Ben de bos durmadim nurdan atarim yaptiklarimi bende ellerine saglik cok güzel olmus
ay kendi kendimi alıntlıamışım salak kafam :)))
hahahaah yok beee, deli işi yani insna kendi bebişi olmasa ugrasma fenalıklar geldi bana. Hoş tabi hamilelikten fenalık gelmiştir çünkü uzun süre oturunca rahatsız oluyorum. Sanki benm karnım aşağı indi ya sanki oturuken bacaklarımın üstüne düşüyor göbeğim rahat edemiyorum
Hosgeldin canim ohh ne guzel tatilini yaptin geldin benimde cok ihtiyacim var ama maalesef banayol yasakk hicbir yere gidemedik
Kızlar bir de hiçbirinizden böyle bir şikayet duymadım sanki ama yine de bir sorayım.
Geceleri bir uyanıyorum ellerimi yumruk bile yapamıcak kadar bri gerginlik bir hissesizlik ve gün boyu da sağ elimin 3 parmağının uçlarını hissetmiyorum ben sürekli uyuşuk haldeler. Şu son 2 gundur devamlı hale geldi, öncesinde uyusup uyusup düzeliyordu 1 hafta-10 gündür ama şimdi kalıcı oldular.
baş parmağım ve en serçe parmağım hariç diğer 3 parmak uçları iptal!!! Korkmalımıyım acaba sizlerde de oluyormu
KızKızlar bu arada ben de bayramda boş durmadım kızım için bebek şekeri hazırlıklarına giriştiiiim :))
BUnlar ilk postalar, bir de kutulu ayrıca yapılacak onu da dogum iznine çıkınca yapıcam inşallah
Eki Görüntüle 1204707 Eki Görüntüle 1204708 Eki Görüntüle 1204710
Benim sabahları kalktığımda ellerim şiş oluyo onun için bende yumruk yapamıyorum elimi ama gün içinde biraz olsun iniyo şişlik geçiyor... Senin anlattığın karpal tünel sendromu olabilir canım hamilelikte hormonların ve şişmelerin etkisiyle oluşuyo gebelik sonrası geçiyor çok korkulacak bi durum olduğunu sanmıyorum... Kolay değil hepimiz evrim geçiriyoruz resmen benimde ayaklarım öyle bi şişti ki anlatamam sızlamasından çok rahatsız oluyorum sekiz buçuk aylık oldum bu zamana kadar hiç şişmemişti bende seviniyodum ama şimdi sıcaklardan mıdır nedir bilmiyorum ayağım resmen eskisinin iki katı oldu...
ya biliyomusun haftasonu doktorumdayken ne kadar şansşı oldugumdan bahsetmiştim. Hamilelik döneminde hiç büyük numara ayakkabı almak zorunda kalmadığımı geçen yıldan kalan tüm ayakkabılarımın ayağıma oldugunu hiç şişmediğini falan söledim. Ne kadar da şom ağızlıymışım.
Dün eşimle dışarda yemek yemeye çıktık. Saat 4 gibi dışarı çıktık akşam 11 gibi geldik. Ve eve geldiğimde ayaklarımı görünce çok oldum resmen. Fil hastalığına yakalanmış gibi olmuşlardı korkunç görünüyorlardı. BUgün işe gitmeden evden çalışıyorum ayaklarımı sürekli uzatıyorum ona rağmen hala dünki gibi olmasa da şişiyor inanılır gibi değil. Bunca zaman durdu durdu bu son zamanları buldu !
KızKızlar bu arada ben de bayramda boş durmadım kızım için bebek şekeri hazırlıklarına giriştiiiim :))
BUnlar ilk postalar, bir de kutulu ayrıca yapılacak onu da dogum iznine çıkınca yapıcam inşallah
Eki Görüntüle 1204707 Eki Görüntüle 1204708 Eki Görüntüle 1204710
Aynen sorma aynı şey gelmiş başımıza ben bi gün sabah doktora gittim ayakkabılarım gayet normal oluyodu bende kilo almama rağmen ayak numaram hiç büyüymemişti ertesi gün ne olduysa bi anda olmadılar ayağıma 2 numara büyük ayakkabı aldım o bile ara ara oluyor ara ara sıkıyor bi de 2 haftada 4-5 kilo falan almışım şok oldum şişliklerin etkisiyle heralde tabi hal böyle olunca benim dr yine gebelik zehirlenmesinden şüphelendi ve hiç sevmediğim testi tekrar ettirdi bana (24 saat idrar toplama) yarın çıkıcak sonucu bakalım inş yoktur bişey normal idrar tahlilinde protein çıkmadı ama asıl önemlisi buymuş yaptık yine bakalım
ya biliyomusun haftasonu doktorumdayken ne kadar şansşı oldugumdan bahsetmiştim. Hamilelik döneminde hiç büyük numara ayakkabı almak zorunda kalmadığımı geçen yıldan kalan tüm ayakkabılarımın ayağıma oldugunu hiç şişmediğini falan söledim. Ne kadar da şom ağızlıymışım.
