Selam canım çok tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş.aramızda bir gün var bende bugün tam 6 haftalık oldum. salı günü kontrole gitmiştim yani 5+3 iken banada doktorum çok iyi yere yerleşmiş bebeğin dedi kesede güzel dedi kesenin etrafında minik kanamalar var dedi tabi korktum ben çünkü bende hiç lekelenme falan yok. Doktorum korkma bebek tutunurken ufak kanamalar yaratabilir buda büyük ihtimalle odur dedi. Her ihtimale karşı progestan verdi. vajinal kullanıyorum sabah akşam birde folik asit. Kalp atışları için önümüzde ki hafta gel dedi ama devlet olduğu için randevu iki hafta sonraya alabildim ama o güne kadar dayanamam bu hafta özele gidicem. Bu arada bende hiç bir belirti yok yalnızca göğüslerim çok şişti sütyen takamıyorum resmen birde oturup kalkarken yada yatakta dönerken hafif kasik ağrım oluyo onun haricinde hiç bi ağrım yok çok şükür hee bide saçlarımmm bildiğin odun gibi oldu.... Valla bebeğimi sağlıkla alayım kucağıma da ben herşeyi çekmeye razıyım
. Merhaba gebe kalmadan öncede lokman hekim hastanesine gidiyordum şu anda oraya gidiyorum kuzenim orada genel cerrah çok beğeniyorum orayı.doktorundan pakize eylem şeker arı dogumuda orda istiyorum doğum için herkese özel oda veriyorlar denizde bi hastane.ben çok memnunum.tabi fiyatida uygun muayene ücreti 40 lira.selam canım ben de ankaradayım hangi hastanete gitmeyi düşünüyorsun
Kızlar merhaba, kilo ile ilgili durumlarınız nasıl? Benim 8 haftalık oldu tam 2 kilo aldım :18: Hızlı mı gidiyorum? Hafif göbek çıktı ama yap mı bebekten mi bilemedim. Çok ta iştahım yok aslında nerden geldi bu iki kilo anlamadım. Biraz da hareketsiz yaşam etkili oldu herhalde.
geç dölenme sorunu yaşayan varmı kızlar aranızda:18:
çok geçmiş olsun canım.. leblebi ilk hamileliğimde çok rahatlatmıştı beni tavsiye edebilirim. mide özsuyunu çekiyo.. genelde bünyesel birşey bu dr a sor belki birşeyler verir.kızlarr, ben bulantıdan kalkamıyorum 4 günde 2 kilo verdim 2 kez serum aldım. midem boş kusma bitince böğürüyorum hıökırıyorum ne yapmam gerek tuzlu kraker şu bu hafifler için galiba benimkine hiç bir şey çözüm değil. dua edin bol bol lütfen.
bebeğimin sevincini bile bastırdı onu hiç düşünmüyorumkendime odaklandım
şurup ilaç kullanan var mı
cancağızım.. sen ben daha pek çok arkadaş geç döllenme yaşıyoruz galiba.. döllenme varsa sorun yok bence o dediğine dış gebelik diyorlar belirtileri falan çok farklı ama ben de çok araştırmıştım dr öyle deyince beimki üstelik 2 hafta sonra gel demişti..kızlar bugün doktora gittim ,kese görünmedi
kan tahlili yaptırdı doktor beta 742 çıktı.geç döllenme olmuş dedi
1 hafta sonra tekrar bakalım dedi,1 hafta çok geç deyilmi yaa nasıl bekliycem
doktora somadım ama geç döllenmenin sonucunda kesenin rahme gelmeme ihtimali varmı
ya kalırssa tüplerde
canım nickini görünce sorayım dedim. ben malatyalıyım da hemşehri damarım kabardıArkadaşımın birinin de öyle olmuştu. Şu an hiç bi sorun yok. 5 aylık hamile.
