmayı cok ıstıyorum..... ama bır yandan da içim acıyor canı acıyacak dıye...
ne bıleyım korkuyorum ya.... :)

Son düzenleme:
Günaydın annisler güzel bir gun olsun hepimiz icinn agustos annelerine bi göz attimda dogumlar baslamis bilebizlere de cok az kaldii heyecanlandim valla

Kizlar dogum yapan arkadaslardan hic haber yok merak ediyorum acaba bebisler ve anneler nasillar.
Aynen çok az kaldı.Allah zamanlı doğum nasip etsin inş
Bende merak ediyorum arkadaşları inş herşey yolundadır..

Amin inş.çok çok güzel bi duygu..göbüşü mıncıklamamak için zor tutuyorum kendimi

Yanlış ölçümler olabiliyor , %100 çıkmıyor sonuç .İçine sinen bi dr bulursun inş

Bizim haftalarda sancı vs bi durum olmadan nst ye girmek ne kadar doğru tartışılır.Talihsizlik olmu cnm ama geçmiş gitmiş

Aynen herkes bişey der.Yok öyle yapma şöyle yap.Kim olursa olsun kafama uymayan bişeyide kabul etmiyorum.Ben öyle düşşünmüyorum falan diyorum

Ölçümlere pek takılmayın kızlar benimde bi hastanede baş ölçüsü 2 hafta önde çıktı ama başka hastanede normaldi.Ultrason makinesinin kalitesine,dr un elini mm oynatmasına göre değişiyor.

Selamlar arkadaşlar, herkesin kandili mübarek olsun.

Şimdi bizim karnımızda kasılma oluyo ya, orda sertlik hissettiğimiz bizim bebişimizmi :) yoksa rahim hareketi mi?

Bebiş sanki dimi?

Bebiş bebiş

Benimde geçenlerde oldu sanırım.Pıt pıt hafif derecede düzenli aralıkla atıyor

Ne güzel bu tecrübelere çok ihtiyacımız olacak

Benimde oluyor arada.Boğazımda yangın çıkmış gibi hissediyorum

Kizlar kontrolden geldk bebisim 2300 olmus 33+2 dedi suymuz iyiymis bebis dogum pozisyonunu almis vs vs

Maşallah bebişe

Senin yüksek çıktıysa hamileik şekeri mi yoksa süreklilik göstern şeker mi diye emin olmak istemiştir belki dr un.Benim yüksek çıkmadı dr bi daha yaparız da demedi..

kızlar bebeklerinizi sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
ben ilk ayında sünnet ettireyim diyorum ama..... sizin fıkrınız nedir?
Biz bu konu hakkında eşimle pek konuşmadık ama ,yeni doğduğunda yaptırmıcaz sanırım..Bende kıyamıyorum hiçç

Merhaba anneler ve bebişlerii

Alıntı yapamadım ,benım bebeğimde erkek bende yaptırıcam bebeğimi sünnet ,doktorlada görüştüm uyygun olucagını söyledi ,doğumdan sonra ilk 7 gün içinde yaptırırsanız acı hissetmez dedi ,kıyabılırmıyım bilmıyorum ama buyudugunde korkusunu yasamasını istemiyorum,hemde bebeklen yaptırıldıgında cabuk iyileşiyormuş ,hayırlısı nasılsa o şekilde olsun inşallah
Kuzenımde bebeğini sünney ettiricekti o sıra durumları müsait değildi erteledıler.bebeği 7aylıkken idrar yapamama sorunu yasadı idrar yolları enfeksiyon kapmış mecburi sünnet ettiler ,alllaha şükür şuan cok iyi ,keşke doğar doğma yaptırsaydık dediler ,

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu için purınol antinbiyotik kullanan var mı?

Ben kirkindan snra yaptrmayi dusunuyorum tam hareketlendirmrden yapmak en iyisi ama yuregim nasl dayanacak bilmyrm.amelyttan cktklarndaki aglamalari beni mahvedyr cnku yegenime dayanamadm krndi cocuguma nasl dayanacm bilmyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim ben ilk oglumu 5 aylik yaptirmistim sünnetini bu oglumu da 3 aylikken falan yaptirmayi dusunuyorum insallah ve ben genel anestezi ile yaptirmiyorum sonucta kucucuk bebege sunnet icin anestezi vermeye tüp tüp kan vermeye gerek yok bence saglikci oldugumuz icin is arkadasim yapiyor lokal anestezi ile hic kan bile olmuyor oglumu da o yapmisti bunu da ona yaptiracagim zaten iyilesmesi 3 gun surmuyor bile.

Son düzenleme:
ıyıyım cnm sagol
ama cok sıcakkkkkk

yarın gıdıcem almaya
ben altınovaya gıdıyorum samı beye

sen ne yaptın nasılsın

iim tatlım napim. dün gittim bende devlet hastanesinede randevum vardı önce filiz dursuna gittim çok şükür herşey yolunda çalışabilir raporunu sordum henüz erken die vermedi devlet hastanesinde hilal hnma gittim hiç ilgilenmedi 8. haftadn beri takibini yaptığı hastalara bakıomuş takibini yapmadkları hastaları doğumda doğumevine yolluolarmış bana 1 ay sonra kendi doktoruna git dedi 2 dk ultrasonla baktı bukadar yani.. sanırım doğum altınovada olcak doğumevi istemiorum devlet hastanesi kabul etmio tek seçenek kaldı normal istiorum inş normal yaparlar...

ben düşünüyorum canım.doğumdan sonra çocuk bi adapte olsun,emmeye alışsın filan ondan sonra hemen düşünüyorum ki sanırım 1 ay sonra filan diye tahmin ediyorum.doğumdan sonra çocuk doktoruyla da konuşucam.bunun kritik dönemleri varmış yaa.hem bebeğim o dönemde kaldırabilir mi diye..ama ben çocuk daha acıyı ve korkuyu bilmden yaptırmk istiyorum.zaten küçükken daha çabuk iyileşirlermiş bebekler

Sakın girme kaplıcadan uzak dur.
Bizim haftamızda küvet içinde uzun uzun banyo yapmak bile önerilmiyor.
Doğumu başlatma riski var çünkü.

canım benim sen işin o boyutunu düşünme eşin yanında olucak..hem hamile oldugun için havaalanında sana öncelik tanırlar diye düşünüyorum..ama bebeğin için hazırladıgın cantanı yanına al istersen en azından ıcın rahat olur acıl bı durum olursa diye..

canım ben dogdugu hafta ya da sezeryan olacagım ıcın 2.-3.gunlerden bırınde yaptırıcam ınsallah.. henuz doktorumla konusmadım.ılk gunlerde yapıldıgında lokal anestezi bıle gerekmıyor dıye bılıyorum..ben oglum 6 aylıkken yaptırmıstım ınan o bile baya zorladı hem oglumu hem bizi..ne kadar erkekn o kadar ağrısız sızısız oluyor..

canım belki hamıle oldugun ıcın o kadar zorlanmıssındır normalde daha kolay olur bence..bır de gebelık dıyabeti ya da riski ;ilerisi için bi sınyal..benım kuzenım de gebeliğini diyetle gecirdi,cok sukur sekeri de normaldi ama dr u hem hamılellik sonrası yakın bı tarıhe gun verdi..hem de yıllık dahıle kontrolu onermıstı...zaten ailemizde şeker hastalıgı baya kısıde var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…