2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Snim sitedeki degisiklikten epimiz nasibimizi aldik girmek keyifli gelmiyor kimselere.

Brn iyiyim cok sukur dogum iznine ciktim evde zaman geciriyorum. Dunden beri surekli agrilarim regl oncesi kasik sizilarim var hayirdir diyorum bugune kadar hic olmadi ve surekli yokluyor. Bugun iyibari ile 37+3 um ama herseyin hayirlisi diuorum saglik olsun kizim nasil istiyosa oyle olsun:)

Sen basilsin bebisimix ne yapiyor doktor kontrolleri nasil gidiuor

Masallah canim ogluna saglikla kavustursun seni oglusuna allah insallah

Yok arkadasim alma dinle sen beni, hicbir sorun yok sakince bekle randevunu. Bebek dogum kanalina girdi demek hemen dogum olacak demek diil rahat ol

Merhaba kızlar, oğlumun çantasını aldık, bugün son ütü işlerini halledeyim hazır olsun:) geceleri garip garip rüyalar görüyorum

Canım benim doğum tarihi cmts netleşicek ama ya bu pzts salı ya da en geç 22 sinde alıcam dedi dr gebelik zehirlenmesi için tekrar tahlil verdim en son ki sonuç iyiydi bu da iyi çıkarsa 22 sinde oğluşuma kavuşacağım inş... Forum kötü oldu gerçekten Kontrolden gelince sende yaz bize...

Canım keşke senin gibi deliksiz uyuyabilsem en geç 1 saat dalıyorum wc ye gidiyorum sonra uyu uyuyabilirsen ama sende böbreklerim ağrıyo demişsin telefonunun alarmını falan kursan en azından 2 kere falan kalksan wc ye gitsen bence uykunda hissetmiyorsun demek ki... Gece yattığımda ellerim yatağın dışına doğru sarkarsa benimde şişiyor ama kalktıktan yarım saat sonra düzeliyor ona da şöyle bi çözüm buldum uzun yastıklarım var böyle çok da kalın değil soluma yatıp kolumu da ona uzatıyorum sarkmadığı için şişmiyor... Bebişin hareketlere gelince her bebeğin ritmi farklı ama ilaçla ilgisi olduğunu düşünmüyorum artık içerde iyice sıkıştılar suları azaldı hareketleri daha da netleşti benim baştan beri hareketliydi ama şimdi bazen öyle hareketler yapıyor ki dışardan bakan gayet net görüyor karnımın üstünden dışarı çıkacak sanki yinede için rahat etsin dr a muayene ol derim çünkü dr dan iyi bişey duymadan rahatlamak zor oluyor...

canm doktorumla konuştuk tüp bebek sadece bir gebe kalma yöntemi gerisi normal hamilelik seyrinde..normal doğuma engel bi durum yoksa tabi..ben nasip olursa normal istiyorum doktorumda sen nasıl istersen kendini neye hazırladıysan öyle yaparız diye ama son anda bi süpriz olur mu bilemem öyle bi durumda bebeğimi kesinlile riske atıp normal die diretmem.doktorum eğer çok uğraşılmış bir tüp bebek süreci olsaydı(4.5.kez)yada yaşın ileride olsaydı hiç riske atmaz sezeryan derdim ama şimdi tercih senin dedi..

cnm kıloyu takma kafana sen saglıklı olsun kıo hıc sorun degıl kı emer senı buyur kılo alır ınsallah hersey dedıgın gıbı olur zorlanmadan dogurursun kızını allahım hayırlısı ıle kurtarsın

sende dıger doktora gorun o arada yada doktorun ızne cıkmadan gır gorun sıkıntı yapma sakın

ohhh masallah dıyorum tosbıke amın ınsallah hepımız saglıkla kavusuruz

günaydın arkadaşlar...

gunaydın cnm ben arzumun aldım bakalım kullanınca anlıyacagız

Masallah canim bebegine ne guzel haberlerle gelmissin hepimiz boyle guzel haberler veririz insallah burada
saol canm inş.hepimizin sağlıkla güzel doğum haberlerinide veririrz burdan :)

Bende daha nst ye hic girmedim dr um 36.haftada dedi sezeryan oldugum icin zaten cati muayenem falan yok
çatı muaynesi korkutuyor galiba biraz beni korkulcak bişey mi?

ayy ne güsel hazır bekliyosun yani bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş..bişeylerin hazır olduğunu görmek çok güzel bizde eşimle gidip gelip beşiğini seviyoruz :)

ayy ne güzel, maşallah size..
Bizde yarın gideceğiz. kızım hala makat duruşunda, dönemedi tembelim..bakalım doktorumuz ne diyecek.
üzel haberlerle gel inş..kızımı görünce çok mutlu oluyorum bir kaç gün ağzım kulaklarımda geziyorum bende :)
g

ateşölçer olarak hangi marka aldınız kızlar?
arzum iyi midir?

canm günaydın bizde braunun termoscan 5 ini aldık bi araştır istersen int.fiyatları çok uygundu piyasaya göre..

Bende braun 4520 aldim canim

Sanada günaydın canım ben braun un kulaktan ölçenini aldım genel olarak hastanelerde de bu kullanılıyormuş ama arzumu bilmiyorum....

sağolun kızlar. bende araştırayım internetten karar verip almak istiyorum.
en çok braun alan var sanırım.

bebek kıyafetlerini yıkadık ütüledik, biberonları steril ettiik çantamız tamamen hazır artık ama bebiş belki 4 hafta sonra gelir? bir ay içinde onlar çantada tekrar kirlenmesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…