merhaba herkese. hastane çantasını hazırlayan var mı aranızda? neler koydunuz ? mesela badiler uzun kollu mu kısa mı olmalı, battaniye ince mi kalın mı ? kafamda deli sorular
Kızlar bübchen mi, mustela mı sizce?
Gercekten bende cok zorlanıyorum. Geceleri kasık agrısı ile uyanıyorum. Tuvalete kalkıyorum. Saga yatıyorım olmuyor, sola yatıyorum aynı. Kaburgalarım agrıyor. Modum cok dusuk. Birde gunlerdır kansızlıktanmıdır bilemiyorum, kalp carpıntısı başladı. Bulaşık makınasını yerlestırıyorum, bayılıcam sankı. Hemen yatıyorum 1 saatte anca kendıme gelıyorum. Iyıce işe yaramaz oldum. Yat yuvarlan başka yaptıgım bişey yok :)
Kızlar bübchen mi, mustela mı sizce?
Ahh canim ahh dogum yaptiktan sonra bitmiyor ki çilesimdide dikis acisindan yatamiyorum hele sağa sola dönmek imkansiz.. hamisken daha rahat uyuyormusum.. o yuzden hiiicc acele etme durabildigi kadar dursun bebis.. logusaligimi bile yasayamadim hergun iki kere hast. Gidiyoruz yolda sallana sallana dikis acisiydi ammaann neyse onlarin cani sağ olsun .. bu gunlerde geçecek
Ahh canim ahh dogum yaptiktan sonra bitmiyor ki çilesimdide dikis acisindan yatamiyorum hele sağa sola dönmek imkansiz.. hamisken daha rahat uyuyormusum.. o yuzden hiiicc acele etme durabildigi kadar dursun bebis.. logusaligimi bile yasayamadim hergun iki kere hast. Gidiyoruz yolda sallana sallana dikis acisiydi ammaann neyse onlarin cani sağ olsun .. bu gunlerde geçecek
Kizlar ebay den bakabilirsiniz Baby Travel Overnight Bed Bag Portable Crib
Eki Görüntüle 1204511 Eki Görüntüle 1204514
Hatta aynisi da varmis amazonda asagilara inince gordum baby delight snuggle nest amazon turkiyeye yolluyor burdan guvenle verebilirsiniz
canım bizde bugün joie diye bi markanın aldık nuna nın çift taraflı olmayışı hoşuma gitmedi biraz kontrolcüyüm galiba bebişim gözümün önünde olmalı bazen
Eki Görüntüle 1204164 Eki Görüntüle 1204165
Kızlar hastane pijma ve gecelık olarak bunları aldım. Ben o süslü püslü dantelli tüllü şeyleri giymek istemiyorum. Relax mode. Bir alana bir bedava suan. Dilerseniz bakın.
Sevgiler 💕
Herkese günaydınnnnn
Tatil bitti işe devam
Az kaldıı amaaaa
Güzel bir gün olsun
arkadaşım kaç yazında da kansız olduğunu yazmışsın neden kansızsın ben hep çok kansızdım ama bebek düşünmeden önce daha haplarla depolarımı doldurdum hamile kalınca da devam ettim kansız iken hamilelik zor olmuyor mu doktorlar iğneyle hemen halledemiyorlar mı??? benim adet kesilince bu sorun da çözülmüş oldu...sen neler yapıyorsun kanını artırmak için çünkü depresyon bile yapıyor kansızlık hamilelikte düşünemiyorum kansızlığı sende hayırlısı ile bebişini kucağına al inşallah...
güle güle giy cnm hangi mağaza bu
Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Yani ne kadar demir verselerde fayda etmıyor. Hatta 2 hafta oncesine kadar gyno ferrosanolu sadece 1 tane içiyordum. Cok dusuk diye 2 ye cıkardı ama bu sende bişey ifade etmeyecek cok fazla da dedi. Zor tabi ama yapacak pek birşeyim yok. Cunku sacımın, gozumun rengi gibi genlerimden gelıyor kansızlıgım. Tedavisi yok. Allahtan esimde yokta oğlum ona cekee inşallah diye dua ediyorum.
Relax mode. İnternet satıslarıda var ama orda kampanya daha farklı. Mağazadan ucuz satıyorlar ama 1 alana 1 bedava yok
Kızlar ben emzirme yastığı baktım ve bana çok gereksiz şekilde pahalı geldi . İnternetten kalıbını buldum çok çok basit miş . . Yapıcam. Astar ve kumaş alayımda . 18liraya ben bu işi bitiririmisterseniz burda paylaşırım kalıbını falan yaparsınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vala canım cuma 34 bitcek doktora gittiğimde yani 2ci nts ye gittiğimde 35in içinde olucam inşallah. Ama ben ilk nts emde muayenede oldum ultrason lada baktı . Nasıl bi doum şekli seçicen ? Ben karrar verdim şimdilik ? Fakat bu gidişimizde tarih verir mi bilmiorum canım ben kararımı sölicem bakalım ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?