Hadi yaa cok gecmis olsun canim...insallah kotu olmaz. baska ne gibi belirtilerin oldu ki? ben de daha bugun yazmistim sisliklerim oluyor diye..korktum simdi acikcasi..Kızlar moralim çok bozuk bahsetmiştim ayaklarım çok şişti diye dr önce tam idrar tahlili istemişti onda bişey çıkmadı ama emin olmak için 24 saatlik idrar toplama da istemişti onda protein kaçağı çıktı sınır 0,30 muş benim 0,39 yani gebelik zehirlenmesi yaşıyomuşumçok korkuyorum tansiyonumda öyle yüksek değil sadece büyük 13 oluyo normalde 14-9 olur diyordu dr bakalım yarın gidicem karaciğer böbrek fonksiyonlarına vs bakılacak bundan sonra 2 günde bir muayeneye gidicem ve 2 günde bir testler tekrar edilecekmiş yükselme olmazsa hemen almam bebeği dedi ama Allah korusun yükselme olursa değerlerde alıcak tabi tek tedavisi doğummuş çünkü...şu an 34+4 deyiz daha önce ciğer geliştirici iğne olmuştum en son geçen cmts gitmiştim kontrole o zaman 2370 demişti kilosu için umarım bebeğimi de beni de etkileyen bi durum olmaz gelişme geriliği yapabiliyormuş çok üzülüyorum haftamız çok kötü değil ama ne kadar içerde kalsa o kadar iyi diyo dr... Aman arkadaşlar siz siz olun kendinize çok dikkat edin en ufak bi değişiklik hissederseniz vücudunuzda dr unuzla hemen paylaşın h.içi nst ye girmek için gittiğimde nöbetçi dr vardı o sadece idrar tahlili istemişti ki dediğim gibi kesin sonuç vermiyor ona güvenip yaptırmasaydım bu testi anlamayacaktık belki de çünkü o gün tansiyonumu da ölçtü normal bulunca şişlikleri de sıcaktandır diye yorumlamıştı hastanede 10-6 11-7 falan çıkıyordu ölçümlerde anlamıyorum demek ki tansiyon böyleyken de olabiliyormuş... Nolur dua edin banada bebeğimede
Kızlar moralim çok bozuk bahsetmiştim ayaklarım çok şişti diye dr önce tam idrar tahlili istemişti onda bişey çıkmadı ama emin olmak için 24 saatlik idrar toplama da istemişti onda protein kaçağı çıktı sınır 0,30 muş benim 0,39 yani gebelik zehirlenmesi yaşıyomuşumçok korkuyorum tansiyonumda öyle yüksek değil sadece büyük 13 oluyo normalde 14-9 olur diyordu dr bakalım yarın gidicem karaciğer böbrek fonksiyonlarına vs bakılacak bundan sonra 2 günde bir muayeneye gidicem ve 2 günde bir testler tekrar edilecekmiş yükselme olmazsa hemen almam bebeği dedi ama Allah korusun yükselme olursa değerlerde alıcak tabi tek tedavisi doğummuş çünkü...şu an 34+4 deyiz daha önce ciğer geliştirici iğne olmuştum en son geçen cmts gitmiştim kontrole o zaman 2370 demişti kilosu için umarım bebeğimi de beni de etkileyen bi durum olmaz gelişme geriliği yapabiliyormuş çok üzülüyorum haftamız çok kötü değil ama ne kadar içerde kalsa o kadar iyi diyo dr... Aman arkadaşlar siz siz olun kendinize çok dikkat edin en ufak bi değişiklik hissederseniz vücudunuzda dr unuzla hemen paylaşın h.içi nst ye girmek için gittiğimde nöbetçi dr vardı o sadece idrar tahlili istemişti ki dediğim gibi kesin sonuç vermiyor ona güvenip yaptırmasaydım bu testi anlamayacaktık belki de çünkü o gün tansiyonumu da ölçtü normal bulunca şişlikleri de sıcaktandır diye yorumlamıştı hastanede 10-6 11-7 falan çıkıyordu ölçümlerde anlamıyorum demek ki tansiyon böyleyken de olabiliyormuş... Nolur dua edin banada bebeğimede
Hadi yaa cok gecmis olsun canim...insallah kotu olmaz. baska ne gibi belirtilerin oldu ki? ben de daha bugun yazmistim sisliklerim oluyor diye..korktum simdi acikcasi..
Çok gecmis olsun canım merak etme üzme nolur kendini bak gör diger testlerin normal cikacak kontrol altina almis dr un bak düzene girecektir degerlerin daha icerde kalicak bebegin gerilme.
