2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evet canim benim de fikrim sekillendi sayenizde..cok tesekkur ederim tum yorumlar icin..Allah oglunu ve esini sana bagislasin canimm

Amin canm güzel duan için allah yardımcn olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ew hanımlığıyla alakası yokki tatlım aynı tecrübesizliği hepimiz yaşıoruz sonçta

Canim senin bebek ne kadarlik dogduydu ve kilosu nasil ne kadar ml mama veriyorlar benim ki de kuvezde annesi allahim hepsine sifa versin bir an oncr kucagimiza alalım

35 +0 da doğdu 2900 kg sütüm yok du il günlr mama veriyolardı şimdi sütümü sağıp veriyorum allah yardımcımız olsun bebeklerimiz allaha emanet senin nekadar doğdu

Kızlar vajinamın ust tarafı ağrıyo gecelerri neden oluo durki sizde oluomu?

Merhaba,
Sallanan besigi jokerden aldiniz sanirim bende aynisindan aldim icinin aksesuarini nerden temin ettiniz tskler

maşallah canım.
ne güzel haberler bunlar.
benim doktorum 2 ağustosta görüşmüştüm 1 ay sonra çağırdı beni

allah yardımcın olsun cnm..
bol bol dua et. bebeğine kavuştusun allah en kısa zamanda.

Hamilelikle mi basladi ? Bende de var cok rahatsiz etmiyor ama bazen tutuyor kalsiyumdann dolayi galiba

hamileyken bi dolgum düşmüştü yaptırmıştım, sonra o dişim biraz kırılmış ve dolgum düşmüş yine çürük oluştu
arada ağrı yapıyor başımada vuruyor
evet kalsiyum eksikliğide yapıyor

Annelerin hakki niye odenmiyo daha iyi anliyorum disimizden basimiza kus parmagimiza kadar skinti cekiyoruz cidden bu calsiumdan dolayi galiba hergun kus parmagim tutukluk yapmis gibi uyaniyorum daha neler gorcez bakalim :)

Annelerin hakki niye odenmiyo daha iyi anliyorum disimizden basimiza kus parmagimiza kadar skinti cekiyoruz cidden bu calsiumdan dolayi galiba hergun kus parmagim tutukluk yapmis gibi uyaniyorum daha neler gorcez bakalim :)

neyse ki az kaldı biraz daha sabredicez.
anaların hakkı ödenmezmiş gerçekten

Merhaba siz ne zaman yaptırdınız sabunlarınızı? Ben de aynı sitede beğendim ama genel olarak fiyatlar değişmiş sanıyorum..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir ay oluyor canm ben alali.aldim bi hafta sonra artirdilar fiyatlari
Kızlar vajinamın ust tarafı ağrıyo gecelerri neden oluo durki sizde oluomu?

Benimde cok agrio doktrm catin genislio normal dedi
çok tatlı olmuş ellerinize sağlık güle güle güzel günlerde kullanın inşallah çok hoşuma gitti sanki kendi bebeğiminmiş gibi mutlu oldum

Cok teşekkür ederimm daha iyileri sizin olsunn

Allah rahmet eylesin....

İnşaallah inşallah canım ya.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…