Doğrudur canm şu 1ay işimiz çok zor allah kolaylık versin anne olmak kolay değilmiş vallahi ... ben klimidanda olabilir sırtm diorum vantilatör alıcaz denicem bakalım . 5inde doktordan tarih alıcaz doum tarihi bakalım ne zamn dicek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bi sorum olucak wc ye girerken birden çamaşırıma 1 yemek kaşığı kadar su geldi ama idrar kaçırma değil bu amniyonsıvısı olabilir mi nasıl anlarım kaçak var mı diye
Gerçekten öyle bi de tüm bu sıkıntıların üstüne erken doğum riskiydi ilaçlardı yan etkileriydi bunaldım iyice... Bizde klima yok çabuk hasta ediyor beni ufonun vantilatöre benzer bişeyi var onunla idare ediyorum... Sezeryan mı olucaksın onun için mi tarih belirleyecek?
Seninki zor geçiomuş ya tehlike düşüncesi zaten maf eder adamı allah yardmcn olsun canm allah büyüktür tosunlarımızın kiloları iyi erken de olsa ki orasını allah bilir bişi olmaz kilolu olunca ama küvez meselesi kötü işte... ewet canm son nts me giricem 2. Nts em . Ewet sezeryana karar verdim canım bakalım
Gerçekten öyle bi de tüm bu sıkıntıların üstüne erken doğum riskiydi ilaçlardı yan etkileriydi bunaldım iyice... Bizde klima yok çabuk hasta ediyor beni ufonun vantilatöre benzer bişeyi var onunla idare ediyorum... Sezeryan mı olucaksın onun için mi tarih belirleyecek?
Doğrudur canm şu 1ay işimiz çok zor allah kolaylık versin anne olmak kolay değilmiş vallahi ... ben klimidanda olabilir sırtm diorum vantilatör alıcaz denicem bakalım . 5inde doktordan tarih alıcaz doum tarihi bakalım ne zamn dicek
Kızlar omo ve yumoşun ortak bir programı var ıtunes'ta. Akıllı telefon olarak ıphone yada ıpad kullananlar indirsin bence.
Adı bebeğim ve benEki Görüntüle 1204464
Telefonumun ekran goruntusunde gorebılırsınız. Sagdan ıkıncı sırada, asagılara dogru.
İmkanı olan indirsin bence.
Hafta hafta benımde bebegımınde yasayacaklarını cok güzel acıklıyor.
Doktorlara soru sorabılıyosunuz.
Cevaplarıda gayet tatmınkar oluyor.
Ben mesela suan idrar kacırmanın normal oldugunu biliyorum. Cunku ordan oğrendım.
Yok canm telaşlanma damla olark gelmez su . Fazla olur hatta bacaklarından süzülürcesine ama karnındakininde hepsi akmaz
İyi akşamlar arkadaşlar. Bel ağrısı öldürdü beni bayram boyunca bi yere gidip gelmek öldürdü beni ne oturabildim ne kalkabıldım bıde üstüne 15 dkda bi gelen lavabo ihtiyacım mahvetti beni. Gece olsun istemıyorum sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo sırt üstü hiç olmuyo artık çogu zaman oturur vaziyette uyuyorum. Hep şikayet hep şikayet
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1204164 Eki Görüntüle 1204165
Kızlar hastane pijma ve gecelık olarak bunları aldım. Ben o süslü püslü dantelli tüllü şeyleri giymek istemiyorum. Relax mode. Bir alana bir bedava suan. Dilerseniz bakın.
Sevgiler 💕
İnternet sitesinde böyle bir kampanya yok ben göremedim
Sağol canım... Beni de düşündüren küvez olayı zaten gerçi 40 haftalık doğup yine küvöze giren de var Allah bilir ama panikliyorum yinede... Hayırlısı olsun senin içinde inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına tarih belirlenince daha da heyecanlanır insan
Eki Görüntüle 1204114
Arkadaşlar bu yatakların Türkiye de satışını gören var mı? ablama Amerikadan gelmişti çok kullanışlı gündüzleri bu yataktan başka yerde uyumuyor bebeği:) markası snuggle nest bazı yurtdışı sitelerine baktım ama Türkiyeye gönderimi için net bilgi vermiyorlar... Başka marka olarak gören vardır belki diye soruyorum umarım resmi ekleyebilmişimdir :)
Çok güzelmiş ya.
Bulursan benimlede paylaşır mısın ?
Kac haftalık oldun sen sımdı cnm?
Ben bi hafta nstye girdim.
Bu hafta ultrason var.
Diger hafta yine nst ve sonrakı hafta 36. Haftada dogum seklıne karar verıcez.
ilk oğlumda suyum önce gelmişti nasıl olduğunu biliyorum ama sızıntı da olabiliyomuş ondan korkmuştum okadar hareketli ki aşağıya kafasını ittiğini hissediyorum erken olması tedirgin ediyor işte:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?