Dün eşimle dışarda yemek yemeye çıktık. Saat 4 gibi dışarı çıktık akşam 11 gibi geldik. Ve eve geldiğimde ayaklarımı görünce çok oldum resmen. Fil hastalığına yakalanmış gibi olmuşlardı korkunç görünüyorlardı. BUgün işe gitmeden evden çalışıyorum ayaklarımı sürekli uzatıyorum ona rağmen hala dünki gibi olmasa da şişiyor inanılır gibi değil. Bunca zaman durdu durdu bu son zamanları buldu !
Son 2 ayda bu şekilde kilo alan arkadaşlarım oldu bişey yoktur canım bence.
Tansiyon falan mı yüksekti ki şüphelendi doktor acaba?
Benimde ayaklarım bazen balon gibi oluyo bende bazı haftalar sapık gibi kilo almış oluyorum doktorum bende neden hiçbişeyden
şüphelenmiyo acaba diye geriliyorum bazen
peki arabada bebeği nereye oturtacaksın. Ana kucağı derken oto koltugunu kastettin diye düşünüyorum.
benim de evim çokkkk sıcak güneye bakıyoru ve gece gündüxz hiç farkedtmiyor bütün güneş evin iinde, dışarda fırtına kopsa cama rüzgardan cıkılmayacak derecede olsa evin içi yine de hamam. Idare edice artık napalım başa gelen çekilir. Ben hiç olmazsa sona size göre daha yakınım, agustos sonuna kucağıma alırım diye umuyorum. Allah hepimizi ve bebeklerimizi kurtarsın.
hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz demek ki:)
ben doğumdan diilde sonrasından biraz korkuyorum açıkçası
Bide kızlar acaba kaçıncı haftaya kadar araba kullanabiliriz bileniniz var mı???
Ben dalinin granül sabunu ve pembe kapaklı yumuşatıcısı ile yıkadım mis gibi oldular ev bebek kokuyor resmen
Dalin granül sabun kullandim ben.
Ben hacı şakirin kokusunu sevmediğim için roxy diye bir bebek deterjanı aldım hem deterjan hem dalin yumuşatıcı karıştırdım çok güzel koktular
ikisi de değil. Dalin granül sabun ve Dalin yumuşatıcı ile yıkadık. ki 1 ay önce hallettim bu işleri bebişinin odasının önünden geçerken yada gidip dolabın kapağını acınca her taraf bebek kokuyoır missss gibi
Ben dalan roxy aldim canm onla yikcam organik ürün
Kızlar bir de hiçbirinizden böyle bir şikayet duymadım sanki ama yine de bir sorayım.
Geceleri bir uyanıyorum ellerimi yumruk bile yapamıcak kadar bri gerginlik bir hissesizlik ve gün boyu da sağ elimin 3 parmağının uçlarını hissetmiyorum ben sürekli uyuşuk haldeler. Şu son 2 gundur devamlı hale geldi, öncesinde uyusup uyusup düzeliyordu 1 hafta-10 gündür ama şimdi kalıcı oldular.
baş parmağım ve en serçe parmağım hariç diğer 3 parmak uçları iptal!!! Korkmalımıyım acaba sizlerde de oluyormu
canım bahsettiklerin aynen bende de oldu. magnezyum verdi doktorum. kısa bi süre sonra geçti. hatta magnezyumu bıraktım hemen ben de tadını sevmediğim için
Suan Arabamız yok zaten o yüzden diyorum hastaneden çıkınca buna koyarız diye düşündüm
note3 kadinlar_klubü
Siz o ayakları bi uçağa binip inin sonra görün
Fotoğrafını çekip ibretlik olarak saklamalık oldu son seyahatte benimkilerertesi gun normale döndü ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?