Kızlar bir ikramlık beğendim. Harika bişey inanılmaz zarif ama tanesi 15 tl.
40 adet yaptırsam 600 lira. Çok pahalı farkındayım ama çok beğendim diğer gördüklerimi beğenemiyorum birde başka hiçbişey yaptırmiim diyorum sevmiyorumda zaten.
Ne magnet ne süs ne sabun ne bişey sadece bu. Çok mu pahalı yada saçma mı olur sizce?
Az önce bitanesini actım, içindekı strech filme sarılmıs bebege baktım, neyke yapısır diye. Arkadasım sabunlar kimyasal kokuyor.
O guzel kokan koku ise kurdelelere sıkılan bır esans. Bence almayın. Ben pişman oldum.
Pztsı gerı yollayacagım, tekrardan paketleyecekler
Ogleden sonra disardaydim inan hep aklimdaydin ne cevap yazican diye demekki vucudundan zayiflamissin dimi canim baska bi aciklamasi olamaz hrh:)..ya sen kilo almadan hamilelik yasamayi basarmissin, gobek mobek kalmaz bence..valla saygi duydum..allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah..
:)))))))) hem korkuyorum hemde gezmekten geri kalmiyorum ama ben ilkte 37. Haftada hala geziyordum ama bunda ara ara adet sancisi gibi bir agri geliyor korkutuyor beni onun icin tedirginim ötekinde ne agri ne sanci bildim herseyin ilkini bu bicirikte yasiyorum.
:))ben de ayni senin gibiyim ilk oglumda sanki leylekler getirdi bebegi bana..ne agri ne mide sikayeti ne kilo..simdi cennetin neden annelerin ayaginin altinda oldugunu anladim..
bende depend aldım bi hemşire arkadasımın tavsiyesi üzerine hasta bezi yerine kullanıldığını söyledi. hasta bezinden daha iyi kayma falan yapmaz smdi herkes depend alıyor demişti. bende hasta bezi yerine aldım siz ne yapacaksınız kızlar kilot yerine mi kullanacaksınız
Canim ben de anlayamadim kilot yerine cok kalin olur sanki..ama h.bezinin yerini tutar mi bilemiyorum hoc gormedim nasil bisey bilenler cevaplarsa sevinirim
Geldim geldim canım, randevumuz 4ten sonraydı bir de beşik almak için dolandık eee hadı ordan yemeğe derken yenı geldım eve.
bebeğim 2057 grammış.aramızda cok fark yok yanı.için rahat olsun. haftasıyla uyumlu dedı doktorumuz. herşey yolunda cok şükür.
Bende kendıme kızıyodum krem sürmezsen böyle olur ilte diye demek sürüncede oluyomuşş neyse artık yapacak bişey yok olan oldu bende bi belimi popomu inceliyim bari belki ordada vardır bende 8 kilo aldım demekkı bünyeyle alakalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kızlar doktorum pazartesi olmayacağı için bugün doktora gittiğimde bebeğimin 2.774 gram olduğunu öğrendim, pazartesi günü 2560 idi. Nasıl bu kadar büyüyebilir ki 4 günde anlamadım.
Selam kızlar doktorum pazartesi olmayacağı için bugün doktora gittiğimde bebeğimin 2.774 gram olduğunu öğrendim, pazartesi günü 2560 idi. Nasıl bu kadar büyüyebilir ki 4 günde anlamadım.
Kızlar bugün doktora gıttım. Çok şükür hersey normal. Bebeğim bas aşağı duruyor.
2560gr 46cm normal bebek dedı. Irkı bebek degıl normal dogum yapabılırsın dedı .37. Haftamda çekti muayenem var. Ogün kesın karar verıkcek normal olup olmadığına ....
Ben 61,4 kgyum. 52ıle hamıle kdım
Bugün kontrolde canım sıkıldı biraz. Bebegimin karın cevresi tam 9 gün geri bas cevresi bacak boyu ileri karın cevresi geri. Kilosu 2490. En az 3kilo dogar dedi... bas geliş pozisyonda. Nst de sancı yok. Doğum şeklini 37. Haftada konusuruz dedi. Haberler bu kadar...
Bugün kontrolde canım sıkıldı biraz. Bebegimin karın cevresi tam 9 gün geri bas cevresi bacak boyu ileri karın cevresi geri. Kilosu 2490. En az 3kilo dogar dedi... bas geliş pozisyonda. Nst de sancı yok. Doğum şeklini 37. Haftada konusuruz dedi. Haberler bu kadar...
Biz de bugun geldık doktordan, vücudunun bazı bölümleri geri bazıları ileri bizim de ama bu normal. gelişim sırayla olur. bir hafta baş kısmı daha buyukken dıger hafta bacagı normal boyuttadır ya da buyuktur. aynı anda butun uzuvları ilerlemez. sıkıntı yapmana gerek yok canım.
Ogleden sonra disardaydim inan hep aklimdaydin ne cevap yazican diye demekki vucudundan zayiflamissin dimi canim baska bi aciklamasi olamaz hrh:)..ya sen kilo almadan hamilelik yasamayi basarmissin, gobek mobek kalmaz bence..valla saygi duydum..allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah..
ay alemsin cnm ya valla 88 kg ile hamile kalmak beni fazlasıyla yıprattı bide 10 kg alsam ne olurdu bilmiorum inşlaah dogumdan sonra 80 e falan inersem ki inerim sanırım ondan sonra da aynı şekil bneslenerek kilo vericem hicbir faydası yok kilıonun aksine zararlı fazlaca amin inş bebegime kavusmak istiorum artıkk