2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;


  • Ankete Katılan
    431

Canım çok geçmiş olsun. Benim ihtiyacım olmadı ama doktorum ilk randevuda bulantım olursa kullanmam için ilaç yazmıştı. Kullanan arkadaşlarım da var. Bir sakıncası yok bildiğim kadarıyla.
 
Kızlaaar bende mantar oldu 😞 doktorum krinon verdi ondan da kaynaklandı sanıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu? Nasıl geçiririm? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.


Cok guzel ozetlemissin cnm bnm 2 cocugumdada gec dollenme dedigin gibi yek fark gec doguolar oglum 3 gun gecti kizimda 14 gun bu da saglikli.olursa kesin buda gecer gununde beklemiorum bu genetik sanirim bu arada bayanlar alt muaneden korkmayin avrupada ilk 3 ay hep alttan muane ederler saglikli sonuc alabilmek icin 3.ayindan sonra karindan bakiolar icinizi ferah tutun karindan gozukmemesi cok normal saglikli olsunlarda insaAllah.bu arada cnm senin icin tum hemisleride duama katicam insaAllah rabbim hepinizin bebeklerini saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin rabbim gonlunuze gore versin
 
Kızlaaar bende mantar oldu 😞 doktorum krinon verdi ondan da kaynaklandı sanıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu? Nasıl geçiririm? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Canim bende de oldu doktorum bir kullanimlik fitil verdi kullanmakta karaesiz kaldim kardesim adanada prof hocasi var ona sordu mutlaka kullansin o fitili demis kullandjm simdi rahatim biraz daha
 

Canim benim de cok bulantım vardi, ilac da kullanmak istemedim. Yine kk'dan okuduğum bulanti bilekliklerinden aldim, psi bant adi, eczaneden aldim. Bileklerindeki akapunktur noktalarına denk gelecek sekilde tüm gün takiyorum. Bana cok faydasi oldu. Simdi sadece yemeklerden sonra kusuyorum günde 2 ya da 3 kere. Bazen 1 kere. Aralarda da daha rahatim. Bak bi dene sen de, insallah şifa olur.
 
Arkadaslar dün kanamam oldu o kadaar korktm panik oldm ki evde yalnzdm elim ayağm titreye titreye taksi çagrdm hastaneye gttm ağlaya ağlaya , dr usg baktı çok şükür bebeğim iyidi o an yasadıklarımı anlatamam arkadaslar tabi progesteron iğne her gün, sabah akşam hap verdi şuan rahimde ağrım vetuvalet kağdına gelen lekelerim var ama çook korkuyorm ilk bebeğim benzer olayyasayanlar oldumu hiç?
 
günaydınnnlarr sevgili anne adaylarıı


Cok gecmis olsun cnm rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eylesin bn boyle bisi yasamadim ama gorumcem 6 ay boyunca lekelenme gormus ve dr normal demis bazi kadinlarda olabiliomus ama sen yat dinlen agir bisi kaldirma ayaklarinin altinada yastik koy dinlen cnm
 

İnş sağ salim kucağmıza alırız cnm dun kaybetme korkusunu iliklerime kadar yasadm halada yaşyorm tuvalete gitmeye korkuyorm artk. ((
 
Kızlaaar bende mantar oldu 😞 doktorum krinon verdi ondan da kaynaklandı sanıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu? Nasıl geçiririm? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım ben de o jeli kullanıyordum bende de mantar oldu. Yeşil ya da koyu sarı akıntım vardı doktora gittim. Sterilize etti bölgeyi, tek dozluk fitil ve krem uyguladı. Cuma gününden beri de şikayetlerim yokoldu.
 

Eylül değil kız Mart annesi olucam ben. Malatyalılar azıcık fena evet :)) Biz Mersindeyiz. Erzurumluyum ama doğma büyüme İstanbul.
 

Canım geçmiş olsun böyle durum yaşayan çok var. Dinlenmeye çalış fazla dolanma bu dönem.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi.
 
canım ben de o jeli kullanıyordum bende de mantar oldu. Yeşil ya da koyu sarı akıntım vardı doktora gittim. Sterilize etti bölgeyi, tek dozluk fitil ve krem uyguladı. Cuma gününden beri de şikayetlerim yokoldu.

Krinon birikiyor içerde malesef o da mantar yaptı demek ki bize. Sürekli vajinal duş alıyordum ama orayı yıkamak ta mantarı tetikledi demek ki. Doktor bana 12. Haftaya kadar devam dedi daha önce rahimde kanama görmüştü sanırım önlem amaçlı. Çekeceğim mecburen 3-4 hafta daha bu durumu. Bu arada fitil krem için doktoruma danışayım ben de o zaman. Bilgi için çok teşekkür ederim
 

Çok saol canım endişelerim azaldı mesajını okuyunca. Son 1 haftadır günlük ped kullanıyordum:26: o da etkiledi demek ki. Hacı şakiri deniyim. Tekrar çok teşekkürler!
 
Canim mutlaka doktora git, mantar bebegine ilactan daha cok zarar da verebilir bilemeyiz. Doktorlar gebelere ilac yazarken faydasi zararindan fazla mi diye bakarlarmis, o yüzden kafana gore bi sey yapma, doktoruna görün mutlaka.

Haklısın canım ihmal etmeyeceğim. Bu arada, sizlerin de aklınızda bulunsun sakın günlük ped kullanmayın meğer o tetiklemiş. Bir süredir kullanıyordum.
 

Çoooook çok geçmiş olsun!!! Bu tip durumlar olabilir demişti doktorum. Bebek büyüyüp yerleşirken az birşey kanama olabilirmiş. Dinlenmek en iyi ilaç bu durumda.
 
herkese merhaba ;
ne zamandır arıyorum ama bi türlü göremedim eylül topiği topik hayırlı olsun inşallah bu süreçte birbirmize destek oluruz ve sağlıkla sorunsuz bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız ben 37 yaşındayım izmirliyim yoğun uğraşlar sonucunda 13 yılın sonunda ilk defa hamileyim çok mutluyum bi o kadarda endişeliyim hep bişey olurmu endişesi yaşayıp sevinemiyorum aynı durumdan muzdarip arkadaşlar varmı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…