2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

benimde sat 17 aralık 2013 canım :)
bende hesapladığımda 1 eylülde çıkmış olmam gerekiyor
acaba diyorum hastane mi yanlış girdi sisteme 2 ağustosta rapor almaya gittim.
bence de bi yanlışlık var ama çözemedim

Selam anneler.. kontrolden geldik bugün. minigim 2400 gr olmuş masallah. bugün tam.34 haftaligiz . biraz fazla mi ne bilmiyorum ama sizinkiler durumu nasıl.. doktora doğum şeklini sordum sen ne istiyorsun dedi. ben sıkıntı olmadığı sürece normal istiyorum dedim. 2 hafta sonraya tekrar randevu verdi o zaman cati muayenesi yaparız belli olur yapıp yapamayacağınız dedi. bebeğin kilosu da önemli dedi 3700 e kadar normal doğum olur sonrası için biraz riskli dedi. neyse 2 haftaya belli olacak bakalım bizim doğum seklimiz . hayirlisi olur inşallah. yalnız cati muayenesi olayı kasti beni biraz bakalım nasıl atlatacagiz.. haa bi de beşik aldık baby tech den. kanZ. dan bebek arabamızı ve araba koltugumuzu. aldık. bir de anakucagi. aldık. 1600 tl yi de bayıldık bu arada. neyse sağlıkla gelsin de inşallah.. bizden durumlar bu şekilde.

dayanamadım 170 i tekrar aradım sgk yı
bu sefer çıkan kişi rapor başlangıç tarihi 01.08.2014 olarak görünüyor dedi bitiş tarihi görünmüyor dedi.
yine kafam karıştı :)
en mantıklısı ağustos sonu gidip doktordan çalışamaz rapor almak sanırım

iyi günlerde kullan canım. çok şirin şeyler.
havuzluhana gitmek için geç kaldım artık havalar sıcak ve oralar çok kalabalık oluyo

maşallah cnm.. kilosu gayet iyi bence.
bende çatı muayenesinden korkuyorum açıkcası ay sonunda gidicem o zaman bakıcak :18:

cnm çok güzel bigiler.
çok teşekkürler.

maşallah cnm.. kilosu gayet iyi bence.
bende çatı muayenesinden korkuyorum açıkcası ay sonunda gidicem o zaman bakıcak :18:
yaa bi de dr um erkek bu durum daha da kasiyor beni. sağlık işi bu kadını erkeği olmaz ama ışte ister istemez insan geriliyor

kapı süsünü merak ettim fotosunu ekleyebilir misin cnm

Oyhh.. rahatladim simdi ole deyince.. tamam kan isini sorayim doktora neden demir kullanmadik diye.. bak size dikkat edin derken benim eksigim ortaya cikti.. ii de oldu aslinda. Sagolun valla..

Vala canm kan kaybı oluo ya doumda bu sefer kansızlıktan bitkin uykulu oluosun bu seferde bebeğine verimli olamıosun doğduktan sonra. Benm doktor açıklamıştı iyice bana . Aklında olsun olması gereken kan değeri 12 dir . Benmki hep 11 de ilaç kullandığım halde öle ahım şahım yükselmedi .doktorum olması gereken 12 dedi. Kağgttada yazar zaten olmsı gereken die yazr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi günlerde kullansin oğluşun sağlikla kucağina alirsin inş...

teşekkür ederim canım daha güzelleri bebişlerimizin olsun

iyi günlerde kullan canım. çok şirin şeyler.
havuzluhana gitmek için geç kaldım artık havalar sıcak ve oralar çok kalabalık oluyo

teşekkür ederim canım haklısın artık çok büyüdük adım atmak zorlaşıyor

kapı süsünü merak ettim fotosunu ekleyebilir misin cnm

canım kapı süsü için bak linki veriyorum yayınladığım resimlerin arasında var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=679255&page=2458

Kızlar kolay doum yapabilmek sure var vereimmi okurmusunuz aracı olmak isterim isterseniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ben 35+4 baya yaklastim doguma gun icinde duzensiz oluyor agri dogum belirtisidir cunku catI aciliyor bugun doktora gittim bakti normal dedi artik dogum yaklasiyor hazirik kasilmalari dedigin gibi sen nasil yaptin gittinmi doktora ne dedi gitiysen

yaa bi de dr um erkek bu durum daha da kasiyor beni. sağlık işi bu kadını erkeği olmaz ama ışte ister istemez insan geriliyor

benimde erkek doktorum cnm. doktorumu çok sevdim ama çekiniyorum işte

Asıl kadın doktordan kork. Ne yazık ki kadınlar daha çok canını acıtıyor insanın ve acımasızlar. Bir iki kere gittim pcos tedavisi olurken kanatmayı başardı ikisi de.

Dediklerine aynen katılıyorum benim ablam aslan burcu yaka silketir insana :) bense başak burcuyum ve burcumu seviyorum tek kötü yanı çok takıntılıyım erkek bi kuzenim var o da başak titiz temiz özenlidir yani :) oğlum başak olsun isterdim ama pek mümkün durmuyor babası karnımı hep aslan parçası diye seviyor ondan olsa gerek burcum da aslan olsun diyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…