2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merakla beklıyorum. sanırım aynı doktorla devam edicem ama 13unde randevudada bekledığım gıbıyse bakalım heyecanlıyım çok.

zaman geçmiyor of hatta heyecandan unutmazsam sorarım ne kadar doğru diye ama doktordan doktora da çok değişiyor.başka alternatifin yok mu?

Cumartesi idrar testindd varla yok aradi incecik bi cizgi görmüştük. Bunun uzeribe kat testi yaptirdik 17 cikmisti. Bugun sabah da evde yine idrar testi yaptim. Yine silik ama direk varligi belli oluyo bu defa :) bu degerlerimin arttigini gösterir dimi kizlar. Bugün bat günüm. Doktora tekrar çarşamba günü gitcez inşallah

Mrb kızlar allah nasip ederse bende eylül annesi olucam benide alın aranıza ilk gebeliğim hafta sonu kan testi yaptırdım 4. Haftaya girmişiz bel ve sırt agrım çok var henüz doktora gitmedim haftaya gidicem umarım keseyi görürüz şimdiden çok heycanlıyım rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah

Kizlarr günaydın gittim geldim cok şükür kesemi gördük karindan bakti doktorum idrara sıkışık olmadigim icin zor görundu gorunene kadar öldüm öldüm dirildim valla cok heyecanliydi asil onemli olan bebegin canlanmasi 20 gun sonra gel bakalim dedi ogretmenim bir aylik heyet raporu verym dinlen evde dedi yirmi gun cok uzun bakalim nasil geçecek darisi diğer güzel annislerin basinaa

Hosgeldin aramizaa

Kac haftalik canim seninki maşallah ne güzel pit pitlari duymusun darisi benim basimaa Insallh

canım 5+6 günlüğüm şu an, cumartesi kalp atışını duyduğumda 5+4 idim.

Ama senin abdominal olduğu için hemen duyulmaz. Biz kalp atışını ve keseyi transvajinal yoldan duyduk, gördük :)

Darısı senin başına inşallah :))))

Merhaba arkadasim hosgeldin. Hayirli olsun :)Bende sen gibi yeniyim :) daha net degil benimki. Cumartesi degerim 17 cikti. Csrsamba tekrar gitcez. Bugün bat günüm. Yani daha bugun 4 haftalik olduk biz. Senin bat ne zamandi bi de degerin kac çıktı ?

Canım benim son adet tarihim 1 aralık bende cumartesi günü yaptırdım kan testini 223 çıktı doktora gitmedim ama labaratuardakiler değere göre 4. Haftaya girmişsin dediler haftaya gidicem kontrole umarım değerim artar
Senin bat geçmemiş bile daha eminim değerin katlanıcaktır

canım çok sevindim darısı benim başıma bende cumartesi gidicem bakalım gelsin artık şu cumartesi hayırlısıyla göreyim herhalde kalp atışlarınıda duyarım inşallah

Benim de son adet tarihim 9 aralikti. Doktor net konusmayinca tereddutteyim o yüzden sordum sana da :) ben biraz aceleciyim galiba :) hemen ogreniyim istiyorum :)) rabbim hepimizin meleklerini bize bagislasin. Mercimegim diye sevioz simdiden :) senin degerin de cok iyi cikmis benimki de katlanarak artar inşallah :)

canım çok sevindim darısı benim başıma bende cumartesi gidicem bakalım gelsin artık şu cumartesi hayırlısıyla göreyim herhalde kalp atışlarınıda duyarım inşallah

Hiç merak etme canım allahın izniyle artar bende çok heycanlıyım keseyi görsem rahatlıycam ama çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese basip etsin bende sabah akşam bebişle konuşup duruyorum

Amin cANim dduyarsin inşallah kalp atisini da bi tasla iki kus vurmus olursun

Ben de 5+3um canim ama abdominal oldugu icin keseyi zor gördük benom doktor vajinal bakmiyor keske baksaydi ben de belki duyardim artik yirmi gun sonraya kismetse

canim valla bulamadik daha. kafamuz çok karışık

aynen ben de öyleyim şimdi aradım egepolü 23 ocak a randevu aldım ama gerçekten çok yoğun bir hastane ben geçen yıl tam karşısında oturuyordum 4 arkadaşım da orada doğum yaptı bilemiyorum başka taraftan da arayış içindeyim zaman kaybetmeden randevu aldım. Olmazsa 2 ayrı doktor ile yürütcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…