2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Asıl kadın doktordan kork. Ne yazık ki kadınlar daha çok canını acıtıyor insanın ve acımasızlar. Bir iki kere gittim pcos tedavisi olurken kanatmayı başardı ikisi de.

haklı olabilirsin cnm. bundan önce kadın bi doktora gittim çok sert tipliydi çatı muayenesi yapsaydı bi de kimbilir ne yapardı

Canım mutlu günlerde kullan herkes aldığını paylaşsa aslında güzel fikir oluyo unutulanlar akla gelıyo en azından

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asıl kadın doktordan kork. Ne yazık ki kadınlar daha çok canını acıtıyor insanın ve acımasızlar. Bir iki kere gittim pcos tedavisi olurken kanatmayı başardı ikisi de.

Aynen katlyrm erkek doktrlar daha nazik ve narin davranyrlar kadn doktrlar sanki dusmanmsiz gibi davranyr kendilrini bir halt saniyrlr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar 33. hatadayım doktor bebeğin suyu azalmış demişti şimdide çamaşırımda bi ıslaklık gördüm idrar mu sumu naıl anlayacağım şimdi dün şu amniyotik suyu analiz eden pedlerden sipariş vermiştim internetten bugün gelmedi şimdi nöbetçi eczaneleri gezdim onlarda da yok ne yapacağım ben şimdi bu ıslaklık neyin nesii

Canım hastaneye git orda baksınlar acil de. Bu şekilde beklemektense...

Bence de canım acile git. değilse için rahatlar öyleyse de varsa tedavisi olursun vakit kaybeden.. evde bekleme öyle

sorma bugün kardeşimle konuşurken bir kuzenimizinde aslan olduğunu duyunca aman amaaannnn dedik

Canım mutlu günlerde kullan herkes aldığını paylaşsa aslında güzel fikir oluyo unutulanlar akla gelıyo en azından

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım haklısın o konuda ben özellikle yanyana dizdim çektim fotolarını fikir vereyim diye.

bide şunu sorayım size
benim bebiş iki hafta önce 2.5 kiloydu
şimdi ben yenidoğan bezi almalımıyım
yoksa primanın 2 numarasını aldım 3-6 kg onunla başlamam uygun mudur?

Bence de canım acile git. değilse için rahatlar öyleyse de varsa tedavisi olursun vakit kaybeden.. evde bekleme öyle

iki gün önce doktor suyu az dedi şimdi nasıl anlayacakki ne sıvısı olduğunuı bana o gün böyle ffoşş diye su geldiği oldu mu dedi bende hayır dedim bu şekilde sızıntıyı anlayamayaccak ki neyden olduğunu... keşke şu pedi hemen söyleseydi bana... yarın pet gelsin kullanayım o petle gideyim bari doktora ...kızlar eneksiyondan olabilir mi acaba yaa

Canım kendıne has bı kokusu olurmus. Bende bilemiyorum. Su ped ilgimi cektı yalnız. Bana kendını bu konuda rahat hissettiğinde siteyi yada markası ı yazar mısın? Bende alayım. Sürekli bir akıntım var cunku. Her muaynede su gayet iyi deniyor ama insan yine de bilemiyor.

Kesinlikle katılıyorum, erkek doktorlar daha hassas bu konuda. Hamile kalmadan önce gitmiştim bayan doktora çok germişti beni. Çevremde de erkeğe gidenler daha memnun...

Aldığın herşey çok güzel güle güle kullan. Ben pijama, hastane çıkışı ve bebek şekeri için gitmek istiyorum özellikle ama haftasonu çok kalabalıkmış haftaiçi iş çıkışı gidelim dedik 6da kapanıyomuş kararsızım doğrusu...

Hayır canım maalesef yıllık ızınlıdır oldugum zamanlar analık ıznıne aktarılmayacak. Sadece suan çalısabılır raporu aldığım tarıh ıcınde yıllık ızne çıktım oka dar.

