2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ben kendi bebişim olmasına rağmen uğraşamıyorum hala :))) böyleleride var yani:)
Benimde göbeğim çok hafif indi eskisi kadar yukarda diil normalmiş ama öyle okudum, yola çıktılar artık:))

Hosgeldin canim ohh ne guzel tatilini yaptin geldin benimde cok ihtiyacim var ama maalesef banayol yasakk hicbir yere gidemedik

Yaa neden yasakladı ki doktorun?
Benimki 36 ya kadar gezebildiğin kadar gez demişti:))
Banada uçakla gidin dedi aslında uzun yolculuğa çok gerek yok artık bu haftalarda.
Kısa kalabildik biz çok ama bana cennet gibi geldi anlatamam. Elimde olsa denizde doğum yapıcam:))
Bu yaz böyle bi acaip geçti hepimiz için artık seneye sağlıkla 1 yaşına yaklaştıklarında doya doya yapıcaz tatilimizide inşallah canım!

merak ediyorum birtek benmiyim bunalıma giren. sıcaklardan delirmek üzereyim. hiçbirşey yapamıyorum. allahtan çalışıyorum eve gidesim yok

Kızlar bir de hiçbirinizden böyle bir şikayet duymadım sanki ama yine de bir sorayım.

Geceleri bir uyanıyorum ellerimi yumruk bile yapamıcak kadar bri gerginlik bir hissesizlik ve gün boyu da sağ elimin 3 parmağının uçlarını hissetmiyorum ben sürekli uyuşuk haldeler. Şu son 2 gundur devamlı hale geldi, öncesinde uyusup uyusup düzeliyordu 1 hafta-10 gündür ama şimdi kalıcı oldular.

baş parmağım ve en serçe parmağım hariç diğer 3 parmak uçları iptal!!! Korkmalımıyım acaba sizlerde de oluyormu

Benim sabahları kalktığımda ellerim şiş oluyo onun için bende yumruk yapamıyorum elimi ama gün içinde biraz olsun iniyo şişlik geçiyor... Senin anlattığın karpal tünel sendromu olabilir canım hamilelikte hormonların ve şişmelerin etkisiyle oluşuyo gebelik sonrası geçiyor çok korkulacak bi durum olduğunu sanmıyorum... Kolay değil hepimiz evrim geçiriyoruz resmen benimde ayaklarım öyle bi şişti ki anlatamam sızlamasından çok rahatsız oluyorum sekiz buçuk aylık oldum bu zamana kadar hiç şişmemişti bende seviniyodum ama şimdi sıcaklardan mıdır nedir bilmiyorum ayağım resmen eskisinin iki katı oldu...

Canım ellerine sağlık cok güzel olmuslar. Etiketleri nasil yaptin canim? Bende yapacağım inşallah ooğlum icin ama etiket nasil hazirkanacak bilemiyorum

ya biliyomusun haftasonu doktorumdayken ne kadar şansşı oldugumdan bahsetmiştim. Hamilelik döneminde hiç büyük numara ayakkabı almak zorunda kalmadığımı geçen yıldan kalan tüm ayakkabılarımın ayağıma oldugunu hiç şişmediğini falan söledim. Ne kadar da şom ağızlıymışım.

Dün eşimle dışarda yemek yemeye çıktık. Saat 4 gibi dışarı çıktık akşam 11 gibi geldik. Ve eve geldiğimde ayaklarımı görünce çok oldum resmen. Fil hastalığına yakalanmış gibi olmuşlardı korkunç görünüyorlardı. BUgün işe gitmeden evden çalışıyorum ayaklarımı sürekli uzatıyorum ona rağmen hala dünki gibi olmasa da şişiyor inanılır gibi değil. Bunca zaman durdu durdu bu son zamanları buldu !

