çok güzel olmuş cnm
Canım ellerine sağlık cok güzel olmuslar. Etiketleri nasil yaptin canim? Bende yapacağım inşallah ooğlum icin ama etiket nasil hazirkanacak bilemiyorum
Aynen sorma aynı şey gelmiş başımıza ben bi gün sabah doktora gittim ayakkabılarım gayet normal oluyodu bende kilo almama rağmen ayak numaram hiç büyüymemişti ertesi gün ne olduysa bi anda olmadılar ayağıma 2 numara büyük ayakkabı aldım o bile ara ara oluyor ara ara sıkıyor bi de 2 haftada 4-5 kilo falan almışım şok oldum şişliklerin etkisiyle heralde tabi hal böyle olunca benim dr yine gebelik zehirlenmesinden şüphelendi ve hiç sevmediğim testi tekrar ettirdi bana (24 saat idrar toplama) yarın çıkıcak sonucu bakalım inş yoktur bişey normal idrar tahlilinde protein çıkmadı ama asıl önemlisi buymuş yaptık yine bakalım
geçmiş olsun canım inşallah yoktur. benim de normal idrar tahlilinde çıkmadı sonrasında da idrar toplama testi istemedi benden, neden acaba?
ama bu arada benim şime problemim hiç yoktu zaten, sürekli ayaklarımı kontrol eder doktorum hiç bir şişlik olmayınca da sonrasını istemedi demek. Ama şimdi görse ister mi ki
Saolun kizlarrr aldim geldim eve çok şükür
yarin yikarim artik öldüm yorgunluktan ve sicaktan
uzandm hemen
Doktor kontrolüm vardı bugün
çok şükür herşey yolunda
1.950gr.olmuş miniğimiz
ve 42 cm.plesantanin durumu iyi dedi
rahim ağzi uzunluğu 3.7cm miş..
suyunda yeterli gayet iyi dedi çok şükür Rabbime
canım rahim ağzı uzunluğunıu nasıl ölçtü? bana bugüne kadar hiç söylemedi doktorum muayene mi oldun sen?
Eki Görüntüle 1204946
Bende bunları yaptım lohusa şerbeti içinn 😃😃 aslında yapılması daha önemli şeyler dururken ben bunlarla uğraştım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm normal ultrason muayenesinde ölçüyor
karnimizda gezdirdiği cihazi biraz aşağiya
kasiklara doğru bastiriyo o kadar.
iki hafta önce de kontrolumuz vardi
ilk o zaman ölçmüştü..
Kizlar bisi sorcam bi fikri olan var mi karnimin sag tarafi surekli pit pit atiyor bebek mi anlamadim nabiz gibi yarim saat boyunca artti bi de bebegim de inanilmaz hareketli endise etmeye baskadim bugun kontrolumuz var turkiye saatine gore gece 1 de sorcam doktora ama sozde de oluyo mu bi danisayim istedim
Onun bebeğin hıçkırığı olduğunu söylüyorlardoktora gittiğimde öyle olmuştu bana da dr hıçkırıyor demişti
Kizlar bisi sorcam bi fikri olan var mi karnimin sag tarafi surekli pit pit atiyor bebek mi anlamadim nabiz gibi yarim saat boyunca artti bi de bebegim de inanilmaz hareketli endise etmeye baskadim bugun kontrolumuz var turkiye saatine gore gece 1 de sorcam doktora ama sozde de oluyo mu bi danisayim istedim
Canım listen yok mu ? Ben liste buldum yazdım kağıda benmkiler hazır ama tam tamına değil eksiklerim vardı onları aldım çantaya koymak kaldı bakalım ... Ben 4 takım koydum 1tane tulum 4 zıbın 4 alt 4 üst dur ben sana fotosunu çekm yazdığımın yollayım kafanı karıştırma hiç hepsini koy sırayla ? Battaniye 1tane ince 1 tane kalın polarlı yada yünlü koy canım kıyafetre uzun kollu uzun bacaklı koy çünkü o çok sıcak biyerden çıkıo biliosun üşür bizim gibi değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar aranızda internetten beşik sipariş eden oldumu? Güvenilir olurmu ki? Bitane begendim ama küçük boy ahşap besik korkuyorum siparis etmeye...
Ayy benımde öylee yaa bayram boyunca hiç durmadı yediğim çikolatalardan tatlılardanmıdır anlamadım. O pıt pıtlarda bende genelde oluyo hıçkırık tutuyo minnoşlar
Canım bende epey azalttım.Kizlar yaa ellerim ayaklarim acayip sisiyor. tuzu baya azalttim aslinda ama yine de odem topluyorum. nasil azaltabilirm bunu yaa acayip rahatsiz oluyorum artk.
Canım benim bir arkadaşım aldı. Çokta memnun kaldı. Güvenilir bir siteden alınabilir bence.Kızlar aranızda internetten beşik sipariş eden oldumu? Güvenilir olurmu ki? Bitane begendim ama küçük boy ahşap besik korkuyorum siparis etmeye...
cok saolun kızlar.
Etiketleri kendim yapmadım, internette bu işi yapan bir dolu site var hatta örnek onlarca da şekilleri var. Seçtim beğendim yaptırdım. 2 gün sonra da elimdeydi. 200 adetini 20 tl ye yaptırdım etiketlerin.istersen adres de paylaşabilirim.
Kızlar bir de hiçbirinizden böyle bir şikayet duymadım sanki ama yine de bir sorayım.
Geceleri bir uyanıyorum ellerimi yumruk bile yapamıcak kadar bri gerginlik bir hissesizlik ve gün boyu da sağ elimin 3 parmağının uçlarını hissetmiyorum ben sürekli uyuşuk haldeler. Şu son 2 gundur devamlı hale geldi, öncesinde uyusup uyusup düzeliyordu 1 hafta-10 gündür ama şimdi kalıcı oldular.
baş parmağım ve en serçe parmağım hariç diğer 3 parmak uçları iptal!!! Korkmalımıyım acaba sizlerde de oluyormu
Öle söleme benimde ilkinde olduğu gibi bundada bir bagaj dolusu olacak. Haftaya hazırlıcam bende benim kontrolümde cumartesi sabah 9 bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?