Asıl kadın doktordan kork. Ne yazık ki kadınlar daha çok canını acıtıyor insanın ve acımasızlar. Bir iki kere gittim pcos tedavisi olurken kanatmayı başardı ikisi de.
Eki Görüntüle 1211097
Eki Görüntüle 1211096
Eki Görüntüle 1211095
Eki Görüntüle 1211077
Eki Görüntüle 1211078
Eki Görüntüle 1211088
Eki Görüntüle 1211089
Eki Görüntüle 1211090
Eki Görüntüle 1211091
beşiğimizi kliksadan aldık, henüz yeni geldi bu akşam kurulumunu yapcaz bakalım nasıl çıkacak
ev tipi ana kucağını markofoniden almıştım aylar önce
geri kalanları istanbul havuzlu handan aldık
ben havuzlu hanı sevdim, beğendim. yolu düşenlere tavsiye ederim.
Asıl kadın doktordan kork. Ne yazık ki kadınlar daha çok canını acıtıyor insanın ve acımasızlar. Bir iki kere gittim pcos tedavisi olurken kanatmayı başardı ikisi de.
arkadaşlar 33. hatadayım doktor bebeğin suyu azalmış demişti şimdide çamaşırımda bi ıslaklık gördüm idrar mu sumu naıl anlayacağım şimdi dün şu amniyotik suyu analiz eden pedlerden sipariş vermiştim internetten bugün gelmedi şimdi nöbetçi eczaneleri gezdim onlarda da yok ne yapacağım ben şimdi bu ıslaklık neyin nesii
Bence de canım acile git. değilse için rahatlar öyleyse de varsa tedavisi olursun vakit kaybeden.. evde bekleme öylearkadaşlar 33. hatadayım doktor bebeğin suyu azalmış demişti şimdide çamaşırımda bi ıslaklık gördüm idrar mu sumu naıl anlayacağım şimdi dün şu amniyotik suyu analiz eden pedlerden sipariş vermiştim internetten bugün gelmedi şimdi nöbetçi eczaneleri gezdim onlarda da yok ne yapacağım ben şimdi bu ıslaklık neyin nesii
Dediklerine aynen katılıyorum benim ablam aslan burcu yaka silketir insana :) bense başak burcuyum ve burcumu seviyorum tek kötü yanı çok takıntılıyım erkek bi kuzenim var o da başak titiz temiz özenlidir yani :) oğlum başak olsun isterdim ama pek mümkün durmuyor babası karnımı hep aslan parçası diye seviyor ondan olsa gerek burcum da aslan olsun diyor heralde
Canım mutlu günlerde kullan herkes aldığını paylaşsa aslında güzel fikir oluyo unutulanlar akla gelıyo en azından
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence de canım acile git. değilse için rahatlar öyleyse de varsa tedavisi olursun vakit kaybeden.. evde bekleme öyle
arkadaşlar 33. hatadayım doktor bebeğin suyu azalmış demişti şimdide çamaşırımda bi ıslaklık gördüm idrar mu sumu naıl anlayacağım şimdi dün şu amniyotik suyu analiz eden pedlerden sipariş vermiştim internetten bugün gelmedi şimdi nöbetçi eczaneleri gezdim onlarda da yok ne yapacağım ben şimdi bu ıslaklık neyin nesii
maşallah cnm.. kilosu gayet iyi bence.
bende çatı muayenesinden korkuyorum açıkcası ay sonunda gidicem o zaman bakıcak :18:
ayy bu soru tam bana göre
geçen gün aldıklarımı tam yükledim internetim gitti sana yardımcı olacak bir sürü şey yazmıştım neyse başka zaman yüklerim yine
ama soruna gelince ben nerdeyse herşeyi ordan aldım
biz çok küçük bir ilçede oturuyoruz burdan bulmak mümkün değil, ya internet ya ilden alacaktım ama nasıl olsa istanbulda sınava gireceğim için
herşeyi havuzlu handan aldım
çok güzel bir yer ben bayıldım 5-6 kat sırf bebek ürünleri geze geze indim
mesela organik hastane çıkışı 10 luydu sanırım 50 tl ye aldık
arabasını ordan aldım nette 900 orda peşin %10 indirimle 800e aldık.
aslında peşin alınca indirim oluyor, hepsini tek seferde almış oluyorsun
fiyatlar e bebek den çok da düşük değil
ama görerek almak istiyorsan tavsiye ederim
mesela kendime gecelik aldım 30 tl den gayet de güzel
kapı süsü aldım 15 tl
yani bu tarz şeyler çok uygun
her fiyata hastane çıkışı var, çantalar çok uygun
aklıma gelenler şimdilik bunlar bir ara fotoları da eklerim inşallah
ve yıllık izinli olduğun zamanlarıda doğum sonrası analık iznine aktarıcaklar öle mi? 657 ye göre ve kamu personeli seri no:2 ye göre aktarılmaması gerekio izne çıkmanda problem yok zaten bizede aynı şeyi uygularlarmı acaba ne iyi olurdu ama bizimkiler kesin aktarmaz kanunda ve tebliğde açık açık yazarken..
