Cnm Allah yardimciniz olsun. Ama ailelere belli etmemekle bence en iyisini yapmissiniz. Bi de onpar uzuluyo sonra, daha kou oluyo, yine senin isin varmis en azindan buna da sukur. Bebek nasibiyle gelir derler. Benim cevremde bebegi olanlar hep is istiyosa is, ev istiyosa ev, araba istiyosa araba sahibi oldular. Bebis dogunca biseyler denk gelir, sen bile sasarsin, gor bak. Ama boyle uzulup fazla kafaya takmamaya calis, yazik bebis de hissediyo, papatya cayi falan icerek, dus alarak daha rahat uyumayi dene olur mu? Suan en onemli sey o bebek.. ve onun ihtiyaci ise, biraz sevgi, bir bez parcasi ve senin sutun olacak sadece. Baska hicbirsey degil... bunlari dusun.. ben de hamileligim boyunca cok zor seyler yasadim, baska turlu sofunlar, simdi burada anlatamiyorum.. ama inan herkesin basinda turlu skinyilar var. Kimisi de bebekle ilgili sorunlar yasiyo. Allah oyle dertlerden korusun.. bunlar hep gelip gecici.. hadi uzulme artik.. bebisini dusun :)
bir resim öğretmeni olarak bayildim
emeklerinize sağlik prenses şimdiden çok şansli
maşallah..sabunu nerde yaptirdin?
Ayy cok teşekkür ederim canm.sabunu sabunart diye bi site var ordan yaptirdim 75 tane yaptirdim yuzde on indirimde vardi tanesi 2, 5tl ye geldi.ama simdi biraz artirmislar fiyati
hepsi cok guzel hem de anne baba emeği var içinde..çok şanslıymıs bebeişin..ismi de cok guzel benım de kızım olsaydı deren koyucaktım..adıyla buyusun ınşallah..
Canimm cok teşekkür ederimm esim hep deren olsun istedi ben de cok sevdimhepsi cok guzel hem de anne baba emeği var içinde..çok şanslıymıs bebeişin..ismi de cok guzel benım de kızım olsaydı deren koyucaktım..adıyla buyusun ınşallah..
Cok teşekkür ederimÇok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay canım benim Okadar güzel yazmışsın ki.... Teşekkür ederi. Yazında o sıcaklığı hıssettım. Elbette rabbım hastalık vermesin dermansız dert vermesin. De işte bende çok korkuyorum. Bana dua et olurmu
kızlar lütfen bana akıl verindaha oncede konuyu acmıstım ama o zaman daha doguma cok vardı karar veremedık simdi aklımdan cıkmıyor bu konu ..benim doktorum 38+5 de yapıyor kendı sezeryan hastalırının dogumlarını..ama bızım 38+5 olacağımız gunde yanı 1 eylulde doktorum yıllık ızne cıkıyor..bana dedı kı suanda rısklı bır durumun olmadıgı ıcın secım sana kalmıs ya 27 agustosta (38+0 oluyor) yapıcam sezeryanı ve gıdıcem ya da gelmemi bekleyeceksin. 8 eylulde gelıyor ızınden o zamanda bebek 39+5 olacak yanı 40.haftanın ıcınde olucaz..ben dogumumu bu dr yapsın ıstıyorum ama
1) 27 agustos cok erken bı tarıh gıbı gelıyor bebege haksızlık olmaz mı? bir yandan da zaten gebelık zor dayanamıyorum yap bı an once kurtul ve bebeğıne kavus dıyorum
2) 8 eylulu biz beklesek bebek bekler mi? bunun cevabını bılemedıgımız ıcın işi şansa birakıp beni hiç bilmeyen bi doktora guvenmek ne kadar dogru olur..vs vs daha yazmadıgım bır suru şizofrenik sorularkafam da dönüp duruyor..siz olsanız ne yapardınız?
Eki Görüntüle 1212208 50 tane mıknatıslı resimde gördüğünüz sepet, keçe kapı süsü ve kargo dahil 89 tl
Eki Görüntüle 1212207 yada 50 tane sabun kargo hariç 80 tl
sabun değişik olur diye düşünüyorum ama ikisini karşılaştırınca diğer mıknatıslı şeker daha avantajlı geliyor.
bide doğduktan sonra yaptırmak daha mantıklı değilmi?
isim etiketine doğum tarihini de yazdırmak açısından.
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
kucagına alacagın tarihi bilmek cok guzel bişey:) maşallah bebeğineinşallah sağlıkla alırsın / alırız kucagımıza..ben de aslan burcu olsun ısterdım ne yalan soyleyım
kızlar lütfen bana akıl verindaha oncede konuyu acmıstım ama o zaman daha doguma cok vardı karar veremedık simdi aklımdan cıkmıyor bu konu ..benim doktorum 38+5 de yapıyor kendı sezeryan hastalırının dogumlarını..ama bızım 38+5 olacağımız gunde yanı 1 eylulde doktorum yıllık ızne cıkıyor..bana dedı kı suanda rısklı bır durumun olmadıgı ıcın secım sana kalmıs ya 27 agustosta (38+0 oluyor) yapıcam sezeryanı ve gıdıcem ya da gelmemi bekleyeceksin. 8 eylulde gelıyor ızınden o zamanda bebek 39+5 olacak yanı 40.haftanın ıcınde olucaz..ben dogumumu bu dr yapsın ıstıyorum ama
1) 27 agustos cok erken bı tarıh gıbı gelıyor bebege haksızlık olmaz mı? bir yandan da zaten gebelık zor dayanamıyorum yap bı an once kurtul ve bebeğıne kavus dıyorum
2) 8 eylulu biz beklesek bebek bekler mi? bunun cevabını bılemedıgımız ıcın işi şansa birakıp beni hiç bilmeyen bi doktora guvenmek ne kadar dogru olur..vs vs daha yazmadıgım bır suru şizofrenik sorularkafam da dönüp duruyor..siz olsanız ne yapardınız?
