evde kaynatıp götürücem tabiki hastanede öle bişansımız olmaz sen hastaneye sterilizatör götürmeyi düşünüosun galiba?
ivither hafta 300 alıo 3 haftadır 88 kgyum hala kasıntılarım vardı heryerim kıpkırmızı bugun karaciger tahlili oldum kan verdim temiz cıktı sükür orda tartıldım 87. 800 cıktım bende var bi tuhaflık uzaylı olabilirmiyim kiii
Kızlar çok tuhaf bişey oldu. Bende 1 kilo vermişim!!!!
Niye ya niye??!!! Doğuma yaklaşınca son hafta kilo kaybı olur falan diye okudum yoktur dimi öyle bişey.
Tam kireçlenme falan dedik üstüne bu hiç hoşuma gitmedi.
İnşallah bişey yoktur. Öyle ödem falan atmışımdır. Kafam karıştı
Kız sterilizatör nasıl bişi belki adını başka biliyorum dur ne işe yarıo ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım 1 kilo az yanılma payı çok yüksek . Hiç merklanma çok aklına takılırsa doktoruna sor
tatlım o küçük bşi diil bikaç biberon ve emzik vs koyabiliosun içine elektrikli buharla sterilize edio ablamın vardı ordan biliorum
Buhar makinası gerekli mi sence?
Hiç eksiğim kalmadı ki
Bgn saglik ocaginda idrar tahlilinde lokosit ++ cikti. Idrar yolu enfeksiyoni var yani buyuk ihtimal. Halbuki cok da dikkat ediyorum hijyen konusuna ama oldu mu oluyo demek ki. Nst de de agrickarsa doktor mudahale edebilirmis. 34. Haftadayim ben, agriyla birlikte kasilma suan icim erkekn dedi... yaa gozumu mu korkutuyo bu kadin anlamdim yaa.. ptesi kadin dogumcumla goruscem artik, son sozu o solucek.
Ama demem o ki benim gibi hamileyiz sonucta, agri normaldir die oturup beklemeyin, enfeksiyon da olabilir.
Bi de tansiyonum dusuk cikti. Sinirlerim iyice bozuldu.. beceremedimmi kendime bebegime bakmayi ben ???
Ooyhh o bana çok lüks canım hiç gerek yok emziği kaynattım kaba koydum zaten cantada . Biberonuda öle yaparım sanırım ablanda varsa al ödünç ondan yada alma durumun varsa alabilirsin tabi
canım benim de doğum 9 eylül görünüyo. ben de öğretmenim.ben 32de rapor almadım çünkü yaz tatiline geliyor.bizim doğum öncesi iznimiz yanıyo diye biliyorum.idare de arkadaşlarım da aynı şeyi söylediler. sanırım 37+0 da çalışamaz raporu alıcam 18/19 ağustos gibi oluyo sanırım.okula vericem ki beni beklemesinler eylülde ama bu işin işleyişini tam olarak bilmiyorum. izin olayı hakkında detaylı fikri olan öğretmen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa bizimle içim rahatlar benim de..bi de doğumdan sonra 2 ay iznimiz var. sonrasında kendi rapor hakkımızın kaç gününü kullanabiliyoruz. sanırım belli bi günden sonra yani atıyorum 5er 5er aldık toplamda 20 gün oldu sonrasında heyet almak gerekiyormuş diye duydum.siz biliyor musunuz böyle bi şi
slm kızlar ben öğretmenim ALLAH nasip ederse eylül 25 te doğum yapacağım. normalde 32 haftalıkken doğum iznine ayrılıyoruz ama 32. hafta ile 37 hafta arasında çalışabilir raporu alırsak doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyoruz .ben öğretmen olduğum için 32-37 haftalarda yaz tatilindeyim çalışabilir raporu alsamda bir sey ifade etmiyor.ağustosun sonun da 36 tamamlanıp 37 olacağım yani ben direk 37 haftada rapor alsam doğum öncesi iznin doğum sonrasına aktarılır mı....ben yaz tatilinde olduğum için doğum öncesi iznim yanıyor mu...şimdiden teşekkürler herkese hayırlı doğumlar...
Yakın yakın orda yaşıyo bile olabilirdin. Yarım saatte hastanedesin hiçbişey olmaz. Yürü arkadaşım:)
Canım hamilelikte tansiyon düşük çıkar. Bu çok normal birşey endişelenme.
Kolesterolün gebelikte herkeste yükselmesi yada ne biliim açlık şekerinin şuanda normalden düşük çıkması gibi birşey.
Niye ya niye??!!! Doğuma yaklaşınca son hafta kilo kaybı olur falan diye okudum yoktur dimi öyle bişey.
Günaydın bende hep normal doğum istiyordum ama gebelik zehirlenmesi sebebiyle 30haftalıkken sezaryen oldum. Hiç ama hiç istemediğim bir sedi. Ameliyat sonrası şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım ama rahmimi resmen kestiler ve sezaryen ameliyatı nedeniyle 3ten fazla hamilelik tavsiye edilmiyor buradan bile pay biçebilirsiniz ben şahsen asla tavsiye etmiyorum sezaryeni ve 2. Çocuğum olursa normal doğurmak için tüm imkanları araştırıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim takma kafana benimde kilo almam durdu istahim kesildi ilk zamanlar gibi degiliz bebek yukari baski yapiyor midemiz kuculdu sanirim
Canım 3 ten fazlayı bırak 2 sezeryandan sonra kendine istediği doktorları ayarlayamayan arkadaşım oldu benim.
Kimse 3. Ameliyatın riskini almak istemiyor.
Ben böyle konuşucam konuşucam beni son anda bi şekilde sezeryana alıcaklar özel hastanede ayrı ama en azından normal doğum isteğimi doktoruma söyledim.
bende deepend düşünüorum ama kalınlığı nekadar acaba bide pişamanın altından çok kaba bişekilde belli olmasın alanlar yazabilirlermi acaba.. bide orta boy mu almak gerek acaba? ben sitesine girmiştim ordan denemek için 1 adet yolluor sanırım ama ben kayıt yapıom yapıom yanlış mail formatı dedi anlamadım 1 tane görmek için gelseydi iyi olurdu...
çok kalın değil cnm orta ve büyük boylarda var kilo aralığı yazıyor üzerinde 50-90 kg orta boy üzeri büyük boy sanırım. güzel ben beğendim akıntı, kayma falan olacağını sanmıorm hiç denemedim ama görücez bakalım:)
Canım 3 ten fazlayı bırak 2 sezeryandan sonra kendine istediği doktorları ayarlayamayan arkadaşım oldu benim.
Kimse 3. Ameliyatın riskini almak istemiyor.
Ben böyle konuşucam konuşucam beni son anda bi şekilde sezeryana alıcaklar özel hastanede ayrı ama en azından normal doğum isteğimi doktoruma söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?