tatlım bu hamilelikle benim özgüven tavan yapmış durumda :) ama hiç şikayetçi değilim, aksine çok eğleniyorum. kim ne demiş, nasıl bakmış sallamıyorum. 2 ay önce annemlerin yazlığa gittim, bikinimi giydim, annem şoook.. aaaa böyle mi çıkacaksın sen dedi. ne var dedim ki karnım daha küçüktü. elalem ne dermiş. elalem dönsün kendi çıçına baksın önce dedim :)) gayette rahattım. bayramda daha büyük bir karınla ve aynı bikinimle aynı elalemcilere yine şov yapacağım. valla hiç umrumda değiller, ben göbişimin, popomun ve kızımın tadını çıkartıyorum. bundan daha güzel bir görüntü olabilir mi?
iim tatlım napim. dün gittim bende devlet hastanesinede randevum vardı önce filiz dursuna gittim çok şükür herşey yolunda çalışabilir raporunu sordum henüz erken die vermedi devlet hastanesinde hilal hnma gittim hiç ilgilenmedi 8. haftadn beri takibini yaptığı hastalara bakıomuş takibini yapmadkları hastaları doğumda doğumevine yolluolarmış bana 1 ay sonra kendi doktoruna git dedi 2 dk ultrasonla baktı bukadar yani.. sanırım doğum altınovada olcak doğumevi istemiorum devlet hastanesi kabul etmio tek seçenek kaldı normal istiorum inş normal yaparlar...
aynen cnm bende burdakı butun hastanelerı denedım sayılır bende normal ıstedıgım ıcın ozel hastanelere guvenmedıgımden devlet hastanelerıne gıttım
dogumevınde ortam cok pıs ınsan tedırgın oluyor gecende acılıne gıttım aman allahım musahede yatagını gormelıysın bıde hep cıngeneler falan doluyor oraya koku o bıcım
orda dogurmam ben yanı
egıtım hastanesıne gıttım oda cok kalabalık hasta bakıcılar bıle trıplı ınsan muamelesı yapmıyorlar ben orda dogurmaya kalksam sınrıden kac kısıyı haslarım allah bılır
adatıpada gıttım ama hastaneyı begenmedım bıde oranın doktorları ya beyhekıme yada bılgeye gecıyorlarü
elımızde bır tek adatıp kaldı el mecbur orda dogurucam ama hıc sanmıyorum normal dogurtacaklarını bır yolunu bulup sezeryan yaparlar
zaten bı tuhaf orasıda ozel doktor gıbı degıl adama yogunluktan ulasamıyorsun sadece devlette muayene oluyorumda sıra beklememek ıcın ayrıca para verıyorum gıbı
canım 5.ayımda dr um verdi idrar yolu enfeksiyonu ıcın..ama ben bol su ıcerek atlattım ılacıı kullanmamıstım..bi sorun mu var?
ben düşünüyorum canım.doğumdan sonra çocuk bi adapte olsun,emmeye alışsın filan ondan sonra hemen düşünüyorum ki sanırım 1 ay sonra filan diye tahmin ediyorum.doğumdan sonra çocuk doktoruyla da konuşucam.bunun kritik dönemleri varmış yaa.hem bebeğim o dönemde kaldırabilir mi diye..ama ben çocuk daha acıyı ve korkuyu bilmden yaptırmk istiyorum.zaten küçükken daha çabuk iyileşirlermiş bebekler
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu için purınol antinbiyotik kullanan var mı?
canım 5.ayımda dr um verdi idrar yolu enfeksiyonu ıcın..ama ben bol su ıcerek atlattım ılacıı kullanmamıstım..bi sorun mu var?