2 küçük çatlağım var artık karnımda..
Hayırlara vesile olsun.
Daha dün yoktu yawww

Kızlar. Bılıyoru. Burası yerı degıl ama Okadar moralsızımkı...
Umutlarım yerle bir. Daha önce yazmıştım eşimin iş aradığını . Hangı kapıyı çalsak iş başvurusu yapsak olumsuz dönüyor .
En son bugün bıryerden cevap aldık kı basta olumluydu olacak gıbıydı. Yıne olumsuz oldu.
Çok korkuyorum kızlar. Bu saat oldu üzüntüden uyku tutmadı.
Aılemınde haberı yok. annem geldı memleketten . Eşimden her sabah evden işe gıdyormus gribi çıkıp aksama kadar sokaklarda dolaşıp dönüyor . Örf kızlar dogum üzeri çok kötü oldu.
Suan bıle size tam duygularımı açamıyorum . Rabbıme dua edıyorum aylardır ama bırsey ver sanık üstümüzde . Bırıne bılmeden kötülük mu etik. Yoksa rabbım bızı sınavdan mı gecırıyr bılmıyrum. Bütün kapılar kapanıyor . Ve iş bulmak torpılın yoksa Okadar zor kı. Inanın en kötü begenmedıgınız işlerde bıle tanıdık lazım
Kızlar çok kötüy um.
Kımseyle paylaşamıyorum. Bırtek size yazıyorum . Yone tabime şükürler olsun benım işim var ama en azından evımızı döndürüyoruz. Ama kızlar napıcaz sonumuz ne olacak bılmıyrum....
Çok çok çok korkuyorum.

Allah yardmcnz olsun canm okdar zorki benm görümcemin eşide öle 1 sene işsiz kaldı cebinde siğara alacak parası yoktu değil yiyecek alsın çok şükür sen çalşıomussun . Bu halinlede nasıl çalılıon maşşallah büyük tebrik etmek lazım . Rabbm büyüktür tam doum zamnı bulur belki bizimde tek maaşımız var 1100 tl kiramz var ama bebek bir nimet bereket gibi doğuyor allah çok büyük . Rabbm yardım eder eşim şuan dio bulaşık bile olsa yıkarım bulsam yapıcam dio . Sanırım birazdaha fedakar olmak gerekio bu durumda gerekirse hammallık canm yapcak bişi yok artık para aslanın ağzında değil midesinde kolunu sokup alana kadar insanlar ezio ezio lime edio patronlar . 3 işi 1 kişie tek maaşa yaptırıolar hayat çok zor genede çok şükür karnımız tok hamd olsun canm . Bozma moralini bebek bereketiyle gelirmş kısa bi sınavdasınız . Nasıl düşğn biliomusun . Ben şöle düşünüyor um herşey yolumda gittiği zamn rabbm diorum beni unuttun mu herşey güzel gidio die sonra başımıza bi sıkıntı gelio diorum rbbm bizi unutmamş meğersem o ğüzel sınavına tabi tuttu sense o şeklde düşğn zten bu böyledir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sikma canini rizki veren allahdir herkesin boyle zor durumlari olmustur hepimiz bi sinavdayiz aslinda cok sukur de yine senin bi isin var boyle olmayacak herahalde elbet esin bi is bulur sakin isyan etme sukru et sagligin bebeginin esinin yerinde olsun yeter allah bebeginin rizkini yollar mutlaka sen yeterrki uzme kendini esinede destek ol moral ver sen bu haldesin dualarin kabul olur hic umadiginiz bi yerden insallhhhh cikar bi is allah yar ve yardimcin olsun ........

Ne soledek bos canim be allah yardimciniz olsun gercekten neler hissettigini anliyorum cok iyi. En kisa zamanda is bulsun esin insallah!!!

teşekkür ederım. Canım sıkıntımla ılgılenıp cevap yazdığın için... Bebek beteketıyle gelirirmiş doğru ama ya bebeğimde şanssız sa dıye çok korkuyorum.... Ya o miniğin de ımtıhanıysa ... Öfff aklıma neler neler gelıyor oturup ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…