uykusuzluk olmuyor mu canım? istiyorsa iç ama bir fincandan başka içme, o gün başka bardak çay içme çikolata vs gibi kafeinli bir şey yemeyerek dengelemeye çalış en iyisi :)kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.. bu aralar canım acayip türk kahvesi çekiyor. normalde hiç sevmeyen bir insandım kırk yılda bir içerdim. ama bu aralar hergün içesim geliyor. bir fincana kadar zararı yok deniyor ama insan emin olamıyor yine de. bu konuda bilgisi olan var mı??
canım benim başımdan şöyle birşey geçti. ilk hamilelğimde 18. haftaya kadar hiç bir problemim yoktu birden kanamam başladı sebebi bulunmadı yat sürekli dediler. yattım. 2 hafta sürekli kontrollere gittim geldim suda bir problem yoktu. sonraki iki hafta boyunca suyum azar azar gelmiş kanamayla birlikte olunca da ben anlamadım tabi hoş anlasam da bunun bir tedavisi yok. neyse artık bebeğin suyu hiç kalmamıştı ve ben doğum yaptım. kısaca böyle anlatayım. yani su birden bitebiliyor ama bunun bir sebebi olması lazım yani benim mesela bir enfeksiyon geçirdiğimi ve suyun bulunduğu zarı erittiği için suyumun bittiğini söylediler. bunları da yazdım ama sakın kendine eziyet etme benim de başıma böyle bişey gelirse diye sordun diye yazıyorum. sonuçta şu anda bir problemin yok. canını sıkma sakın.bi de en ufak bir şüphede doktoruna gidersin zaten. o yüzden bunları kafana takma:)
kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.. bu aralar canım acayip türk kahvesi çekiyor. normalde hiç sevmeyen bir insandım kırk yılda bir içerdim. ama bu aralar hergün içesim geliyor. bir fincana kadar zararı yok deniyor ama insan emin olamıyor yine de. bu konuda bilgisi olan var mı??
amin amin inşallah...Çok teşekkür ederim canım paylaştığın için:) sana çok çok geçmiş olsun. Allah'a şükür bu bebişte sonlara geldik artık hepimiz. İnşallah kazasız belasız bu son birkaç haftayı atlatır kavuşuruz yavrularımıza. Amin.
sabah saatlerinde içersem uykusuzluk çekmiyorum canım.. akşama kadar geçiyor heralde etkisi. ama hamile olmadığım zamanlarda sabahın köründe de içsem o akşam ömür billah uyuyamazdım. dengeler altüst oldu valla anlamıyorum hiç kendimi..uykusuzluk olmuyor mu canım? istiyorsa iç ama bir fincandan başka içme, o gün başka bardak çay içme çikolata vs gibi kafeinli bir şey yemeyerek dengelemeye çalış en iyisi :)
hamileliğimin ilk 5-6 ayı hiç aklıma bile gelmemişti benim de son zamanlarda deli gibi canım çekiyo. aslında asıl istediğim fincanın dibinde kalan o telveyi yemek benim. kahveyi o yüzden içiyorum :))cnm bende uzun süre içmemiştim ama son zamanlarda içiyorum arada bi sakıncası yok diye biliyorum doktorlar abartılı olmadıkça içebilirsin diyor
çok güzelmiş canım güle güle kullanın balıkesirdeyim özdilek yok burda ama izmire gittiğimde baksaydım keşke yaaa ne kadara aldın ? belki bulabilirim buralarda da özdilek markasını
Canim linki acmadi marka model adi verir misin? Ben de daha karar veremedim
Ben bu modeli mağazada kullanmaya çalıştım tmm bebek için çok konforlu ama devasa birşey katlaması falan acayip zor ve pahalı bunun yerine kraftın lily travel sistemine göz atın derim sürüşü çok kolay acayip pratik ve mağazada peşin alınınca 830 à kadar düştüler. Ben mutlaka bundan alacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin amin inşallah...
sabah saatlerinde içersem uykusuzluk çekmiyorum canım.. akşama kadar geçiyor heralde etkisi. ama hamile olmadığım zamanlarda sabahın köründe de içsem o akşam ömür billah uyuyamazdım. dengeler altüst oldu valla anlamıyorum hiç kendimi..
hamileliğimin ilk 5-6 ayı hiç aklıma bile gelmemişti benim de son zamanlarda deli gibi canım çekiyo. aslında asıl istediğim fincanın dibinde kalan o telveyi yemek benim. kahveyi o yüzden içiyorum :))
kızlar bu arada birşey sormak istiyorum.. bu aralar canım acayip türk kahvesi çekiyor. normalde hiç sevmeyen bir insandım kırk yılda bir içerdim. ama bu aralar hergün içesim geliyor. bir fincana kadar zararı yok deniyor ama insan emin olamıyor yine de. bu konuda bilgisi olan var mı??
