Kızlar geceleri artık uyuyamaz oldum bacakladım çok huzursuz gece saat 3 lere kadar evde dolanıp duruyorum böyle olan varmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz de bugun geldık doktordan, vücudunun bazı bölümleri geri bazıları ileri bizim de ama bu normal. gelişim sırayla olur. bir hafta baş kısmı daha buyukken dıger hafta bacagı normal boyuttadır ya da buyuktur. aynı anda butun uzuvları ilerlemez. sıkıntı yapmana gerek yok canım.
Bugün kontrolde canım sıkıldı biraz. Bebegimin karın cevresi tam 9 gün geribas cevresi bacak boyu ileri karın cevresi geri. Kilosu 2490. En az 3kilo dogar dedi... bas geliş pozisyonda. Nst de sancı yok. Doğum şeklini 37. Haftada konusuruz dedi. Haberler bu kadar...
Valla canım bi an baktığında evet çok ama bi tek onu yaptırıcam diyosun biz parça parça şeylere dünyanın parasını ödedik mesela sırf hastane için harcadıklarım; çikolataya 320 tl hastane süsüne 200 tl kurabiyelere 200 tl şerbet takımı kendim yaptım 50 tl vs vs daha da mevlüt yapıcam o zaman da sabun yaptıracağım yine kurabiye falan baya tutacak velhasıl beğendiysen ve bi tek bunu yaptırıcam diyosan yaptır içinde kalmasın derim
merhaba.cevap için teşekkür ederim.idareci olunca hemen bi soru daha sorayım dedim :) ben ücretsiz izin alıcam.haziran seminerlerine kadar. bu izin mem den mi alınıyo okula dilekçe mi veriliyo.bilgin varsa bana biraz anlatabilir misin.bir de atıyorum 1 yıllık aldık.haziran da dilekçe verip ben başlıcam mı dicem.bir de maaşı o haziranda mı temmuzda mı almaya başlarım
Canim ben anlayamadim ya ikramlik nasil bisey oluyor
Kizlar simdi yuruyusten geldim. ellerim nasil sisti ve karincalaniyor
niye boyle oldu ki. bilen ya da basina gelen var.mi
Kizlar simdi yuruyusten geldim. ellerim nasil sisti ve karincalaniyor
niye boyle oldu ki. bilen ya da basina gelen var.mi
Kızlar, ben hıç dusunmemiştim boyle birsey almayı. Ne zaman kullanmayı dusunuyorsunuz? Birde internetten mi alıcaksınız?
Evet işte bende bunu demek istedim. Herkesin cebinden parça parçada olsa bu çıkıyor gibi geliyor banada.
İçlerine çikolata alıp koyacağım sadece ama oda 40 taneye fazla birşey tutmaz diye düşünüyorum.
Kapıya asmak için bir süs aldım başkada birşey istemiyorum. Böyle düşününce çokta diil sanki. Sağol şekerim:)
onun hakkında bilgim yok bi bakayımBen baby sling değil de wrap aldım. Çok daha kullanışlı olduğunu söylediler katıldığım eğitimde.
Merak ettim nasıl bişey bu süs :) imkanın elveriyorsa içinde kalmasın yap kuzum bugünler geri gelmez
Sonunda düzgün bir şekilde eklemeyi beceredim sanırım. İşte bu canım.
El işçiliği tamamen içinede çikolata alıp onu koymak istiyorum:)
canım şimdi nasılsınız suyun azaldığını ne zamzn farkettiler alttan mı sızıntı oluyordu...bende de su azalmaya başladı 33. haftadayım ne kadar gider ki böyle ??? şu an şu test pedlerinden kullanıyorum sızıntı var mı anlamak için...
bebişin emiyor mu kaç kilo?? planlı sezeryan mı yaptılar ne kadarküvezde kaldınız??
Canım bende 12 de yatıyorum.
3-4 te bi uyanıyorum hadi uyu kolaysa.
Kalk gez gez.
Sabah işe git.
Şu iZne bi ayrılsam....
rica ederim. izin için okula dilekçe vermeniz gerekir. haziran ayında başlamak için ve maaş alabilmek için 10 haziran gibi dilekçe verip başlarsanız. 15inden önce dilekçe verirsen 15 inde maaş alırsın. 15 inden sonra verirsen dilekçeni temmuz maaşıyla alırsın. haziran farkını.
kızlar prensesim için uyku seti bakınıyorum hala karar veremedim sizlar aldınız mı? nereden aldınız görselleri paylaşabilirmisiniz?
Evet işte bende bunu demek istedim. Herkesin cebinden parça parçada olsa bu çıkıyor gibi geliyor banada.
İçlerine çikolata alıp koyacağım sadece ama oda 40 taneye fazla birşey tutmaz diye düşünüyorum.
Kapıya asmak için bir süs aldım başkada birşey istemiyorum. Böyle düşününce çokta diil sanki. Sağol şekerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?