2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ne güzel,normal doğum yanlısı bir ekip bulmuşsun...Çoğu dr beklemiyor,çoğu anne de beklemiyor gerçi...Nerede doğurmuştun ya da doktorun kimdi ? :) Kendileri mi geldi o süre sonunda bebeklerin ,yoksa suni sancı ya da rahim ağzı kapsülü falan mı yerleştirdiler?

Düşün bak, bebeğin 43.haftada normal bir şekilde gelecegini bilmedigimiz için 38. haftada hadi bu gelişimini tamamladı diyip alındıgını

Son düzenleme:
sen yurtdışında mı yaşıosun? burda beklemiolar die biliorum yok bebek kakasını yapar şöyle olur böle olur demediler mi hiç?

Evet canım Almanya'da yasıyorum her iki günde bir Kontrol altindaydim öyle bi sorun olsa tabiki müdehala ederlerdi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım Almanya'da yasıyorum her iki günde bir Kontrol altindaydim öyle bi sorun olsa tabiki müdehala ederlerdi.

ne güzel keşke burdakilerde beklese burda hemen kakasını yapar kakasını yer diolar gününü geçirmiolar bakalım biz nolcaz hakkımızda hayırlısı olsun...

Ben almanyada yasiyorum canim ilk basta kokteyl verdiler gelmedi sonra hap öyle ağrım geldi ilk kızımda epidural normal ikincisinde tamamen normal doğurdum canım ve ikiside gayet saglıklıydı hic bi problemleri yoktu.

Çok çok haklısın canm bende anlatmaya çalışıorum . Normal doğumda %70 sağlığı nı ordan aldığını sölüolar . Her iki doumda da vukağıtı var . Dikişlerden yürüyemeyen oturamayan idrar torbası sarkması ıkınmadan sezeryandada vrmş ben daha duymadım . Ama her ikisindede var . Doktorlar dioki korkudan doğuramayanlar var sıkışsa daha mı ii . Bu bencillik değil mi anlayamadm .herkesn kendi tercihi kmse kmsei zorlayamaz herkes yapmak istediğini yapar geçer ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın bende hep normal doğum istiyordum ama gebelik zehirlenmesi sebebiyle 30haftalıkken sezaryen oldum. Hiç ama hiç istemediğim bir sedi. Ameliyat sonrası şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım ama rahmimi resmen kestiler ve sezaryen ameliyatı nedeniyle 3ten fazla hamilelik tavsiye edilmiyor buradan bile pay biçebilirsiniz ben şahsen asla tavsiye etmiyorum sezaryeni ve 2. Çocuğum olursa normal doğurmak için tüm imkanları araştırıcam

Canım altta nasıl kesik atıolarsa jiletle orasıda öle kesiliyo ayrıca artık dikş yok lazerle yapıştırma var. Oyuzden iyileşme süresi çok hızlı benm doktorum 3 güne toplarsın dedi 3gün de iş yaparsın dedi . Zaten ağrı olmuormş bazı arkadaşlarla konuştum burda parol bile içme gereği duymdım dedi . Zaten benm doktoruma en yakın gelinimz oldu sezeryan o yüzden neler olcağını biliolrum çok rahatım hiç korkmuorum . Gün almayı sbrsızlıkla beklşorum . Artık allhın izniyle çocuğumla ilğili korkum yok . İri olacğı için normalden çok kormuodum . Artk hmileliğim daha rahat yaşıorum vallahi kzlar ya

Son düzenleme:

Canım ben izmirde oturuoeum izmirin en kaliteli hastanelerinden bi doktor çıktı tv ye kadın dğum doktoru . Şu bir gerçektrki dedi sezeryan bebek için iyi çünkü rhat ve esnef oluor eziet çekmeden çıkıor . Normal doumda anne için iyi bütünn pislikler hastalıklar çıkıo dedi .

3ten fazla istiyosan canım ilk sezeryan yaptın sanırım 2cisini gayet kaliteli tecrübeli bi doktora normal doum yaptırırsın bende ilk sezeryan olucam fakat doktorum 2 sene sonra normal doum yapabilirsin dedi bende dedm zaten anca 2.cocuğu 3 sene sonra isterim dedim anca . Yapıolar ama sağlam bi doktor olması lazım canm

Arkadaşlar biraz önce karnımı incelerken nedense karnımı iki elimle büzüştürme gereği duydum ve gördüklerim karşısında şok oldum millete hiç çatlamadım diye hava atarken bildiğin çatır çatır çatlamışım meğer gerildiği için bişey gözükmüyomuşşş(((( bide karnım küçk olmasına rağmen bu kadar çatlamışım yaa resmen hayal kırıklığına uğradımmm

Kızlar mrb,
Hastaneye giderken kaç tane bebek bezi götürmek lazım sizce? Epidural sezeryan olacağım Allah nasip ederse, kaç gün kalırım bilmiyorum ama paket götürmek istemiyorum.

Bu arada 22 Ağustosa doğumum var hayırlısıyla. Az kaldı

Tatlm bende sezeryan . 10 tane koydum ne olur olmaz çünkü çok yapıomuş çok sık ve sıvı yapıomş

Tatlım beyaz ve sert tenin varsa azcık bile olsa karnın allahın emri çatlıcak . Senin çatlaklar beyz demekk ki bendekiler kırmızı görsen korkarsın

Evet mutlaka hem bizim bildigimiz hem de bilmedigimiz arti ve eksileri var ikisininde.Allah hepimizi en hayirli sekilde yavrularina kavustursun insallah..

biraz önce duştan çıktım, karnımdakı çatlaklardan haberdardım da çatlak kremı sürünüyordum. Aynanın karşısında bi baktım ki belimde çatlak var hatta popomdan arka baldırıma kadar yarıklar var çok üzüldüm, karnımdakını kabullenmıştım de kalçamdan bacagıma kadar olanlara ne demelı. bi de ben toplam 8 kg aldım 12 haftalıkken başlamıştım yağlar kremler surmeye güya

Ya bi ben anlamadim catladim mi catlamadim mi elinizle buzusturunce tam catlak gibi mi gorunuyo? Benim karnimin iki yaninda damarli damarli mor-kirmizi seyler var ama catlak mi deil mi anlamadim.

Her hafta 300 mü alıyo
Bunun ortalaması 100-150 hadi 200 diye hatırlıyorum tebrikler diyorum yine :)
Sen yanlış hatırlamıyorsam hamile kalıp hiç kilo almayan rekor kıran anneydin galiba birde.. :)

ivit her hafta 300 alıo 3 haftadır 88 kgyum hala kasıntılarım vardı heryerim kıpkırmızı bugun karaciger tahlili oldum kan verdim temiz cıktı sükür orda tartıldım 87. 800 cıktım bende var bi tuhaflık uzaylı olabilirmiyim kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…