kızlar bebeklerinizi sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
ben ilk ayında sünnet ettireyim diyorum ama..... sizin fıkrınız nedir?
Canim ben dusunuyorum.Benim aklimda vardi doktorumda onerdi.Genel durumu iyiyse ertesi gun sunneti yaptiralim dedi.Birde bebekler ilk 3 gun aciyi cok hissetmiyorlarmis ve iyilesmeleri cabuk oluyormus.Bunuda cocuk cerrahi bir arkadasim soylemisti...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 hafta sonra falan inşallah ettiricem bende heralde.
Çocuk doktorunun fikrini alır ona göre birşey yaparız canım.
Günaydın annisler güzel bir gun olsun hepimiz icinnagustos annelerine bi göz attimda dogumlar baslamis bilebizlere de cok az kaldii heyecanlandim valla
Aynen çok az kaldı.Allah zamanlı doğum nasip etsin inşKizlar dogum yapan arkadaslardan hic haber yok merak ediyorum acaba bebisler ve anneler nasillar.
Herkese hayirli kandiller diliyorum arkadaşlar Rabbim hepimize hayirli sağlikli doğumlar nasip etsin evlatlarimizi sağlikla kucağimiza alalim inş..birbirimize ve bebek sahibi olmak isteyen herkese dua edelim bol bolll bu duyguyu herkes yaşasin inş..daha doğmadan heycani sevgisi böyle yken doğunca nasil olur kimbilir..
10 gunde 30 gr agırlık artısı olur mu ya
simdi internetten kadın dogum uzmanı tavsiyeleri arastırıyorum. ,önumuzdeki hafta baska bir dr. a görunmek ıstıyorum. yorumlarınız benim için çok önemli. lafı cok uzattım kusuruma bakmayın kızlar(((
bende kendimden örnek vereyim geçen cuma doktora gittim beni nst ye soktu haberim yoktu gireceğimden aç girdim sonuçtan memnun olmadı bi litre meyve suyu iç gel dedi içtim ve akabinde istifra ettim
ikincş nst de beğenmedi seni yatırmamız lazım dedi serumvericez ama donuk bi yüz ifadesi
ben şok oldum karnım aç o yüzden deidm anlamadı
kağıt imzalattı kalmak istemedim özel olduğu için güvenemedim ama
ağla ağla bi hal oldum o gece acile devlete gittik sorun yoktu
bugünde yeni bi doktor buldum güvenilir nst sonucuma çok iyi dedi keşke herkesin böyle çıksa dedi
sonuçta kadın benim psikolojimi bozduğuyla kaldı
Cok biliyorsunuz diyesim var herkese ama demiyorum simdilik 😀 Sicaklardan ve zamanin azalmasindan benimde sinirler bozuldu galiba 😊😊😊 Zaten insanin kafasinda kirk tane soru var bide insanlar bilmislik yapinca cekemiyorum bu aralar.Neyse biz sakin olalimki bebisler iyi olsunlar 😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar az önce doktordan geldim. Her şey yolunda çok şükür. 2300 gr olmuş oğluşum. Yalnız bacak boyu 1 hafta geri dedi dr. Minyon mu olacak oğlum. Neyse sağ salim doğsunda bol bol süt içirir, basketbola yollarım.İnşallah önemli bişi değildir bu
Selamlar arkadaşlar, herkesin kandili mübarek olsun.
Şimdi bizim karnımızda kasılma oluyo ya, orda sertlik hissettiğimiz bizim bebişimizmi :) yoksa rahim hareketi mi?
Bebiş sanki dimi?
kızlar, arada okuyorum bebeğinin hıçkırık tutmasını yazanları. hıçkırık olu olmadığını nasıl ayırt ediyorsunuz acaba? pıtpıtpıt şeklindeki vuruşlar hıçkırıkmı demek oluyo?
