Benim 32+5 de dogdu ama suyu bittigi icin bir hafta geri dedi doktr35 +0 da doğdu 2900 kg sütüm yok du il günlr mama veriyolardı şimdi sütümü sağıp veriyorum allah yardımcımız olsun bebeklerimiz allaha emanet senin nekadar doğdu
Canim ne kadar uzak?gittigin yer merkezi bi yer mi? Allah korusun acil bi durumda kolayca varabileceginiz donanimli bi hastane varsa ve yol cok uzak deilse ben olsam bu kadar istiyorken giderdim..ama yuzmeyi de fazla abartmazdim
Canım kendi sağlık durumunu kendin daha iyi bilirsin tabi ama haftalarımız biraz ilerledi artık.
Kolay geri dönebileceğiniz yada donanımlı bir yere yetişebileceğiniz bir yolsa git bencede.
Benim 32+5 de dogdu ama suyu bittigi icin bir hafta geri dedi doktr
tatlım ben hem sezeryandn hem normal doğumdan korkuorum..ama dediğin gibi banada sezeryan daha korkunç gelio sonuçta ameliyet karnında kesik olcak normal doğumda en azından normal bişi ve eskiden evde bile normal doğuruolarmış herkes normal doğurabiliosa bende doğururum heralde die düşünüorum inş bi aksilik olmazda kolaylıkla normal doğururuz..
Ben sezeryan oldum canim genel anesteziyle zaten dr lar artik estetik dikiyorlar dikis alinmasi falan yok sezeryan yeri emin ol hic acimadi benimki sadece gaz sancisi cok kötü ama onuda cikaramazsan lavman yapiyorlar ama cok sukur bende gerek kalmadi çünkü ben hemen kalkip yurudum ve yurudukce rahatladim dogumumun 3. gunu camasir asiyordum düsün ama yinede korkuyormusun dersen EVET KORKUYORUM!!!!
Bende normal doğumdan korkmuyorum. Benı korkutan tek sey var epidural iğnesi. Amniyonsentez oldugumda da resmen ölüp ölüp dirilmiştim. Vucuduma batan iğne fikri cook ürkütücü. Bide belıme yanioff
ikinizde güzel yazmışsınız duygularıma tercüman olmuşsunuz
bende normal doğumu çok istiyorum
bugün bu konuda kitap okurken bebeğin ordan çıkış resimlerini görünce şunu düşündüm
allahım dedim şu minicik yavru ordan çıkmak için bir çaba sarfediyorsa bu ağrıyı ben baş tacım yaparım.
tabi bilmiyorum doğum sancısı nedir nasıldır, ama bu tip düşüncelerle kendimi hazırlıyorum
ve bende sezaryenden korkuyorum
mesela hastanede kan vereceksem, yada en basiti tansiyon aleti kolumda şişerken bile ürküyorum
sanırım bende ameliyat durumunu sevmiyorum.
tabi bakalım hayırlısı ne olacaksa o olsun.
Kızlar;
Bebek arabası alacağım cumartesi. Bana fikir verirmisiniz?
Chicco ı move trio yu beğendim.3lü set.
Kullanan var mı? Yada alan?
Başka önerisi olan.
Günaydın kızlar herkesin günü güzel geçsin işallah 32. Hafta da kontrole gittiğimde bebek baş aşağı dönmüştü ama bazen gün içinde çok hareket ediyor ve bana ters dönmüş gibi geliyor siz bebeğin kafasını ayaklarını net hissedebiliyormusunuz ben hala anlamıyorum da
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende gecen hafta drye gittiğimde kafası aşagıdaydı ama hareket edince sanki kafası yanda gibime geliyo çünkü hareketlerini iki yanımdada hissediyorum yanı bende pek ayırtedemiyorum kafası nerde ayagı nerde diye bazen karnıma çok sert bişey dayıyo ama neresı oldugunu bılmıyorum.
Sagliginiz elveriyo ve bebegin pozisyonunda normal se neden sezeryan oluyosunuz merak ediyorum Tabi sizin tercihiniz elestırmek icin söylemiyorum. Her konuda bebegin saglıgını düşünürken bence burda düşünmüyorsunuz çünkü bebegin bağışıklığının yüzde 70 i normal dogumla saglaniyor.korkuyor olabilirsiniz saygi duyuyorum emin olun 2 tane normal dogum yapmış biri olarak ben daha cok korkuyorum cünkü o sancının nasıl olduğunu biliyorum yinede bebeğim icin tabi son anda bi sorun olmazsa normal doğurmak istiyorum.ha yanlış anlamayın ben kimseyi eleştirmek yermek icin yazmadım bunları sadece normal doğumun sizin ve bebeğiniz icin daha sağlıklı olduğunu vurgulamak icin yazdım.
Keşke bende normal doğurabilsem en iyisi ama her insan eşim ameliyat oldu 1 ay onun ameliyat yerıne bakamadım midem kalktı benım için sezeryanda çok korkunç ama birini seçicem mecburen. Benım doktorum normalde kesinlikle normal doğum yaptırmıyo normal doğum isteyenleri başka doktora yönlendiriyo ama bana teklif etti normal doğur boyun uzun kolay doğurursun dıye bende korkuyorum dedım ozaman sezeryan mecburen dedi ben ondanda korkuyorum dedim üzgünüm ama üçüncü bi seçenek yok karnnda büyüt ozaman prensesi diyo:))))))
İşte herkesin bir korkusu var,bazısı yener bazısı yenemez.Yargılamamak lazım ama bilinçli olmakta da fayda var.Eğitim şart :) Ben de artık sezeryandan korkuyorum daha çok... Ama sezeryan olacaksam da (hiçbir sağlık sorunu yoksa)son ana kadar bekleyip,dogumun başlama alametleri gelince olurum.En sağlıklısı o. Çocugu 2-3-5 hafta önce almak çok yazık...Ben de onu diyorum kendime takma kafaya ,bu çocuk buradan bi şekilde çıkacak :))))
İşte herkesin bir korkusu var,bazısı yener bazısı yenemez.Yargılamamak lazım ama bilinçli olmakta da fayda var.Eğitim şart :) Ben de artık sezeryandan korkuyorum daha çok... Ama sezeryan olacaksam da (hiçbir sağlık sorunu yoksa)son ana kadar bekleyip,dogumun başlama alametleri gelince olurum.En sağlıklısı o. Çocugu 2-3-5 hafta önce almak çok yazık...Ben de onu diyorum kendime takma kafaya ,bu çocuk buradan bi şekilde çıkacak :))))
kızlar özelliklede sezeryan olcaklar sezeryan sonrası gaz problemi için saf bal tavsiye ederim saf balı ılık suyla karıştırıp içiyosun gaz çabuk çıkıyo sıkıntı falan kalmıyo lahman falan gerekmiyo tecrübeyle sabitilk doğumumda çok işe yaradı tavsiye ederim
Benim ilk kızım 43 ikinci 42 haftalık doğdu yinede beklediler sezaryana almadılar tabi hep kontrol altında ve normal doğurdum ve ertesi gün ayaktaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?