2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

8+2 de 1.75 ti benim minnoş da :)) 4 gün geçti üstünden :)) kimbilir ne kadar olmuştur. 8+6 yım yani bugün :)) bi daha ki kontrolün ne zamana canım?

istanbul avrupa yakasındaki hamişler hangi hastaneye gidiyonuz
ben nisa hastanesini düşünüyorum ama doktoru seçemedim
pazartesi doktora gitmem lazım artık

Cok rahatladim hem de canim beklerken cok stresliydim kalbim dışında atiyordu bu arada 1 kilo vermisim doğru duzgun yemek yiemiyorum

Çok sevndim hep böyle güzel haberlerle dönelim işallah.Bende gördüm bebişimi kalp atışlarınıda duyduk çok şükür:)Bulantıları hiçç sormayın tabi

kzlar dr gittim bugün gecen hafta bebek 7+1 bugün 9 hafta dedi soramadımda heyecandan nasıl olur diye xCRL 22,9 mm çıktı sizin ölçüler nasıl.dün akşam 2 damla kanamam oldu progestan verdi kanama gözüküyormuş dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizde. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın

Geçmiş olsun canım bolca dinlen düzelir merak etme

8+2 de 1.75 ti benim minnoş da :)) 4 gün geçti üstünden :)) kimbilir ne kadar olmuştur. 8+6 yım yani bugün :)) bi daha ki kontrolün ne zamana canım?
Masallah canim bebisine bir ay sonra gel dedi dktrm ama diğer doktruma giderim 14 gun sonra dayanamm bir ay

Masallah canim bebisine bir ay sonra gel dedi dktrm ama diğer doktruma giderim 14 gun sonra dayanamm bir ay

Ayy evett ben de nasıl datanıcam diye düşünüyorum. 10 şubatta benim randevum da. 11+2 olcam inşallah 10 şubatta. 12. haftanın içinde olcam yani. İkili tarama da yapılcak. Çok sık da gitmek istemiyorum dr a. Her seferinde ultrason rahatsız oluyodur bebişş :))

Canım benim senin kaç mm'reydi bebiş.

Canım benim senin kaç mm'reydi bebiş.

canım adet tarihinle uyumlu hale gelmiş bebek. Bir öncekinde yanlış ölçüm olabilir, bebek sonrada atak yapmış olabilir. Ama zaten 22 kasım adet tarihin oldugu için 9. hafta gözükmesi çok normal hatta 9 'un son gününde ya da 10. haftanın ilk gününde olmalısın.

Sıkıntı yok bence herşey yolundaa :)

Sağol canım benim yorumun çok iyi geld :)

istanbul avrupa yakasındaki hamişler hangi hastaneye gidiyonuz
ben nisa hastanesini düşünüyorum ama doktoru seçemedim
pazartesi doktora gitmem lazım artık
Seni yanlış yönlendirmek istemem ama arkadaşım orda bir bayan dr a gidiyordu down sendromu dediler başka dr a gitti sağlıklı dediler. Sen bilirsin yinede... ben medipol mega hastanesine gidiyorum bagcılarda ve memnunum..

nasılsınız eylul annelerı. benım bas donmesı fena. omrumde bu kadar dondugunu hatırlamıyorum. arada heycan basıyo bı yandan korkuyorum. allah hepımıze yardımcı olur ya. ısteyen herkeze tez vakıttte hayırlısı ıle verır.

canım benim gebeliğimde oldu ama gebe değilken de oldu. inş bebeğin seninledir..
çok sevindim andrea canım..maşallah bebeğine..benim de 6 gün lekem oldu en son dün gittim korkma dedi doktor...bebişim benim de 21 mm di. çok tatlı atıor kalpleri di mi. allah herkesin bebeğini ona bağışlasın.
canım allah bebeğini sana bağışlasın. 6 gün lekem oldu. daha önce de olmuştu progestanla yaşıyorum. hiç kalkma hep otur ya da yat. sakın iş yapma. bi de korkma..korkum geçince kanamam da azaldı benim. olur böyle şeyler gebelikte dedi doktorum. artarsa ama mutlaka git progestan iğnesini yapıyorlar kırmızı kan olursa.

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben de 1 kilo verdim. çok üzülmedim zaten nasılsa alıcam dedim. ama sağlıklı beslenemiyorum özellikle akşamları yemek yiyemiyorum.

Son düzenleme:

Masallah canim..su dusuk tehlikesini atlattin mi korkma diyor ananem :) darisi basimiza olsun. Cok ozledim yawrumu, bi sesini duysam rahatliycam..

Okudum. Allah tez vakitte yavrusuna kavuştursun.

Bende okudum cnm inşallh hepimiz hayırlısıyla, ALLAHIMIZIN izniyle, sağsalim, fiziken ve zihnen sağlıklı olarak bebeklerimize kavuşalım.
Lütfen tüm eylül anneleri birbirimize dua edelim.

özellikle elinizi karnınıza koyup YA MUBDİ diyin kızlar.
bugün cuma ismi azam duasını okuyun. cuma günü hangi saatte okunursa okunsuz allah dualarımızı kabul edermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…