2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kan hacmimiz artıyor gitgide.Yürüyüşle beraber dolaşım hızlanıyo bence.
Bana hamile olmadığım zamanlardada oluyordu arada.
Ben buna bağlıyorum.
Normaldede çok kanlıyım:))

tesekkurler kizlar dinlenince gecti gercekten

ay geçmiş olsun Allah sağlık versin ikinize hemen toparlanın inşallah ya sanki mesajı ben yazmışım beni anlatmışsın 32. hafta çalışabilir raporu almaya gittiğimde öğrendim bende hemen iğne yaptılar bana da... idrar yaparken gidiyorsa kötü ya ped koydum bişey çıkmadı diye seviniyordum bende(( daha ne kadar küvezde kalabilir dedi doktorlar emme refleksini yakalaması güzel kaç günde sağladı refleksi??
iğneyi vuruldun bir gün sonra ciğerleri gelişmiş mi doğdu bebişin??Allah sana bağışlasın inşallah bebişini
en önemli sorum şu ama kaç hafta önce farkettiler suyunun azaldığını???

Canim merhaba bende 32+1'im bugun Dr randevum vardı bebek 2.100 gr dedi dr benimde suyum sinirdaymis hergüne 2.5 Lt su iç dedi seninle paylaşmak istedim.

canım ne yaptın nasıl gidiyor ben düşünmekten uyuyomuyorum şu su işini....kaçıncı haftada suyun azalmaya başladı suyun böyle nekadar dayanır dedi doktor??

aa ewet 35+0 da doğum yaptım iğne yapılmadı çünkü kalp atışları hızlanmış birde hiç suyum kalmamıştı zaten doğum sırasında kordonu boynundan çıkarmışlar

nasılsınız şimdi oturdum suyu azalan arkadaşları buldum sayfada...kaçıncı haftada suyun azalmaya başlamıştı senin de ben 33 deyim bi anda azalacak diyo çok korkuyorum...

Beğendiğim bu canım. İçine çikolata yaptırmak istiyorum.

Canim gercekten cok şık cok guzel ama sanki bana biraz pahali geldi sonucta dagitacaksin bunlari ben olsam cok begendiysen eger 10 tane falan yaptiririm cok yakinlarima anne,k.valide kardesim gibi onlara verirdim hatira kalsin diye 600 lira kucumsenecek bir mebla degil cunku tabi yinede karar senin.

Suan kuvez de ne kadar kalacak bilmiyorum gelisimine bagli dedi dktr . Dogduktan 4 gun sonra yakaladi kizim.dktr 34 haftanin sonunda yakalar demisti. Maşallah benimki yakaladi hemen bebeğe görede degisiyor benimle birlikte 36 haftasında dogum yapan vardi onun bebek iki gun emmedi bilmiyor daha o da kuvezde mama veriyorlar. Akciğer ignesini etkisini gostermesi icin 24 saat gecmesi gerekiyormus bide igne sadece onlem almak icin.suyumun sinirda oldugunu 29+4 ken öğrendim ve 32. Hafta ya kadarda hep sinirdaydi.Bence ssürekli kontrol altinda ol.allah korusun su biterse vebek en fazla 70 saat dayanabilirmis

arkadaşlar dun aksam idra yolumda bir sızı ve baskı ile ciktigim yuruyuşu zor tamamladim sanki bebegim cikti cikacak. aranizda boyle bişey yaşayan var mi

bebeğimi bugün emzirdim kokladım sarıldım ...kızlar çok mutluyum çok. birazdan tekrar emzirmeye gidicem yarında taburcu olucak bebeğim evimize gelicez Allah bebklerimizi bizlere bağışlasın

Ayy canim cok sevindim.. :') cok cok gecmis olsun... artik darisi basimizaaa
..... eve cikinca yne haberdar et bizi bebisten :)

Kızlar baby sling almak istiyorum,kullananınız veya alanınız olduysa fikir verirse sevinirim

Ben baby sling değil de wrap aldım. Çok daha kullanışlı olduğunu söylediler katıldığım eğitimde.

İkisi de aynı şeyler sanırım ? Ben de arıyorum ama bulamadım henüz nereden alacagımı.Gören bilen var mı ?

arkadaşlar dun aksam idra yolumda bir sızı ve baskı ile ciktigim yuruyuşu zor tamamladim sanki bebegim cikti cikacak. aranizda boyle bişey yaşayan var mi

O his ben de surekli var bazen sanki idrar
Varmis gibi hissediyorum afedersin gidiyorum tuvalete bisey yok..ama cogunlukla baski seklinde hissediyorum..bu kontrolumde sorucam bakalim cevabini.buraya da yazarim..
Bu arada herkese gunaydinlar

Son düzenleme:
Inşallah benimkide düzelir Sağol canım...

Kızlar haklısınız yazık günah olucak yaptırmicam bundan ya peki böyle şeyler pastaneler falan satıyorlar mı internette gördüklerimi hiç mi hiç beğenemedim şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…