2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
çok güzel olmuş cnm

Canım ellerine sağlık cok güzel olmuslar. Etiketleri nasil yaptin canim? Bende yapacağım inşallah ooğlum icin ama etiket nasil hazirkanacak bilemiyorum

cok saolun kızlar.

Etiketleri kendim yapmadım, internette bu işi yapan bir dolu site var hatta örnek onlarca da şekilleri var. Seçtim beğendim yaptırdım. 2 gün sonra da elimdeydi. 200 adetini 20 tl ye yaptırdım etiketlerin.istersen adres de paylaşabilirim.

geçmiş olsun canım inşallah yoktur. benim de normal idrar tahlilinde çıkmadı sonrasında da idrar toplama testi istemedi benden, neden acaba?

ama bu arada benim şime problemim hiç yoktu zaten, sürekli ayaklarımı kontrol eder doktorum hiç bir şişlik olmayınca da sonrasını istemedi demek. Ama şimdi görse ister mi ki

Benimde yoktu hiç olmamıştı bu hafta şişti ilk defa... Gittiğinde gösterirsin bi bakalım ne der asıl önemlisi 24 saatlik olanmış çünkü... Senin tansiyon nasıl gidiyor bu arada hafif bi oynama olmuştu di mi

canım rahim ağzı uzunluğunıu nasıl ölçtü? bana bugüne kadar hiç söylemedi doktorum muayene mi oldun sen?

Bende bunları yaptım lohusa şerbeti içinn 😃😃 aslında yapılması daha önemli şeyler dururken ben bunlarla uğraştım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım rahim ağzı uzunluğunıu nasıl ölçtü? bana bugüne kadar hiç söylemedi doktorum muayene mi oldun sen?

canm normal ultrason muayenesinde ölçüyor
karnimizda gezdirdiği cihazi biraz aşağiya
kasiklara doğru bastiriyo o kadar.
iki hafta önce de kontrolumuz vardi
ilk o zaman ölçmüştü..

canm normal ultrason muayenesinde ölçüyor
karnimizda gezdirdiği cihazi biraz aşağiya
kasiklara doğru bastiriyo o kadar.
iki hafta önce de kontrolumuz vardi
ilk o zaman ölçmüştü..

Hmm bende 4 ünde gidicem o zaman hersey belli olacak sanırım. Ben Ağustos'ta 37. Haftada doğuracağım doktor bebek gelişmiyor diye fazla tutmayacak karnımda ama normal mi olacak sezeryan mı pazartesı belli olacak. Suni sancı da hiç istemiyorum ama hayırlısı artık. Bebek sağlıklı olsun da

Kizlar bisi sorcam bi fikri olan var mi karnimin sag tarafi surekli pit pit atiyor bebek mi anlamadim nabiz gibi yarim saat boyunca artti bi de bebegim de inanilmaz hareketli endise etmeye baskadim bugun kontrolumuz var turkiye saatine gore gece 1 de sorcam doktora ama sozde de oluyo mu bi danisayim istedim

Onun bebeğin hıçkırığı olduğunu söylüyorlar doktora gittiğimde öyle olmuştu bana da dr hıçkırıyor demişti

Kızlar aranızda internetten beşik sipariş eden oldumu? Güvenilir olurmu ki? Bitane begendim ama küçük boy ahşap besik korkuyorum siparis etmeye...

Ayy benımde öylee yaa bayram boyunca hiç durmadı yediğim çikolatalardan tatlılardanmıdır anlamadım. O pıt pıtlarda bende genelde oluyo hıçkırık tutuyo minnoşlar

aslında benimde hazır ama mevsimden dolayı kafam karışıyor. bu bahsettiklerinin yarısı hastane çıkışlarımızda oluyor zaten, demekki ek olarak 2şer tane daha koymak lazım. yine ekleme yapmak isteyen olursa zevkle okurum. teşekkürler

Kizlar yaa ellerim ayaklarim acayip sisiyor. tuzu baya azalttim aslinda ama yine de odem topluyorum. nasil azaltabilirm bunu yaa acayip rahatsiz oluyorum artk.