çok geçmiş olsun canım.. leblebi ilk hamileliğimde çok rahatlatmıştı beni tavsiye edebilirim. mide özsuyunu çekiyo.. genelde bünyesel birşey bu dr a sor belki birşeyler verir.
cancağızım.. sen ben daha pek çok arkadaş geç döllenme yaşıyoruz galiba.. döllenme varsa sorun yok bence o dediğine dış gebelik diyorlar belirtileri falan çok farklı ama ben de çok araştırmıştım dr öyle deyince beimki üstelik 2 hafta sonra gel demişti..
canım nickini görünce sorayım dedim. ben malatyalıyım da hemşehri damarım kabardı
Bula bula bu nicki buldumEşim Malatya'lı. Ben de artık Malatyalıymışım öyle diyor Şikayetçi değilim. :))
arkadaşım sanada teşekürler rahatlattınslm kızlarrr.. ben de kendi durumumu anlatayım hem geç döllenme olanlara belki rehberlik etmiş olur. adet gününü 3 gün geçerken değerim ancak 100 lerdeydi.. ki ilk hamileliğimde aymı günde değerim 1000lerdeydi. başta bayağı korktum hala bebiş benimle mi diye sık sık dr a gidiyorum. bir de gerçekten her hamilelik farklıymış. bunda hiçbir dr karından göremedi bebemi daha(( rahim doğumda ters dönmüş ???? yeniden büyürken düzelebilirmiş o nedenle beli bi vakte kdr sürekli vajinal bakılıyorum bugün de doğum yapacağım il olan antpte dr arayışına girdim. şansıma tek boşluğu olan bayan dr hemşo çıktı bana ve çok güleryüzlü,normal yurdum insanı.. ben de öyle dr severim zaten.. hem derdime deva olacak hem de derdimi anlatabileceğim beni kasmayacak. başta bunları söyledim Allah Allah neyse bi bakalım dedi sonra gerçekten baktı karından göremedi bebeği. alttan bakınca da haftasından geri olduğunu söyledi. 7-8 gb duruyormuş.. muhtemel doğum 27 ağustos-15 eyül arası ama ben eylül başı bekliyorum dedi. hastanelerinde normal doğumun ildeki en yüksek orana sahip olduğunu söyledi biraz rahatladım. maalsef birkaç aydan önce buraya gelemem gb ama sonuçta durumuma her dr un aynı şeyi söylediğini öğrenmiş oldum. geç döllenme sadece geç doğum yapıyo o kdr. tabi bebek beklerse :))) başkaca da bi sıkıntı yok..
benden bu kdr kızlar.. umarım yrdcı olabilmişimdir. bu arada maşallah o kr hamile gelmiş ki topiğe hepsine yetişemiyorum. Rabbim hayırla kucağımıza almak nasip eylesin. kızlar bi de dua isticem bu sferkinde ben korkuyorum birşey olursa diye.. hep etrafta ölü doğum, kalp durması,düşük vs duyuyorum. oğlumda bu kdr kaybetme korkusu yaşamamıştım. herşey çok güzel haftasına uygun gitmişti. bana dua edin olur mu??? bir de hala sınavlar,projeler vs uğraşıyorum onlar bi bitsin tam zamanlı laklağa başlıcam asıl o zaman siz görün beni :))
kızlar bende geç döllenme olanlardayım gamzecim bak ben adetimi 9 gün geçince gittim 1955 çıktı kese ultrasonda görünmedi alttan bakıldı .banada tam hafta söylenmedi gecen hafta 6 haftalık dedi ultrasonda bakınca daha küçük duruyo dedi telaşlanma senin oranda çok düşük değil bencegeç dölenme sorunu yaşayan varmı kızlar aranızda:18:
tarihlerimiz birbirine co yakın keseyi ve kalp atışlarını gördünüzmü
Benim doktorum 3 ay bitene kadar kilo almamaya calisicaz dedi ama ben 105 kiloyla hamile kaldım.şimdi 103e düştüm diyet yapmıyorum ama hamileliğin başladığından beri hiç tatlı yiyemiyorum ondan kilo verdim galiba :)
Kızlaaar bende mantar oldu 😞 doktorum krinon verdi ondan da kaynaklandı sanıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu? Nasıl geçiririm? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?