2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar dun aksam idra yolumda bir sızı ve baskı ile ciktigim yuruyuşu zor tamamladim sanki bebegim cikti cikacak. aranizda boyle bişey yaşayan var mi
ben degil ama ablam da hamile ayni haftalardayiz o surekli bundan sikayetci. sanki suyum geliverecekmis gibi bebek firlayacakmis gibi deyip duruyor. dr a sordu kac kez. anormal bir durum yok bebegin basi asagida o baski yapiyordur dedi.

nasılsınız şimdi oturdum suyu azalan arkadaşları buldum sayfada...kaçıncı haftada suyun azalmaya başlamıştı senin de ben 33 deyim bi anda azalacak diyo çok korkuyorum...

Kızlar benim suyumda Allah'a şükür bir problem yok ama doktoruma su içmeyle alakası var mı bunun diye sordum çünkü benim suyum çok çıkıyor ve başından beri günde 3-4 litre su içiyorum, oda direk bir ilgiisi yok yapısal dedi. Enteresan geldi acaba varmı ilgisi yokmu.

benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla su içmenin amniyon sıvısının artması ya da azalması ile ilgili bir ilişkisi yok. ben bundan önceki hamileliğimde su azalması sonucu bebeğimi kaybettim o yüzden bu konuda çok çok hassasım ve araştırdım baya bi. internette olsun doktorlar olsun bununla ilgili bir şey olmadığını söylüyorlar. hatta intte bir sitede dr her suyu azalan dr a değil şaşal bayine gitsin olur mu öyle şey diye kızıyor hastalarına:)) sen yine 3-4 litre suyuna devam et canım. fazlalığın onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum

Kızlar baby sling almak istiyorum,kullananınız veya alanınız olduysa fikir verirse sevinirim

Merhaba;
Ben de instagramda "momfortbaby" adıyla satılan bir ürün var.Hergün açıp açıp ona bakıyorum.Alıp almama konusunda çok kararsızım.Siz de bakıp bir fikir verirseniz memnun olurum.5,5 yaşında bir kızım var. Onu okula götürüp getirirken kullanışlı olur diye düşünüyorum ama bebek içinde durmazsa diye de kaygılanıyorum.

Iyi geceler kızlar. Az önceki mesajimda yazdiklarimdan dolayi canım çok sıkkın. Nolur bana dua edin herşey yoluna girsin bebeğim biraz daha benimle kalabilsin (

Canim gecmis olsun bende ayni seyleri yasadigim icin yazmak istedim benimde tansiyonum cok yüksek ve hipertansiyon teshisi kondu bana.gunde 8tane ilac aliyorum ancak normale dönüyor yani ilac almaktan korkma hapla duzeliyo gercekten tabi herseyi tuzsuz yiyorum cok zor ama bebislerimiz icindayanicaz sende moralini bozma ilacla kontrol altina alirsin tansiyonu haftanda iyi masallah 2-3hafta daha idare etsen yeter bebegin icinde kilosu az olCak diye korkma bende cok korkuyodum ama artik sadece sagligi yerinde olsun yeter diyorum.hastanede kalirken tansiyon hastasi bi kadin dogum yapti 2500 kilo oldu bebegi ve hic kuvoze girmedi cokta saglikliydi.evet bebegin gelisemicek olmasi bi gercek ama saglikli olsun 2kilo olsa yeter biz bakariz onlara ben doktora diyorum gelismicek madem alalim ozaman doktor razi gelmiyor kilosu gelismez ama cigerleri organlari gelisimini tamamlar diyo idare edebildigimiz kadar edicez diyo.bende cok uzuluyodum baslarda ama artik pek takmiyorum sadece sagligi yerinde olsun diye dua ediyorum uzulmek ve panik yapmak bebegi daha da strese sokarmis o yuzden sakin sakin gecirmeye calisiyorum son 1 ay zaten az kaldi Allah hepimizin yardımcısı olsun

İkisi de aynı şeyler sanırım ? Ben de arıyorum ama bulamadım henüz nereden alacagımı.Gören bilen var mı ?

ben babasling adlı bir ürünü aldım tavsiye üzerine ve renk seçenekleri de mevcut. Kullanışlı ve sağlam görünüyor. Diğer tipleri tercih etmedim, hoşuma gitmiyor pek.

Bebek arabası kabusum bitmedi ya bir türlü karar veremedim. Son olarak bunu almayı düşünmüyorum ama emin değilim

http://www.hepsiburada.com/liste/pr...riteo.active.kategori-genel.product#Gorseller

Evet benim doktorumda çok net direk bir iliskisi yok su içmek iyi bişey tabi sen içmeye devam et dedi:)
Peki bu konuda bilgili bi anne adayı olarak şunu biliyor musun canım mesela su bir anda azalan yada biten birşey mi 2 haftalık kontrol arasında normalken bir anda bitebilir mi? Uzak kontroller bu haftalarda artık beni biraz korkutuyor da bilgin olabilir diye düşündüm..