Ben olsam 38 de yapardim. Bana erken gelmedi. Zaten cogunlukla 38. Haftada doguyo bebisker, 2 hafta onceden surpriz yapio. Ama karar senin cnm, onemli bi karar cunku. Esin ne dio?
Benm eşim 20ağustos doum günü aslan burcu mükemmel bi adam oğlumun da oğün olmsını istiorum zten önden gidio 2hafta çok şükür. Ve asla ğüvendiğim doktordan vazgeçmem . Hele ki başka doktora muayene olmadıysa n oğün doğrcak biri bulamassın canm söleim . Sen kendi doktoruna doumunu yaptır .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bebeğim hala küvzde ama solunum cihazına bağlı değil kendi kendine nefes alabiliyor dün sarılığı vardı çok hafif. mor ışıkta beklettiler sütümü sağıp götürüyorum çok zor katlanmak ama sabrediyoruz
Geç değilmi canm normal dou. Tarihin neydi daha dğrusu Ozamn kaç haftalok olcan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esimde 38 de yapilmasindan yana, valla sizlerden gelen yorumlarda cogunlukla oyle oldu..yarin randevum var son kez doktorumla da konusup karar vericem..sanirin ben de agustos annesi olcam
teşekkurler cevap için..sanki erken yapınca bebeği deilde kendimi düşünüyorum gıbı vicdan azabı oluyor.yoksa eşimde 27 ags ta yapıp riske atmayalım diyor..cevaplarınız içimi rahatlattı
kızlar bebeğim hala küvzde ama solunum cihazına bağlı değil kendi kendine nefes alabiliyor dün sarılığı vardı çok hafif. mor ışıkta beklettiler sütümü sağıp götürüyorum çok zor katlanmak ama sabrediyoruz
Eki Görüntüle 1212348
Eki Görüntüle 1212321
Eki Görüntüle 1212326
Eki Görüntüle 1212323
Eki Görüntüle 1212324
Eki Görüntüle 1212325
Eki Görüntüle 1212322
Kizlar nasil olmus sizce sabun haric hepsini esimle yaptik
Kızlar doktordan geldim.
2400 olmuş kızım.
1,3 cm saçı varmış öyle böyle değil dedi
Hıçkırıyor mu dedi evet dedim. Hersey yolunda yani.
Plasenta nın durumuna gelince kireçlenmem hala var ama korkulacak boyutta değil.
İlerlememiş yani 3 haftada.
Zaten biz plasenta kireçlenmesiyle beraber su da eksilme olursa şayet riskli olarak bakıyoruz dedi.
Suyumda gayet iyi bir sıkıntı yok yani.
Kuzum gene yüzünü göstermedi
Artık doğunca göreceğiz herhalde
Artık her hafta gideceğiz kontrole.
37+0 da doğum şeklime karar vereceğiz.
Canım ben renklerine göre tüm kıyafetlerimizi ayırdım.
Sonra hepsini yıkadım ütüledim.
Dolabına yerleştirdim.
En son hastane takımlarını seçtim içlerinden. Hastane çantamıza koydum.
Uzun programda çift durulama yaptım.
Deterjan olarak ta dalin kullandım, yumuşatıcı olarakta dalin.
Canm hayirli olsun odaniz iyi günlerde sağkikla kullansin bebişin
Bende dün yikamaya başladim dalin granül sabun kullandim ve yumuşaticisini
heryer mis gibi kokuyor bi ütülemesi kaldi
ben önce hastane için olanlari yikadim daha sonrada diğerlerini
ona sen karar ver çamaşirinin durumuna göre
çok keyifli ama eşimle odaya gidip gelip sewiyoruz çamaşirlari
minnak minnak çok tatlilar :)
Canm ben renklerine gore ayirdim 30derecede yikadim kiyafetlerde oyle yaziodu çünkü.yumusatici kullanmadim iyi olmadigini soylediler dalan roxyle yikadim kiyafetleri yikamadan makineye elma sirkesi koydum bos calistirdim
hayatım bebegın ilk dogdugu zaman en hassas donemi olacak ben o yuzsen granul sabun kullanmaktan yanayım hatta doktorum beyaz sabunla yıka demıstı bana.ha illa deterjan ve yumusatıcı kullanacaksan da mutlaka ıkı kere durulat derim ben..kolay gelsin tatlı telaşlar bunlar
Ben dalinin sıvı deterjanını ve
hacı sakirin granül sabununu aldım.
Sıvı deterjan ile nevresım takımlarını yıkıycam, sabun ile de kıyafetlerını. Yumusatıcı kullanmıycam cunku son durulama suyuna karıstığı için cok iyi durulanmazsa sıkıntı olur düşüncesındeyım. Herseyi tertemiz zaten. 30 derece de ve hassas yıkama ile yıka ki, agzı yüzü kaymasın. Yani ben oyle yapıcam. :)
Ay canım benim Okadar güzel yazmışsın ki.... Teşekkür ederi. Yazında o sıcaklığı hıssettım. Elbette rabbım hastalık vermesin dermansız dert vermesin. De işte bende çok korkuyorum. Bana dua et olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?