Aynen sorma aynı şey gelmiş başımıza ben bi gün sabah doktora gittim ayakkabılarım gayet normal oluyodu bende kilo almama rağmen ayak numaram hiç büyüymemişti ertesi gün ne olduysa bi anda olmadılar ayağıma 2 numara büyük ayakkabı aldım o bile ara ara oluyor ara ara sıkıyor bi de 2 haftada 4-5 kilo falan almışım şok oldum şişliklerin etkisiyle heralde tabi hal böyle olunca benim dr yine gebelik zehirlenmesinden şüphelendi ve hiç sevmediğim testi tekrar ettirdi bana (24 saat idrar toplama) yarın çıkıcak sonucu bakalım inş yoktur bişey normal idrar tahlilinde protein çıkmadı ama asıl önemlisi buymuş yaptık yine bakalım

Son 2 ayda bu şekilde kilo alan arkadaşlarım oldu bişey yoktur canım bence.
Tansiyon falan mı yüksekti ki şüphelendi doktor acaba?
Benimde ayaklarım bazen balon gibi oluyo bende bazı haftalar sapık gibi kilo almış oluyorum doktorum bende neden hiçbişeyden
şüphelenmiyo acaba diye geriliyorum bazen

Siz o ayakları bi uçağa binip inin sonra görün
Fotoğrafını çekip ibretlik olarak saklamalık oldu son seyahatte benimkiler ertesi gun normale döndü ama

Otururken veya ayaktayken büyük tansiyonum 12-13 arası oynuyor küçüğünde yükselme yok yattığım zaman da düşük çıkıyor 10-6 falan ilk o zaman istemişti testi ama şişlik yoktu kilo konusu bende bi acayip gidiyor ilk 4,5 ay hiç kilo almadım sonra bi başladım almaya bende inanamadım sonra 1,5 ay falan durdu şimdi yine atak yaptı bi garip yani... Gerçi tansiyonda sınır 14-9 muş ama ne biliyim benim erken doğum tehlikem var ya sanırım ondan fazla titiz davranıyor normalde sadece TİT istiyor dr lar protein var mı yok mu diye ama benimki onunla yetinmiyo

amin

hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz demek ki:)
ben doğumdan diilde sonrasından biraz korkuyorum açıkçası

Bide kızlar acaba kaçıncı haftaya kadar araba kullanabiliriz bileniniz var mı???

vallahi canım ben hala kullanıyorum....
Kullanırken zorlanmıyorum ama ani bir refleks yapmaktan korkuyorum...

Ben dalinin granül sabunu ve pembe kapaklı yumuşatıcısı ile yıkadım mis gibi oldular ev bebek kokuyor resmen

Dalin granül sabun kullandim ben.

Ben hacı şakirin kokusunu sevmediğim için roxy diye bir bebek deterjanı aldım hem deterjan hem dalin yumuşatıcı karıştırdım çok güzel koktular

Ben dalan roxy aldim canm onla yikcam organik ürün

Saolun kizlarrr aldim geldim eve çok şükür
yarin yikarim artik öldüm yorgunluktan ve sicaktan
uzandm hemen
Doktor kontrolüm vardı bugün
çok şükür herşey yolunda
1.950gr.olmuş miniğimiz
ve 42 cm.plesantanin durumu iyi dedi
rahim ağzi uzunluğu 3.7cm miş..
suyunda yeterli gayet iyi dedi çok şükür Rabbime

canım bahsettiklerin aynen bende de oldu. magnezyum verdi doktorum. kısa bi süre sonra geçti. hatta magnezyumu bıraktım hemen ben de tadını sevmediğim için

canım bahsettiklerin aynen bende de oldu. magnezyum verdi doktorum. kısa bi süre sonra geçti. hatta magnezyumu bıraktım hemen ben de tadını sevmediğim için

yaaa ne güzel benim doktorum kesinlikle dışardan alınan takviyelere karsı oldugu için asla vermiyor

O nedenle ben daha bu şikayeti çekicem gibi duruyor, hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…