2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hadi yaa cok gecmis olsun canim...insallah kotu olmaz. baska ne gibi belirtilerin oldu ki? ben de daha bugun yazmistim sisliklerim oluyor diye..korktum simdi acikcasi..

Çok gecmis olsun canım merak etme üzme nolur kendini bak gör diger testlerin normal cikacak kontrol altina almis dr un bak düzene girecektir degerlerin daha icerde kalicak bebegin gerilme.

Hadi yaa cok gecmis olsun canim...insallah kotu olmaz. baska ne gibi belirtilerin oldu ki? ben de daha bugun yazmistim sisliklerim oluyor diye..korktum simdi acikcasi..

Sağol canım başka hiç bi belirti olmadı karnın sağ üstünde ağrı falan oldu mu dedi dr ama olmadı hiç sadece arada bi baş ağrısı oluyor ama o da öyle dayanılmayacak gibi değil öyle hergün de değil sıcaktan ağrıyodur diyodum... Bir günde şişliklerim başladı ertesi gün biraz daha arttı dinlenince azalıyor ama tamamen geçmiyor ayak bileklerim baya şiş normalin 1,5 katı halinde ayağım nerdeyse ödemden dolayı da tartıda fazla çıkıyorum eğer şüphen varsa paylaş doktorunla canım mesela benim etrafımdaki insanlar kızdı bile neden 24 saatlikle uğraşıyorsun tansiyonunda yüksek değil her dr sadece idrar tahliline bakıyor diye ama iyi ki kimseyi dinlememişim diyorum şimdi

He bu arada arkadaşlar lütfen ben bunu yaşayıp paylaştım diye de sağlıklıyken kendinizi dinleyip strese sokmayın lütfen her şişlik zehirlenmeyle sonuçlanacak değil sadece temkinli olun...

Çok gecmis olsun canım merak etme üzme nolur kendini bak gör diger testlerin normal cikacak kontrol altina almis dr un bak düzene girecektir degerlerin daha icerde kalicak bebegin gerilme.

Çok sağol canım inş iyi çıkar testler yarın usg de görsem bi bebeğimi bakalım kilosu gelişimi nasıl etkilenmemiştir inş telefonda konuştuğumuza göre dr 38 den önce alma taraftarı değil bakalım Allahtan hayırlısı

Cook gecmis olsun canim insallah erken almazlar canini sikma sen insallah dualarimiz sen ve bebisinle bu arada sag tarafta agri var mi diye sormus ya ne ilgisi var acaba cunku benim sag tarafimda agrim oluyo bu bikac gundur

Cook gecmis olsun canim insallah erken almazlar canini sikma sen insallah dualarimiz sen ve bebisinle bu arada sag tarafta agri var mi diye sormus ya ne ilgisi var acaba cunku benim sag tarafimda agrim oluyo bu bikac gundur

Sağol canım inş erken alınmasın tabi ama bakalım nolur bilmiyorum karnın sağ üst tarafında ağrıdan bahsetti zehirlenmeye bağlı karaciğerde sorun oluyomuş o zaman

Sağol canım inş erken alınmasın tabi ama bakalım nolur bilmiyorum karnın sağ üst tarafında ağrıdan bahsetti zehirlenmeye bağlı karaciğerde sorun oluyomuş o zaman

Bugün çok daha hissettim orada ağrı şiddetli degil ama sorayım bakalım bugün. Sen de üzme kendini inşallah korktuğun gibi olmaz bi de çok şükür riskli dönemleri atlattık

Bugün çok daha hissettim orada ağrı şiddetli degil ama sorayım bakalım bugün. Sen de üzme kendini inşallah korktuğun gibi olmaz bi de çok şükür riskli dönemleri atlattık

Bebeğin pozisyonu ile de alakalı olabilir benim sol tarafımda oluyo direk oraya tekme atıyo çünkü... Allahım güzel günler göstersin inş hepimize

Iyi cikacak insallah bak gör hem öyle asiri yuksek degil degerin etkilenmemistir bebegin eminim benim tansiyon ilaci kullanarak hamile kalan ve cok saglikli dogum yapan arkadaslarim var ben suna inaniyorum canim o melekler iceride korunuyor allahin izniyle hicbisey olmaz 38 de görursun 39 u da insallah.

İnş canım şu an için başındayız umarım artma olmaz başından beri hep tehlikeler atlattık zaten bunu da atlatıcaz inş

Lütfen canim. Cok sevinirim. Ben bikac siteden baktim ama boyle uugun fiyatli degillerdi.

İnanki artık adım atamıorum hiç biere daha biere gidemem kmsede gtmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama hamilelikte hep böyle kilo alma atakları ve duraklamalar var bildiğim kadarıyla.
Benimde 10-6 gibi çıkıyor genelde tansiyonum yani oldukça düşük. Düşük hemoglobinde düşük tansiyona sebep olabiliyormuş yeni öğrendim. Benimki bu yüzden olabilir. Sendede herşey yolunda bence canım öyle hissettim :)

Yakınız sayılır canm bende buğün 33+6 ım . Ama doktora gtceğim vakit 34+5 olucam haftaya çarşamba bakalım . Ama alttan muayene sen normal istiorum demişindr zaten şimddiden anlaşılmazki o . Oğün bile açılmassa suni sancı vercekler zaten çoğuna veriolar artık kolayına açılmıo kmsenin çatısı . Eskidenmş canım.. Ben çiğli mete beye gidiorum bana uzak ama baya

Evet canım ama benim kilo atakları zehirlenmeyle alakalıymış protein atılımı yüksek çıktı çünkü yarın karaciğer böbrek fonksiyonlarına bakılacak bakalım

Emzirme yastığı ilk bebeğimde almadım bundada almıcam bence çok gereksiz birleş normal bir yastıklasa halledilebiliyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fuzili zatende hoşuma gitti ne bilim

Emzirme yastığı ilk bebeğimde almadım bundada almıcam bence çok gereksiz birleş normal bir yastıklasa halledilebiliyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fuzili zatende hoşuma gitti ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…