2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ay canım benim Okadar güzel yazmışsın ki.... Teşekkür ederi. Yazında o sıcaklığı hıssettım. Elbette rabbım hastalık vermesin dermansız dert vermesin. De işte bende çok korkuyorum. Bana dua et olurmu

hepsi cok guzel hem de anne baba emeği var içinde..çok şanslıymıs bebeişin..ismi de cok guzel benım de kızım olsaydı deren koyucaktım..adıyla buyusun ınşallah..
Canimm cok teşekkür ederimm esim hep deren olsun istedi ben de cok sevdim
Çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok teşekkür ederim yok dogtas degil canm ama herkes soruo dogtas mi diye

Ederim tabii ki.. cok sevindim faydam olduguna.. biz bebegimle degil de yakinimin dermansiz hastaligiyla ugrastik hep, uzulduk, hicbisey yapamadik, yakin xamanda da kaybettik. Allahin takdiri.. hamilelik doneminde insam duygulari daha yogun yasiyo. Ondan sen de bole duygusal duygusal anlatmissin, kiyamadim. Hepsi de gecer gider..

Tatlım hemen cevap vereim 37hafta tamamlandktan sonra çocuğun gelişimi bitio duru o . Normlde zaten sezeryan 38 haftada alınır yani 38+0 da . Sakın meraklanmaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Usttekiler daha cok hosuma gitti benim.hem gorsel ilarak daha hos hem fiyat daha iyi bnce

kucagına alacagın tarihi bilmek cok guzel bişey:) maşallah bebeğine inşallah sağlıkla alırsın / alırız kucagımıza..ben de aslan burcu olsun ısterdım ne yalan soyleyım

Benm eşim 20ağustos doum günü aslan burcu mükemmel bi adam oğlumun da oğün olmsını istiorum zten önden gidio 2hafta çok şükür. Ve asla ğüvendiğim doktordan vazgeçmem . Hele ki başka doktora muayene olmadıysa n oğün doğrcak biri bulamassın canm söleim . Sen kendi doktoruna doumunu yaptır .

Ben olsam 38 de yapardim. Bana erken gelmedi. Zaten cogunlukla 38. Haftada doguyo bebisker, 2 hafta onceden surpriz yapio. Ama karar senin cnm, onemli bi karar cunku. Esin ne dio?

Ben olsam 38 de yapardim. Bana erken gelmedi. Zaten cogunlukla 38. Haftada doguyo bebisker, 2 hafta onceden surpriz yapio. Ama karar senin cnm, onemli bi karar cunku. Esin ne dio?

Esimde 38 de yapilmasindan yana, valla sizlerden gelen yorumlarda cogunlukla oyle oldu..yarin randevum var son kez doktorumla da konusup karar vericem..sanirin ben de agustos annesi olcam

Evet canim benim de fikrim sekillendi sayenizde..cok tesekkur ederim tum yorumlar icin..Allah oglunu ve esini sana bagislasin canimm

Cnm Allah yardimciniz olsun. Kendsi nefes almaya baslamis, cok gzl haber bu, sutun sayesinde hemen toparlar. Sabret, sarilik her bebekte olabiliyo zaten. Hic dusunme onu da.

Geç değilmi canm normal dou. Tarihin neydi daha dğrusu Ozamn kaç haftalok olcan

40 haftam 20 eylülde bitiyor, doktorum bir hafta 10 gün önce sezeryan yaparım dedi herhangi bi aksilik olmazsa inşallah ozamanda 39.haftam olmuş oluyo kısmetse canım

Esimde 38 de yapilmasindan yana, valla sizlerden gelen yorumlarda cogunlukla oyle oldu..yarin randevum var son kez doktorumla da konusup karar vericem..sanirin ben de agustos annesi olcam

Evet ben de okudum, bekle diyenler de olmis ama sezeryan olcak olsam o riski alamazdim, normal dogum vaktin gelio nerdeyse, o surecte bebek yola cikabilir. Bi arkadasa izin mizin isi olmadigi halde 38+2 ye gun vermis doktor baksana.. ama etkilemek istemem tabi, cift olarak sizin karariniz

teşekkurler cevap için..sanki erken yapınca bebeği deilde kendimi düşünüyorum gıbı vicdan azabı oluyor.yoksa eşimde 27 ags ta yapıp riske atmayalım diyor..cevaplarınız içimi rahatlattı

Bence ole vicdan yapma cunku guvendigin doktorda dogum yapman bebegin icon de daha ii.. bencillik diil ki o.

rabbim kolaylık versin bebeğine acil şifalar versin tez zamanda sağlıklı sıhhatli yavruna kavuşmayı büyütmeyi nasip etsin canım

Ne guzel haberlerle dönmussun canim maasallah kizina demek saclarida varmis yaaa super artik hayirlisiyla dogunca ne guzel tokalar takarsin ne hoş herkesin böyle guzel haberlerini aliriz insallah.

Canm ben renklerine gore ayirdim 30derecede yikadim kiyafetlerde oyle yaziodu çünkü.yumusatici kullanmadim iyi olmadigini soylediler dalan roxyle yikadim kiyafetleri yikamadan makineye elma sirkesi koydum bos calistirdim

Kızlar çook teşekkürler iyiki varsınız
Bugün çok yoruldum önerilerinize uyarak yarın yıkicam hepsini
Eşyalar harika oldu ama daha perdesi berjeri falan gelicek şuan eksiklerimiz var hala
Ev hanımlığım daha pek iyi diil o yüzden yüzden hepinize tekrar tşkrler!

canm kesinlikle moralini bozma Rabbim çok büyük bizimde o kadar sıkışık bi zamanımıza geldi ki kızımız inan hiç bişeyini alamayacak durumdaydık bir yandan ev bir yandan araba taksiti ödüyorduk ve çok üzülüyordum daha ilk bebeğimiz ilk hevesimiz hiç bişeyini istediğimiz gibi yapamıcaz die..bak bunu bizzat ben yaşadım resmen mücize oldu kızımızın nasibiyle bereketiyle şu iki ay içinde herşey öyle bir yoluna girdi ki hem maddi hem manevi..sen sadece gönlünü ferah tut ve Rabbime inan güven dua et göreceksin bebeğiniz karşınıza çok daha güzel fırsatlar çıkaracak

Sagliginiz elveriyo ve bebegin pozisyonunda normal se neden sezeryan oluyosunuz merak ediyorum Tabi sizin tercihiniz elestırmek icin söylemiyorum. Her konuda bebegin saglıgını düşünürken bence burda düşünmüyorsunuz çünkü bebegin bağışıklığının yüzde 70 i normal dogumla saglaniyor.korkuyor olabilirsiniz saygi duyuyorum emin olun 2 tane normal dogum yapmış biri olarak ben daha cok korkuyorum cünkü o sancının nasıl olduğunu biliyorum yinede bebeğim icin tabi son anda bi sorun olmazsa normal doğurmak istiyorum.ha yanlış anlamayın ben kimseyi eleştirmek yermek icin yazmadım bunları sadece normal doğumun sizin ve bebeğiniz icin daha sağlıklı olduğunu vurgulamak icin yazdım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…