Canim linki acmadi marka model adi verir misin? Ben de daha karar veremedim

sağol arkadaşım cevabın için haberdar et beni artık seni merak ederim ben... inşallah hemen toparlanın kızlar daha dayanıklıymış seninki kız mı:))
kaç kilo doğdu dedin?? aslında belki de daha önceki haftalarda suyun yavaş yavaş azalmıştır farkedilmemiştir 1 ay da bir kontrole gidiyorz tabi ama nereden bilecen işte...benim şu an sınırda değil azalmaya başlamış dedi her hafta gel dedi. bir anda gelmesinde suyum kontrollü azalsada ne yapalım artık...senin çamaşırın da ıslaklık oluyormuydu yoksa idrar yaparkenmi kaçak oluyor acaba?? kolay gelsin sana canım

Ben bu modeli mağazada kullanmaya çalıştım tmm bebek için çok konforlu ama devasa birşey katlaması falan acayip zor ve pahalı bunun yerine kraftın lily travel sistemine göz atın derim sürüşü çok kolay acayip pratik ve mağazada peşin alınınca 830 à kadar düştüler. Ben mutlaka bundan alacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar!33 haftalik gebeyim.Gebelik kasintisi var bende.Doktorum ic hastaliklarina yonlendirdi.Ic hastaliklari doktoru da proursan adli bir ilac verdi(agizdan aliniyor)Bu haftalarda ilac kullanmak ne derece dogru?Bir de bu ilactan daha once veya suanda kullanan,hakkinda bir bilgisi olan var midir acaba?Cevaplariniz icin simdiden sag olun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

su artmasıda problem canım o da sanırım şeker hastalarında çıkıyor yani suyun normalden fazla çıkarsa o da tehlike...azalmasıda su içmenle pek alakalı değilmiş ama bide bünye susuz kalmasın diye bol su iç diyorlar...

Kızlar haklısınız yazık günah olucak yaptırmicam bundan ya peki böyle şeyler pastaneler falan satıyorlar mı internette gördüklerimi hiç mi hiç beğenemedim şimdiye kadar

Nrde yasadigina bagli canim,ben istanbulda farkli seyler yapan magazalar gordum..benim gibi kucuk yerdeysen ihtimal azaliyor

Kızlar hastane için lohusa tacı, terliği gibi şeyleri hazırladınız mı? Kendiniz mi yaptınız yoksa aldığınız önerebileceğiniz siteler var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle mi canım ilk defa senden duyuyorum iyi oldu söyeldiğin kalitesi falan güzeldir inş .bende bi inceleyim siteyi tşkler

canım benim başımdan şöyle birşey geçti. ilk hamilelğimde 18. haftaya kadar hiç bir problemim yoktu birden kanamam başladı sebebi bulunmadı yat sürekli dediler. yattım. 2 hafta sürekli kontrollere gittim geldim suda bir problem yoktu. sonraki iki hafta boyunca suyum azar azar gelmiş kanamayla birlikte olunca da ben anlamadım tabi hoş anlasam da bunun bir tedavisi yok. neyse artık bebeğin suyu hiç kalmamıştı ve ben doğum yaptım. kısaca böyle anlatayım. yani su birden bitebiliyor ama bunun bir sebebi olması lazım yani benim mesela bir enfeksiyon geçirdiğimi ve suyun bulunduğu zarı erittiği için suyumun bittiğini söylediler. bunları da yazdım ama sakın kendine eziyet etme benim de başıma böyle bişey gelirse diye sordun diye yazıyorum. sonuçta şu anda bir problemin yok. canını sıkma sakın.bi de en ufak bir şüphede doktoruna gidersin zaten. o yüzden bunları kafana takma:)

kızlar biz de çarşamba bebek arabasını aldık
http://www.n11.com/kanz-kz4004-panzer-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-P26825695
şu modeli beğendik mağazadan eve gelince kurduk falan hatta bir yaşında yeğenim var içine attık evin içinde gezdirdim. bana acayip rahat geldi kullanımı hafif ve rahat tek elle sür istediğin yere. tabi daha aktif kullanmadığımız için tam olarak da size tavsiye edemem ama ben beğendim kararsız olanlar bu modele de bakabilir. bi de biz pusetini almadık. 750 tl idi 600 e aldık. aklınızda bulunsun.

Yok canım fazlada diil normaldi son kontrolümde..

kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.. bu aralar canım acayip türk kahvesi çekiyor. normalde hiç sevmeyen bir insandım kırk yılda bir içerdim. ama bu aralar hergün içesim geliyor. bir fincana kadar zararı yok deniyor ama insan emin olamıyor yine de. bu konuda bilgisi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…