2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Gerçekten öyle bi de tüm bu sıkıntıların üstüne erken doğum riskiydi ilaçlardı yan etkileriydi bunaldım iyice... Bizde klima yok çabuk hasta ediyor beni ufonun vantilatöre benzer bişeyi var onunla idare ediyorum... Sezeryan mı olucaksın onun için mi tarih belirleyecek?

kızlar bi sorum olucak wc ye girerken birden çamaşırıma 1 yemek kaşığı kadar su geldi ama idrar kaçırma değil bu amniyonsıvısı olabilir mi nasıl anlarım kaçak var mı diye

Yok canm telaşlanma damla olark gelmez su . Fazla olur hatta bacaklarından süzülürcesine ama karnındakininde hepsi akmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninki zor geçiomuş ya tehlike düşüncesi zaten maf eder adamı allah yardmcn olsun canm allah büyüktür tosunlarımızın kiloları iyi erken de olsa ki orasını allah bilir bişi olmaz kilolu olunca ama küvez meselesi kötü işte... ewet canm son nts me giricem 2. Nts em . Ewet sezeryana karar verdim canım bakalım

Son düzenleme:

Sağol canım... Beni de düşündüren küvez olayı zaten gerçi 40 haftalık doğup yine küvöze giren de var Allah bilir ama panikliyorum yinede... Hayırlısı olsun senin içinde inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına tarih belirlenince daha da heyecanlanır insan

Edsofi, sen kacıncı haftadasın suan?

Kac haftalık oldun sen sımdı cnm?
Ben bi hafta nstye girdim.
Bu hafta ultrason var.
Diger hafta yine nst ve sonrakı hafta 36. Haftada dogum seklıne karar verıcez.

Kızlar omo ve yumoşun ortak bir programı var ıtunes'ta. Akıllı telefon olarak ıphone yada ıpad kullananlar indirsin bence.
Adı bebeğim ve ben

Telefonumun ekran goruntusunde gorebılırsınız. Sagdan ıkıncı sırada, asagılara dogru.
İmkanı olan indirsin bence.
Hafta hafta benımde bebegımınde yasayacaklarını cok güzel acıklıyor.
Doktorlara soru sorabılıyosunuz.
Cevaplarıda gayet tatmınkar oluyor.
Ben mesela suan idrar kacırmanın normal oldugunu biliyorum. Cunku ordan oğrendım.

İyi akşamlar arkadaşlar. Bel ağrısı öldürdü beni bayram boyunca bi yere gidip gelmek öldürdü beni ne oturabildim ne kalkabıldım bıde üstüne 15 dkda bi gelen lavabo ihtiyacım mahvetti beni. Gece olsun istemıyorum sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo sırt üstü hiç olmuyo artık çogu zaman oturur vaziyette uyuyorum. Hep şikayet hep şikayet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ilk haftadan beri var çok güzel bi programmm tavısye ederimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canm telaşlanma damla olark gelmez su . Fazla olur hatta bacaklarından süzülürcesine ama karnındakininde hepsi akmaz

ilk oğlumda suyum önce gelmişti nasıl olduğunu biliyorum ama sızıntı da olabiliyomuş ondan korkmuştum okadar hareketli ki aşağıya kafasını ittiğini hissediyorum erken olması tedirgin ediyor işte:18:

Gercekten bende cok zorlanıyorum. Geceleri kasık agrısı ile uyanıyorum. Tuvalete kalkıyorum. Saga yatıyorım olmuyor, sola yatıyorum aynı. Kaburgalarım agrıyor. Modum cok dusuk. Birde gunlerdır kansızlıktanmıdır bilemiyorum, kalp carpıntısı başladı. Bulaşık makınasını yerlestırıyorum, bayılıcam sankı. Hemen yatıyorum 1 saatte anca kendıme gelıyorum. Iyıce işe yaramaz oldum. Yat yuvarlan başka yaptıgım bişey yok :)

hepimizin ortak derdi uyukusuzluk vallayi bende ne yapacagımı şaşırdım.
dün gece hiç uyumadım ,bu gece nasıl sabah olacak bilmiyorum
aşırı nem var....allah yardımcımız olsun:18:

Ahh canim ahh dogum yaptiktan sonra bitmiyor ki çile simdide dikis acisindan yatamiyorum hele sağa sola dönmek imkansiz.. hamisken daha rahat uyuyormusum.. o yuzden hiiicc acele etme durabildigi kadar dursun bebis.. logusaligimi bile yasayamadim hergun iki kere hast. Gidiyoruz yolda sallana sallana dikis acisiydi ammaann neyse onlarin cani sağ olsun .. bu gunlerde geçecek

merhaba herkese. hastane çantasını hazırlayan var mı aranızda? neler koydunuz ? mesela badiler uzun kollu mu kısa mı olmalı, battaniye ince mi kalın mı ? kafamda deli sorular

Çok güzelmiş ya.
Bulursan benimlede paylaşır mısın ?

Kizlar ebay den bakabilirsiniz Baby Travel Overnight Bed Bag Portable Crib

Hatta aynisi da varmis amazonda asagilara inince gordum baby delight snuggle nest amazon turkiyeye yolluyor burdan guvenle verebilirsiniz

Son düzenleme:
Kac haftalık oldun sen sımdı cnm?
Ben bi hafta nstye girdim.
Bu hafta ultrason var.
Diger hafta yine nst ve sonrakı hafta 36. Haftada dogum seklıne karar verıcez.

Vala canım cuma 34 bitcek doktora gittiğimde yani 2ci nts ye gittiğimde 35in içinde olucam inşallah. Ama ben ilk nts emde muayenede oldum ultrason lada baktı . Nasıl bi doum şekli seçicen ? Ben karrar verdim şimdilik ? Fakat bu gidişimizde tarih verir mi bilmiorum canım ben kararımı sölicem bakalım ?

Allah yardımcımız olsun kafadan bin tane şey geçio böle böle bi bakmışız doğmuş ondan bende sezeryan istiorum zamnlı olsun istiorum planlı . Bakalım rbbm ne isterse dilerse o olur sonçta ttlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…