2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar geceleri artık uyuyamaz oldum bacakladım çok huzursuz gece saat 3 lere kadar evde dolanıp duruyorum böyle olan varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende 12 de yatıyorum.
3-4 te bi uyanıyorum hadi uyu kolaysa.
Kalk gez gez.
Sabah işe git.
Şu iZne bi ayrılsam....

Inşallah düzelir. ..

hiç canını sıkma canım. benim bebeğim için de bacakları kısa diyorlardı sonra normale döndü kısa olsa bile genetikten kaynaklanır demişti dr endişe edilecek bi durum olmaz gönlünü ferah tut. bu arada bnm dr da doğum şeklini 37. haftada belirleriz dedi bakalım hayırlısı hakkımızda

Kizlar simdi yuruyusten geldim. ellerim nasil sisti ve karincalaniyor
niye boyle oldu ki. bilen ya da basina gelen var.mi

Evet işte bende bunu demek istedim. Herkesin cebinden parça parçada olsa bu çıkıyor gibi geliyor banada.
İçlerine çikolata alıp koyacağım sadece ama oda 40 taneye fazla birşey tutmaz diye düşünüyorum.
Kapıya asmak için bir süs aldım başkada birşey istemiyorum. Böyle düşününce çokta diil sanki. Sağol şekerim:)

rica ederim. izin için okula dilekçe vermeniz gerekir. haziran ayında başlamak için ve maaş alabilmek için 10 haziran gibi dilekçe verip başlarsanız. 15inden önce dilekçe verirsen 15 inde maaş alırsın. 15 inden sonra verirsen dilekçeni temmuz maaşıyla alırsın. haziran farkını.

kızlar prensesim için uyku seti bakınıyorum hala karar veremedim sizlar aldınız mı? nereden aldınız görselleri paylaşabilirmisiniz?

Benim çok kez geldi canım.
Aşağı sarkıtarak yürüdüğün için kan dolaşımımızda şuan daha zayıf olduğu için kan aşağıda toplanıyor. Şişlik oluyor.
Endişe edicek birşey olduğunu sanmam biraz yukarı kaldır aç kapat iner. Yapmasanda birazdan iner, merak etme:)

Kan hacmimiz artıyor gitgide.Yürüyüşle beraber dolaşım hızlanıyo bence.
Bana hamile olmadığım zamanlardada oluyordu arada.
Ben buna bağlıyorum.
Normaldede çok kanlıyım:))

Kızlar, ben hıç dusunmemiştim boyle birsey almayı. Ne zaman kullanmayı dusunuyorsunuz? Birde internetten mi alıcaksınız?

Evet ben internetten aldım ergo babynin wrap'ini. Tutumluanne de biri satıyordu fazlaymış kendisinde 2tane amerikadan gelmiş birini satıyordu onu da ben aldım ama 2tane daha vardı başka satıcılarda. Çok pratik olduğunu duydum doğumdan itibaren kullanabiliyoruz ve sarıp sarmaladığı için kendini güvende hissedip huzurla duruyormuş bebişler evde bile kullanabilirşz hatta iş yaparken :))

Merak ettim nasıl bişey bu süs :) imkanın elveriyorsa içinde kalmasın yap kuzum bugünler geri gelmez

Merak ettim nasıl bişey bu süs :) imkanın elveriyorsa içinde kalmasın yap kuzum bugünler geri gelmez

Sonunda düzgün bir şekilde eklemeyi beceredim sanırım. İşte bu canım.
El işçiliği tamamen içinede çikolata alıp onu koymak istiyorum:)

Eklentiler

• $image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 48

Canim benimkini de hep sinirda diyordu oyle suyum falan akmiyordu idrar yaparken gidiyormus o yuzden fark edemezsin dedi ben calisamaz raporu almak icin gitmiştim ve bir gun sonra gittiğimde suyim komple bitmisti hemen akciğer gelistirici iğne vuruldum bir gun sonrada sezaryena alindim kizim 1900 gram doğdu dunden beri emme refleksini yakaladi gunde iki defa emzirmeye gidiyorum surekli sütumu sagip gönderiyorum 6 gündür kuvezde

Canım bende 12 de yatıyorum.
3-4 te bi uyanıyorum hadi uyu kolaysa.
Kalk gez gez.
Sabah işe git.
Şu iZne bi ayrılsam....

Valla kıZımda 37 ye kadar nasıl çalışmışım bilmiyorum şuan izne çıkmasam çalışamazdım herhalde :)

tekrar teşekkür ederim cevap için :)

kızlar prensesim için uyku seti bakınıyorum hala karar veremedim sizlar aldınız mı? nereden aldınız görselleri paylaşabilirmisiniz?

Ben internette bu işin ustasının yorgancoğlu isimli firma olduğunu keşfettim. Web sitelerinde her ebat ve her çeşit var. Beğendiğin modelin renklerini ve boyutlarını seçebiliyorsun. Henüz sipariş vermedim ama bir set ordan almayı planlıyorum.

Canim ne yalan soliyim bana pahali geldi.guzelmis ona lafim yok.belki ekstra bisi yapmayacaksin ama sen 600 lira vericen bunlari yaptircan sonra dagittigin kisilerin kaci saklayacak saniyorsunki?cope gidecekler eninde sonunda haa icinde kalip uzuleceksen al gitsin ama arada derede kaldiysan 600 lirayla bebegine cok daha guzel biseyler alabilirsin.ne bileyim altin emzik al mesela nacizane fikrim boyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…