Kızlar moralim çok bozuk bahsetmiştim ayaklarım çok şişti diye dr önce tam idrar tahlili istemişti onda bişey çıkmadı ama emin olmak için 24 saatlik idrar toplama da istemişti onda protein kaçağı çıktı sınır 0,30 muş benim 0,39 yani gebelik zehirlenmesi yaşıyomuşumçok korkuyorum tansiyonumda öyle yüksek değil sadece büyük 13 oluyo normalde 14-9 olur diyordu dr bakalım yarın gidicem karaciğer böbrek fonksiyonlarına vs bakılacak bundan sonra 2 günde bir muayeneye gidicem ve 2 günde bir testler tekrar edilecekmiş yükselme olmazsa hemen almam bebeği dedi ama Allah korusun yükselme olursa değerlerde alıcak tabi tek tedavisi doğummuş çünkü...şu an 34+4 deyiz daha önce ciğer geliştirici iğne olmuştum en son geçen cmts gitmiştim kontrole o zaman 2370 demişti kilosu için umarım bebeğimi de beni de etkileyen bi durum olmaz gelişme geriliği yapabiliyormuş çok üzülüyorum haftamız çok kötü değil ama ne kadar içerde kalsa o kadar iyi diyo dr... Aman arkadaşlar siz siz olun kendinize çok dikkat edin en ufak bi değişiklik hissederseniz vücudunuzda dr unuzla hemen paylaşın h.içi nst ye girmek için gittiğimde nöbetçi dr vardı o sadece idrar tahlili istemişti ki dediğim gibi kesin sonuç vermiyor ona güvenip yaptırmasaydım bu testi anlamayacaktık belki de çünkü o gün tansiyonumu da ölçtü normal bulunca şişlikleri de sıcaktandır diye yorumlamıştı hastanede 10-6 11-7 falan çıkıyordu ölçümlerde anlamıyorum demek ki tansiyon böyleyken de olabiliyormuş... Nolur dua edin banada bebeğimede
Cook gecmis olsun canim insallah erken almazlar canini sikma sen insallah dualarimiz sen ve bebisinlebu arada sag tarafta agri var mi diye sormus ya ne ilgisi var acaba cunku benim sag tarafimda agrim oluyo bu bikac gundur
Sağol canım inş erken alınmasın tabi ama bakalım nolur bilmiyorumkarnın sağ üst tarafında ağrıdan bahsetti zehirlenmeye bağlı karaciğerde sorun oluyomuş o zaman
Bugün çok daha hissettim orada ağrı şiddetli degil ama sorayım bakalım bugün. Sen de üzme kendini inşallah korktuğun gibi olmaz bi de çok şükür riskli dönemleri atlattık
Çok sağol canım inş iyi çıkar testler yarın usg de görsem bi bebeğimi bakalım kilosu gelişimi nasıl etkilenmemiştir inş telefonda konuştuğumuza göre dr 38 den önce alma taraftarı değil bakalım Allahtan hayırlısı
Iyi cikacak insallah bak gör hem öyle asiri yuksek degil degerin etkilenmemistir bebegin eminim benim tansiyon ilaci kullanarak hamile kalan ve cok saglikli dogum yapan arkadaslarim var ben suna inaniyorum canim o melekler iceride korunuyor allahin izniyle hicbisey olmaz 38 de görursun 39 u da insallah.
cok saolun kızlar.
Etiketleri kendim yapmadım, internette bu işi yapan bir dolu site var hatta örnek onlarca da şekilleri var. Seçtim beğendim yaptırdım. 2 gün sonra da elimdeydi. 200 adetini 20 tl ye yaptırdım etiketlerin.istersen adres de paylaşabilirim.
Kemeraltında mina bebekte 29 tl. Ben ordan aldım, sende izmirlisin sanırım. Aklında olsun. Bu arada pazarlarıda acıklarmıs. Ayrıca başka mağazalarıda varmıs. İnternetten bakmak lazım bi hangisi yakın.
Bu arada ben aventin elektirikli pompasını da ordan aldım.
Barıs bebe de 210 tl nakıt.
Bilgin olsun.
Otururken veya ayaktayken büyük tansiyonum 12-13 arası oynuyor küçüğünde yükselme yok yattığım zaman da düşük çıkıyor 10-6 falan ilk o zaman istemişti testi ama şişlik yoktu kilo konusu bende bi acayip gidiyor ilk 4,5 ay hiç kilo almadım sonra bi başladım almaya bende inanamadım sonra 1,5 ay falan durdu şimdi yine atak yaptı bi garip yani... Gerçi tansiyonda sınır 14-9 muş ama ne biliyim benim erken doğum tehlikem var ya sanırım ondan fazla titiz davranıyor normalde sadece TİT istiyor dr lar protein var mı yok mu diye ama benimki onunla yetinmiyo
amin
vallahi canım ben hala kullanıyorum....
Kullanırken zorlanmıyorum ama ani bir refleks yapmaktan korkuyorum...
ahahahaha gerçekten mi yaaa, o kadar farkediyor mu ucaga binince. ay paylaş hadi fotoyu hahahahahahah :)))))
Ben suan 33+3'üm. Beni 35+3 iken alttan muayne edip doğum şekline karar vericek.
Ben normal istiyorum. İnşallah oda onu daha uygun bulur.
Senin doktor daha erkenci sanki, yada benimki daha rahat :) kime gidiyordun sen cnm? Hepsinin tarzı inançları farklı. :)
Ama hamilelikte hep böyle kilo alma atakları ve duraklamalar var bildiğim kadarıyla.
Benimde 10-6 gibi çıkıyor genelde tansiyonum yani oldukça düşük. Düşük hemoglobinde düşük tansiyona sebep olabiliyormuş yeni öğrendim. Benimki bu yüzden olabilir. Sendede herşey yolunda bence canım öyle hissettim :)
Hemen geldi cok şükür canim kendime gelincede hemen emzirmeye basladim
Emzirme yastığı ilk bebeğimde almadım bundada almıcam bence çok gereksiz birleş normal bir yastıklasa halledilebiliyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emzirme yastığı ilk bebeğimde almadım bundada almıcam bence çok gereksiz birleş normal bir yastıklasa halledilebiliyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?