ben degil ama ablam da hamile ayni haftalardayiz o surekli bundan sikayetci. sanki suyum geliverecekmis gibi bebek firlayacakmis gibi deyip duruyor. dr a sordu kac kez. anormal bir durum yok bebegin basi asagida o baski yapiyordur dedi.arkadaşlar dun aksam idra yolumda bir sızı ve baskı ile ciktigim yuruyuşu zor tamamladim sanki bebegim cikti cikacak. aranizda boyle bişey yaşayan var mi
nasılsınız şimdi oturdum suyu azalan arkadaşları buldum sayfada...kaçıncı haftada suyun azalmaya başlamıştı senin de ben 33 deyim bi anda azalacak diyo çok korkuyorum...
benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla su içmenin amniyon sıvısının artması ya da azalması ile ilgili bir ilişkisi yok. ben bundan önceki hamileliğimde su azalması sonucu bebeğimi kaybettim o yüzden bu konuda çok çok hassasım ve araştırdım baya bi. internette olsun doktorlar olsun bununla ilgili bir şey olmadığını söylüyorlar. hatta intte bir sitede dr her suyu azalan dr a değil şaşal bayine gitsin olur mu öyle şey diye kızıyor hastalarına:)) sen yine 3-4 litre suyuna devam et canım. fazlalığın onunla ilgisi olduğunu sanmıyorumKızlar benim suyumda Allah'a şükür bir problem yok ama doktoruma su içmeyle alakası var mı bunun diye sordum çünkü benim suyum çok çıkıyor ve başından beri günde 3-4 litre su içiyorum, oda direk bir ilgiisi yok yapısal dedi. Enteresan geldi acaba varmı ilgisi yokmu.
Kızlar baby sling almak istiyorum,kullananınız veya alanınız olduysa fikir verirse sevinirim
Iyi geceler kızlar. Az önceki mesajimda yazdiklarimdan dolayi canım çok sıkkın. Nolur bana dua edin herşey yoluna girsin bebeğim biraz daha benimle kalabilsin(
İkisi de aynı şeyler sanırım ? Ben de arıyorum ama bulamadım henüz nereden alacagımı.Gören bilen var mı ?
benim bildiğim ve araştırdığım kadarıyla su içmenin amniyon sıvısının artması ya da azalması ile ilgili bir ilişkisi yok. ben bundan önceki hamileliğimde su azalması sonucu bebeğimi kaybettim o yüzden bu konuda çok çok hassasım ve araştırdım baya bi. internette olsun doktorlar olsun bununla ilgili bir şey olmadığını söylüyorlar. hatta intte bir sitede dr her suyu azalan dr a değil şaşal bayine gitsin olur mu öyle şey diye kızıyor hastalarına:)) sen yine 3-4 litre suyuna devam et canım. fazlalığın onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum
ben babasling adlı bir ürünü aldım tavsiye üzerine ve renk seçenekleri de mevcut. Kullanışlı ve sağlam görünüyor. Diğer tipleri tercih etmedim, hoşuma gitmiyor pek.
Bebek arabası kabusum bitmedi ya bir türlü karar veremedim. Son olarak bunu almayı düşünmüyorum ama emin değilim
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...riteo.active.kategori-genel.product#Gorseller
Suan kuvez de ne kadar kalacak bilmiyorum gelisimine bagli dedi dktr . Dogduktan 4 gun sonra yakaladi kizim.dktr 34 haftanin sonunda yakalar demisti. Maşallah benimki yakaladi hemen bebeğe görede degisiyor benimle birlikte 36 haftasında dogum yapan vardi onun bebek iki gun emmedi bilmiyor daha o da kuvezde mama veriyorlar. Akciğer ignesini etkisini gostermesi icin 24 saat gecmesi gerekiyormus bide igne sadece onlem almak icin.suyumun sinirda oldugunu 29+4 ken öğrendim ve 32. Hafta ya kadarda hep sinirdaydi.Bence ssürekli kontrol altinda ol.allah korusun su biterse vebek en fazla 70 saat dayanabilirmis
ben babasling adlı bir ürünü aldım tavsiye üzerine ve renk seçenekleri de mevcut. Kullanışlı ve sağlam görünüyor. Diğer tipleri tercih etmedim, hoşuma gitmiyor pek.
Bebek arabası kabusum bitmedi ya bir türlü karar veremedim. Son olarak bunu almayı düşünmüyorum ama emin değilim
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...riteo.active.kategori-genel.product#Gorseller
Kızlar benim suyumda Allah'a şükür bir problem yok ama doktoruma su içmeyle alakası var mı bunun diye sordum çünkü benim suyum çok çıkıyor ve başından beri günde 3-4 litre su içiyorum, oda direk bir ilgiisi yok yapısal dedi. Enteresan geldi acaba varmı ilgisi yokmu.
Kızlar haklısınız yazık günah olucak yaptırmicam bundan ya peki böyle şeyler pastaneler falan satıyorlar mı internette gördüklerimi hiç mi hiç beğenemedim şimdiye kadar
Ben internette bu işin ustasının yorgancoğlu isimli firma olduğunu keşfettim. Web sitelerinde her ebat ve her çeşit var. Beğendiğin modelin renklerini ve boyutlarını seçebiliyorsun. Henüz sipariş vermedim ama bir set ordan almayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 1213856
Canım ben bunu aldım özdilekten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim başımdan şöyle birşey geçti. ilk hamilelğimde 18. haftaya kadar hiç bir problemim yoktu birden kanamam başladı sebebi bulunmadı yat sürekli dediler. yattım. 2 hafta sürekli kontrollere gittim geldim suda bir problem yoktu. sonraki iki hafta boyunca suyum azar azar gelmiş kanamayla birlikte olunca da ben anlamadım tabi hoş anlasam da bunun bir tedavisi yok. neyse artık bebeğin suyu hiç kalmamıştı ve ben doğum yaptım. kısaca böyle anlatayım. yani su birden bitebiliyor ama bunun bir sebebi olması lazım yani benim mesela bir enfeksiyon geçirdiğimi ve suyun bulunduğu zarı erittiği için suyumun bittiğini söylediler. bunları da yazdım ama sakın kendine eziyet etme benim de başıma böyle bişey gelirse diye sordun diye yazıyorum. sonuçta şu anda bir problemin yok. canını sıkma sakın.bi de en ufak bir şüphede doktoruna gidersin zaten. o yüzden bunları kafana takma:)Evet benim doktorumda çok net direk bir iliskisi yok su içmek iyi bişey tabi sen içmeye devam et dedi:)
Peki bu konuda bilgili bi anne adayı olarak şunu biliyor musun canım mesela su bir anda azalan yada biten birşey mi 2 haftalık kontrol arasında normalken bir anda bitebilir mi? Uzak kontroller bu haftalarda artık beni biraz korkutuyor da bilgin olabilir diye düşündüm..
su artmasıda problem canım o da sanırım şeker hastalarında çıkıyor yani suyun normalden fazla çıkarsa o da tehlike...azalmasıda su içmenle pek alakalı değilmiş ama bide bünye susuz kalmasın diye bol su iç diyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?