Çok dğrusun canm peki bişi sorcam sezeryandan sonra ne zamn sütün geldi m.ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben orkid gece götüreceğim bir de kalın orkidlerden.
Tecrübeli arkadaşlarım yetrli olur dedi. O şekilde temin ettim.
Canım ben orkid gece götüreceğim bir de kalın orkidlerden.
Tecrübeli arkadaşlarım yetrli olur dedi. O şekilde temin ettim.
Kızlar ben emzirme yastığı baktım ve bana çok gereksiz şekilde pahalı geldi . İnternetten kalıbını buldum çok çok basit miş . . Yapıcam. Astar ve kumaş alayımda . 18liraya ben bu işi bitiririmisterseniz burda paylaşırım kalıbını falan yaparsınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh canim ahh dogum yaptiktan sonra bitmiyor ki çilesimdide dikis acisindan yatamiyorum hele sağa sola dönmek imkansiz.. hamisken daha rahat uyuyormusum.. o yuzden hiiicc acele etme durabildigi kadar dursun bebis.. logusaligimi bile yasayamadim hergun iki kere hast. Gidiyoruz yolda sallana sallana dikis acisiydi ammaann neyse onlarin cani sağ olsun .. bu gunlerde geçecek
Eki Görüntüle 1202709 Eki Görüntüle 1202711 teysrleri kizlarimla tanisin (masallah demeyi unutmayin ) hepinize cok tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.. sizi cookk seviyoruzz
Kızlar ben tatilden başımıza bişey gelmeden tek parça döndüm çok şükür
Dün döndük ve sıcaktan saat başı uyanıp evde dolanmak şeklinde hiç uyuyamadım!!!
Gittiğimiz yer deniz kenarıydı balkonlar açık denizden gelen esintiyle öyle güzel uyunuyoduki birkaç gece uyumak nasıl bişey onu hatırladım resmen!! Burası felaket Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada bu seferki tatilde deniz kenarında herkes acaip acaip bakıyodu sinir oldum.
Ilk defa hamileliğimde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo evden çıksam çok sıcak evde yatsam çok sıcak depresif hissediyorum kendimi.
günaydın guzel anneler
bayram da gecti artık tarihler iyice yaklastı bizleri de heyecan bastı dolayısıyla.
bayramda bebeğimin kıyafetlerini yıkadık ütüledik park yatak almıstık onu kurduk yatagını yorganını her bişeyini hazır ettik cok eglenceliydi.
artık daha cok yoruluyorum agrılar filan..acaip agırlastım bi de bebeğim acaip hareket ediyo içimde geçen deprem mi oluyo ya dedim o kadar saalladı beni
hayırlısıyla atlatacagımız bi gün olsun
Arkadaşlar firca, tirnak makasi ürünlerinde hangi markayi tercih ettiniz. Bebedor iyi mi acaba.
Kemeraltında mina bebekte 29 tl. Ben ordan aldım, sende izmirlisin sanırım. Aklında olsun. Bu arada pazarlarıda acıklarmıs. Ayrıca başka mağazalarıda varmıs. İnternetten bakmak lazım bi hangisi yakın.
Bu arada ben aventin elektirikli pompasını da ordan aldım.
Barıs bebe de 210 tl nakıt.
Bilgin olsun.
Hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim. Kazasız belasız döndün çok şükür.
Ben de çok depresifim ya çok gerginim tam bir psikolojik deli kıvamındayım.
Bebeğim iyi mi nasıl bu düşünceler beni geriyor, bir taraftan hemen kucağıma alayım artık istiyorum, içerde bilinmezlerde kalmasın istiyorum bir taraftan gününü doldursun ki kilosu ciğer gelişimi iyi olsun diyorum offff çok gerici bir durum
Kızlar ben tatilden başımıza bişey gelmeden tek parça döndüm çok şükür
Dün döndük ve sıcaktan saat başı uyanıp evde dolanmak şeklinde hiç uyuyamadım!!!
Gittiğimiz yer deniz kenarıydı balkonlar açık denizden gelen esintiyle öyle güzel uyunuyoduki birkaç gece uyumak nasıl bişey onu hatırladım resmen!! Burası felaket Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada bu seferki tatilde deniz kenarında herkes acaip acaip bakıyodu sinir oldum.
Ilk defa hamileliğimde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo evden çıksam çok sıcak evde yatsam çok sıcak depresif hissediyorum kendimi.
hem de ne heyecan resmen gerginlikle karısık bir heyecan var üzerimde.
Tuvalete gidip gelmek yoruyor beni o derece diyim ben sana :) Nefes nefese kalıyorum, allah bu son haftalarda yardımcımız olsun.
Ne güzel hazırlıklarını da tamamlamışsın artık sakince bebişi beklemenin zamanı geldi demek ki :) Tadını çıkar çıkarabilirsen :))))
Kizlar bebişin eşyalarini neyle yikadiniz haci şakir granül sabun mu dalin sivi sabun mu bugün çikmişken onuda halledeyim de çiksin aklimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?