2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
uykusuzluk olmuyor mu canım? istiyorsa iç ama bir fincandan başka içme, o gün başka bardak çay içme çikolata vs gibi kafeinli bir şey yemeyerek dengelemeye çalış en iyisi :)

Çok teşekkür ederim canım paylaştığın için:) sana çok çok geçmiş olsun. Allah'a şükür bu bebişte sonlara geldik artık hepimiz. İnşallah kazasız belasız bu son birkaç haftayı atlatır kavuşuruz yavrularımıza. Amin.

cnm bende uzun süre içmemiştim ama son zamanlarda içiyorum arada bi sakıncası yok diye biliyorum doktorlar abartılı olmadıkça içebilirsin diyor

Son düzenleme:
Kızlar şu son 2gündür doymuorum hep açım yemek yiyorum 1 saat tutuo midemi sonra boşalı verio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin amin inşallah...
uykusuzluk olmuyor mu canım? istiyorsa iç ama bir fincandan başka içme, o gün başka bardak çay içme çikolata vs gibi kafeinli bir şey yemeyerek dengelemeye çalış en iyisi :)
sabah saatlerinde içersem uykusuzluk çekmiyorum canım.. akşama kadar geçiyor heralde etkisi. ama hamile olmadığım zamanlarda sabahın köründe de içsem o akşam ömür billah uyuyamazdım. dengeler altüst oldu valla anlamıyorum hiç kendimi..

cnm bende uzun süre içmemiştim ama son zamanlarda içiyorum arada bi sakıncası yok diye biliyorum doktorlar abartılı olmadıkça içebilirsin diyor
hamileliğimin ilk 5-6 ayı hiç aklıma bile gelmemişti benim de son zamanlarda deli gibi canım çekiyo. aslında asıl istediğim fincanın dibinde kalan o telveyi yemek benim. kahveyi o yüzden içiyorum :))

çok güzelmiş canım güle güle kullanın balıkesirdeyim özdilek yok burda ama izmire gittiğimde baksaydım keşke yaaa ne kadara aldın ? belki bulabilirim buralarda da özdilek markasını

İndirimdeydi 159a aldım kendi sitesi var sanırım özdileğin ordanda alabılırsın istersen. Çok kalıtelı tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim linki acmadi marka model adi verir misin? Ben de daha karar veremedim

Kraft Twist RLX Seyahat Sistem Bebek Arabası

Ben özellikle büyük birşey istiyorum, çocuk büyüyünce yeni bir araba daha almak istemiyorum. Hergün kullanacağım için sağlam bir ürün arıyorum sen buna büyük diyorsan wollex new yorka hiç bakma o zaman o baya bir büyük.
lilye baktım ama içime sinmedi pek...

ben alana kadar indirime girer belki ama kraftın fiyatları hep aynı internette, sen nereden aldın?

Aynen bende oyleym annem bana donup bakyr kasik kasik yiyesm gelyr ama kendimi zor tutyrmm neyse bir ben deglmsm boyle olan

Bnm canim da istiyo. Kafeinsiz nescafe gold var, ondan iciyorum ben.
Hmilelikte kafein zararli, erken dogumu uyarabiliyo, belki 1 bardaktan bsy olmaz ama sen bnce dedigim gbi yap, risk alma derim.

Kizlarr son zamanlarda sabahlari kasıklarimdaki kemikler agriyor bacaklarimi acamiyorum yataktan kalkarken zorlaniyorum ayni sikayetleri olan varmi???

Kizlarr son zamanlarda sabahlari kasıklarimdaki kemikler agriyor bacaklarimi acamiyorum yataktan kalkarken zorlaniyorum ayni sikayetleri olan varmi???

Eee canm olcak okadar karnımız çok ağrlaştı biliosunuzki bebekle aynı kiloda olan plesenta ve bide sıvı var kolaymı hepsi öne çekio vucutta sistemler bozuluo özellikle kemklere çok yük binio

Bnm canim da istiyo. Kafeinsiz nescafe gold var, ondan iciyorum ben.
Hmilelikte kafein zararli, erken dogumu uyarabiliyo, belki 1 bardaktan bsy olmaz ama sen bnce dedigim gbi yap, risk alma derim.
Sagol canim. dedigim gibi benim asil istedigim telvesi aslinda. neyse bugunluk de ictim ama bundan sonra daha dikkatli olacagim..bebekimden onemli degill..

İlk gebeligimde yasamamistim boyle agrilar o yuzden garipsedim biraz belkide haklisin

İlk gebeligimde yasamamistim boyle agrilar o yuzden garipsedim biraz belkide haklisin

Ewet en garibide o zaten 2 gebelik birbirini tutmuo halbuki aynı vücut . Ama belki şimdiki bağışıklığın birazdaha düşük olabilir canm . Vücut daha yorgun ve bitkin . Ne demişler rabbimin işine sual olmaz :sly:

kızlar, üç hafta içinde 3 kere kontrole gittim farklı doktorlara, biri bebeğinde 3 haftalık gelişim geriliği var dedi, biri haftasıyla uyumlu dedi, en sonuncusu da çok iri bebek bu 15 gün önde gidiyor sakın normal doğurmayı deneme bile dedi. ilk gittiğim 1.300 kg dedi, ikincisi 2.030 dedi sonuncusu 3.000 kg üzeri dedi. ikinci kontrolle üçüncü kontrolümün arasında 2 gün fark var. birinci kontrolle ikinci kontrolün arasında 3 hafta fark var.
ben şimdi neye inanacağımı şaşırdım. 3. kontrolümü devlette yaptırdım. kesinlikle sezeryana gidiceksin diyen devlet hastanesi. kafam çok karıştı.

Şaka gibi bi tablo . Ve çok zor durumun canım . Doktordan doktora baya farkediomuş demekki gelde güvenip doum yaptr bunlara 1500 nerde 3 nerde . Hadi 2 –3 gün yanılma payı olurda sanki dalga geçiolar inan çok şaşrdım ve işk defa duydum canım allah yardımcın olsun hangi şehirdesin burda konu açta o şehirdw olan arkadaşlar sna güvenilir doktor tavsiyesinde bulunsun canım en doğru su bu

aynen öyle, istanbuldayım canım gitmediğim doktor kalmadı zaten :26: doktordan doktora çok fark var.

aynen öyle, istanbuldayım canım gitmediğim doktor kalmadı zaten :26: doktordan doktora çok fark var.

E ne ğüzel büyük şehirdesin . Konu aç sor arkdaşlra eminim aradığını bulursun zamnında az kaldıysa acele etmelisin

Dun magazada baktim bu modele satici ove ove bitiremedi..ben qunny zap alicam sanirimm

cnm bende ayni seyi yasadm iki dktrn ortk noktasi iri bebek ama kiloyuda ikisi farkli soylediler ben her zman gittigm doktruma guvenyrm digerinede guvenyrm ama devltteki cihazlar cokta iyi degl ondan dolayi ozeldeki dktruma guvenyrm ve bebegin durma pozisyonuna gorede degsyr fakat senin durumun baya bir celiskili hangisi dogruyu soylyr sen bence en iyisi iyi bir doktr arastrmasna gir derm ve kendine sknti yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…