2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Normal canim Benim sıkınca 16 haftada bile geliyodu sivi .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok teşekkürler canim...

Teşekkür canim...

Canim siz durmayin zaten kiyamazsiniz tabi tanidik falan birini kirve yapin o dursun biz öyle yapmistik esimin kardes gibi sevdigi bir kankasi vardi biz ikimiz disarida durduk esimle kirvesi ve esi girdiler iceri hem fotograf falan cekmislerdi yoksa o minicik pipisi kesilirken nasil bakilir...

sağolasın canım ben de araştırırım hep dediğin gibi c yazdığı için tedirgin oldum. gerçi bi kaç doktor sitesinde sormuşlar doktorlar kullanılmasında bir sakınca yok diye yazmışlar ama insan tedirgin oluyo.. idrar yolu enfksyonunun da tedavi edilmesi gerektiğini biliyorum Allah korusun erken doğuma falan sebep olabilirmiş.. öylee kararsız kaldım yani.

Doktoruna çok çok güvenmiyorsan yarın kalk git bir doktora daha danış canım.
İçin rahat etsin.

Doktoruna çok çok güvenmiyorsan yarın kalk git bir doktora daha danış canım.
İçin rahat etsin.

yok canım doktorumla ilgili bir durum değil.. güvenirim doktoruma..tamamen benim pimpriklili oluşumdan kaynaklanıyo.. hani merak ettim aranızda kullanan oldu mu diye. o yüzden sizlere de bir danışayım dedim. teşkkürler..

benim bebiş dönmüş baş aşağı eşi arkadaymış yani normal için şimdilik bi engel yok normal istiosan normal yaparız dedi ama sezeryan isteyenide normale zorlamm dedi inş son anda bişi çıkarmaz ki son anda genelde kilosu fazla doğuramazsın diolar umarım öle bişile karşılaşmam

Merhaba arkadaşlar;
Bu ayki kontrolumde SAT me göre 30+2 ydim.Ama ölçümler sonucu bebek 33+4 çıktı.Genelde her kontrolumde bebek 1-2 hafta önde çıkıyordu.Doktorum da hep iri bebek olacak diyordu.Bu kontrolde ise erken yumurtlama olabilir bir sonraki randevumuzda (1 ay sonra) alttan muayene edeceğim haberin olsun dedi.Ondan sonra da NST lere başlayacağız dedi.Benim kafam karıştı biraz.Alttan muayene için erken olmayacak mı?İlk çocuğumda da muayene olmuştum ama hatırlayamıyorum hangi haftalarda olduğumu?Sizlerde durum nedir?Alttan muayenelerinizin ne zaman olacağı bellimi?

Vallhi biktm su killardan bacaklarimi alaym dedim epileydiyle oglum birakmyr bir tekme bir tekme bide asagiya asagiya vuruyr yemin edrm killi killi dolascm artk ayy sinir oldm resmen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar merhaba
Ben 32+3 üm hastane bavulunuzu hazırladınız mı ? Ben daha hazırlamadım şimdi hazırlasam 7 hafta sonra bebeğin kıyafetleri bavulun içinde mi kalacak yeniden mi yıkamak gerekecek kapalı ortamda ne yapacağımı bilemedim az da kaldı hala odasını da halletmedik sadece kıyafetleri var sizce arabasını ne zaman almalıyız çok mu geç kaldım ?

Ben hazirladm cnm cunku gun gectikce agirlasyrm ne olur ne olmaz diye hem benim cantami hem oglumun cantasini hazirladk annemle 32 haftadaym bende en guzeli saglam is yapmak bebislern ne zaman gelcgi belli olmyr cnku

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende henüz hazırlamadım geceliğime karar verirsem inşallah hazırlıcam

Sizlere bişey sormak istiyorum bu benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde emzirmeye başladığım ilk dönemlerde göğüs uçlarım yara oldu ve ne kullandıysam fayda etmedi çook çektim anlıcağınız ucundan parça bile koptu kanadı falan ve bunun üzerine korkularım var yine aynı olurmuki diye olmasın diye ne yapmam gerekir yada ne kullanmam lazım şimdiden ucunda hassasiyet var nasıl düzelir ??????

Canim bencede baska bir doktoro da danis..biz ne desek askida kalicak..

Ben daha çanta hazırlamadım ki
Ay nolucak benim bu halim :):)
Hastane açısından Ankara'dan farkı olmayan bir yere gidiyoruz tek içimi rahatlatan.

benim de bitek hastane cikisim var bide 0 no bebek bezi..pekde farkli deiliz yani..ben de merkeze yakin olacagimiza guveniyorum valla..artik eskisi gibi deil acil bisey olursa da ben dogururken esim alir diyorum)

Canim ayva cekirdegini denedin mi?cok iyi geliyormus..

Benım şımdiden çatlayıp kanadığı için biraz araştırma yaptım kimisi zeytinyağ öneriyo kimisi karbonatlı su kimisi çatlak kremleri her bünyeye ayrı oluyo tabi bazısı kendini sütünü sağıp sürmenin çok faydalı olucağını söyluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…