2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

valla içime su serptiniz..cunku gonlum 27 sınde yaptırmaktan yana birazda esimin etkısıyle..hayırlısı olsun diyelim..eylul annelerının bı cogu agustos annesı olacak gıbı gorunuyor:)

oy kuzucuk masallah na annesi. Ne güzel haberler aldık bugun sağlıklı olsunlar gerisi boş

Canimmm cok sevindimmm gozun aydin her sey yolunda cok şükür. Benim kizimda gostermiyor yüzünü nazli olcak kizlarimiz kizimda gunde 4, 5 kez hickiriyor

maşallah canım gecmiş olsun kıreclenme oldugunu bılmıyordum sende.ilerlememesine sevindım..ama neden hıçkırıp hıckırmadıgını sordu anlayamadım?

maşallah canım gecmiş olsun kıreclenme oldugunu bılmıyordum sende.ilerlememesine sevindım..ama neden hıçkırıp hıckırmadıgını sordu anlayamadım?
Canım ciğer gelişimi için galiba.
Ben bunu bir kaç kişiden daha duymuştum.

Canimmm cok sevindimmm gozun aydin her sey yolunda cok şükür. Benim kizimda gostermiyor yüzünü nazli olcak kizlarimiz kizimda gunde 4, 5 kez hickiriyor

Maşallah bebişlerimize

oy kuzucuk masallah na annesi. Ne güzel haberler aldık bugun sağlıklı olsunlar gerisi boş

Canım çok saol

valla içime su serptiniz..cunku gonlum 27 sınde yaptırmaktan yana birazda esimin etkısıyle..hayırlısı olsun diyelim..eylul annelerının bı cogu agustos annesı olacak gıbı gorunuyor:)

Valla bu yıl herkes 1 ay önceden doğurdu çevremdekiler hep 37 sen önce doğurdular

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bana bi acil yardım.
Odamız geldi defalarca sildik şimdi kıyafetleri yıkamak istiyorumda. Granül sabunda var bebek deterjanı ve yumuşatıcısıda.
Napıyoduk şimdi? Hastaneye gidecek doğumdan hemen sonra giyeceklerini ayrı mı yıkiim hepsini birlikte mi? Kaç derecede kaç dakikada? Sabun mu kullaniim deterjanını mı? Nolur bi el atıverin şu cahil kızada bebişinin kıyafetleride tertemiz hazır olsunn

Yerim onu annesiiiiii haberler harika nasıl mutlu oldum anlatamam
Bilgiler içinde çok teşekkürler canım darısı inşallah Allahım 2 hafta sonra başıma âmin.

bir resim öğretmeni olarak bayildim
emeklerinize sağlik prenses şimdiden çok şansli
maşallah..sabunu nerde yaptirdin?

Ayyy canim çok sewindim çok güzel haberlerle gelmişsin
maşallah prensese herşeyin yolunda olmasina çok sevindim
inş sağlikla kucağimiza da aliriz

Canım ben renklerine göre tüm kıyafetlerimizi ayırdım.
Sonra hepsini yıkadım ütüledim.
Dolabına yerleştirdim.
En son hastane takımlarını seçtim içlerinden. Hastane çantamıza koydum.
Uzun programda çift durulama yaptım.
Deterjan olarak ta dalin kullandım, yumuşatıcı olarakta dalin.

Canm hayirli olsun odaniz iyi günlerde sağkikla kullansin bebişin
Bende dün yikamaya başladim dalin granül sabun kullandim ve yumuşaticisini
heryer mis gibi kokuyor bi ütülemesi kaldi
ben önce hastane için olanlari yikadim daha sonrada diğerlerini
ona sen karar ver çamaşirinin durumuna göre
çok keyifli ama eşimle odaya gidip gelip sewiyoruz çamaşirlari
minnak minnak çok tatlilar :)

tatlım evet seninki zor bi soru olmuş umarım hiçbirimiz böle bi durumla karşılaşmayız illede sezeryanmı olması gerek? 39+5 e kadar büyük olasılıkla doğurursun gibi gelio ille sezeryan olcksan 38+0 da olcn ozmn mecbur inş sağlıkla olur kilosu herşeyi yerinde olur 38+0 da sezeryan için çokta erken diil gibi zaten

Canm ben renklerine gore ayirdim 30derecede yikadim kiyafetlerde oyle yaziodu çünkü.yumusatici kullanmadim iyi olmadigini soylediler dalan roxyle yikadim kiyafetleri yikamadan makineye elma sirkesi koydum bos calistirdim

Son düzenleme:

evet canım ilk bebeğim sezeryanla dogdugu için bu da sezeryan olacak..kılosu gelişimi Allaha sukur simdilik yerınde..insallah hıcbırınız yaşamazsınız gercekten keske biri benim yerime beklemek zorundasın ya da erken almak zorundayız deseydi

hayatım bebegın ilk dogdugu zaman en hassas donemi olacak ben o yuzsen granul sabun kullanmaktan yanayım hatta doktorum beyaz sabunla yıka demıstı bana.ha illa deterjan ve yumusatıcı kullanacaksan da mutlaka ıkı kere durulat derim ben..kolay gelsin tatlı telaşlar bunlar

Ben dalinin sıvı deterjanını ve
hacı sakirin granül sabununu aldım.
Sıvı deterjan ile nevresım takımlarını yıkıycam, sabun ile de kıyafetlerını. Yumusatıcı kullanmıycam cunku son durulama suyuna karıstığı için cok iyi durulanmazsa sıkıntı olur düşüncesındeyım. Herseyi tertemiz zaten. 30 derece de ve hassas yıkama ile yıka ki, agzı yüzü kaymasın. Yani ben oyle yapıcam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…