Kizlar bugun 3. Beta-hcg degerim 460 cikti :)) artik kesin hamileyim diyebiliyorum..tup bebek surecinden sonra bu sonucu almak benim icin mucizevi bi olay..Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :)))))
Dün doktorum ballı süt önerdi bana ilac icme dedi. ..günaydın kızlar nasılsınız bakalımben iyiyim ama öksürüğüm çok fazla geçirecek bişey varmı bilen varsa yazsın ne olur uyku falan kalmadı bende
Canım duyarsın merak etme. Alttan mı üstten mi baktırdın.
benide eklermisiniz sat 11/12/2013 bdt muhtemel tarih :18/09/2014 ilk çocogum olacak kahramanmaraşta yaşıyorum yaş:27
zencefile zararlıda diyen var zararsızda kararsız kaldım ama deneyimCok gecmis olsun canim .. bende oksurukten cok cekenlerdenim bana bal ve toz zencefil karisimi cok iyi geliyor denemeni tavsiye ederim
uygulayacam inş.Dün doktorum ballı süt önerdi bana ilac icme dedi. ..
benim sat tarihi ile haftam tutmadı 6 haftalık dedi ultrasonda daha küçük dedi geç döllenme sanırım canım en son 21 inde gittim 2 hafta sonra gel kalp atışına bakacaz dedi yani benimki 5 ya da 6 haftalık dahamerhabalar kalp atışını duydunuz mu sat aynı ve ben hala duymdım endişeleniyorum
zencefile zararlıda diyen var zararsızda kararsız kaldım ama deneyim
uygulayacam inş.
benim sat tarihi ile haftam tutmadı 6 haftalık dedi ultrasonda daha küçük dedi geç döllenme sanırım canım en son 21 inde gittim 2 hafta sonra gel kalp atışına bakacaz dedi yani benimki 5 ya da 6 haftalık daha
Buyrun hanimlar hamileligi kesinleşenler gelin beraber bu yolda heyecanimizi paylasalim..
Merhaba arkadaşlar benim SAT 18 Aralık, bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 25 Eylül. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin. (Âmiiiinnnn...) Kamuran canım bence değerin çok güzel maşallah...Sağlıklı bir süreç dilerim canım
üstten bakıldı canım
Üsttense normal hala duyulmaması. Hiç endişe etme. Hayırlısıyla duyarsın inşallh[/QUOTE
Çok endişe ediyorsan alttan da baktırabilirsin canım. Bu streesi çekmiyim dersen. Ben dayanamamıştım alttan baktırmıştım.
merhabalar kalp atışını duydunuz mu sat aynı ve ben hala duymdım endişeleniyorum
Selam kızlarrr
Bugün ilk kontrolüme gittim. Doktor kesenin şekli çok güzel hiçbir sorun yok gibi görünüyor gayet güzel yerleşmiş dediŞükürler olsun ilk güzel haberi aldım yani. Şu an kesenin içinde bir kalp atışı yok dedi. Tabi panik oldum hemen Sakin ol dedi, çocuk doğar doğmaz hemen koşmaya mı başlar dedi bu da öyle bir şey dedi, oluşacak dedi. 10 gün sonra gel duyarız kalbini de inşallah dedi Kasık ağrılarıma gayet normal dedi. Sonra çok koyu sarı kahverengiye çalan akıntı gibi lekelenmem var sanki dedim progestan verdi. Folik asite devam. Sakatat, salam, sosis, sucuk, kabuklu deniz ürünleri, gazlı içecekler yasak. Haftada 1 gün büyük balık. Her gün yumurta.. Bol sebze, her gün 1 avuç ceviz. Ayda 1.5-2 kg alalım diyorum ama ilk gebeliklerde genelde 30 kilo alınıyor dikkat dedi Bi de çok hapşırıyorum dedim, korkma öyle hapşırmayla yok küfür etmeyle yok hareket etmeyle bebeğe hiçbir şey olmaz dedi Benden haberler böyle. Şimdi 10 günün geçmesini bekliyorum hayırlısıyla
kızlar sızden bı rıcam var
bı arkadasım var bebek sahıbı olmak ıstıyor
41 hamıleden 41 ayetel kursı topluyor
sızlerden de rıca edıyorum 1 er tane ayetel kursı okuyabılırmısınız?
Okuyanlar alıntı ıle okudum dıyebılırlerse saymam daha kolay olur
hepınıze tesekkur ederım
bizleri Rabbim nimetlendirdi onlar icinde dua edelim
tarihlerimiz birbirine co yakın keseyi ve kalp atışlarını gördünüzmü
merhaba canım keseyi salı günü gördüm kalp atışı içinde bu hafta gidicem bakalım heyecan ile bekliyorumseninle tarihlerimiz aynı içini ferah tut inş. bebişlerimiz bizimle ve sağlıklı
Keseyi karindan ultrasonlami gordun bende pazartesi gidecegim hayirli haberler weririz ins burdan doktor bana rahim icinde sivi birikmesi var dedi buyuk ihtimalle bu yuzden hamile kalamamissin dedi crinone jel verdi bakalim ins bisey olmaz bebise cok kasik agrilarim var sebebide siviymis baskada hicbir belirti yok sende warmi belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?