2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

slm arkadaşlar bende ara sıra girip yazabiliyorum ama çoğunlukla okuyarak takip ediyorum formu. bende öğretmenim ve şuan idareci görevindeyim. evet malesef artık yaz tatiline gelen doğum izinleri doğum sonrasına aktarılamıyor. ama senelik 40 gün normal rapor alabiliyorduk. eğer yıl içinde yani 2014 ocaktan beri hiç rapor kullanmadıysanız 2015 ocak ayına kadar 40 gün rapor alabilirsiniz. tabi 5 gün 5 gün alırsanız daha iyi olur ancak doktorlar rapor vermek istemiyorlar. tanıdık doktorunuz varsa sorun olmaz ama.

yorma kendini canım benim uykuna dikkat et. uyku çok önemli. çalışma artık zorunda değilsen güzel uyku güzel beslenmeyle düzelecektir inşallah. olmazsa da haftası 36 olmuş artık. benim tanıdığım çoğu kişi 37. haftada aldı bebişlerini kucaklarına korkçak hiç birşey yok. herşey düzelir zamanla. bir avuç doğuyolar, doğduktan sonra tosuncuk oluyor bunlar sıkma canını.

Kızlar bir ikramlık beğendim. Harika bişey inanılmaz zarif ama tanesi 15 tl.
40 adet yaptırsam 600 lira. Çok pahalı farkındayım ama çok beğendim diğer gördüklerimi beğenemiyorum birde başka hiçbişey yaptırmiim diyorum sevmiyorumda zaten.
Ne magnet ne süs ne sabun ne bişey sadece bu. Çok mu pahalı yada saçma mı olur sizce?

bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın

Son düzenleme:

Çok para çok tatlım bence gereksiz okdar fiyat . Bu kalıcı bişi değil alt trafı ikramlık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah kimseyi evladından ayırmasın

Kıyamam cennet kokuodur o şimdi :) allah kavuşturdu gözün aydın zor bi süreçten geçtin . Geçti gitti . Ewe de döndün mü tamam bütün saatler günler senin ve bebeğinin :sly:

bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın

Cok duygulandm cnm ya.ayyy ne guzel bir duygudur simdi allahm omut boyu ayirmasn sizi gozunuzaydn cnm darisi basimiza

Çoook sevindim senin adına.
Kimbilir nasıl muhteşem bir duygudur.

canımm çok pahalı ya bebeğinin başka bşr ihtiyacını alırsın o parayla.. tabi içinde kalması da ii olmaz ama ben veremezdim yaa :))

merhaba.cevap için teşekkür ederim.idareci olunca hemen bi soru daha sorayım dedim :) ben ücretsiz izin alıcam.haziran seminerlerine kadar. bu izin mem den mi alınıyo okula dilekçe mi veriliyo.bilgin varsa bana biraz anlatabilir misin.bir de atıyorum 1 yıllık aldık.haziran da dilekçe verip ben başlıcam mı dicem.bir de maaşı o haziranda mı temmuzda mı almaya başlarım

Canıııııııııııımmmmm çok sevındım. Rabbıme şükür. Hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın

Kızlar bugün doktora gıttım. Çok şükür hersey normal. Bebeğim bas aşağı duruyor.
2560gr 46cm normal bebek dedı. Irkı bebek degıl normal dogum yapabılırsın dedı .37. Haftamda çekti muayenem var. Ogün kesın karar verıkcek normal olup olmadığına ....
Ben 61,4 kgyum. 52ıle hamıle kdım

Gözün aydin canim gule gule buyut bebegini.

Oleyyyy cok sevindim kendim yasiyor gibi hissettim cok duygulandim canm gözün aydin

Valla canım bi an baktığında evet çok ama bi tek onu yaptırıcam diyosun biz parça parça şeylere dünyanın parasını ödedik mesela sırf hastane için harcadıklarım; çikolataya 320 tl hastane süsüne 200 tl kurabiyelere 200 tl şerbet takımı kendim yaptım 50 tl vs vs daha da mevlüt yapıcam o zaman da sabun yaptıracağım yine kurabiye falan baya tutacak velhasıl beğendiysen ve bi tek bunu yaptırıcam diyosan yaptır içinde kalmasın derim

Ne güzel bi haber artık evinizde olucaksınız ilk ve son ayrılığınız olsun bu bol bol kokla bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…