Iyi geceler kızlar. Az önceki mesajimda yazdiklarimdan dolayi canım çok sıkkın. Nolur bana dua edin herşey yoluna girsin bebeğim biraz daha benimle kalabilsin(
Kızlar;
Bebek arabası alacağım cumartesi. Bana fikir verirmisiniz?
Chicco ı move trio yu beğendim.3lü set.
Kullanan var mı? Yada alan?
Başka önerisi olan.
Iyi geceler kizlar uzun zamandır takip ediyordum kismet bu zamanaymis..m. 32+4 günlük hamileyim ve kizim 1902 gram sanki zayif gibi geldi saglikli suyumuzda iyi çok şükür ama iki haftada sadece 300 gram almis sizinkiler nasıl. .????
Herkes kendini bilir ben cesaret edemıyorum mesela normal doğuma allah korusun yapamazsam bebeğime bişey olursa dıye bence bu bencıllık değil sanki sezeryan çok iyi bişeyde ben oyuzden tercıh ediyorum belki günlerce iyileşemicem ama ben kendimi biliyorum yapamam bence bu konuda kimse kimseye tavsiyede bulunmasın. Ben sezeryan istiyorum diye kötü anne bencil anne imajı verilmesi çok yanlış ben normal doğmuşum kardeşlerim sezeryan ve ben onlardan daha çok hastalanıyorum yanı yok bağışıklıkmış yok normal doğunca daha sağlıklı oluyomuş bana pek inandırıcı gelmiyo açıkcası.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar doktordan geldim.
2400 olmuş kızım.
1,3 cm saçı varmış öyle böyle değil dedi
Hıçkırıyor mu dedi evet dedim. Hersey yolunda yani.
Plasenta nın durumuna gelince kireçlenmem hala var ama korkulacak boyutta değil.
İlerlememiş yani 3 haftada.
Zaten biz plasenta kireçlenmesiyle beraber su da eksilme olursa şayet riskli olarak bakıyoruz dedi.
Suyumda gayet iyi bir sıkıntı yok yani.
Kuzum gene yüzünü göstermedi
Artık doğunca göreceğiz herhalde
Artık her hafta gideceğiz kontrole.
37+0 da doğum şeklime karar vereceğiz.
Kızlar bana bi acil yardım.
Odamız geldi defalarca sildik şimdi kıyafetleri yıkamak istiyorumda. Granül sabunda var bebek deterjanı ve yumuşatıcısıda.
Napıyoduk şimdi? Hastaneye gidecek doğumdan hemen sonra giyeceklerini ayrı mı yıkiim hepsini birlikte mi? Kaç derecede kaç dakikada? Sabun mu kullaniim deterjanını mı? Nolur bi el atıverin şu cahil kızada bebişinin kıyafetleride tertemiz hazır olsunn
Canım ne güzel yazmışsın moral buldum. Ama bugün muayenem vardi canım cok sıkıldı(( hafta başından beri tansiyonum yüksek çıkıyordu. Değerleri dr a gösterdim. Endişe etme ama dedi hamilelikte yüksek tansiyon hiç istemediğimiz bir şey dedi. ben yine bi 3 kilo daha almisim. Dr bunun en az bi kilosu ödemdir dedi. Tuzu yasakladı. Yürüyüş bile yapmayacakmisim çalışamaz raporu verdi. Bebiş gelişememiş geçen haftaki değerlerle ayni çıktı hemen hemen ölçümler böyle devam ederse tansiyon ilacina baslayacakmisim. Haftaya çarşamba çağırdı. bakalim insallah dinlenmek ve tuzsuz diyet ise yarar. Aksi halde mudahale edip bebegi almak zorundayiz dedi
Kızlar;
Bebek arabası alacağım cumartesi. Bana fikir verirmisiniz?
Chicco ı move trio yu beğendim.3lü set.
Kullanan var mı? Yada alan?
Başka önerisi olan.
