2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim son aylarda kilo vermen normal sayilan bisi,bunun uzaylilikla bi alakasi yok ki ama masallah bebisin cok iyi aliyormus

Ay bi dakka en basindan beri mi hic kilo almiyorsun peki gobegin cikti mi?cok sasirdim :)

O daha da enteresanmis :)) normal dogumdan korkmuyosun, igneden korkuyosun :)) bize deli diolardir valla :)) sen de normal dogum mu dusunuyosun?

Evet hemde cok.
Ben burun amelıyatı olmustum. Amelıyat için hazırlarken çaylak bi hemşire 3 yerden deldi, damarımı patlattı. En son bilegımden acmaya calıstı ve tendonuma soktu iğneyi. Elık ayagım ters dondu ve bayıldım. 9 da girecegım amelıyata 14:00'te girdim. Ogun bugundur degısık yerlerıme batan tüm iğnelerden
korkuyorum.

Canım benimde sağ alt tarafımda 2 adet vardı dün.
Bugün solumdada iki adet çıkmış (

Napalım daha kaççç hafta var kimbilir nasıl çatlayacağım.
Olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun yetr.

Kızlar bir arkadaşım, 3 ay önce doğum yaptı. Onunla konusurken hastane cantama depent koydum dedi. Hanı su kullan at kilotlardan. Migros ta var anladıgım. Bende hamıle kilotu yerıne onlardan alıcam. Sizinde aklınızda olsun. Birde ben oğluma sabunart adlı siteden sabun yaptırdım. Hiç begenmedım. Bebek seklındekı sabunlar yapısık degıl, kımı yan kimi ters duruyor. Kurdeleler bozuk, kutular yamuk yumuk geldi.
Tek begendıgım sey kokuları. Şimdi tek tek acmam lazım kutularını ve bişeyle yapıstırmam lazım. Ne bu 40 sabuna 140 tl verdım ki hazır olsun ugrasmayayım.

slm kızlar ben öğretmenim ALLAH nasip ederse eylül 25 te doğum yapacağım. normalde 32 haftalıkken doğum iznine ayrılıyoruz ama 32. hafta ile 37 hafta arasında çalışabilir raporu alırsak doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz .ben öğretmen olduğum için 32-37 haftalarda yaz tatilindeyim çalışabilir raporu alsamda bir sey ifade etmiyor.ağustosun sonun da 36 tamamlanıp 37 olacağım yani ben direk 37 haftada rapor alsam doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarılır mı....ben yaz tatilinde olduğum için doğum öncesi iznim yanıyor mu...şimdiden teşekkürler herkese hayırlı doğumlar...

ne güzel keşke burdakilerde beklese burda hemen kakasını yapar kakasını yer diolar gününü geçirmiolar bakalım biz nolcaz hakkımızda hayırlısı olsun...

Ben ilk bebegimi 40. Haftada dogurdum dr um once almadi pozisyon uygun degildi ama bebek sıkıntıda degildi dru m bekleyelim dedi ama olmadi sezeryan oldum bunu da bekleyecegiz dr um öyle dedi ne zaman suyun gelir sancin olur mudahale ederiz bebek ne zaman gelmek isterse o zaman aliriz dedi.

Hic dusunmezken bu sabunlari gorup asik olup yaptirayim diyordum bende.siteye ulasip durumu izah ettin mi canim belki hatalarini telafi ederler?bi de dependi hamile kulodu yerine mi yoksa hasta bezi yerine mi kullanmis?

Evet beyaz tenliyim ilk etapta bakılınca görünmüyo fakat elimle büzüştürünce yol yol çatlamışş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewet canm çok özensiz yapmşlar hele dantelleri çok kırştrmışlar . İnternette daha güzel göstrrmşler. Bide kampanyalı değilmiydi çok pahalı almşın çanm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende o siteden yaptıracaktım korktum şimdi yaptırmasam mı acaba??? firmayla konuştun mu peki iade etsen yenisini yapsınlar yazık az para değil

Hic dusunmezken bu sabunlari gorup asik olup yaptirayim diyordum bende.siteye ulasip durumu izah ettin mi canim belki hatalarini telafi ederler?bi de dependi hamile kulodu yerine mi yoksa hasta bezi yerine mi kullanmis?

Ettim. Tekrar yollayın yine paketleyelelim dediler ama kargodandır diyede ekliyor. Demekki yine yamuk yumuk gelebilir.
Depent külot seklınde olanlardan almış. Kullan at ya onlar.

Tanesi 3,5 tl işte. 40 tane aldım.
Nazar boncugu ve cıcek yollayacak. Ben tekrar paketliycem. Bakalım. Hiç işimiz yoktu bide bu cıktı.

Benim 32+5 de dogdu ama suyu bittigi icin bir hafta geri dedi doktr

canım şimdi nasılsınız suyun azaldığını ne zamzn farkettiler alttan mı sızıntı oluyordu...bende de su azalmaya başladı 33. haftadayım ne kadar gider ki böyle ??? şu an şu test pedlerinden kullanıyorum sızıntı var mı anlamak için...
bebişin emiyor mu kaç kilo?? planlı sezeryan mı yaptılar ne kadarküvezde kaldınız??

Bende o siteden yaptıracaktım korktum şimdi yaptırmasam mı acaba??? firmayla konuştun mu peki iade etsen yenisini yapsınlar yazık az para değil

Soyluyorlar baştan paketliyelim diye ama bana anlamsız gelıyor. Aynı sekılde paketlenicek cunku. Kargoya ver gitsin, geri gelsin. Sonuc yine aynı olucak. Bilmiyorum.

Bende kendıme kızıyodum krem sürmezsen böyle olur ilte diye demek sürüncede oluyomuşş neyse artık yapacak bişey yok olan oldu bende bi belimi popomu inceliyim bari belki ordada vardır bende 8 kilo aldım demekkı bünyeyle alakalı

Eşime söyledim ağlamaklı bi ses tonuyla artık çatlağı olan bi karın var diyee benı teselli edeceği yerde senı garantiye göndermenın zamanı geldi diye dalga geçiyo sonrada senın güzelliğin yeter diyo çevir gazı yanmasın dedimmm. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…