ivither hafta 300 alıo 3 haftadır 88 kgyum hala kasıntılarım vardı heryerim kıpkırmızı bugun karaciger tahlili oldum kan verdim temiz cıktı sükür orda tartıldım 87. 800 cıktım bende var bi tuhaflık uzaylı olabilirmiyim kiii
ivither hafta 300 alıo 3 haftadır 88 kgyum hala kasıntılarım vardı heryerim kıpkırmızı bugun karaciger tahlili oldum kan verdim temiz cıktı sükür orda tartıldım 87. 800 cıktım bende var bi tuhaflık uzaylı olabilirmiyim kiii
O daha da enteresanmis :)) normal dogumdan korkmuyosun, igneden korkuyosun :)) bize deli diolardir valla :)) sen de normal dogum mu dusunuyosun?
Arkadaşlar biraz önce karnımı incelerken nedense karnımı iki elimle büzüştürme gereği duydum ve gördüklerim karşısında şok oldum millete hiç çatlamadım diye hava atarken bildiğin çatır çatır çatlamışım meğer gerildiği için bişey gözükmüyomuşşş(((( bide karnım küçk olmasına rağmen bu kadar çatlamışım yaa resmen hayal kırıklığına uğradımmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne güzel keşke burdakilerde beklese burda hemen kakasını yapar kakasını yer diolar gününü geçirmiolar bakalım biz nolcaz hakkımızda hayırlısı olsun...
Bence yakinmis kendi arabanizla gidiyorsaniz yarim saat demektir..ama doktorunun yorumu onemli..
Kızlar bir arkadaşım, 3 ay önce doğum yaptı. Onunla konusurken hastane cantama depent koydum dedi. Hanı su kullan at kilotlardan. Migros ta var anladıgım. Bende hamıle kilotu yerıne onlardan alıcam. Sizinde aklınızda olsun. Birde ben oğluma sabunart adlı siteden sabun yaptırdım. Hiç begenmedım. Bebek seklındekı sabunlar yapısık degıl, kımı yan kimi ters duruyor. Kurdeleler bozuk, kutular yamuk yumuk geldi. Eki Görüntüle 1213312 Eki Görüntüle 1213314
Tek begendıgım sey kokuları. Şimdi tek tek acmam lazım kutularını ve bişeyle yapıstırmam lazım. Ne bu 40 sabuna 140 tl verdım ki hazır olsun ugrasmayayım.
Tatlım beyaz ve sert tenin varsa azcık bile olsa karnın allahın emri çatlıcak . Senin çatlaklar beyz demekk ki bendekiler kırmızı görsen korkarsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bir arkadaşım, 3 ay önce doğum yaptı. Onunla konusurken hastane cantama depent koydum dedi. Hanı su kullan at kilotlardan. Migros ta var anladıgım. Bende hamıle kilotu yerıne onlardan alıcam. Sizinde aklınızda olsun. Birde ben oğluma sabunart adlı siteden sabun yaptırdım. Hiç begenmedım. Bebek seklındekı sabunlar yapısık degıl, kımı yan kimi ters duruyor. Kurdeleler bozuk, kutular yamuk yumuk geldi. Eki Görüntüle 1213312 Eki Görüntüle 1213314
Tek begendıgım sey kokuları. Şimdi tek tek acmam lazım kutularını ve bişeyle yapıstırmam lazım. Ne bu 40 sabuna 140 tl verdım ki hazır olsun ugrasmayayım.
Evet canım kendi arabamiz dr um git dedi ben bide sizlerle paylasayim dedim
Hic dusunmezken bu sabunlari gorup asik olup yaptirayim diyordum bende.siteye ulasip durumu izah ettin mi canim belki hatalarini telafi ederler?bi de dependi hamile kulodu yerine mi yoksa hasta bezi yerine mi kullanmis?
Ewet canm çok özensiz yapmşlar hele dantelleri çok kırştrmışlar . İnternette daha güzel göstrrmşler. Bide kampanyalı değilmiydi çok pahalı almşın çanm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim 32+5 de dogdu ama suyu bittigi icin bir hafta geri dedi doktr
Bende o siteden yaptıracaktım korktum şimdi yaptırmasam mı acaba???firmayla konuştun mu peki iade etsen yenisini yapsınlar yazık az para değil
Tanesi 3,5 tl işte. 40 tane aldım.
Nazar boncugu ve cıcek yollayacak. Ben tekrar paketliycem. Bakalım. Hiç işimiz yoktu bide bu cıktı.
Bende kendıme kızıyodum krem sürmezsen böyle olur ilte diye demek sürüncede oluyomuşş neyse artık yapacak bişey yok olan oldu bende bi belimi popomu inceliyim bari belki ordada vardır bende 8 kilo aldım demekkı bünyeyle alakalıbiraz önce duştan çıktım, karnımdakı çatlaklardan haberdardım da çatlak kremı sürünüyordum. Aynanın karşısında bi baktım ki belimde çatlak var hatta popomdan arka baldırıma kadar yarıklar varçok üzüldüm, karnımdakını kabullenmıştım de kalçamdan bacagıma kadar olanlara ne demelı. bi de ben toplam 8 kg aldım 12 haftalıkken başlamıştım yağlar kremler surmeye güya
Canım benimde sağ alt tarafımda 2 adet vardı dün.
Bugün solumdada iki adet çıkmış(
Napalım daha kaççç hafta var kimbilir nasıl çatlayacağım.
Olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun yetr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?