Purinol antibiyotık degıl,
antiseptiktir cnm.
adatıp ın doğumhanesini gördüm ben küçük bi oda ve donanımsız geldi bide hastane eski ne bilim ondan altınovada yapcm gibi duruo doğumu ama umarım normal olur. şimdilik filiz dursun normal dioda sonradan zaten risk var falan diolar ...
benım doktorumla daha normal mı sezeryan mı onu bıle konusmadık
cok rahatız canım bız
sankı onuncuyu doguruyorum
gercı benım doktorum devamlı cocuk ters duruyor popo asagıda bekelım donecek mı falan dıyor
benım hıc umudum yok kandıracak benı bu doktor sezeryana
cunku bısey dedı ınanacam hemen doktor bu rıske atamam kı
kızlar bebeklerinizi sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
ben ilk ayında sünnet ettireyim diyorum ama..... sizin fıkrınız nedir?
farkını bilmiyorum daha mı zararsız yani??
Arkadaslar merhaba ben 31+4 gunluk hamileyim göğüslerimden iki , uç damla sıvı geldi.sizde de böyle bişey oldumu yardımcı olabilirmisiniz?
Arkadaslar merhaba ben 31+4 gunluk hamileyim göğüslerimden iki , uç damla sıvı geldi.sizde de böyle bişey oldumu yardımcı olabilirmisiniz?
kızlar bu iki gecelik arasında kaldım sizce güzeller mi ve hangisi??
http://www.relaxmode.com.tr/p-8183-Relax-Mode-Kadin-Gecelik-15679-.html
http://www.relaxmode.com.tr/p-8187-Relax-Mode-Kadin-Gecelik-15684-.html
ben kirkindan snra yaptrmayi dusunuyorum tam hareketlendirmrden yapmak en iyisi ama yuregim nasl dayanacak bilmyrm.amelyttan cktklarndaki aglamalari beni mahvedyr cnku yegenime dayanamadm krndi cocuguma nasl dayanacm bilmyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ben ilk oglumu 5 aylik yaptirmistim sünnetini bu oglumu da 3 aylikken falan yaptirmayi dusunuyorum insallah ve ben genel anestezi ile yaptirmiyorum sonucta kucucuk bebege sunnet icin anestezi vermeye tüp tüp kan vermeye gerek yok bence saglikci oldugumuz icin is arkadasim yapiyor lokal anestezi ile hic kan bile olmuyor oglumu da o yapmisti bunu da ona yaptiracagim zaten iyilesmesi 3 gun surmuyor bile.
ben düşünüyorum canım.doğumdan sonra çocuk bi adapte olsun,emmeye alışsın filan ondan sonra hemen düşünüyorum ki sanırım 1 ay sonra filan diye tahmin ediyorum.doğumdan sonra çocuk doktoruyla da konuşucam.bunun kritik dönemleri varmış yaa.hem bebeğim o dönemde kaldırabilir mi diye..ama ben çocuk daha acıyı ve korkuyu bilmden yaptırmk istiyorum.zaten küçükken daha çabuk iyileşirlermiş bebekler
canım ben dogdugu hafta ya da sezeryan olacagım ıcın 2.-3.gunlerden bırınde yaptırıcam ınsallah.. Henuz doktorumla konusmadım.ılk gunlerde yapıldıgında lokal anestezi bıle gerekmıyor dıye bılıyorum..ben oglum 6 aylıkken yaptırmıstım ınan o bile baya zorladı hem oglumu hem bizi..ne kadar erkekn o kadar ağrısız sızısız oluyor..
canım bende düşünüyorum bebekken anesteziye bile gerek kalmadan yapılıyormuş dr lar ya doğduğunda yapın ya da 7 yaşını bekleyin diyor bebekken yaptırmak daha mantıklı geliyor bana doğumdan sonra çocuk ürolojisine götürüp muayene ettiriliyormuş bi aksilik olmazsa yaptırıcaz inş
canım benim sen işin o boyutunu düşünme eşin yanında olucak..hem hamile oldugun için havaalanında sana öncelik tanırlar diye düşünüyorum..ama bebeğin için hazırladıgın cantanı yanına al istersen en azından ıcın rahat olur acıl bı durum olursa diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?