Kizlar güzel dilekleriniz ickn teşekkür ederim hepinize bebisim 8 haftalik olmus boyu 1 bucuk cm masallah her sey yolunda düşük tehlikemde kalmamis ilaclara tam gaz devam dedi doktorum ara ara bulantilarim oluyor ama olsun ben raziyim darisi butun hamislere inşallah
Cok rahatladim hem de canim beklerken cok stresliydim kalbim dışında atiyordu bu arada 1 kilo vermisim doğru duzgun yemek yiemiyorum
Okudum. Allah tez vakitte yavrusuna kavuştursun.
kzlar dr gittim bugün gecen hafta bebek 7+1 bugün 9 hafta dedi soramadımda heyecandan nasıl olur diye xCRL 22,9 mm çıktı sizin ölçüler nasıl.dün akşam 2 damla kanamam oldu progestan verdi kanama gözüküyormuş dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizde. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın
Masallah canim bebisine bir ay sonra gel dedi dktrm ama diğer doktruma giderim 14 gun sonra dayanamm bir ay8+2 de 1.75 ti benim minnoş da :)) 4 gün geçti üstünden :)) kimbilir ne kadar olmuştur. 8+6 yım yani bugün :)) bi daha ki kontrolün ne zamana canım?
Masallah canim bebisine bir ay sonra gel dedi dktrm ama diğer doktruma giderim 14 gun sonra dayanamm bir ay
Ayy evett ben de nasıl datanıcam diye düşünüyorum. 10 şubatta benim randevum da. 11+2 olcam inşallah 10 şubatta. 12. haftanın içinde olcam yani. İkili tarama da yapılcak. Çok sık da gitmek istemiyorum dr a. Her seferinde ultrason rahatsız oluyodur bebişş :))
Canım benim senin kaç mm'reydi bebiş.
canım adet tarihinle uyumlu hale gelmiş bebek. Bir öncekinde yanlış ölçüm olabilir, bebek sonrada atak yapmış olabilir. Ama zaten 22 kasım adet tarihin oldugu için 9. hafta gözükmesi çok normal hatta 9 'un son gününde ya da 10. haftanın ilk gününde olmalısın.
Sıkıntı yok bence herşey yolundaa :)
Seni yanlış yönlendirmek istemem ama arkadaşım orda bir bayan dr a gidiyordu down sendromu dediler başka dr a gitti sağlıklı dediler. Sen bilirsin yinede... ben medipol mega hastanesine gidiyorum bagcılarda ve memnunum..istanbul avrupa yakasındaki hamişler hangi hastaneye gidiyonuz
ben nisa hastanesini düşünüyorum ama doktoru seçemedim
pazartesi doktora gitmem lazım artık
canım benim gebeliğimde oldu ama gebe değilken de oldu. inş bebeğin seninledir..Merhaba .....
Sevgili anne adayları öncelikle Allah evlatlarınızı sağlıklı olarak kucagınıza almayı ve anne babasıyla buyutmeyi nasip eylesin İnşallah ...
4 senedir bebegim olmuyor klomene başladım buay catlama iğneside oldum 9, gundeyim sol kasıklarımda bir agrı var bugun ilk defa oldu sizdede bu agrı oldumu çok merak ediyorum( hayırlı cumalar İnaşallah...
çok sevindim andrea canım..Kizlar güzel dilekleriniz ickn teşekkür ederim hepinize bebisim 8 haftalik olmus boyu 1 bucuk cm masallah her sey yolunda düşük tehlikemde kalmamis ilaclara tam gaz devam dedi doktorum ara ara bulantilarim oluyor ama olsun ben raziyim darisi butun hamislere inşallah
canım allah bebeğini sana bağışlasın. 6 gün lekem oldu. daha önce de olmuştu progestanla yaşıyorum. hiç kalkma hep otur ya da yat. sakın iş yapma. bi de korkma..korkum geçince kanamam da azaldı benim. olur böyle şeyler gebelikte dedi doktorum. artarsa ama mutlaka git progestan iğnesini yapıyorlar kırmızı kan olursa.kzlar dr gittim bugün gecen hafta bebek 7+1 bugün 9 hafta dedi soramadımda heyecandan nasıl olur diye xCRL 22,9 mm çıktı sizin ölçüler nasıl.dün akşam 2 damla kanamam oldu progestan verdi kanama gözüküyormuş dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizde. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın
Kizlar güzel dilekleriniz ickn teşekkür ederim hepinize bebisim 8 haftalik olmus boyu 1 bucuk cm masallah her sey yolunda düşük tehlikemde kalmamis ilaclara tam gaz devam dedi doktorum ara ara bulantilarim oluyor ama olsun ben raziyim darisi butun hamislere inşallah
Okudum. Allah tez vakitte yavrusuna kavuştursun.
merhabalar ben de aranıza yeni katılanlardanım kalp atışını duyan var mı son bat 11 aralık hala duyamadık bi problem yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?