2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
2 küçük çatlağım var artık karnımda..
Hayırlara vesile olsun.
Daha dün yoktu yawww

Biliyomusun benim de 1 haftadir var, 1 hafta once sol tRafta gobek deligimin capraz altinda cikti bugun bir baktim tam ayni yerin sag tarafinda cikmis. Yagli gureslerdeymis gibi yaglaniyorum aslinda bastan beri kismet napalim. Valla hic takmiyorum kizim iyi olsun da

Offff çok zor senı çok ıyı anlıyorum rabbım büyük allah hayırlı rızık kapıları açsın size eşimde başka bi işe geçmek zorunda kaldı maaş 900tl evimizde kira gitti maaşın yarısı. Allahtan annemler yardım ediyo bebeğin herşeyini aldılar arada kayınvalıdemde yapıyo onlar olmasa halimiz berbat ama Allah büyük diyorum ve düşünmemeye çaluşıyorum sırf bebeğim etkilenmesın dıye sende canını sıkma herşey olacagına varır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne soledek bos canim be allah yardimciniz olsun gercekten neler hissettigini anliyorum cok iyi. En kisa zamanda is bulsun esin insallah!!!

Kızlar inşallah Rabbim yardımcımız olur . Gece gece benimle ılgılendıgınız ıcın Allah razı olsun.
Rabbim can saglıgı versın en önemlisi o,
Ama bu sıkıntılarla sağlığımızdan da olduk. Eşmede kıyamıyorrum. Okadar caresız kı oda.
Korkup dua ettıgım şeyler sanki başıma geldi.
Çok korkuyorum kızlar aklıma kötü şeyler geliyor. Bebegımın şansızlığımı bu diye kahroluyorum. Beterınden korkuyorum. Rabbıme ulaşamıyorum....

Canı. Rabbım sizde yardımcınız olsun. Hayat çok zor . Evlendık barklandık hala ailelerimizin eli üstümüzde. Rabbım basımızdan eksık etmesin. Ama keske bizim faydamız olsaydı aılelrımıze...

Canim benim bak bebek rizkiyla bereketiyle gelir nasil herseyin yoluna girdigine kendin sahit olacaksin inan buna. Allah yardimciniz olsun sakin uzulup bebegini de kendini de yipratma Allahtan da umidini kesme rabbimin hazinesi cok bol sadece kucuk bir imtihandan geciyorsunuz daha beterinden saklasin Allah

Allah büyüktür bakalım nekadar isyanlı ağlarsan okadar byür sınavn canm herkesn sıkıntısı ayrı büyük

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden yeri olmadın canım öyle düşünme hem şöyle düşün bebek inan kısmetşyle geliyo Allah bu sıkıntınızdan bebek için size bir çıkış kapısı gösterecek buna inan lütfen

Bizde ilk doğumumuzda dünya kadar kredi ödüyor duk üstelik ben doğum iznine çıkmış eşim kredi ödedikten sonra beş kuruşparamız kalmıyor bana çok zor geliyordu ama sonra Allaha şülürler olsun h neklemediğimiz bir anda eşinin maaşında düzeltme yapıldı azdı ama olsum yetmeye başladı bu ikinci nasıl bakcaz diye düşünüyoruz ama Allah kolayını verecek inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım merak etme piyasa gerçekten çok kötü ama eşin işi kalpten isteyerek canla başla arıyorsa ki eminim öyledir en gerekli olduğu gün bulucak bak görüceksin. Gözyaşların sevinç gözyaşı olsun inşallah en kısa zamanda. Çok hassas bir dönemdeyiz bu dönemde sinirlerin iyice geriliyordur. Bebeğim şanssız diye düşünme iş bugün olmaz yarın mutlaka iyi kötü birşey bulunur ne şanssızlıklarla dünyaya gelen bebekler var. Hepimizin bebekleri çok şanslı aslında. Bir kere daha onlar doğmadan onları canından çok seven ebeveynleri var. Allahım hepimizin yardımcısı olsun bir canın sorumluluğu çok büyük hayatta. Bütün güzel dualarım sizinle. Burdan iyi haberlerinizi alıcaz biliyorum.

