Aynı durum farklı şekilde bendede var. Bir yandan çok bekledik bu zamanlar daha da zor geçiyo biran önce kucağıma aliim istiyorum bi yandan doğduktan sonra acaba nasıl olacak diye endişelerim var.
Sokakta tanımadığım hamileliğimi görüp benimle konuşma başlatmaya çalışan herkes aman bugünlerin kıymetini iyi bilin çok aricaksınız karı koca gezebildiğiniz kadar gezseydiniz bi daha hiçbişey yapamicaksınız erkek mi nee çok fena valla 2 dk rahat vermiyorlar gazlı bebek oluyolar işiniz çok zor vb yorumlarla geliyo hep bana. Allahım seçip seçip mi gönderiyosun diyorum:)
Hatta son nokta geçenlerde oğlu olan bi arkadaşım beni kutlamak için aramış bak aynen şöyle söyledi ay canımm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün sabırınıda veriyo merak etme
Bu uykusuzluk sıcak falanda beni iyice asabi yaptı. Ankara'da evde yaz geçirmek ne zormuş kardeşim. Bebeğim doğsun 1 yaşına gelsin aynen işe başlıyorum valla ikinci çocuk falanda yok ev kadınlığı bana göre bişey diilmiş. 3 hafta güzel.
Kizlar bebişin eşyalarini neyle yikadiniz haci şakir granül sabun mu dalin sivi sabun mu bugün çikmişken onuda halledeyim de çiksin aklimdan
ayyy kızlarr aynen uyku denen bısey yok sıcaklardan nferet ettım. evımm cok sıcakk.....
gunduz gece hıc farketmıyor... ılk defa sıcaklardan nefret ettım... hamılelıgımızn son ayı en sıcaklardayız.... yemın ederim bende delıye bagladım... sınırlerım cok bozuk aglamaklıyım..... evdede olmak zor.iştede.... zaten suan bebegım cok harektlı canımı yakıyor.. kasıklarıma agrı yapıyor... belım agrıyor.... ıkıdebır wc deyım... alaturka tuvalet egılıp kalkamıyorum... offfff
hayırlısyla bır eylul gelse.....
gerçi doğumdan da çoook korkuyorummmm
Canım benim hiç aklıma gelmedi ped almak iyiki hatırlattın bu sefer alıcam geçen sefer ped çocuk bezi almamıştım hepsini hastane çıkana kadar temin etmişti zaten ama bu sefer götüreyim :) kontrolün ne zaman ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim kontrolüm haftaya bugün
Dört gözle bekliyorum.
Banada ped olayını bi arkadaşım tembihledi.
Attım çanttaya.
Çantalarımızı kapattık.
Bi ufak çanta daha hazırlayacağım makyaj mal. Falan.
Tatile gider gibiyiz valiz valiz
ayyy kızlarr aynen uyku denen bısey yok sıcaklardan nferet ettım. evımm cok sıcakk.....
gunduz gece hıc farketmıyor... ılk defa sıcaklardan nefret ettım... hamılelıgımızn son ayı en sıcaklardayız.... yemın ederim bende delıye bagladım... sınırlerım cok bozuk aglamaklıyım..... evdede olmak zor.iştede.... zaten suan bebegım cok harektlı canımı yakıyor.. kasıklarıma agrı yapıyor... belım agrıyor.... ıkıdebır wc deyım... alaturka tuvalet egılıp kalkamıyorum... offfff
hayırlısyla bır eylul gelse.....
gerçi doğumdan da çoook korkuyorummmm
hahahahahhaha valla çatmışsın sen de millet ne meraklı hemen karşısındakini paniğe sürüklemeye. Susun kardeşim ben sormuyosam lütfen bana hamilelik anılarınızı anlatmayın hep mi kötü şeyler gemiş bu insanlaırn başına anlamıyorum ki.
Biri der benim suyum bitmişti, biri der ben erken dogum yaptım biri der bebeğe oksijen gitmedi herkes birleşip bu gunlerde bana bunları anlatıyo, iyi halt ediyosunuz!!! Biri bana göüznün üstünde kaşın var dese bugünlerde ben pank olma halindeyim <zaten uzak dursunlar bizdeeen evren duy sesimizi :))))
Ya sorma ben de bayramda fenalıklar geçirdim sıcaklardan, oraa atıyorum kendimi olmuyor buraya atıyorum olmuyor, günde 3 kere duşa giriyorum o da geçici cözüm veriyor yandık ki ne yandık. Ama yine de evde olmanın kıymetini bil, hamilelik bu agırlık stres üzerine iş stresi çok feci oluyor inan.
KızKızlar bu arada ben de bayramda boş durmadım kızım için bebek şekeri hazırlıklarına giriştiiiim :))
BUnlar ilk postalar, bir de kutulu ayrıca yapılacak onu da dogum iznine çıkınca yapıcam inşallah
Eki Görüntüle 1204707 Eki Görüntüle 1204708 Eki Görüntüle 1204710
Kızlar ben resimdeki bebek taşıma cantasiyla normal çantasını aldım güzeller mi? Bi de ana Kucağı almak istemiyorum onun yerine taşıma çantası aldım sizce iyi fikir mi ??
note3 kadinlar_klubü
KızKızlar bu arada ben de bayramda boş durmadım kızım için bebek şekeri hazırlıklarına giriştiiiim :))
BUnlar ilk postalar, bir de kutulu ayrıca yapılacak onu da dogum iznine çıkınca yapıcam inşallah
Aman tanrımm harikalar
Valla sen bu işlerden anlıyosun kızım organizasyon şirketi falan o tarz bişeylerde düşünebilirsin bu işinden sıkılırsan
Kizlar bebişin eşyalarini neyle yikadiniz haci şakir granül sabun mu dalin sivi sabun mu bugün çikmişken onuda halledeyim de çiksin aklimdan
Aman tanrımm harikalar
Valla sen bu işlerden anlıyosun kızım organizasyon şirketi falan o tarz bişeylerde düşünebilirsin bu işinden sıkılırsan
tatlım fırça chicconun at kılı fırçasını tırnak makası nuk önerdiler bende öyle aldım umarım memnun kalırım:)
Allah razi olsun cnm arkadasim Rabbim en kisa zamanda senide melegine kavustursun doguma girmeden hepinize bol bol dua ettim rabbim ins. Kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?