2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
evde kaynatıp götürücem tabiki hastanede öle bişansımız olmaz sen hastaneye sterilizatör götürmeyi düşünüosun galiba?

Kız sterilizatör nasıl bişi belki adını başka biliyorum dur ne işe yarıo ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar çok tuhaf bişey oldu. Bende 1 kilo vermişim!!!!
Niye ya niye??!!! Doğuma yaklaşınca son hafta kilo kaybı olur falan diye okudum yoktur dimi öyle bişey.
Tam kireçlenme falan dedik üstüne bu hiç hoşuma gitmedi.
İnşallah bişey yoktur. Öyle ödem falan atmışımdır. Kafam karıştı

Canım 1 kilo az yanılma payı çok yüksek . Hiç merklanma çok aklına takılırsa doktoruna sor

Kız sterilizatör nasıl bişi belki adını başka biliyorum dur ne işe yarıo ki

tatlım o küçük bşi diil bikaç biberon ve emzik vs koyabiliosun içine elektrikli buharla sterilize edio ablamın vardı ordan biliorum

Canım 1 kilo az yanılma payı çok yüksek . Hiç merklanma çok aklına takılırsa doktoruna sor

Kendi evimde aynı tartıyla aç karna sabah saati kilom canım. O 1 kiloyu vermişim bende inşallah ödem falan atmışımdır bir sebepten.
Hamilelikte geri gitme özel bişey yapmadığın sürece doğuma birkaç gün kalaya kadar dışında olmaz derlerde bende bayya güzel yiyorum, şaşırdım böyle çıkınca:):) inşallah söylediğin gibidir

tatlım o küçük bşi diil bikaç biberon ve emzik vs koyabiliosun içine elektrikli buharla sterilize edio ablamın vardı ordan biliorum

Ooyhh o bana çok lüks canım hiç gerek yok emziği kaynattım kaba koydum zaten cantada . Biberonuda öle yaparım sanırım ablanda varsa al ödünç ondan yada alma durumun varsa alabilirsin tabi

Canım hamilelikte tansiyon düşük çıkar. Bu çok normal birşey endişelenme.
Kolesterolün gebelikte herkeste yükselmesi yada ne biliim açlık şekerinin şuanda normalden düşük çıkması gibi birşey.

bebeğine kullanmayı bıraksa kapıcam da henüz kullanıo neyse biberon sayımız artarsa ki inş gerek kalmaz 100 liraya falanda var öle bişi alırım artık

kizlar ben de ogretmenim..simdi yonetmelikte diyor ki 32 -37 arasi calisabilir raporu alip bu 5 haftayi fiilen calisirsan senin bu 5 haftani dogum sonrasi 8 haftana eklerim toplamda 13 hafta izin yaparsin diyor. buraya kadar sorun yok ancak ogretmensen ve bu 32-37 arasi yaz tatiline denk gelirse yukarida yazdigim gibi fiilen calisma olmadigi icin iznini aktaramam diyor. yani genel olarak cogumuzun izni yaniyor. benim 32.haftam temmuz 23 une denk geldi. ben de direkt caliasamaz raporumu aldim ki eylulde beni beklemesinlr diye. mesela benim ablam da hamile ve ogretmen onun da 32 si bugundu. calisabilir raporu aldi seminer donemi bitikten sonra 37. Haftasina girecek. yani iki haftasini fiilen calusacagi icin o iki haftayi kurtariyor. sizin de boyle bir durumunuz varsa calisabilir alin bir iki haftayi kurtarin. Yok ben gibiyseniz hic ugrasmayin derim.

Aksam tekrar olcturdm normal cikti zaten.. salak kadin moralimi bozdu birakti. Gitmiodum zaten saglik ocagina, doktorum kontrollerimi yapio die. Aarayip illa kontrole gelon dediler die gittim. Daha da gitmem yani..

Yok canim takma kafana benimde kilo almam durdu istahim kesildi ilk zamanlar gibi degiliz bebek yukari baski yapiyor midemiz kuculdu sanirim

Canım 3 ten fazlayı bırak 2 sezeryandan sonra kendine istediği doktorları ayarlayamayan arkadaşım oldu benim.
Kimse 3. Ameliyatın riskini almak istemiyor.
Ben böyle konuşucam konuşucam beni son anda bi şekilde sezeryana alıcaklar özel hastanede ayrı ama en azından normal doğum isteğimi doktoruma söyledim.

Niyeki ya ne varmiski 3. ameliyatta kiz benim arkadasim 4.sezeryani oldu:)))

çok kalın değil cnm orta ve büyük boylarda var kilo aralığı yazıyor üzerinde 50-90 kg orta boy üzeri büyük boy sanırım. güzel ben beğendim akıntı, kayma falan olacağını sanmıorm hiç denemedim ama görücez bakalım:)

bunu yazdığın iyi oldu bende alıp almamak arasında çok karasız kaldım ama sanırım en azından bi paket alıp denicem.. çok sağol cnm..

son haftalarda normal cnm ya ödemde azaldı bende ayaklarım davul olmuo artıkkk

Kmse almak istemio değil canm kendine gğveni olmayan doktorlar yapmıyor . Kuzenm 3cüyü oldu benm.doktora . Gayettw iyi:sly:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…