Kizlar ateş ölçer Termometre tirnak bakim seti birde süt sağma makinasinda önerileriniz neler onlarida alinca işim tamam inş...

Kızlar aranızda internetten beşik sipariş eden oldumu? Güvenilir olurmu ki? Bitane begendim ama küçük boy ahşap besik korkuyorum siparis etmeye...

Ben neredeyse bütün ürünleri internetten aldım. Hem fiyat olarak daha fazla seçenek var hem de model olarak...
Ben beşik olarak bunu aldım http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bessikci-bs-501-sedef-buyuyen-besik-123241176

fiyatı uygun geldi ve ürün de çok kullanılşı çekmecelere bütün eşyalar sığdı.

Hickiriklarini yerim ben onlarin :) baska bisi olmasin da :)

Kizlar yaa ellerim ayaklarim acayip sisiyor. tuzu baya azalttim aslinda ama yine de odem topluyorum. nasil azaltabilirm bunu yaa acayip rahatsiz oluyorum artk.
Canım bende epey azalttım.
Ama şişlikler devam ediyor.
Belki tamamen kesmek gerekiyordur.
Az kaldı neyseki
Sabahları özellikle çok şiş oluyorum birde çok gezinirsem...

Canım benim bir arkadaşım aldı. Çokta memnun kaldı. Güvenilir bir siteden alınabilir bence.

Canım ben adresi öğrenmek isterim

Canım ben akşam yattıktan sonra ellerim davul gibi şişiyo.
Özellikle sağ.
Sabah kalktığımda elimi tanıyamıyorum.
Değil bükmek,bardak bile tutamıyorum.
1 saate biraz açılıyo ama gün içindede şiş tabi.
Ama sabahki kdr anormal durumda olmuyolar

Öle söleme benimde ilkinde olduğu gibi bundada bir bagaj dolusu olacak. Haftaya hazırlıcam bende benim kontrolümde cumartesi sabah 9 bakalım :)

Canım gelince yaz merak ederim bebişin ne durumda

Kızlar moralim çok bozuk bahsetmiştim ayaklarım çok şişti diye dr önce tam idrar tahlili istemişti onda bişey çıkmadı ama emin olmak için 24 saatlik idrar toplama da istemişti onda protein kaçağı çıktı sınır 0,30 muş benim 0,39 yani gebelik zehirlenmesi yaşıyomuşum çok korkuyorum tansiyonumda öyle yüksek değil sadece büyük 13 oluyo normalde 14-9 olur diyordu dr bakalım yarın gidicem karaciğer böbrek fonksiyonlarına vs bakılacak bundan sonra 2 günde bir muayeneye gidicem ve 2 günde bir testler tekrar edilecekmiş yükselme olmazsa hemen almam bebeği dedi ama Allah korusun yükselme olursa değerlerde alıcak tabi tek tedavisi doğummuş çünkü...şu an 34+4 deyiz daha önce ciğer geliştirici iğne olmuştum en son geçen cmts gitmiştim kontrole o zaman 2370 demişti kilosu için umarım bebeğimi de beni de etkileyen bi durum olmaz gelişme geriliği yapabiliyormuş çok üzülüyorum haftamız çok kötü değil ama ne kadar içerde kalsa o kadar iyi diyo dr... Aman arkadaşlar siz siz olun kendinize çok dikkat edin en ufak bi değişiklik hissederseniz vücudunuzda dr unuzla hemen paylaşın h.içi nst ye girmek için gittiğimde nöbetçi dr vardı o sadece idrar tahlili istemişti ki dediğim gibi kesin sonuç vermiyor ona güvenip yaptırmasaydım bu testi anlamayacaktık belki de çünkü o gün tansiyonumu da ölçtü normal bulunca şişlikleri de sıcaktandır diye yorumlamıştı hastanede 10-6 11-7 falan çıkıyordu ölçümlerde anlamıyorum demek ki tansiyon böyleyken de olabiliyormuş... Nolur dua edin banada bebeğimede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…