2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
slm kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum 2 gündürde migdem yanıyor şurup ve migde koruyucu içiyorum sıcaklar bi yandan geceleri uyuyabiliyormusunuz :)
bide erkek bebek mevlüt kıyafeti bulamıyorum güzel bişey erkek anneleri eminönünde sırf bunu satan bi yer varmı siz nerelerden aldınız??????????

Offff ya midem yaniyor soda ictim bu seferde agridi midemi söktüp naylon poset taktirasim var.......

Kizlar , insanlar genelde normal dogumdan korkuyor, ben notmal dogumdn hic korkmuyorum. Bi sekilde yaparim gecer gider diyorum. O yuzden eger hersey yolunda giderse normal dogum dusunuyorum. Ama ya bi alsilik olur da sezaryen yapilirsa? Karnimda bi kesik olmasi fikri beni urkutuyo.. bi de hic bayilmadim hayatimda, ondan anesteziye girmek de biraz urkutucu gelio.. daha once sezaryen olan var mi? Dikis yeri cok zorluyo mu?? Ben son ana kadar psikolojik olarak herseye hazir olmak istiyorum ne olur ne olmaz.

Son düzenleme:

ikinizde güzel yazmışsınız duygularıma tercüman olmuşsunuz
bende normal doğumu çok istiyorum
bugün bu konuda kitap okurken bebeğin ordan çıkış resimlerini görünce şunu düşündüm
allahım dedim şu minicik yavru ordan çıkmak için bir çaba sarfediyorsa bu ağrıyı ben baş tacım yaparım.
tabi bilmiyorum doğum sancısı nedir nasıldır, ama bu tip düşüncelerle kendimi hazırlıyorum

ve bende sezaryenden korkuyorum
mesela hastanede kan vereceksem, yada en basiti tansiyon aleti kolumda şişerken bile ürküyorum
sanırım bende ameliyat durumunu sevmiyorum.

tabi bakalım hayırlısı ne olacaksa o olsun.

Canım ne güzel yazmışsın moral buldum. Ama bugün muayenem vardi canım cok sıkıldı (( hafta başından beri tansiyonum yüksek çıkıyordu. Değerleri dr a gösterdim. Endişe etme ama dedi hamilelikte yüksek tansiyon hiç istemediğimiz bir şey dedi. ben yine bi 3 kilo daha almisim. Dr bunun en az bi kilosu ödemdir dedi. Tuzu yasakladı. Yürüyüş bile yapmayacakmisim çalışamaz raporu verdi. Bebiş gelişememiş geçen haftaki değerlerle ayni çıktı hemen hemen ölçümler böyle devam ederse tansiyon ilacina baslayacakmisim. Haftaya çarşamba çağırdı. bakalim insallah dinlenmek ve tuzsuz diyet ise yarar. Aksi halde mudahale edip bebegi almak zorundayiz dedi

Iyi geceler kızlar. Az önceki mesajimda yazdiklarimdan dolayi canım çok sıkkın. Nolur bana dua edin herşey yoluna girsin bebeğim biraz daha benimle kalabilsin (

Bende normal doğumdan korkmuyorum. Benı korkutan tek sey var epidural iğnesi. Amniyonsentez oldugumda da resmen ölüp ölüp dirilmiştim. Vucuduma batan iğne fikri cook ürkütücü. Bide belıme yani off

Kızlar;
Bebek arabası alacağım cumartesi. Bana fikir verirmisiniz?
Chicco ı move trio yu beğendim.3lü set.
Kullanan var mı? Yada alan?
Başka önerisi olan.

Iyi geceler kizlar uzun zamandır takip ediyordum kismet bu zamanaymis..m. 32+4 günlük hamileyim ve kizim 1902 gram sanki zayif gibi geldi saglikli suyumuzda iyi çok şükür ama iki haftada sadece 300 gram almis sizinkiler nasıl. .????

Ben bebek alışverişini eminönü havuluhandan yaparım hep şimdi oğlumunki için gittim girişte kısmet bebeden aldım mevlüt takımlarını ne çeşitler var bir görsen şehzade kaftanı modaymış ama ben frag gibi arkası kuyruklu aldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aramızda bır gun var, ben de 32+5im bugun. Bizimki de kız. Yarın doktora gıdıyoruz, bakalım benımkı kaç kilo. Öğrenınce yazarım ş.
Ama bence iyi kilosu, son ay daha hızlı kılo alacak inş.

Iyi geceler kızlar. Az önceki mesajimda yazdiklarimdan dolayi canım çok sıkkın. Nolur bana dua edin herşey yoluna girsin bebeğim biraz daha benimle kalabilsin (

Canım kaç çıkıyo tansiyonun? Bende de gebelik zehirlenmesi çıktı gerçi tam olarak yarın belli olacak kesin mi değil mi diye... Benimde yükseliyo tansiyonum küçüğü değil de büyüğü 12-13 arasıydı 1 aydır bugün ilk defa büyüğü 137-138 lere falan çıktı uzanıyorum düşüyor ama otursam bile yükseliyor... Allah yardımcımız olsun cmts kontrolüm var bakalım ne diyecek

Geçmiş olsun inşallah zehirlenme değildir. Benim 13,5-7,5 la başladı dün 15-8 e kadar çıktı. Bugun dr kontrolundeyken 14-6 idi. Uzanıyorum ben de inşallah faydası olur. bugun idrar tahlili verdim bakalim insallah protein cikmaz

aramızda bır gun var, ben de 32+5im bugun. Bizimki de kız. Yarın doktora gıdıyoruz, bakalım benımkı kaç kilo. Öğrenınce yazarım ş.
Ama bence iyi kilosu, son ay daha hızlı kılo alacak inş.

Arkadaşım inşallah güzel haberlerin le gelirsin.. ben az bisey kafama taktim malum ilk hamilelik acaba iyi bakamiyormuyum yavruma diye..

İnş canım... Benim normal idrar tahlilinde çıkmıyor protein 24 saatlik toplamada çıkıyor hatta onun da ilkinde çıkmadı ikincisinde çıktı şimdi de üçüncüyü verdim yarın çıkıcak sonucu bakalım:18: şişliklerim vardı baya şimdi geçti gerçi ama tansiyona kafam takılıyor benimde dr 14-9 olursa ilaca başlatırım demişti ama bilmiyorum küçüğü 9 olmadı hiç cmts kontrolüm var bakalım ne diycek başından beri bütün terslikler beni buldu artık iyice tadım kaçtı

Canim sikma nolur canini stresin ilk tetikledigi sey tansiyon..sen dinlenmene bak yemene icmene dikkat et gonlunu ferah tut ve gerisini Allah a birak..insallah ikiniz icin en hayirli olan zamanda gelicek yavrun..

Ben sezeryan oldum canim genel anesteziyle zaten dr lar artik estetik dikiyorlar dikis alinmasi falan yok sezeryan yeri emin ol hic acimadi benimki sadece gaz sancisi cok kötü ama onuda cikaramazsan lavman yapiyorlar ama cok sukur bende gerek kalmadi çünkü ben hemen kalkip yurudum ve yurudukce rahatladim dogumumun 3. gunu camasir asiyordum düsün ama yinede korkuyormusun dersen EVET KORKUYORUM!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…