2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gunaydinkizlaaar maalesef bir calisma gunu daha. Allahtan bu persembe cuma evden calisicam rahatim ama haftaya ise gidis zorunlu. Amaaa tabi haftaya benim kismetse son is haftam olacaaaaaak sonra kizimi beklemece :)

Canım ben orkid gece götüreceğim bir de kalın orkidlerden.
Tecrübeli arkadaşlarım yetrli olur dedi. O şekilde temin ettim.

Canım benim hiç aklıma gelmedi ped almak iyiki hatırlattın bu sefer alıcam geçen sefer ped çocuk bezi almamıştım hepsini hastane çıkana kadar temin etmişti zaten ama bu sefer götüreyim :) kontrolün ne zaman ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Emzirme yastığı ilk bebeğimde almadım bundada almıcam bence çok gereksiz birleş normal bir yastıklasa halledilebiliyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canımm normal miydi dogumun sezeryan mı?

günaydın guzel anneler

bayram da gecti artık tarihler iyice yaklastı bizleri de heyecan bastı dolayısıyla.

bayramda bebeğimin kıyafetlerini yıkadık ütüledik park yatak almıstık onu kurduk yatagını yorganını her bişeyini hazır ettik cok eglenceliydi.

artık daha cok yoruluyorum agrılar filan..acaip agırlastım bi de bebeğim acaip hareket ediyo içimde geçen deprem mi oluyo ya dedim o kadar saalladı beni

hayırlısıyla atlatacagımız bi gün olsun

Kızlar ben tatilden başımıza bişey gelmeden tek parça döndüm çok şükür
Dün döndük ve sıcaktan saat başı uyanıp evde dolanmak şeklinde hiç uyuyamadım!!!
Gittiğimiz yer deniz kenarıydı balkonlar açık denizden gelen esintiyle öyle güzel uyunuyoduki birkaç gece uyumak nasıl bişey onu hatırladım resmen!! Burası felaket Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada bu seferki tatilde deniz kenarında herkes acaip acaip bakıyodu sinir oldum.
Ilk defa hamileliğimde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo evden çıksam çok sıcak evde yatsam çok sıcak depresif hissediyorum kendimi.

Hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine sevindim. Kazasız belasız döndün çok şükür.

Ben de çok depresifim ya çok gerginim tam bir psikolojik deli kıvamındayım.

Bebeğim iyi mi nasıl bu düşünceler beni geriyor, bir taraftan hemen kucağıma alayım artık istiyorum, içerde bilinmezlerde kalmasın istiyorum bir taraftan gününü doldursun ki kilosu ciğer gelişimi iyi olsun diyorum offff çok gerici bir durum

hem de ne heyecan resmen gerginlikle karısık bir heyecan var üzerimde.

Tuvalete gidip gelmek yoruyor beni o derece diyim ben sana :) Nefes nefese kalıyorum, allah bu son haftalarda yardımcımız olsun.
Ne güzel hazırlıklarını da tamamlamışsın artık sakince bebişi beklemenin zamanı geldi demek ki :) Tadını çıkar çıkarabilirsen :))))

bu sölediklerini ne kadar uyguna almıssın. ben emzirme yastıgını 59 tl'ye, aventin elektrikli pompasını indirim zamanı 269 tl'ye aldım ((

Aynı durum farklı şekilde bendede var. Bir yandan çok bekledik bu zamanlar daha da zor geçiyo biran önce kucağıma aliim istiyorum bi yandan doğduktan sonra acaba nasıl olacak diye endişelerim var.
Sokakta tanımadığım hamileliğimi görüp benimle konuşma başlatmaya çalışan herkes aman bugünlerin kıymetini iyi bilin çok aricaksınız karı koca gezebildiğiniz kadar gezseydiniz bi daha hiçbişey yapamicaksınız erkek mi nee çok fena valla 2 dk rahat vermiyorlar gazlı bebek oluyolar işiniz çok zor vb yorumlarla geliyo hep bana. Allahım seçip seçip mi gönderiyosun diyorum:)
Hatta son nokta geçenlerde oğlu olan bi arkadaşım beni kutlamak için aramış bak aynen şöyle söyledi ay canımm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sabırınıda veriyo merak etme
Bu uykusuzluk sıcak falanda beni iyice asabi yaptı. Ankara'da evde yaz geçirmek ne zormuş kardeşim. Bebeğim doğsun 1 yaşına gelsin aynen işe başlıyorum valla ikinci çocuk falanda yok ev kadınlığı bana göre bişey diilmiş. 3 hafta güzel.

Günaydin kizlar bugün kontrolüm var ama doktorum izinli izin aktarim için geldim bayram sonrasi o kadar yoğun ki burasi bunaldim walla hi bi de üstüne sicak mi sicakk ooyy oyy

Kizlar bebişin eşyalarini neyle yikadiniz haci şakir granül sabun mu dalin sivi sabun mu bugün çikmişken onuda halledeyim de çiksin aklimdan

ayyy kızlarr aynen uyku denen bısey yok sıcaklardan nferet ettım. evımm cok sıcakk.....
gunduz gece hıc farketmıyor... ılk defa sıcaklardan nefret ettım... hamılelıgımızn son ayı en sıcaklardayız.... yemın ederim bende delıye bagladım... sınırlerım cok bozuk aglamaklıyım..... evdede olmak zor.iştede.... zaten suan bebegım cok harektlı canımı yakıyor.. kasıklarıma agrı yapıyor... belım agrıyor.... ıkıdebır wc deyım... alaturka tuvalet egılıp kalkamıyorum... offfff
hayırlısyla bır eylul gelse.....
gerçi doğumdan da çoook korkuyorummmm

Kizlar bebişin eşyalarini neyle yikadiniz haci şakir granül sabun mu dalin sivi sabun mu bugün çikmişken onuda halledeyim de çiksin aklimdan

Ben hacı şakirin kokusunu sevmediğim için roxy diye bir bebek deterjanı aldım hem deterjan hem dalin yumuşatıcı karıştırdım çok güzel koktular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…