2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bugün kontrolüm vardı. Herşey yolunda şükürler olsun.

Teyzeleri benim fasülyem büyümüş de artık badem olmuş, boyu 2 cm. :)

Sağol canım benim yorumun çok iyi geld :)

Bi de kızlar bu ölçümler de 4-5 gün oynama olabiliyor. Dr un eli kayıyo bebiş azcık yan duruyo olabiliyo tam görünmeyebiliyo, göbüşümüzde ki yağlar o an nefes almamız bile etkiliyoo :)) bu konuda azcık rahat olmalıyız sanırım. Önemli olan ölçü değil 2 haftada iki haftalık büyümesiymiş :))

Gözünaydın canım. Umarım hep böyle sorunsuz gider. :)

Masallah canim..su dusuk tehlikesini atlattin mi korkma diyor ananem :) darisi basimiza olsun. Cok ozledim yawrumu, bi sesini duysam rahatliycam..
Ayy inşallah canim darısı basina duyarsin canim sen de hic korkmaa

çok sevindim andrea canım..maşallah bebeğine..benim de 6 gün lekem oldu en son dün gittim korkma dedi doktor...bebişim benim de 21 mm di. çok tatlı atıor kalpleri di mi. allah herkesin bebeğini ona bağışlasın.
Evet cok guzel agiyordu duyunca her seyi unuttum dünyalar benim oldu inşallah sag salim kucagimiza da aliriz bebisleromizi

Gözünaydın canım. Umarım hep böyle sorunsuz gider. :)

Teşekkür ederimm canim inşallah hepizin sorunsuz gecer

Merhaba arkadaşlar bende geldiimm aranıza ikiz bebeklerim olucak insallah kalp atislarimizi da duyduk su anlik hersey yolunda cok sukurr

Çok mutluyuuuum bugün bebişimi de gördüm pıtpıtlarını da gördüm. Dinletmedi sonraki randevu da dinleriz dedi ama gördük hamdolsun dualarım kabul oldu.
Henüz pıtpıtları görmeyen herkese dua ediyorum inşallah ilk randevu da görürsünüz kalbiniz ferahlar.
Bulantılarım devam dinlenmeye çalışıyorum.Oğluşumun karnesini de aldık çifte mutluluk

Bizde kontrole gittik 6. haftadayım fasulye tanemin kalp atışlarını gördüm ve 8.1mm olmuşuz içim çok rahatladı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

topiğe beni de ekler misin.. son adet tarihim 30.11.2013 bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 15.09.2014 ilk çocuğum olacak. siirt de yaşıyorum yaşım 23 :)

Son düzenleme:
slm millet bir haftasonu sabahından mrhaba herkese.. ben yine önceki hamilelğimde olduğu gb yerimde duramıyorum. çarşamba günü sabah elazığa gittim geldim. öğleden sonra antepe köye. dün de merkeze geçtik. pazara evimize dönüp ev toplamaya başlıcaz trabzona taşınıyoz
biraz göz attım güzel haberler gelmiş hep,fasülyeler,bademler,pıtpıtlar inş hiçbişeycik olmadan bitiririz hamileliği. dün burada kk dan araştırdığım hastneleri radım. annem fıtıktan çok rahatsız o yüzden yengemin evinde doğurmayı planlıyorum..canım yengem hiç kırmaz beni yenge dediysem eltim yani.. onlar beni seviyo mu bilmem ama ben hepsini çok seviyorum sağolsunlar.. yengem kabul etti. hastane arayışına girdik ama burada hep erkek. bynlara da sıra bulunmuyor bakalım ne yapacağız? bir de lamaze eğitimi başlamış. normal doğumla ilgilenenlerin muhakkak gitmelerini öneririm. ben 1.de gitmedim malatyada yoktu ama netten öğrendiğim tüm teknikler beni doğumda rahatlatan tek şey idi.. kızlar yaaa daha zamanı gelmedi biliyorum ama cinsiyet için ne düşünüyosunuz? benim ilkimde dr 10. haftada oğlan demişti ve öyle çıktı. bunda da erken öğrenebilr mym acaba? oğlan olmasını oğlumla daha iyi anlaşırlar diye istiyorum ama bütün belirtiler kızgibi oğlum ilk günden beri hep sağda seğirme hareket olurdu bunda çoğunlukla solda. oğlan da canım sadece acı ve çiğköfte çekiyordu. bunda deli gibi tuzlu ve turşu yiyorum. kafam karışık. tam böyle kız ruh haleti içindeyim yani sürekli
siz neler hissediyorsunuz? bebeğin ne olacağını düşünüyorsunuz?

kuzum kocan mı planlamış bunu bilmiyordum ben... arızalı mal mı kullanmış kasıtlı??

Teşekkür ederimm canim darısı sana da inşallah ne zamn gideceksin sen

Dün gittim cnm şimdilik herşey yolunda ama sen yine fazla yorma kendini dedi.Tek keseymiş(isteğim tekil gebelikti zaten)Yolk sac oluşmuş büyüklüğünü beğendim dedi(3.7 mm).Kesemde büyümüş..Hapı kullan iğneyi bugünde vurdur başka vurdurmana gerek yok dedi..Çok iyi bayandı...Endişe ediyorum dedim sen benim hamileliğimi görseydin neler atlattım dediOna gitmeyi düşünüyorum bundan sonra.2 hafta sonra çağırdı..

canım benim bende bugün riyamda erkek bebek gördüm nasıl güzel bir çocuktu bende emziriyordum allahım bize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ebebişlerimizi.

Amin inş..Çok güzel bi duyguyduDikkat et canım.. Kan alanı bende de görünüyodu bi kaç gün önce ama dün dr öyle bişeyden bahsetmedi.Dinlen bol bol ben öyle yapıyorum..

Günaydın kızlarr..

Eklentiler

• $c012.gif
    4 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim ama öksürüğüm çok fazla geçirecek bişey varmı bilen varsa yazsın ne olur uyku falan kalmadı bende

topiğe beni de ekler misin.. son adet tarihim 30.11.2013 bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 15.09.2014 ilk çocuğum olacak. siirt de yaşıyorum yaşım 23 :)
benide eklermisiniz sat 11/12/2013 bdt muhtemel tarih :18/09/2014 ilk çocogum olacak kahramanmaraşta yaşıyorum yaş:27

Kizlar bugun 3. Beta-hcg degerim 460 cikti :)) artik kesin hamileyim diyebiliyorum..tup bebek surecinden sonra bu sonucu almak benim icin mucizevi bi olay..Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :)))))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben iyiyim ama öksürüğüm çok fazla geçirecek bişey varmı bilen varsa yazsın ne olur uyku falan kalmadı bende

Cok gecmis olsun canim .. bende oksurukten cok cekenlerdenim bana bal ve toz zencefil karisimi cok iyi geliyor denemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…