2 küçük çatlağım var artık karnımda..
Hayırlara vesile olsun.
Daha dün yoktu yawww
Kızlar. Bılıyoru. Burası yerı degıl ama Okadar moralsızımkı...
Umutlarım yerle bir. Daha önce yazmıştım eşimin iş aradığını . Hangı kapıyı çalsak iş başvurusu yapsak olumsuz dönüyor .
En son bugün bıryerden cevap aldık kı basta olumluydu olacak gıbıydı. Yıne olumsuz oldu.
Çok korkuyorum kızlar. Bu saat oldu üzüntüden uyku tutmadı.
Aılemınde haberı yok. annem geldı memleketten . Eşimden her sabah evden işe gıdyormus gribi çıkıp aksama kadar sokaklarda dolaşıp dönüyor . Örf kızlar dogum üzeri çok kötü oldu.
Suan bıle size tam duygularımı açamıyorum . Rabbıme dua edıyorum aylardır ama bırsey ver sanık üstümüzde . Bırıne bılmeden kötülük mu etik. Yoksa rabbım bızı sınavdan mı gecırıyr bılmıyrum. Bütün kapılar kapanıyor . Ve iş bulmak torpılın yoksa Okadar zor kı. Inanın en kötü begenmedıgınız işlerde bıle tanıdık lazım
Kızlar çok kötüy um.
Kımseyle paylaşamıyorum. Bırtek size yazıyorum . Yone tabime şükürler olsun benım işim var ama en azından evımızı döndürüyoruz. Ama kızlar napıcaz sonumuz ne olacak bılmıyrum....
Çok çok çok korkuyorum.
Umutlarım yerle bir. Daha önce yazmıştım eşimin iş aradığını . Hangı kapıyı çalsak iş başvurusu yapsak olumsuz dönüyor .
En son bugün bıryerden cevap aldık kı basta olumluydu olacak gıbıydı. Yıne olumsuz oldu.
Aılemınde haberı yok. annem geldı memleketten . Eşimden her sabah evden işe gıdyormus gribi çıkıp aksama kadar sokaklarda dolaşıp dönüyor . Örf kızlar dogum üzeri çok kötü oldu.
Suan bıle size tam duygularımı açamıyorum . Rabbıme dua edıyorum aylardır ama bırsey ver sanık üstümüzde . Bırıne bılmeden kötülük mu etik. Yoksa rabbım bızı sınavdan mı gecırıyr bılmıyrum. Bütün kapılar kapanıyor . Ve iş bulmak torpılın yoksa Okadar zor kı. Inanın en kötü begenmedıgınız işlerde bıle tanıdık lazım
Kızlar çok kötüy um.
Kımseyle paylaşamıyorum. Bırtek size yazıyorum . Yone tabime şükürler olsun benım işim var ama en azından evımızı döndürüyoruz. Ama kızlar napıcaz sonumuz ne olacak bılmıyrum....
Çok çok çok korkuyorum.
Kızlar çok kötüy um.
Çok çok çok korkuyorum.
Allah yardmcnz olsun canm okdar zorki benm görümcemin eşide öle 1 sene işsiz kaldı cebinde siğara alacak parası yoktu değil yiyecek alsın çok şükür sen çalşıomussun . Bu halinlede nasıl çalılıon maşşallah büyük tebrik etmek lazım . Rabbm büyüktür tam doum zamnı bulur belki bizimde tek maaşımız var 1100 tl kiramz var ama bebek bir nimet bereket gibi doğuyor allah çok büyük . Rabbm yardım eder eşim şuan dio bulaşık bile olsa yıkarım bulsam yapıcam dio . Sanırım birazdaha fedakar olmak gerekio bu durumda gerekirse hammallık canm yapcak bişi yok artık para aslanın ağzında değil midesinde kolunu sokup alana kadar insanlar ezio ezio lime edio patronlar . 3 işi 1 kişie tek maaşa yaptırıolar hayat çok zor genede çok şükür karnımız tok hamd olsun canm . Bozma moralini bebek bereketiyle gelirmş kısa bi sınavdasınız . Nasıl düşğn biliomusun . Ben şöle düşünüyor um herşey yolumda gittiği zamn rabbm diorum beni unuttun mu herşey güzel gidio die sonra başımıza bi sıkıntı gelio diorum rbbm bizi unutmamş meğersem o ğüzel sınavına tabi tuttu sense o şeklde düşğn zten bu böyledir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?