Iyi geceler kizlar uzun zamandır takip ediyordum kismet bu zamanaymis..m. 32+4 günlük hamileyim ve kizim 1902 gram sanki zayif gibi geldi saglikli suyumuzda iyi çok şükür ama iki haftada sadece 300 gram almis sizinkiler nasıl. .????
Herkese gunaydinlar..safak saymaya baslasak mi
Kizlar , insanlar genelde normal dogumdan korkuyor, ben notmal dogumdn hic korkmuyorum. Bi sekilde yaparim gecer gider diyorum. O yuzden eger hersey yolunda giderse normal dogum dusunuyorum. Ama ya bi alsilik olur da sezaryen yapilirsa? Karnimda bi kesik olmasi fikri beni urkutuyo.. bi de hic bayilmadim hayatimda, ondan anesteziye girmek de biraz urkutucu gelio.. daha once sezaryen olan var mi? Dikis yeri cok zorluyo mu?? Ben son ana kadar psikolojik olarak herseye hazir olmak istiyorum ne olur ne olmaz.
Herkes kendini bilir ben cesaret edemıyorum mesela normal doğuma allah korusun yapamazsam bebeğime bişey olursa dıye bence bu bencıllık değil sanki sezeryan çok iyi bişeyde ben oyuzden tercıh ediyorum belki günlerce iyileşemicem ama ben kendimi biliyorum yapamam bence bu konuda kimse kimseye tavsiyede bulunmasın. Ben sezeryan istiyorum diye kötü anne bencil anne imajı verilmesi çok yanlış ben normal doğmuşum kardeşlerim sezeryan ve ben onlardan daha çok hastalanıyorum yanı yok bağışıklıkmış yok normal doğunca daha sağlıklı oluyomuş bana pek inandırıcı gelmiyo açıkcası.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin annisler yerkese guzel bir gun diliyorum ve dr a gidenlerden de insallah iyi haberler aliriz uykusuz bir gecenin ardindan yine isteyim resmen gözlerim kapaniyor kizlar bana bir akil verin iki gunluk bir hafta sonu tatili icin denize gidecegim uzak degil yakin mesafe oralarda dogurmam dimi gitmeyim diyorum ama gitmek icinde öluyorum gecen hafta azicik yola gittim sancilandim ondan gözum korktu bu yil costum bende ne yapsam acaba....
ben de arada derede hala kararını verememiş biriyim. Hergün kararım değişiyor. Doktorum normal yapma taraftarı bense korkuyorum. Korktugum şey normal dogumda canım acır sancılar falan filan değil. Aynı şekilde ıkınmayı beceremezsem bebeğim zora girerse gibi kaygılarım var.
Sezeryan olmakta da tereddütlerim var bu da yine sonrasında cok agrım olacak diye bencilce düşünmekten cok, ameliyat dolayısıyla içinde bulunacağım fiziksel kısıtlamanın nekadar süreceği ve bunun bebeğimin bakımına ayırmam gereken zaman ve kalitenin düşmesine sebep olup olmayacağı. İşte her türlü iki seçeneğin de kafamda artıları eksileri var. Bakalım kısmet diyorum.
Gunaydin annisler yerkese guzel bir gun diliyorum ve dr a gidenlerden de insallah iyi haberler aliriz uykusuz bir gecenin ardindan yine isteyim resmen gözlerim kapaniyor kizlar bana bir akil verin iki gunluk bir hafta sonu tatili icin denize gidecegim uzak degil yakin mesafe oralarda dogurmam dimi gitmeyim diyorum ama gitmek icinde öluyorum gecen hafta azicik yola gittim sancilandim ondan gözum korktu bu yil costum bende ne yapsam acaba....
tatlım ben hem sezeryandn hem normal doğumdan korkuorum..ama dediğin gibi banada sezeryan daha korkunç gelio sonuçta ameliyet karnında kesik olcak normal doğumda en azından normal bişi ve eskiden evde bile normal doğuruolarmış herkes normal doğurabiliosa bende doğururum heralde die düşünüorum inş bi aksilik olmazda kolaylıkla normal doğururuz..
Herkese gunaydinlar..safak saymaya baslasak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?