benım doktorumla daha normal mı sezeryan mı onu bıle konusmadık
cok rahatız canım bız
sankı onuncuyu doguruyorum
gercı benım doktorum devamlı cocuk ters duruyor popo asagıda bekelım donecek mı falan dıyor
benım hıc umudum yok kandıracak benı bu doktor sezeryana
cunku bısey dedı ınanacam hemen doktor bu rıske atamam kı
Normal canim Benim sıkınca 16 haftada bile geliyodu sivi .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende olmadı öyle bişey ama nette çok araştırdım sakın sıkma oynama endişelenecek bi durum değildir genelde olağan bişey diye biliyorum ama yıne drye gittiğinde sor bi
kızlar bu iki gecelik arasında kaldım sizce güzeller mi ve hangisi??
http://www.relaxmode.com.tr/p-8183-Relax-Mode-Kadin-Gecelik-15679-.html
http://www.relaxmode.com.tr/p-8187-Relax-Mode-Kadin-Gecelik-15684-.html
kızlar gördüğüm kadarıyla hemen hemen tüm erkek anneleri aynı fıkırdeyız.. Bebekken yaptırma fıkrı. Inşaalah en ıyı doktorlara denk gelırız de saglıcakla sunnetlerinide yaptırırız mınık erkeklerimizin..... Ayy şuan bile kıyamıyorum... Zaten kocacım ben kesınlıkle yanında duramam dayanamam dıyor... Napıcaz bilmiyorummm . Ben durcam bende nasıl durcaksam....
kızlar bu iki gecelik arasında kaldım sizce güzeller mi ve hangisi??
http://www.relaxmode.com.tr/p-8183-Relax-Mode-Kadin-Gecelik-15679-.html
http://www.relaxmode.com.tr/p-8187-Relax-Mode-Kadin-Gecelik-15684-.html
sağolasın canım ben de araştırırım hep dediğin gibi c yazdığı için tedirgin oldum. gerçi bi kaç doktor sitesinde sormuşlar doktorlar kullanılmasında bir sakınca yok diye yazmışlar ama insan tedirgin oluyo.. idrar yolu enfksyonunun da tedavi edilmesi gerektiğini biliyorum Allah korusun erken doğuma falan sebep olabilirmiş.. öylee kararsız kaldım yani.canım arkadaşın dediği gibi antibiyotik deilde antiseptik bir ilaç..ikisinin de amacı aynı aslında vucuttaki mikroplarla savaşmak..ama doktor bana ilaç verdiğinde hep gebelik kategorisini interetten ya da ilaç prospektusundan okurum..senin için purinole baktım gebelık kategorisi C..belki ben de o yuzden kullanmamısımdır..istersen doktorunu kızdırmadan! bidaha sor yada baska bı dr a da danıs..gecmış olsun.
sağolasın canım ben de araştırırım hep dediğin gibi c yazdığı için tedirgin oldum. gerçi bi kaç doktor sitesinde sormuşlar doktorlar kullanılmasında bir sakınca yok diye yazmışlar ama insan tedirgin oluyo.. idrar yolu enfksyonunun da tedavi edilmesi gerektiğini biliyorum Allah korusun erken doğuma falan sebep olabilirmiş.. öylee kararsız kaldım yani.
Doktoruna çok çok güvenmiyorsan yarın kalk git bir doktora daha danış canım.
İçin rahat etsin.
benım doktorumla daha normal mı sezeryan mı onu bıle konusmadık
cok rahatız canım bız
sankı onuncuyu doguruyorum
gercı benım doktorum devamlı cocuk ters duruyor popo asagıda bekelım donecek mı falan dıyor
benım hıc umudum yok kandıracak benı bu doktor sezeryana
cunku bısey dedı ınanacam hemen doktor bu rıske atamam kı
Kızlar merhaba
Ben 32+3 üm hastane bavulunuzu hazırladınız mı ? Ben daha hazırlamadım şimdi hazırlasam 7 hafta sonra bebeğin kıyafetleri bavulun içinde mi kalacak yeniden mi yıkamak gerekecek kapalı ortamda ne yapacağımı bilemedim az da kaldı hala odasını da halletmedik sadece kıyafetleri var sizce arabasını ne zaman almalıyız çok mu geç kaldım ?
Kızlar merhaba
Ben 32+3 üm hastane bavulunuzu hazırladınız mı ? Ben daha hazırlamadım şimdi hazırlasam 7 hafta sonra bebeğin kıyafetleri bavulun içinde mi kalacak yeniden mi yıkamak gerekecek kapalı ortamda ne yapacağımı bilemedim az da kaldı hala odasını da halletmedik sadece kıyafetleri var sizce arabasını ne zaman almalıyız çok mu geç kaldım ?
sağolasın canım ben de araştırırım hep dediğin gibi c yazdığı için tedirgin oldum. gerçi bi kaç doktor sitesinde sormuşlar doktorlar kullanılmasında bir sakınca yok diye yazmışlar ama insan tedirgin oluyo.. idrar yolu enfksyonunun da tedavi edilmesi gerektiğini biliyorum Allah korusun erken doğuma falan sebep olabilirmiş.. öylee kararsız kaldım yani.
Ben daha çanta hazırlamadım ki
Ay nolucak benim bu halim :):)
Hastane açısından Ankara'dan farkı olmayan bir yere gidiyoruz tek içimi rahatlatan.
ilki fakat tükenmiş diyor
Sizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????
Sizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?