2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim ben anlayamadim ya ikramlik nasil bisey oluyor

Uzuldum senin adin..iade sansin varsa iade etsen keske ya da sekerle falan degissen en azindan kokusu olmaz

göbegim fena cıkmakla kalmadı 17 tane bordo catlagım da var ve isilik icinde göbek cevrem 150 cm dün ölctüm

Ogleden sonra disardaydim inan hep aklimdaydin ne cevap yazican diye demekki vucudundan zayiflamissin dimi canim baska bi aciklamasi olamaz hrh:)..ya sen kilo almadan hamilelik yasamayi basarmissin, gobek mobek kalmaz bence..valla saygi duydum..allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah..

:))ben de ayni senin gibiyim ilk oglumda sanki leylekler getirdi bebegi bana..ne agri ne mide sikayeti ne kilo..simdi cennetin neden annelerin ayaginin altinda oldugunu anladim..

Canim ben de anlayamadim kilot yerine cok kalin olur sanki..ama h.bezinin yerini tutar mi bilemiyorum hoc gormedim nasil bisey bilenler cevaplarsa sevinirim

bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın

Gözün Aydın cnm Allah bi daha hiç ayrı koymasın sizi inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ucan fasulye ne yaptın gittin mi cimcimeni görmeye doktora insallah iyi haberler veririsn
Geldim geldim canım, randevumuz 4ten sonraydı bir de beşik almak için dolandık eee hadı ordan yemeğe derken yenı geldım eve.
bebeğim 2057 grammış.aramızda cok fark yok yanı.için rahat olsun. haftasıyla uyumlu dedı doktorumuz. herşey yolunda cok şükür.

doktorum genetık dıyor, annemde ve kızkardeşimde de var. krem falan kar etmıyor gen olunca

Selam kızlar doktorum pazartesi olmayacağı için bugün doktora gittiğimde bebeğimin 2.774 gram olduğunu öğrendim, pazartesi günü 2560 idi. Nasıl bu kadar büyüyebilir ki 4 günde anlamadım.

Selam kızlar doktorum pazartesi olmayacağı için bugün doktora gittiğimde bebeğimin 2.774 gram olduğunu öğrendim, pazartesi günü 2560 idi. Nasıl bu kadar büyüyebilir ki 4 günde anlamadım.
son aya doğru gunde max. 100 gr. mı ne alabılıyormuş bebek. hızlı kılo alacak yanı. normal bu durum.gunde 50 gr. alarak da ilerleyebılır.

Bnm de agri oluyo ama dahaa soramadim doktoruma, yarin yazar misin doktorun soyledigini?

Sordum canım normal doğuma yakın bu ağrılar dedi. Rahim genişliyor falan dedi...

bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın

Canin cok sevindim kokusu ne guzeldir simdi..artik daha az yorucu guzel gunler basliyor:)

Bugün kontrolde canım sıkıldı biraz. Bebegimin karın cevresi tam 9 gün geri bas cevresi bacak boyu ileri karın cevresi geri. Kilosu 2490. En az 3kilo dogar dedi... bas geliş pozisyonda. Nst de sancı yok. Doğum şeklini 37. Haftada konusuruz dedi. Haberler bu kadar...

Biz de bugun geldık doktordan, vücudunun bazı bölümleri geri bazıları ileri bizim de ama bu normal. gelişim sırayla olur. bir hafta baş kısmı daha buyukken dıger hafta bacagı normal boyuttadır ya da buyuktur. aynı anda butun uzuvları ilerlemez. sıkıntı yapmana gerek yok canım.

Kızlar geceleri artık uyuyamaz oldum bacakladım çok huzursuz gece saat 3 lere kadar evde dolanıp duruyorum böyle olan varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay alemsin cnm ya valla 88 kg ile hamile kalmak beni fazlasıyla yıprattı bide 10 kg alsam ne olurdu bilmiorum inşlaah dogumdan sonra 80 e falan inersem ki inerim sanırım ondan sonra da aynı şekil bneslenerek kilo vericem hicbir faydası yok kilıonun aksine zararlı fazlaca amin inş bebegime kavusmak istiorum artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…