Az önce bitanesini actım, içindekı strech filme sarılmıs bebege baktım, neyke yapısır diye. Arkadasım sabunlar kimyasal kokuyor.
O guzel kokan koku ise kurdelelere sıkılan bır esans. Bence almayın. Ben pişman oldum.
Pztsı gerı yollayacagım, tekrardan paketleyecekler
Hic dusunmezken bu sabunlari gorup asik olup yaptirayim diyordum bende.siteye ulasip durumu izah ettin mi canim belki hatalarini telafi ederler?bi de dependi hamile kulodu yerine mi yoksa hasta bezi yerine mi kullanmis?
bende depend aldım bi hemşire arkadasımın tavsiyesi üzerine hasta bezi yerine kullanıldığını söyledi. hasta bezinden daha iyi kayma falan yapmaz smdi herkes depend alıyor demişti. bende hasta bezi yerine aldım siz ne yapacaksınız kızlar kilot yerine mi kullanacaksınız
:)))))))) hem korkuyorum hemde gezmekten geri kalmiyorum ama ben ilkte 37. Haftada hala geziyordum ama bunda ara ara adet sancisi gibi bir agri geliyor korkutuyor beni onun icin tedirginim ötekinde ne agri ne sanci bildim herseyin ilkini bu bicirikte yasiyorum.
slm kızlar ben öğretmenim ALLAH nasip ederse eylül 25 te doğum yapacağım. normalde 32 haftalıkken doğum iznine ayrılıyoruz ama 32. hafta ile 37 hafta arasında çalışabilir raporu alırsak doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz .ben öğretmen olduğum için 32-37 haftalarda yaz tatilindeyim çalışabilir raporu alsamda bir sey ifade etmiyor.ağustosun sonun da 36 tamamlanıp 37 olacağım yani ben direk 37 haftada rapor alsam doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarılır mı....ben yaz tatilinde olduğum için doğum öncesi iznim yanıyor mu...şimdiden teşekkürler herkese hayırlı doğumlar...
canım benim de doğum 9 eylül görünüyo. ben de öğretmenim.ben 32de rapor almadım çünkü yaz tatiline geliyor.bizim doğum öncesi iznimiz yanıyo diye biliyorum.idare de arkadaşlarım da aynı şeyi söylediler. sanırım 37+0 da çalışamaz raporu alıcam 18/19 ağustos gibi oluyo sanırım.okula vericem ki beni beklemesinler eylülde ama bu işin işleyişini tam olarak bilmiyorum. izin olayı hakkında detaylı fikri olan öğretmen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa bizimle içim rahatlar benim de..bi de doğumdan sonra 2 ay iznimiz var. sonrasında kendi rapor hakkımızın kaç gününü kullanabiliyoruz. sanırım belli bi günden sonra yani atıyorum 5er 5er aldık toplamda 20 gün oldu sonrasında heyet almak gerekiyormuş diye duydum.siz biliyor musunuz böyle bi şi
bende depend aldım bi hemşire arkadasımın tavsiyesi üzerine hasta bezi yerine kullanıldığını söyledi. hasta bezinden daha iyi kayma falan yapmaz smdi herkes depend alıyor demişti. bende hasta bezi yerine aldım siz ne yapacaksınız kızlar kilot yerine mi kullanacaksınız
bende deepend düşünüorum ama kalınlığı nekadar acaba bide pişamanın altından çok kaba bişekilde belli olmasın alanlar yazabilirlermi acaba.. bide orta boy mu almak gerek acaba? ben sitesine girmiştim ordan denemek için 1 adet yolluor sanırım ama ben kayıt yapıom yapıom yanlış mail formatı dedi anlamadım 1 tane görmek için gelseydi iyi olurdu...
Az önce bitanesini actım, içindekı strech filme sarılmıs bebege baktım, neyke yapısır diye. Arkadasım sabunlar kimyasal kokuyor.
O guzel kokan koku ise kurdelelere sıkılan bır esans. Bence almayın. Ben pişman oldum.
Pztsı gerı yollayacagım, tekrardan paketleyecekler
tatlım inş. çok biberon kullanmak zorunda kalmayız ben şimdilik 1 tane aldım eğer emmezse hastanede falan yanımızda bulunsun die emerse mamaya gerek kalmazsa lazım olmaz eğer olursa biberon sayısı artınca alırım diorum ben..
tatlım inş. çok biberon kullanmak zorunda kalmayız ben şimdilik 1 tane aldım eğer emmezse hastanede falan yanımızda bulunsun die emerse mamaya gerek kalmazsa lazım olmaz eğer olursa biberon sayısı artınca alırım diorum ben..
Evet hemde cok.
Ben burun amelıyatı olmustum. Amelıyat için hazırlarken çaylak bi hemşire 3 yerden deldi, damarımı patlattı. En son bilegımden acmaya calıstı ve tendonuma soktu iğneyi. Elık ayagım ters dondu ve bayıldım. 9 da girecegım amelıyata 14:00'te girdim. Ogun bugundur degısık yerlerıme batan tüm iğnelerden
korkuyorum.
ne güzel darısı başımıza:):) buhar makinası hiç düşünmemiştim ortamdaki hava için dimi bilmiorum ki hiç araştırmadım o belki olabilir araştırmak lazım alacak daha önemli şeylerin yoksa neden olmasın..
Gittigim yer merkezi bir yer tatil yöresi evime de 45 km uzaklikta bizim burafa sagimiz solumuz heryer deniz zaten yakin diye biraz cesaretliyim sanki yakin dimi?