Doktorum izinden dondu, o yuzden cokklabalik 2 gundur bi turlu sira alamadim. Moralim bozuldu cok. Hattaesime dedim bu nasil is doktoru mu degistirsem die, o da degistirmeyelim dio. Bi de ozel hastane guya ama doktor meshur biri ondan yigilma oluyo izne cikti diye iste. Ben de sinir oldum. Haftaya gidelim artik dedim

cnm su an bebek 2900 her hafta 300 gr alıo 38 de 4 ü gecer dedi dokturum gidişata göre

Her hafta 300 mü alıyo
Bunun ortalaması 100-150 hadi 200 diye hatırlıyorum tebrikler diyorum yine :)
Sen yanlış hatırlamıyorsam hamile kalıp hiç kilo almayan rekor kıran anneydin galiba birde.. :)

Kızlaaaar günaydın
Dün yine hiç uyuyamadım ve sabahın köründen beri ayaktayım ama olsun çünkü bugün bebişimin odası geliyoooo
İnşallah güzel olur çünkü bilgisayardan görerek sipariş ettik çok heyecanlıyım :)

Canim neden bebegimin sanssizligi diye dusunuyorsun o bir melek ve o melek size sans getirecek rizik getirecek insallah allah yardimciniz olsun uzulme allah bir kapiyi kapatir bin kapiyi acarmis canim.

tatlım rapor almaya gittiğin günü 32. hafta sayıyolar ondn kaynaklı olabilirmi? benim 32+0 bayramın 3. günü 30 temmuza geliodu ben 2 ağustosta gittim 32+3 de bana şuan 32 haftalık gebe yazdı yani 3 gün fazla çalışabilirm

Hayrli ugurlu olsn canm gule gule kullnsn bebisinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hıc korkma canım herkesın hayatta bır ımtıhanı vardır senın ımtıhanında bu olsun parayla ılgılı dertlere hıc uzulme bırz borclanırsınız olur bıter saglıktan onemlısı yok bu dertler gecıcı allahım dermansız dert vermesın olumden baska herseye care var sen canını sıkma allahım en kısa zamanda yuzunu guldurur sabır canım benım sukur bol bol dua et hersey zamanla yoluna gırer her gecenın bır sabahı var guzelım dualarım kalbım senınle

Cnm Allah yardimciniz olsun. Ama ailelere belli etmemekle bence en iyisini yapmissiniz. Bi de onpar uzuluyo sonra, daha kou oluyo, yine senin isin varmis en azindan buna da sukur. Bebek nasibiyle gelir derler. Benim cevremde bebegi olanlar hep is istiyosa is, ev istiyosa ev, araba istiyosa araba sahibi oldular. Bebis dogunca biseyler denk gelir, sen bile sasarsin, gor bak. Ama boyle uzulup fazla kafaya takmamaya calis, yazik bebis de hissediyo, papatya cayi falan icerek, dus alarak daha rahat uyumayi dene olur mu? Suan en onemli sey o bebek.. ve onun ihtiyaci ise, biraz sevgi, bir bez parcasi ve senin sutun olacak sadece. Baska hicbirsey degil... bunlari dusun.. ben de hamileligim boyunca cok zor seyler yasadim, baska turlu sofunlar, simdi burada anlatamiyorum.. ama inan herkesin basinda turlu skinyilar var. Kimisi de bebekle ilgili sorunlar yasiyo. Allah oyle dertlerden korusun.. bunlar hep gelip gecici.. hadi uzulme artik.. bebisini dusun :)

Cnm ole dusunme.. dedigim gibi.. bebeginin suan luks bebek arabalarina, rezidanslara ihtiyaci yok, onu bir caputa bile sarsan o senin sicakligini hissettigi an dunyanin en mutlu bebegi olcak.. bebegin imtihani falan degil, cok yanlis dusunuyosun. Bence bebegin sanssiz falan degil. Senin gibi harika bir annesi var, bakamiyoruz diye bebegini birakip gitmek yerine, onun icin calisan, onun gelecegini dusunen.. babasi da ayni sekilde..vbi bebegin mutlu olmasi icin bunlar yeter. Allaha sukur bizim maddi sikintimiz yok, tek maasiz ama.... bizim de baska turlu skintilarimiz var ve ne yazik ki parayla falan cozulmuyo maalesef. Bu sizinki Allahin izniyle gecici bi durum. Bu kadar yipratma kendini.

Sütün gelmemesi,az gelmesi gibi bir durumdan bahsetmiyorlar,hele 3 gün falan ,yok öyle bişey :) Mutlaka gelir diyorlar...Sütün gelmesi için yapılması/yapılmaması gerekenleri anlattılar ...

Teşekkür ederim,cmtesiyi de atlatırsak rahatlıycam :) Amin amin darısı başına hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…