2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

çok tatlısın ve mantıklı

aynen cnm bende burdakı butun hastanelerı denedım sayılır bende normal ıstedıgım ıcın ozel hastanelere guvenmedıgımden devlet hastanelerıne gıttım

dogumevınde ortam cok pıs ınsan tedırgın oluyor gecende acılıne gıttım aman allahım musahede yatagını gormelıysın bıde hep cıngeneler falan doluyor oraya koku o bıcım
orda dogurmam ben yanı

egıtım hastanesıne gıttım oda cok kalabalık hasta bakıcılar bıle trıplı ınsan muamelesı yapmıyorlar ben orda dogurmaya kalksam sınrıden kac kısıyı haslarım allah bılır

adatıpada gıttım ama hastaneyı begenmedım bıde oranın doktorları ya beyhekıme yada bılgeye gecıyorlarü
elımızde bır tek adatıp kaldı el mecbur orda dogurucam ama hıc sanmıyorum normal dogurtacaklarını bır yolunu bulup sezeryan yaparlar
zaten bı tuhaf orasıda ozel doktor gıbı degıl adama yogunluktan ulasamıyorsun sadece devlette muayene oluyorumda sıra beklememek ıcın ayrıca para verıyorum gıbı

adatıp ın doğumhanesini gördüm ben küçük bi oda ve donanımsız geldi bide hastane eski ne bilim ondan altınovada yapcm gibi duruo doğumu ama umarım normal olur. şimdilik filiz dursun normal dioda sonradan zaten risk var falan diolar ...

Doğum sonrası ilk 3 hafta uygun zamanmıs. İzmirde ünlü bir doktor var bu konuda. Ona sorduk, doğumdan 1 hafta sonra arayarak randevu alıcaz.

canım 5.ayımda dr um verdi idrar yolu enfeksiyonu ıcın..ama ben bol su ıcerek atlattım ılacıı kullanmamıstım..bi sorun mu var?

evet her ay idrar testinde bişeyler çıkıyor son kontrolümde bol bakteri epitel lökosit falan çıktı dr iltihap var dedi. bu ilacı yazdı antibytk oldugundan hiç kullanasım yok.. yaygın bir ilaç mı gebelikte kullanılan merak ettim de o yüzden sordum.

benım doktorumla daha normal mı sezeryan mı onu bıle konusmadık
cok rahatız canım bız
sankı onuncuyu doguruyorum

gercı benım doktorum devamlı cocuk ters duruyor popo asagıda bekelım donecek mı falan dıyor
benım hıc umudum yok kandıracak benı bu doktor sezeryana
cunku bısey dedı ınanacam hemen doktor bu rıske atamam kı

Arkadaslar merhaba ben 31+4 gunluk hamileyim göğüslerimden iki , uç damla sıvı geldi.sizde de böyle bişey oldumu yardımcı olabilirmisiniz?

Benim ikinci 34 üncü haftada döndü canım daha zamanın var ikinci bi doktora görünürsün olmazsa. Burda en son care sezeryan 43+ 3 te dogurdum ilk kızımı normal. Isin kolayına kaçmak islerine geliyo bide maddiyat var Tabi.sagligin el verirse normal dogurun derim ben zaten ilk doğumunuz nasıl bi agrı bilmiyosunuzda korkacak bişeyde yok sizin icin.ertesi gün kalkarsınız ayağa en fazla dikisleriniz olursa hafif sızlar o kadar benim ikincide dikislerimi hissetmedim bile 1 haftaya iyilesti 2 haftaya bütün kanamam bile gecti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bebeklerinizi sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
ben ilk ayında sünnet ettireyim diyorum ama..... sizin fıkrınız nedir?

Canım bende düşünüyorum bebekken anesteziye bile gerek kalmadan yapılıyormuş dr lar ya doğduğunda yapın ya da 7 yaşını bekleyin diyor bebekken yaptırmak daha mantıklı geliyor bana doğumdan sonra çocuk ürolojisine götürüp muayene ettiriliyormuş bi aksilik olmazsa yaptırıcaz inş

farkını bilmiyorum daha mı zararsız yani??

canım arkadaşın dediği gibi antibiyotik deilde antiseptik bir ilaç..ikisinin de amacı aynı aslında vucuttaki mikroplarla savaşmak..ama doktor bana ilaç verdiğinde hep gebelik kategorisini interetten ya da ilaç prospektusundan okurum..senin için purinole baktım gebelık kategorisi C..belki ben de o yuzden kullanmamısımdır..istersen doktorunu kızdırmadan! bidaha sor yada baska bı dr a da danıs..gecmış olsun.

Arkadaslar merhaba ben 31+4 gunluk hamileyim göğüslerimden iki , uç damla sıvı geldi.sizde de böyle bişey oldumu yardımcı olabilirmisiniz?

Bende olmadı öyle bişey ama nette çok araştırdım sakın sıkma oynama endişelenecek bi durum değildir genelde olağan bişey diye biliyorum ama yıne drye gittiğinde sor bi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar gördüğüm kadarıyla hemen hemen tüm erkek anneleri aynı fıkırdeyız.. Bebekken yaptırma fıkrı. Inşaalah en ıyı doktorlara denk gelırız de saglıcakla sunnetlerinide yaptırırız mınık erkeklerimizin..... Ayy şuan bile kıyamıyorum... Zaten kocacım ben kesınlıkle yanında duramam dayanamam dıyor... Napıcaz bilmiyorummm . Ben durcam bende nasıl durcaksam....

Ben daha çanta hazırlamadım ki
Ay nolucak benim bu halim :):)
Hastane açısından Ankara'dan farkı olmayan bir yere gidiyoruz tek içimi rahatlatan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…