- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
merakla beklıyorum. sanırım aynı doktorla devam edicem ama 13unde randevudada bekledığım gıbıyse bakalım heyecanlıyım çok.
Insallh canim ben de aglarim kesinn zaten duygusalim bu aralar daha da artti
Kizlarr yarin sabah kese gormeye gidicem dua edin bir aksilikolmasinn heyecanli
canım güzel haberlerle gel inşallah, ben çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Darısı sizlerin başına :)
canım güzel haberlerle gel inşallah, ben çok şükür kalp atışını duydum bebeğimin. Darısı sizlerin başına :)
Mrb kızlar allah nasip ederse bende eylül annesi olucam benide alın aranıza ilk gebeliğim hafta sonu kan testi yaptırdım 4. Haftaya girmişiz bel ve sırt agrım çok var henüz doktora gitmedim haftaya gidicem umarım keseyi görürüz şimdiden çok heycanlıyım rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah
Kac haftalik canim seninki maşallah ne güzel pit pitlari duymusun darisi benim basimaa Insallh
çok sevindim darısı başıma
Mrb kızlar allah nasip ederse bende eylül annesi olucam benide alın aranıza ilk gebeliğim hafta sonu kan testi yaptırdım 4. Haftaya girmişiz bel ve sırt agrım çok var henüz doktora gitmedim haftaya gidicem umarım keseyi görürüz şimdiden çok heycanlıyım rabbim hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah
Merhaba arkadasim hosgeldin. Hayirli olsun :)Bende sen gibi yeniyim :) daha net degil benimki. Cumartesi degerim 17 cikti. Csrsamba tekrar gitcez. Bugün bat günüm. Yani daha bugun 4 haftalik olduk biz. Senin bat ne zamandi bi de degerin kac çıktı ?
Kizlarr günaydın gittim geldim cok şükür kesemi gördük karindan bakti doktorum idrara sıkışık olmadigim icin zor görundu gorunene kadar öldüm öldüm dirildim valla cok heyecanliydi asil onemli olan bebegin canlanmasi 20 gun sonra gel bakalim dedi ogretmenim bir aylik heyet raporu verym dinlen evde dedi yirmi gun cok uzun bakalim nasil geçecek darisi diğer güzel annislerin basinaa
Canım benim son adet tarihim 1 aralık bende cumartesi günü yaptırdım kan testini 223 çıktı doktora gitmedim ama labaratuardakiler değere göre 4. Haftaya girmişsin dediler haftaya gidicem kontrole umarım değerim artar
Senin bat geçmemiş bile daha eminim değerin katlanıcaktır
canım çok sevindim darısı benim başıma bende cumartesi gidicem bakalım gelsin artık şu cumartesi hayırlısıyla göreyim herhalde kalp atışlarınıda duyarım inşallah
Benim de son adet tarihim 9 aralikti. Doktor net konusmayinca tereddutteyim o yüzden sordum sana da :) ben biraz aceleciyim galiba :) hemen ogreniyim istiyorum :)) rabbim hepimizin meleklerini bize bagislasin. Mercimegim diye sevioz simdiden :) senin degerin de cok iyi cikmis benimki de katlanarak artar inşallah :)
canım çok sevindim darısı benim başıma bende cumartesi gidicem bakalım gelsin artık şu cumartesi hayırlısıyla göreyim herhalde kalp atışlarınıda duyarım inşallah
canım 5+6 günlüğüm şu an, cumartesi kalp atışını duyduğumda 5+4 idim.
Ama senin abdominal olduğu için hemen duyulmaz. Biz kalp atışını ve keseyi transvajinal yoldan duyduk, gördük :)
Darısı senin başına inşallah :))))
canim valla bulamadik daha. kafamuz çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?