Snim sitedeki degisiklikten epimiz nasibimizi aldik girmek keyifli gelmiyor kimselere.Kızlar merhaba doğru dürüst giremiyorum androit uygulaması kalktığından ne saçma oldu ya cumr kontrolüm var sizleri çok merak ediyorum varmı doğuran
Asia yani deniz basılsın
Denizb sevgi kelebeği edsofi aslı siz ne yaptınız
Masallah canim ogluna saglikla kavustursun seni oglusuna allah insallahKızlar bugün doktora gittim, oğluşum 3300 gr olmuş. Ben kilo almamışımhayırlısıyla 22sinde doğumum var. Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah. Evlatlarımıza hayırlı ömürler versin
Ben iphone da goriyorum cevap yaziyorum hata veriyor mesajim cikmadi sanip tekrar tekrar basiuorum megerse hepsini yayinliyomus savmalik!!!Nolmuş foruma yaa herkesin yazdığı üçer beşer tane çıkıyor zaten şekli şemali iyice soğuttu hepimizi
Yok arkadasim alma dinle sen beni, hicbir sorun yok sakince bekle randevunu. Bebek dogum kanalina girdi demek hemen dogum olacak demek diil rahat olHafif pimpiriklendim acaba haftayaki randevumu yarına mı alsam diyorum? Ama bu seferde haftasını bozucam saçma bişey olucak bilemedim. Haftaya 36+ yım çünkü..Haftasonunu hareketli geçirirsem falan bişey olmaz heralde..bağırsaklarımda bozuk üzerimde garip bi enerjide var ben doğuruyomuyum ya
Bende braun 4520 aldim canimteşekkürler cnm, ben de araştıryorum bakalım
kızlar bebgım çok hareketli...
habire sagdan soldan tekmeler.... yumruklar... dizler......
bu erken doğumu tetıklemez degıl mı?
yeri daraldı ve ve suyu eskıye göre azaldıgı ıcın hareketlerını daha sert ve kuvvetlı hıssedıyoruz sadece. herşey yolundadır yanı.kızlar bebgım çok hareketli...
habire sagdan soldan tekmeler.... yumruklar... dizler......
bu erken doğumu tetıklemez degıl mı?
Kızlar merhaba doğru dürüst giremiyorum androit uygulaması kalktığından ne saçma oldu ya cumr kontrolüm var sizleri çok merak ediyorum varmı doğuran
Asia yani deniz basılsın
Denizb sevgi kelebeği edsofi aslı siz ne yaptınız
kızlar biliyorum birçoğunuz bana kızacak ama benim bir derdim var. gündüz o kadar yoruluyorum ki sıcaktan dolayı geceleri hiç kalkamıyorum. ya bebeğin başı tam aşağı inmedi ondan yahut bende birşey var. bu ikinci gebeliğim ve ilkine dair hatırladığım şeylerden biri de ilk 3 ayı ve son 3 ayı wc de geçirdiğimbunda da öyle bir uyuyorum ki gece. wc ye kalktığımda taa sabah namazı için çoğu zaman yahut oğlum uyandığında böbreklerimin bile ağrıdığını farkediyorum. üstelik gece su içmezsem sadece ağrı olmuyor el ayağım da çok fena şişiyor. gece kalkmayan hamilelerle ilgili kötü neticelere sebep olan bir yazı okumuştum burada biri paylaşmıştı şimdi de kafama onu taktım. serinlik sadece gece oluyor ve birtek o zaman uyuyabiliyorum o da kısa uyku zaten. gce 10 dan sabah 5 e kadar en fazla sürdüğü.. kalkıyorum uyanıyorum ama ne yanımdaki suya uzanacak takatim oluyor ne de wc ye gitmeye.. ne tavsiye edersiniz??
bir de benim oğlan iki gün önce 8 ayda yapmadığı kadar hareket yapmaya başladı anormal değil mi bu? taklalar tekmeler vurmalar ittirmeler kaymalar.. bir gün önce başladı olay o gün hem hamile egzersizine başlamıştım hem de bağırsağımdaki enfeksiyon için ilaca. yan etkileri diye düşündüm çünkü 14 saat boyunca bebek hareketlerinden duyduğum rahatsızlık-evet ciddi ciddi rahatsızlık- sebebiyle ağladım ve soluma yattım sadece o zaman sakinleşiyordu çünkü. bugün dr a çalışamaz raporu almaya gidiyorum ama sekreteri çok doluyuz gel raporunu vereyim git dedi beklesem de muayeneye girsem mi? böyle deli fişek değildi benim bu oğlum sakin uyumlu arada yeri gelince aktifleşen bi bebekti. niye böyle oldu anlamadım lütfn birileri cevap yazsın(
ateşölçer olarak hangi marka aldınız kızlar?
arzum iyi midir?
canım ben de senın gıbı tüp bebek yontemıyle hamıleyım.2.tüp denememızde kavuştuk kızımıza. ama doğum seklı konusunda kararsızım. doktorun sana ne dedı? bir doktorum normal dıyor,diğerı ıse zor elde edılen bır gebelıgı normal dogum bekleyerek neden riske atalım deyıp sezaryan yanlısı oldugunu soyledıi. kararsızım çok :44:
Selam kizlar bugün doktora gittim kızım 2300 gr bana biraz az geldi kilosu doktor normal dedi ama. NSt ye girdim bebek uyuyordu yarım saat sonra bidaha girmek zorunda kaldım neyseki iyiydi kızım ama benim kansızlıgım devam ediyormuş yine kan verdim. Insallah doguma kadar biraz yükselir cünkü ikinci doğumumda cok kan kaybetmiştim bundada öyle olursa kendimi toparlamam zor olur. Bide benim vajinamda varis var ondan cok kan kaybediyorum ama normal doguma engel değil .
