canım benim de doğum 9 eylül görünüyo. ben de öğretmenim.ben 32de rapor almadım çünkü yaz tatiline geliyor.bizim doğum öncesi iznimiz yanıyo diye biliyorum.idare de arkadaşlarım da aynı şeyi söylediler. sanırım 37+0 da çalışamaz raporu alıcam 18/19 ağustos gibi oluyo sanırım.okula vericem ki beni beklemesinler eylülde ama bu işin işleyişini tam olarak bilmiyorum. izin olayı hakkında detaylı fikri olan öğretmen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa bizimle içim rahatlar benim de..bi de doğumdan sonra 2 ay iznimiz var. sonrasında kendi rapor hakkımızın kaç gününü kullanabiliyoruz. sanırım belli bi günden sonra yani atıyorum 5er 5er aldık toplamda 20 gün oldu sonrasında heyet almak gerekiyormuş diye duydum.siz biliyor musunuz böyle bi şi
Canım ne güzel yazmışsın moral buldum. Ama bugün muayenem vardi canım cok sıkıldı(( hafta başından beri tansiyonum yüksek çıkıyordu. Değerleri dr a gösterdim. Endişe etme ama dedi hamilelikte yüksek tansiyon hiç istemediğimiz bir şey dedi. ben yine bi 3 kilo daha almisim. Dr bunun en az bi kilosu ödemdir dedi. Tuzu yasakladı. Yürüyüş bile yapmayacakmisim çalışamaz raporu verdi. Bebiş gelişememiş geçen haftaki değerlerle ayni çıktı hemen hemen ölçümler böyle devam ederse tansiyon ilacina baslayacakmisim. Haftaya çarşamba çağırdı. bakalim insallah dinlenmek ve tuzsuz diyet ise yarar. Aksi halde mudahale edip bebegi almak zorundayiz dedi
ucan fasulye ne yaptın gittin mi cimcimeni görmeye doktora insallah iyi haberler veririsnaramızda bır gun var, ben de 32+5im bugun. Bizimki de kız. Yarın doktora gıdıyoruz, bakalım benımkı kaç kilo. Öğrenınce yazarımş.
Ama bence iyi kilosu, son ay daha hızlı kılo alacak inş.
Kızlar bir ikramlık beğendim. Harika bişey inanılmaz zarif ama tanesi 15 tl.
40 adet yaptırsam 600 lira. Çok pahalı farkındayım ama çok beğendim diğer gördüklerimi beğenemiyorum birde başka hiçbişey yaptırmiim diyorum sevmiyorumda zaten.
Ne magnet ne süs ne sabun ne bişey sadece bu. Çok mu pahalı yada saçma mı olur sizce?
bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah kimseyi evladından ayırmasın
bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın
Gözünüz aydın,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinbebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın
bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın
canımm çok pahalı ya bebeğinin başka bşr ihtiyacını alırsın o parayla.. tabi içinde kalması da ii olmaz ama ben veremezdim yaa :))Kızlar bir ikramlık beğendim. Harika bişey inanılmaz zarif ama tanesi 15 tl.
40 adet yaptırsam 600 lira. Çok pahalı farkındayım ama çok beğendim diğer gördüklerimi beğenemiyorum birde başka hiçbişey yaptırmiim diyorum sevmiyorumda zaten.
Ne magnet ne süs ne sabun ne bişey sadece bu. Çok mu pahalı yada saçma mı olur sizce?
slm arkadaşlar bende ara sıra girip yazabiliyorum ama çoğunlukla okuyarak takip ediyorum formu. bende öğretmenim ve şuan idareci görevindeyim. evet malesef artık yaz tatiline gelen doğum izinleri doğum sonrasına aktarılamıyor. ama senelik 40 gün normal rapor alabiliyorduk. eğer yıl içinde yani 2014 ocaktan beri hiç rapor kullanmadıysanız 2015 ocak ayına kadar 40 gün rapor alabilirsiniz. tabi 5 gün 5 gün alırsanız daha iyi olur ancak doktorlar rapor vermek istemiyorlar. tanıdık doktorunuz varsa sorun olmaz ama.
Oleyyyy cok sevindim kendim yasiyor gibi hissettim cok duygulandim canm gözün aydinbebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın
Kızlar bir ikramlık beğendim. Harika bişey inanılmaz zarif ama tanesi 15 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?