Kizlarr son zamanlarda sabahlari kasıklarimdaki kemikler agriyor bacaklarimi acamiyorum yataktan kalkarken zorlaniyorum ayni sikayetleri olan varmi???
Sagol canim. dedigim gibi benim asil istedigim telvesi aslinda. neyse bugunluk de ictim ama bundan sonra daha dikkatli olacagim..bebekimden onemli degill..Bnm canim da istiyo. Kafeinsiz nescafe gold var, ondan iciyorum ben.
Hmilelikte kafein zararli, erken dogumu uyarabiliyo, belki 1 bardaktan bsy olmaz ama sen bnce dedigim gbi yap, risk alma derim.
Eee canm olcak okadar karnımız çok ağrlaştı biliosunuzki bebekle aynı kiloda olan plesenta ve bide sıvı var kolaymı hepsi öne çekio vucutta sistemler bozuluo özellikle kemklere çok yük binio
İlk gebeligimde yasamamistim boyle agrilar o yuzden garipsedim biraz belkide haklisin
kızlar, üç hafta içinde 3 kere kontrole gittim farklı doktorlara, biri bebeğinde 3 haftalık gelişim geriliği var dedi, biri haftasıyla uyumlu dedi, en sonuncusu da çok iri bebek bu 15 gün önde gidiyor sakın normal doğurmayı deneme bile dedi. ilk gittiğim 1.300 kg dedi, ikincisi 2.030 dedi sonuncusu 3.000 kg üzeri dedi. ikinci kontrolle üçüncü kontrolümün arasında 2 gün fark var. birinci kontrolle ikinci kontrolün arasında 3 hafta fark var.
ben şimdi neye inanacağımı şaşırdım. 3. kontrolümü devlette yaptırdım. kesinlikle sezeryana gidiceksin diyen devlet hastanesi. kafam çok karıştı.
Şaka gibi bi tablo . Ve çok zor durumun canım . Doktordan doktora baya farkediomuş demekki gelde güvenip doum yaptr bunlara 1500 nerde 3 nerde . Hadi 2 3 gün yanılma payı olurda sanki dalga geçiolar inan çok şaşrdım ve işk defa duydum canım allah yardımcın olsun hangi şehirdesin burda konu açta o şehirdw olan arkadaşlar sna güvenilir doktor tavsiyesinde bulunsun canım en doğru su bu
aynen öyle, istanbuldayım canım gitmediğim doktor kalmadı zaten :26: doktordan doktora çok fark var.
Kraft Twist RLX Seyahat Sistem Bebek Arabası
Ben özellikle büyük birşey istiyorum, çocuk büyüyünce yeni bir araba daha almak istemiyorum. Hergün kullanacağım için sağlam bir ürün arıyorum sen buna büyük diyorsan wollex new yorka hiç bakma o zamano baya bir büyük.
lilye baktım ama içime sinmedi pek...
ben alana kadar indirime girer belki ama kraftın fiyatları hep aynı internette, sen nereden aldın?
kızlar, üç hafta içinde 3 kere kontrole gittim farklı doktorlara, biri bebeğinde 3 haftalık gelişim geriliği var dedi, biri haftasıyla uyumlu dedi, en sonuncusu da çok iri bebek bu 15 gün önde gidiyor sakın normal doğurmayı deneme bile dedi. ilk gittiğim 1.300 kg dedi, ikincisi 2.030 dedi sonuncusu 3.000 kg üzeri dedi. ikinci kontrolle üçüncü kontrolümün arasında 2 gün fark var. birinci kontrolle ikinci kontrolün arasında 3 hafta fark var.
ben şimdi neye inanacağımı şaşırdım. 3. kontrolümü devlette yaptırdım. kesinlikle sezeryana gidiceksin diyen devlet hastanesi. kafam çok karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?