canım sıkıldı bugün yaa. dr kontrollerim iki haftaya birdi. bana son kontrolde doktorum 18 gibi gelirsin demişti. 18 inde eşimin yüksek lisans mülakatı olduğu için ben 20 gibi giderim diye planlıyordum. bu arada doktorum 90 km uzaklıktaki bir ilde. neyse bugün hastaneyi aradım randevu almaya bizim dr izne çıkıyormuş bir hafta. e ben 18inde gidemeyecğim direk 27 sine kaldı kontrol. yani 37+0 olacağım gittiğimde. en son 34 te gitmiştim. çok mu geç olacak kızlar ya korkuyorum. kaldığım ilçede dr var arada ona da görünüyorum zaten ama içim hiç rahat olmayacak sanki böyle... ne yapsam kii
Kızlar bugün doktora gittim, oğluşum 3300 gr olmuş. Ben kilo almamışımhayırlısıyla 22sinde doğumum var. Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah. Evlatlarımıza hayırlı ömürler versin
günaydın arkadaşlar...
saol canm inş.hepimizin sağlıkla güzel doğum haberlerinide veririrz burdan :)Masallah canim bebegine ne guzel haberlerle gelmissin hepimiz boyle guzel haberler veririz insallah burada
çatı muaynesi korkutuyor galiba biraz beniBende daha nst ye hic girmedim dr um 36.haftada dedi sezeryan oldugum icin zaten cati muayenem falan yok
Günaydın arkadaşlar =)
Önceki gün kontrole gittik. Hastanemiz yeni binasına taşınıyordu 3 boyutlu ultrasonu da taşımışlar bu sefer 2 boyutluyla baktık, salı günü yeni hastaneye gidip tekrar bakıcaz kuzumayine yüzünü göstermedi meleğim merak içindeyim hayalimde canlandırmaya çalışıyorum ama olmuyor =) 3135 gr olmuş tontişim, suyu felan iyiymiş, başaşağı duruyor doğum pozisyonunda, bazen o kadar güçlü ittiriyor ki kendini patlatıp çıkıcak sanıyorum bel ağrılarım çok oluyordu geceleri uyuyamıyordum ağrıdan, magnezyum tableti verdi doktorum, iyi geldi, iki gecedir hemen uyuyuveriyorum çok şükür. ntsde sancım çıkmadı, ara ara olan kasılmalardan bahsettim, karnım taş gibi oluyor bikaç dk sonra geçiyor felan diye, vücudun doğuma hazırlıyor artık dedi
Bizden haberler böyle, bekliyoruz bakalım =)
Göğüs pompası soran arkadaşlar ben aventin manuelini aldım, çalışan biri olmadığım için sık kullanacağım bir alet olmadığını düşünüp elektrikli almadım, zaten kışa denk gelicez nerdeyse; dışarı felan da çıkartamicam ayda bi defa kullanacağım bi alete çok bütçe ayırmak istemedim.
Bu arada odası geldi meleğimin, temizleyip eşyalarını yerleştirdim çok şeker oldu
Hastane çantam da hazır, bi sen eksiksin diyorum bazen kuzuma
İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle dünyaya getiririz yavrularımızı
üzel haberlerle gel inş..kızımı görünce çok mutlu oluyorum bir kaç gün ağzım kulaklarımda geziyorum bende :)ayy ne güzel, maşallah size..
Bizde yarın gideceğiz. kızım hala makat duruşunda, dönemedi tembelim..bakalım doktorumuz ne diyecek.
ateşölçer olarak hangi marka aldınız kızlar?
arzum iyi midir?
Bende braun 4520 aldim canim
Sanada günaydın canım ben braun un kulaktan ölçenini aldım genel olarak hastanelerde de bu kullanılıyormuş ama arzumu bilmiyorum....
cnm kıloyu takma kafana sen saglıklı olsun kıo hıc sorun degıl kı emer senı buyur kılo alır ınsallah hersey dedıgın gıbı olur zorlanmadan dogurursun kızını allahım hayırlısı ıle kurtarsın
sende dıger doktora gorun o arada yada doktorun ızne cıkmadan gır gorun sıkıntı yapma sakın
ohhh masallah dıyorum tosbıke amın ınsallah hepımız saglıkla kavusuruz
gunaydın cnm ben arzumun aldım bakalım kullanınca anlıyacagız
saol canm inş.hepimizin sağlıkla güzel doğum haberlerinide veririrz burdan
çatı muaynesi korkutuyor galiba biraz benikorkulcak bişey mi?
ayy ne güsel hazır bekliyosun yani bebişini sağlıkla kucağına alırsın inş..bişeylerin hazır olduğunu görmek çok güzel bizde eşimle gidip gelip beşiğini seviyoruz
üzel haberlerle gel inş..kızımı görünce çok mutlu oluyorum bir kaç gün ağzım kulaklarımda geziyorum bende
g
canm günaydın bizde braunun termoscan 5 ini aldık bi araştır istersen int.fiyatları çok uygundu piyasaya göre..
Yok arkadasim alma dinle sen beni, hicbir sorun yok sakince bekle randevunu. Bebek dogum kanalina girdi demek hemen dogum olacak demek diil rahat ol
İyi yapmissin canim oh otur rahat rahat :)Gitmedim evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?