kızlarr, ben bulantıdan kalkamıyorum 4 günde 2 kilo verdim 2 kez serum aldım. midem boş kusma bitince böğürüyorum hıökırıyorum ne yapmam gerek tuzlu kraker şu bu hafifler için galiba benimkine hiç bir şey çözüm değil. dua edin bol bol lütfen.
bebeğimin sevincini bile bastırdı onu hiç düşünmüyorumkendime odaklandım
şurup ilaç kullanan var mı
Kızlaaar bende mantar oldu 😞 doktorum krinon verdi ondan da kaynaklandı sanıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu? Nasıl geçiririm? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
slm kızlarrr.. ben de kendi durumumu anlatayım hem geç döllenme olanlara belki rehberlik etmiş olur. adet gününü 3 gün geçerken değerim ancak 100 lerdeydi.. ki ilk hamileliğimde aymı günde değerim 1000lerdeydi. başta bayağı korktum hala bebiş benimle mi diye sık sık dr a gidiyorum. bir de gerçekten her hamilelik farklıymış. bunda hiçbir dr karından göremedi bebemi daha(( rahim doğumda ters dönmüş ???? yeniden büyürken düzelebilirmiş o nedenle beli bi vakte kdr sürekli vajinal bakılıyorum bugün de doğum yapacağım il olan antpte dr arayışına girdim. şansıma tek boşluğu olan bayan dr hemşo çıktı bana ve çok güleryüzlü,normal yurdum insanı.. ben de öyle dr severim zaten.. hem derdime deva olacak hem de derdimi anlatabileceğim beni kasmayacak. başta bunları söyledim Allah Allah neyse bi bakalım dedi sonra gerçekten baktı karından göremedi bebeği. alttan bakınca da haftasından geri olduğunu söyledi. 7-8 gb duruyormuş.. muhtemel doğum 27 ağustos-15 eyül arası ama ben eylül başı bekliyorum dedi. hastanelerinde normal doğumun ildeki en yüksek orana sahip olduğunu söyledi biraz rahatladım. maalsef birkaç aydan önce buraya gelemem gb ama sonuçta durumuma her dr un aynı şeyi söylediğini öğrenmiş oldum. geç döllenme sadece geç doğum yapıyo o kdr. tabi bebek beklerse :))) başkaca da bi sıkıntı yok..
benden bu kdr kızlar.. umarım yrdcı olabilmişimdir. bu arada maşallah o kr hamile gelmiş ki topiğe hepsine yetişemiyorum. Rabbim hayırla kucağımıza almak nasip eylesin. kızlar bi de dua isticem bu sferkinde ben korkuyorum birşey olursa diye.. hep etrafta ölü doğum, kalp durması,düşük vs duyuyorum. oğlumda bu kdr kaybetme korkusu yaşamamıştım. herşey çok güzel haftasına uygun gitmişti. bana dua edin olur mu??? bir de hala sınavlar,projeler vs uğraşıyorum onlar bi bitsin tam zamanlı laklağa başlıcam asıl o zaman siz görün beni :))
Kızlaaar bende mantar oldu 😞 doktorum krinon verdi ondan da kaynaklandı sanıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu? Nasıl geçiririm? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
günaydınnnlarr sevgili anne adaylarıı
Arkadaslar dün kanamam oldu o kadaar korktm panik oldm ki evde yalnzdm elim ayağm titreye titreye taksi çagrdm hastaneye gttm ağlaya ağlaya , dr usg baktı çok şükür bebeğim iyidi o an yasadıklarımı anlatamam arkadaslar tabi progesteron iğne her gün, sabah akşam hap verdi şuan rahimde ağrım vetuvalet kağdına gelen lekelerim var ama çook korkuyorm ilk bebeğimbenzer olayyasayanlar oldumu hiç?
Cok gecmis olsun cnm rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eylesin bn boyle bisi yasamadim ama gorumcem 6 ay boyunca lekelenme gormus ve dr normal demis bazi kadinlarda olabiliomus ama sen yat dinlen agir bisi kaldirma ayaklarinin altinada yastik koy dinlen cnm
anaammm ayakta bi eylül annesi :)) bizimki de ben malatyalıyım diyor iyi mi :))) bütün sülale de kabullenmiş durumda. malatyalılar azıcık fena olur derler ondan mı acap :)) sen nerelisin ya da nerede yşıyorsun kuzum? malatyada değilsiiz su an
Canim bende de oldu doktorum bir kullanimlik fitil verdi kullanmakta karaesiz kaldim kardesim adanada prof hocasi var ona sordu mutlaka kullansin o fitili demis kullandjm simdi rahatim biraz daha
Arkadaslar dün kanamam oldu o kadaar korktm panik oldm ki evde yalnzdm elim ayağm titreye titreye taksi çagrdm hastaneye gttm ağlaya ağlaya , dr usg baktı çok şükür bebeğim iyidi o an yasadıklarımı anlatamam arkadaslar tabi progesteron iğne her gün, sabah akşam hap verdi şuan rahimde ağrım vetuvalet kağdına gelen lekelerim var ama çook korkuyorm ilk bebeğimbenzer olayyasayanlar oldumu hiç?
canım ben de o jeli kullanıyordum bende de mantar oldu. Yeşil ya da koyu sarı akıntım vardı doktora gittim. Sterilize etti bölgeyi, tek dozluk fitil ve krem uyguladı. Cuma gününden beri de şikayetlerim yokoldu.
Oncelikle gecmis olsin cnm bnm bu 3. bebegim birde kurtajim var yani 4. hamileligim bn hamile kalir kalmaz mantar olurum oncelikle yapabiliosan haci sakirle yikayabilirsin vajonani cunku oranin temiz olmasi cok muhim ve ic camasirini slk slk degistir ve utule gunluk pep kedinlikle kullanma cunku gunluk ped cok azdirio mantari aklima gelenler suanlik.bu kadar cnm insllh biran once atlatirsin
Canım geçmiş olsun böyle durum yaşayan çok var. Dinlenmeye çalış fazla dolanma bu dönem.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
Canim mutlaka doktora git, mantar bebegine ilactan daha cok zarar da verebilir bilemeyiz. Doktorlar gebelere ilac yazarken faydasi zararindan fazla mi diye bakarlarmis, o yüzden kafana gore bi sey yapma, doktoruna görün mutlaka.
Amiiin amin cnm çoook çok dua edelm bebişlerimizi sağlıkla alalm kucağmza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?