İyi geceler tatlı hamişler,biraz nostalji olsun ve yardımcı olabileceğim birşey var mı diye bir bakayım size istedim.Umarım bölmemiş olurum sohbetinizi.Geçen yıl bu zamanlar 2012 eylül annelerinin bize katkısı büyük olmuştu.bende ilk doğumunu yapacak arkadaşlarıma faydam dokunabilirse sevinirim.Ben Melis Işık'ımı 2 eylül'de kucağıma aldım,o günder beri Rabbime şükretmediğim anım yok.yaşayın ve görün inşallah sağlıkla sizde.son 30 sayfayı falan okudum,ordaki aklımda kalan sorularınıza cevap vermeye çalışayım.öncelikle braxton hıcks'ler malesef sık oluyor ama doğum kasılmasıyla alakası yok.doğumu anlamamak mümkün değil ama tabi yinede kulak arkasıda etmeyin.Ben normal doğum yaptım ve baştan beri tek isteğimdi.bu galiba birazda hedef koyup inanmakla ikna olunaniken bişey.Allah herkese benim gibi doğum nasip etsin.hastaneye akşam 7'de suyum geldiği için,arabayı kendim kullanarak gidip 1 saat 40 dakika sonra yavrumu kucağıma aldım.hamileyken yalnızca 9,5 kilo aldım ve son ayımda bile hamile misiniz sorusunu alıyordum.o yüzden göbek büyüklüğüne takılmayın.Kuzım 3340 gr ve 50 cm doğdu.Ben çalışan bir anneyim ve elektrikli süt sağma makinesi aldım.makineler hakkında master yaptım nerdeyse.hala bile günde 3 kere sağıyorum.lansinoh'u tercih ettim,çift göğüs pompası olup vakitten tasarruf olsun diye.ben memnunum,hiç problem yaşamadım.biberonu çalışan annelere kesinlikle avent'in naturel serisini tavsiye ederim,çalışmaya başlayınca sütü mecburen biberondan içecek ve anne göğsüne en yakın yapıda olduğu için benim kızım hiç bırakmadı emmeyi.çalışan anneler için bu büyük bir sorun çünkü.ben emzirme sütyeni kullandım ama atleti daha mantıklı gözüküyor.bi daha doğurursam atlet deneyeceğim.Ana kucağını kesinlikle alın.şöyle 2 aylık falan olunca çok işe yarıyorlar.müzikli dönence de biraz büyüdüklerinde işe yarıyor.ben emzirme yada yan yatırma gibi yastıklardan hiç almadım,işe yarar mı bîlmiyorum.bakım ürünlerinde sebamedden memnunum.ana kucağı tiny love da iyi fısher prıce'da.pijamalarınızı hep önden düğmeli alın.bi de bebeklerinize giysi alırken sakın V yakalı yada kruvaze yakalı şeyler almayın.sonuçta sonbahar- kış bebekleri,göğüsleri açık kalıyor.ben aldıklarımın çoğunu giydiremedin yada alta mendil koydum.yazık oldu yani aldıklarım.battaniyeyide bol tutun.bez olarakta ben hala prima premium care kullanıyorum.prima aktif bebek ve huggıes denedim yalnızca.premium care çok çok başarılı.huggies hele çok sert,ben 9 aylıkken kızımda kullanamadım,yeni doğan bebeğe biraz fazla sert.Ukalalık olmamıştır inşallah,tekniyetim size yardımcı olmaktı.Sağlıkla alın inşallah yavrularınızı kucaklarınıza.İyi bayramlar dilerim şimdiden hepinize,Sevgiler
Ya herkes uzun süredir mide yanmalarından reflüden şikayetçiydi bende tık yoktu. Aman erkne konusmusum. 2 gündür bütün yemek borum boyunca nasıl bir yanma sanki 1 kg acı biber yemişim de yanıyorum gibi. Dün gece de susadım su içtim içtiğim su sürekli ağzıma geldi ve yine o yanma hissi, insan uyumaya çalışırken çok zor oluyor.
Kizlar kontrolden geldk bebisim 2300 olmus 33+2 dedi suymuz iyiymis bebis dogum pozisyonunu almis vs vs
Senin yüksek çıktıysa hamileik şekeri mi yoksa süreklilik göstern şeker mi diye emin olmak istemiştir belki dr un.Benim yüksek çıkmadı dr bi daha yaparız da demedi..Kızlar, aranızda doğum sonrası şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben hamileliğim 5. ayından itibaren diyet yaptım. Şeker ortalamam iyi şu an. Dr bana doğumdan 6 hafta sonra şeker yüklemesi yapıp tekrar bakacağız dedi ama yaptırmak istemiyorum. Zaten hamileyken yeteri kadar yatırdım. Baygınlık bile geçirdim. Bilmiyorum yani
Biz bu konu hakkında eşimle pek konuşmadık ama ,yeni doğduğunda yaptırmıcaz sanırım..Bende kıyamıyorum hiççkızlar bebeklerinizi sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
tatlım nasısın? çalışabilir raporunu aldınmı? adatıp a mı gidiodun?
ıyıyım cnm sagol
ama cok sıcakkkkkk
yarın gıdıcem almaya
ben altınovaya gıdıyorum samı beye
sen ne yaptın nasılsın
evet canım bak ben bunu hiç düşünmedim hatta gidersem sadece havuza girerim diyordumkaplıcaya 2 ay oldu gideli canım zaten sıcagına dayanamadım 1 kere girdim cıktım..simdi göbegimin buyuklugunu dert edıyorum ama sizden aldıgım gazla gisicem valla artık bana yoneltılen gözleri soyle yorumlayacagm '' manken gibi kadınım bakıcaklar tabi ''
Uçakla gidicem evet canım.
Havaalanında bayramdan dolayı yığılma olursa çok ayakta beklemek zorunda kalıp kendimi iyi hissetmezsem falan diye bile korkuyorum.
Allahım bebeğimi korusun inşallah sağlıkla gider döneriz bayramda tüm yolculuğa çıkacaklar.
Sakın girme kaplıcadan uzak dur.
Bizim haftamızda küvet içinde uzun uzun banyo yapmak bile önerilmiyor.
Doğumu başlatma riski var çünkü.
Kizlar kontrolden geldk bebisim 2300 olmus 33+2 dedi suymuz iyiymis bebis dogum pozisyonunu almis vs vs
Kızlar, aranızda doğum sonrası şeker yüklemesi yaptıran var mı? Ben hamileliğim 5. ayından itibaren diyet yaptım. Şeker ortalamam iyi şu an. Dr bana doğumdan 6 hafta sonra şeker yüklemesi yapıp tekrar bakacağız dedi ama yaptırmak istemiyorum. Zaten hamileyken yeteri kadar yatırdım. Baygınlık bile geçirdim. Bilmiyorum yani
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu için purınol antinbiyotik kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?