Bnm de agri oluyo ama dahaa soramadim doktoruma, yarin yazar misin doktorun soyledigini?
Offff ya midem yaniyor soda ictim bu seferde agridi midemi söktüp naylon poset taktirasim var.......
mide yanmasi hamilelikte en sikinti yaşadiğim konulardan biriydi taki laktozsuz süt ve muzu keşfedene kadar bi dene istersen canm
Sagliginiz elveriyo ve bebegin pozisyonunda normal se neden sezeryan oluyosunuz merak ediyorum Tabi sizin tercihiniz elestırmek icin söylemiyorum. Her konuda bebegin saglıgını düşünürken bence burda düşünmüyorsunuz çünkü bebegin bağışıklığının yüzde 70 i normal dogumla saglaniyor.korkuyor olabilirsiniz saygi duyuyorum emin olun 2 tane normal dogum yapmış biri olarak ben daha cok korkuyorum cünkü o sancının nasıl olduğunu biliyorum yinede bebeğim icin tabi son anda bi sorun olmazsa normal doğurmak istiyorum.ha yanlış anlamayın ben kimseyi eleştirmek yermek icin yazmadım bunları sadece normal doğumun sizin ve bebeğiniz icin daha sağlıklı olduğunu vurgulamak icin yazdım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar , insanlar genelde normal dogumdan korkuyor, ben notmal dogumdn hic korkmuyorum. Bi sekilde yaparim gecer gider diyorum. O yuzden eger hersey yolunda giderse normal dogum dusunuyorum. Ama ya bi alsilik olur da sezaryen yapilirsa? Karnimda bi kesik olmasi fikri beni urkutuyo.. bi de hic bayilmadim hayatimda, ondan anesteziye girmek de biraz urkutucu gelio.. daha once sezaryen olan var mi? Dikis yeri cok zorluyo mu?? Ben son ana kadar psikolojik olarak herseye hazir olmak istiyorum ne olur ne olmaz.
etkilenmemiştir umarım canım morali yüksek tutmakta fayda var :)
maden suyunu alırken sodyumu düşük, kalsiyumu yüksek olmasına dikkat et canım marka vermek gibi olmasın ama ben akminanın değerlerini güzel buldum. ondan tüketmeye çalışıyorummineraller de var. benim doktorum da epiduralsiz normali öneriyor. çok heyecanlı :) anne olmanın kolay bişey olmadığını biliyoruz zaten canım. başa gelen çekilir diye o sancıyı çekmek istiyorum. şimdiki cesaretimi sorma gitsino gün geldiğinde de bu duruşumu bozmam umarım.
bebişlerimiz doğduktan sonra bize çok ihtiyaç duyuyorlar o yüzden onların sağlığı tabiki önemli ama anne sağlığı da önemli. bu yüzden mümkün mertebe müdahalesiz olmalı ki en doğal yollarla alalım bebişlerimizi. doğa zaten yeterli donanımlara sahip kılıyor anneyi. içimizde var bu güç yani :) normal şartlarda her kadın yapabilir bunu.
Kizlar , insanlar genelde normal dogumdan korkuyor, ben notmal dogumdn hic korkmuyorum. Bi sekilde yaparim gecer gider diyorum. O yuzden eger hersey yolunda giderse normal dogum dusunuyorum. Ama ya bi alsilik olur da sezaryen yapilirsa? Karnimda bi kesik olmasi fikri beni urkutuyo.. bi de hic bayilmadim hayatimda, ondan anesteziye girmek de biraz urkutucu gelio.. daha once sezaryen olan var mi? Dikis yeri cok zorluyo mu?? Ben son ana kadar psikolojik olarak herseye hazir olmak istiyorum ne olur ne olmaz.
slm kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum 2 gündürde migdem yanıyor şurup ve migde koruyucu içiyorumsıcaklar bi yandan geceleri uyuyabiliyormusunuz :)
bide erkek bebek mevlüt kıyafeti bulamıyorum güzel bişey erkek anneleri eminönünde sırf bunu satan bi yer varmı siz nerelerden aldınız??????????
aramızda bır gun var, ben de 32+5im bugun. Bizimki de kız. Yarın doktora gıdıyoruz, bakalım benımkı kaç kilo. Öğrenınce yazarımIyi geceler kizlar uzun zamandır takip ediyordum kismet bu zamanaymis..m. 32+4 günlük hamileyim ve kizim 1902 gram sanki zayif gibi geldi saglikli suyumuzda iyi çok şükür ama iki haftada sadece 300 gram almis sizinkiler nasıl. .????
Iyi geceler kızlar. Az önceki mesajimda yazdiklarimdan dolayi canım çok sıkkın. Nolur bana dua edin herşey yoluna girsin bebeğim biraz daha benimle kalabilsin(
Canım kaç çıkıyo tansiyonun? Bende de gebelik zehirlenmesi çıktı gerçi tam olarak yarın belli olacak kesin mi değil mi diye... Benimde yükseliyo tansiyonum küçüğü değil de büyüğü 12-13 arasıydı 1 aydır bugün ilk defa büyüğü 137-138 lere falan çıktı uzanıyorum düşüyor ama otursam bile yükseliyor... Allah yardımcımız olsun cmts kontrolüm var bakalım ne diyecek
aramızda bır gun var, ben de 32+5im bugun. Bizimki de kız. Yarın doktora gıdıyoruz, bakalım benımkı kaç kilo. Öğrenınce yazarımş.
Ama bence iyi kilosu, son ay daha hızlı kılo alacak inş.
Geçmiş olsun inşallah zehirlenme değildir. Benim 13,5-7,5 la başladı dün 15-8 e kadar çıktı. Bugun dr kontrolundeyken 14-6 idi. Uzanıyorum ben de inşallah faydası olur. bugun idrar tahlili verdim bakalim insallah protein cikmaz
Iyi geceler kızlar. Az önceki mesajimda yazdiklarimdan dolayi canım çok sıkkın. Nolur bana dua edin herşey yoluna girsin bebeğim biraz daha benimle kalabilsin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?