2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Canımmmmmm;
Site o kadar kötü ki giremiyorum doğru düzgün ne takip kaldı ne bişiy...
Ben 1 hafta erken izne ayrıldım. Çarşamba fenalaştım iş yerimde. Nefes darlığı ve kaskatı karnım vardı.
Nst de kasılmalarım çıktı.
Doktorum izne ayırdı. Gezinme artık dedi. Dinlen dedi.
Rahim ağzım fln kapalı ama açılmayacak demek değil dedi.
Bende evdeyim artık.
Sıkıldım ama ya.
Otur, yat, ymk yap, yat....
Sen nasılsın iyimisin?
Herşey yolunda mı???

bebek kıyafetlerini yıkadık ütüledik, biberonları steril ettiik çantamız tamamen hazır artık ama bebiş belki 4 hafta sonra gelir? bir ay içinde onlar çantada tekrar kirlenmesin?
Canım ben buzdolabı poşetine koydum herseyi şöyleki mesela bebişimn takımlarını ve biberonlarını ayrı ayrı paketledim
Herhalde bu şekilde kirlenmez
Kendiminkileri paketlemedim tabiki

Bizde seni merak ettik canım. Allah'a şükür iyiymişsin.
Düzeltecekler bişeyleri bence bu kk da da daha beceremediler
Benimde kontrol haftaya inşallah girebiliyo olursun canım haftaya

Bak 2 günde sıkıldın. Hepmevde oturanlar ne yapsın =)

canım benm oglumda çok hareketli...
buyudugu ıcın yerı daraldı.ben resmen dızını sırtını hissedıyorum.. karnımı cok gerdıryor...
ve cok hıckırıyorrr..
hareket etmeye basladıgı zamanda cok uzunn sürüyor...

Çok güzel tarif etmişsin benimkide aynı şekilde benimde mi suyum azaldı acaba

Kızlar bebeğimin hareketleri bugün aşırı derecede az ve güçsüz.
Çok endişelendim.
Ankarada bana şu doktora git diyebilecek biri var mı?
Acil bir gideyim diyorum ya.
Kendi doktorum dışında bir göz görsün istedim.

Benim bebeğiminde hareketleri cok azaldı. Doktora gidersen ne dedigini yaz lütfen. ..

Canim ben hic çati muayenesi olmadim ama saglikci oldugum icin yapilirken cok gordum ama hic korkulacak bisey degil iki dakika surmuyor hele kendini kasmaz sikmazsan derin nefes alirsan hic acimiyor ebe arkadaslar yaparken cok gordum isaret parmak ve orta parmakla yapiliyor tuse deniliyor hic çiglik atana sahit olmadim yani hic strese sokma kendini bak korkutmamak icin boyle soyluyorum sanma gerçekten kendini rahat birak sadece kapat gozlerini derin nefes bitti gitti bu kadar

neredesin ankarada asia2014 ona göre doktor önerisi yapalım?

Benim doktorum henüz çatı muyanesi yapmadı, gerek duymuyorum şuan 38-39da yaparız dedi

Benimde iki gündür çok yavaş öncesine göre hareketleri. Bende doktorunun ne dediğini merakla bekliyo olucam deniz.
Bişey yoktur diye düşünüyorum zaten sende ama neden böyle olabiliyo acaba..
Kendi doktorum dışında iyi bildiğim bi doktor yok malesef onada öylesine gitmeye değmez 320 lira muayene ücreti.

Internette farklı farklı şeyler yazıyo. Şimdi bu bebişlerin saatte 10 kere mi hareket etmesi gerekiyo, günde mi ben anlamadım

tobb tamer beye yada güven sibel hanıma git canım şkisi de cok ilgili

Internette farklı farklı şeyler yazıyo. Şimdi bu bebişlerin saatte 10 kere mi hareket etmesi gerekiyo, günde mi ben anlamadım

canım soyleki bu bebekler her saatte 10 kere hareket edecek diye bişey yok cunku artık vakitlerinin %80 ini uykuda geçiriyorlar.

o hesaplama soyle oluyor. rutinde bebeğinin en hareketli oldugu saatlerde ki hep aynı saatlerde bu test yapılıyor ve özellikle tok oldugun zaman, 1 saat içinde 10 hareket yapıyorsa sorun yoktur. yada gün içindeki toplam hareketlerinde %50 e varan bir azlık yoksa da sorun yoktur denilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…