2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
35 +0 da doğdu 2900 kg sütüm yok du il günlr mama veriyolardı şimdi sütümü sağıp veriyorum allah yardımcımız olsun bebeklerimiz allaha emanet senin nekadar doğdu
Benim 32+5 de dogdu ama suyu bittigi icin bir hafta geri dedi doktr

Canim ne kadar uzak?gittigin yer merkezi bi yer mi? Allah korusun acil bi durumda kolayca varabileceginiz donanimli bi hastane varsa ve yol cok uzak deilse ben olsam bu kadar istiyorken giderdim..ama yuzmeyi de fazla abartmazdim

Canım kendi sağlık durumunu kendin daha iyi bilirsin tabi ama haftalarımız biraz ilerledi artık.
Kolay geri dönebileceğiniz yada donanımlı bir yere yetişebileceğiniz bir yolsa git bencede.

Gittigim yer merkezi bir yer tatil yöresi evime de 45 km uzaklikta bizim burafa sagimiz solumuz heryer deniz zaten yakin diye biraz cesaretliyim sanki yakin dimi?

Son düzenleme:

Ay insallah.. acikcasi kimseye de solenedim sezaryenden cekiniyorum die. Insanlara guclu gorunmek icin.

Ne guzel hemen toparlamissin sen. Sezaryen falan olursak insallah biz de ole oluruz, bi de dogumdan sonra 1 hafta yatanlar falan oluyo ya.. nese yanliz degilmisim :)

Bende normal doğumdan korkmuyorum. Benı korkutan tek sey var epidural iğnesi. Amniyonsentez oldugumda da resmen ölüp ölüp dirilmiştim. Vucuduma batan iğne fikri cook ürkütücü. Bide belıme yani off

O daha da enteresanmis :)) normal dogumdan korkmuyosun, igneden korkuyosun :)) bize deli diolardir valla :)) sen de normal dogum mu dusunuyosun?

Insallah hersey yolunda gider de normal dogum yapariz.. tabi bakalim dogumdan sonra hala dusuncelerimiz ayni olcak mi?? :))

Günaydın kızlar herkesin günü güzel geçsin işallah 32. Hafta da kontrole gittiğimde bebek baş aşağı dönmüştü ama bazen gün içinde çok hareket ediyor ve bana ters dönmüş gibi geliyor siz bebeğin kafasını ayaklarını net hissedebiliyormusunuz ben hala anlamıyorum da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende gecen hafta drye gittiğimde kafası aşagıdaydı ama hareket edince sanki kafası yanda gibime geliyo çünkü hareketlerini iki yanımdada hissediyorum yanı bende pek ayırtedemiyorum kafası nerde ayagı nerde diye bazen karnıma çok sert bişey dayıyo ama neresı oldugunu bılmıyorum.

Aynen esracım ben de senin gibi hissediyorum bu haftalarda sonra yerleri daralıyor bida kolay kolay dönmez diyorlar ya endişeleniyorum gerçi her baş aşağı duran bebek normal doğuyor diye bişey yok ama normal doğum şansımı deneyeceğim herşey yolunda olursa

Bgn saglik ocaginda idrar tahlilinde lokosit ++ cikti. Idrar yolu enfeksiyoni var yani buyuk ihtimal. Halbuki cok da dikkat ediyorum hijyen konusuna ama oldu mu oluyo demek ki. Nst de de agrickarsa doktor mudahale edebilirmis. 34. Haftadayim ben, agriyla birlikte kasilma suan icim erkekn dedi... yaa gozumu mu korkutuyo bu kadin anlamdim yaa.. ptesi kadin dogumcumla goruscem artik, son sozu o solucek.
Ama demem o ki benim gibi hamileyiz sonucta, agri normaldir die oturup beklemeyin, enfeksiyon da olabilir.
Bi de tansiyonum dusuk cikti. Sinirlerim iyice bozuldu.. beceremedimmi kendime bebegime bakmayi ben ???

Herkes kendisinden ve doğuracağı çocuktan sorumlu...Ne guzel yazmıssın...Korku= kendini kasma= ağrı demek normal dogumda.Kişi kendini ne kadar rahat bırakırsa o kadar kolay doguracak demekmiş.doğuramam ben çok korkuyorum diyen zaten zor dogum yapar.Bize öğrettikleri nasıl bir dogumun hayalini kuruyorsanız onu yaşayacaksınız,o yüzden gevşek olun.Ben hamile kalmadan önce dogum fobisi olan birisiydim ama gebelikte aldıgım eğitim ve okudugum kitaplar sayesinde dogum korkum kalmadı :) Sezeryan bir dogum şekli değil,bir KURTARMA AMELİYATI ...İyi ki de var,bir şeyler yolunda gitmezse en buyuk kurtarıcımız olarak görmek lazım.Doğal doğum yanlısı saglık personelinin söylediği şey, "planlı sezeryana karşıyız" Dogumu bebegime kavusacagım gün olarak mutlulukla bekliyorum.Her gelen sancıyı da kızımla kavusmamıza yaklaştırdığı için metanetle karşılayacagım.Ve hersey yolunda gitsin de doğal yoldan bebegime kavusayım diye dua ediyorum sürekli. Ve de dediğin gibi işin bir de bebek açısından olan kısmı var ki zaten beni normal dogum korkumu yenmeye iten şey o...Bebeğim için en saglıklısının normal dogum olması,bunu tıp bilimi kabul etmiş kimse yadsımasın...Onun sağlıklı bir hayata başlayabilmesi için elimden gelen her şeyi yapıyorum...Ben doğum korkusunu yendiysem herkes yenebilir,milyarlarca kadın normal dogum yapabiliyorsa ben de yapabilirim

Keşke bende normal doğurabilsem en iyisi ama her insan eşim ameliyat oldu 1 ay onun ameliyat yerıne bakamadım midem kalktı benım için sezeryanda çok korkunç ama birini seçicem mecburen. Benım doktorum normalde kesinlikle normal doğum yaptırmıyo normal doğum isteyenleri başka doktora yönlendiriyo ama bana teklif etti normal doğur boyun uzun kolay doğurursun dıye bende korkuyorum dedım ozaman sezeryan mecburen dedi ben ondanda korkuyorum dedim üzgünüm ama üçüncü bi seçenek yok karnnda büyüt ozaman prensesi diyo:))))))

İşte herkesin bir korkusu var,bazısı yener bazısı yenemez.Yargılamamak lazım ama bilinçli olmakta da fayda var.Eğitim şart :) Ben de artık sezeryandan korkuyorum daha çok... Ama sezeryan olacaksam da (hiçbir sağlık sorunu yoksa)son ana kadar bekleyip,dogumun başlama alametleri gelince olurum.En sağlıklısı o. Çocugu 2-3-5 hafta önce almak çok yazık...Ben de onu diyorum kendime takma kafaya ,bu çocuk buradan bi şekilde çıkacak :))))

Benim ilk kızım 43 ikinci 42 haftalık doğdu yinede beklediler sezaryana almadılar tabi hep kontrol altında ve normal doğurdum ve ertesi gün ayaktaydım.

Benim ilk kızım 43 ikinci 42 haftalık doğdu yinede beklediler sezaryana almadılar tabi hep kontrol altında ve normal doğurdum ve ertesi gün ayaktaydım.

Ah canm saf balı nerden bulucam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen yurtdışında mı yaşıosun? burda beklemiolar die biliorum yok bebek kakasını yapar şöyle olur böle olur demediler mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…